WTC-ISKUT 9/11/01

EPÄILEVÄ TUOMAS

Katoin tossa just todella häiritsevän dokumentin, joka aikalailla todistaa että koko tää terrorismin vastanen sota ja WTC-iskut OVAT USA:N HALLITUKSEN JA OSAMA BIN LADENIN YHTEISESTI SOVITTUA KULISSIA!!! SALALIITTO!!

Dokumentti tiivistettynä todistaa muunmuassa seuraavaa:

1) USA harjoitteli salaa muutamaa vuotta ennen iskuja mm. lentokoneen iskeytymisiä WTC:hen ja Pentagoniin

USA:n hallituksen jäseniä jotka olivat harjoituksissa mukana erosivat vähän harjoitusten jälkeen ja siirtyivät, yllätyt yllätys, Ilmailualan tehtäviin ja mm. Pentagoniin "törmänneen" lentokoneen ohjaaja oli entinen harjoituksissa mukana ollut hallituksen jäsen.

Pentagoniin ei ikinä edes törmännyt mitään lentokonetta niinkuin ihmisille uskotellaan.
Kun tutkitaan kuvia ja silminäkijöiden lausuntoja, ne eroavat erittäin paljon toisistaan.
Hallituksen antamien onnettomuus-simulaattorivideoiden perusteella kone olisi kääntynyt reitiltään yhtäkkiä älyttömän verran ja nopeasti ja lähtenyt laskuun kohti Pentagonia, osunut maahan ja liukunut kohti Pentagonin seinää ja räjähtänyt.

Kun kuvia tutkitaan, havaitaan että missään lähimaillakaan Pentagonia ei maassa näy koneen iskun jälkiä, eikä liiemmin lentokoneen osia. Jotain satunnaista rojua löytyy talon sisältä ja edustalta, mutta mikään niistä ei sovi kyseiseen lentokonemalliin. Viranomaiset selittivät että lentokoneen räjähdyksessä syntynyt kuumuus sulatti ja höyrytti lentokoneen jäämistön ilmaan. Dokumentti todistaan sen kemiallisesti ja tieteellisesti mahdottomaksi.

Kaikki lähistöllä olevien mm. bensa-asemien yms hotellien turvakameranauhat joissa Pentagon näkyy, takavarikoidaan minuutteja iskun jälkeen FBI:n toimesta.

Lähin silminnäkijä joka selvisi iskusta antoi ensi-lausunnon että räjähdys tuli talon sisältä, ei se ollut mikään lentokone. Seuraavana päivänä naisen luona sairaalassa vierailee muutama salaisen palvelun agentti, uskottelevat naiselle että se oli lentokone, antavat hänelle tuntemattoman summan tarjouksen "ota vaan rahat ja pidä suusi kiinni".

= PENTAGONIIN EI KOSKAAN OSUNUT LENTOKONE! TIETEELLISTEN TUTKIMUSTEN JA SILMINNÄKIJÖIDEN LAUSUNTOJEN JÄLKEEN TODENNÄKÖISIN VAIHTOEHTO ON POMMI TALON SISÄLLÄ TAI TALOON AMMUTTU RISTEILYOHJUS.

2) WTC- ISKUT

Juttuhan on uskoteltu yleisesti niin että aamulla kaksi konetta kaapataan niiden lähtiessä lentoon ja ne suunnataan kaksois-torneihin, jotka aiheuttavat tulipalon torneissa ja myöhemmin niiden sortumisen. Tässä pari uutta faktaa:

Valkoinen talo saa soiton lentokentältä: "Me olemme saaneet hätäkutsun kahdesta lentokoneestamme että ne ovat kaapattu ja uusi suunta on New York, tarkoituksena luultavasti törmätä johonkin. Pyydämme välitöntä apua. Voitteko lähettää muutaman hävittäjän tai jotain avuksi?"

"-ÖÖ.. en minä tiedä. Pitänee tarkistaa.. luultavasti meidän kaikki hävittäjämme ovat muissa harjoituksissa parhaillaan.. "

"- Meillä on noin 10 minuuttia aikaa.. tarvitsemme nopeita päätöksiä.."

"- Joo katsotaan mitä voimme tehdä.."

10 minuuttia myöhemmin ensimmäinen kone iskeytyy 1. torniin ja tunnetustä vähän myöhemmin 2. torniin osuu toinenkin kone..

Vähän ajan kuluttua kummatkin tornit sortuvat. Viranomaiset selittävät sortumiset lentokoneiden polttoaineiden palamisesta aiheutuneesta talon rakenteiden heikkenemisestä.
Dokumentti todistaa sen tieteellisesti mahdottomasti, osoittaen useita esimerkkejä ja todisteita ja lausuntoja, ihmisiltä jotka lausuntojen antamisen jälkeen erotettiin viroistaan yms..

Kuvamateriaali ja asiantuntijoiden, sekä talosta selvinneiden ihmisten mukaan taloissa räjähti useita kertoja hetkiä ennen kun tornit sortuivat. Kuvanauhoja tarkemmin tutkimalla näkyy miten useassa kohtaa tornien alemmissa kerroksissa tosiaan pamahtaa jotain ennen kun talot alkavat sortua.

Todistajien mukaan talossa tehtiin omituisia ennakkoon ilmoiteltuja porauksia nimenomaan niissä kerroksissa missä epäillään jotain räjähtäneet. Kerrokset olivat porauksien päivien ajan eristettynä. Luultavasti talon rakenteisiin piilotettiin silloin juuri pommit.

= DOKUMENTTI TODISTAA USA:N VIRANOMAISTEN ERITTÄIN NEROKKAASTI JA SALAILLEN OSAMA BIN LADENIN KÄTYREIDEN AVULLA TAHALLAAN KAAPANNEEN KONEET JA LENNÄTYTTÄNEET NE WTC:TÄ PÄIN, SAMALLA ITSE NE RÄJÄYTTÄEN JA TUHOTEN, TARKOITUKSENAAN LIETSOA PAKOKAUHUA USA:N KANSALAISIIN.

NÄMÄ OLIVAT VAIN PIENIÄ OSIA MITÄ DOKUMENTTI JÄTTI MIELEEN MUTTA SIIS TIIVISTETTYNÄ:

OSAMA BIN LADEN JA USA:N HALLITUS OVAT ALUSTA ASTI SOPINEET KOKO TERRORISMIN VASTAISEN SODAN, (PISTÄÄ EPÄILEMÄÄN MYÖS BUSHIN EPÄMÄÄRÄISTÄ ÄÄNESTYS-SEKOILUA KUN HÄNET VALITTIIN, JOSSA FLORIDASSA HÄVISI KUMMASTI ÄÄNESTYSLIPPUJA, JOKA MYÖHEMMIN PALJASTIVAT ETTÄ GOREN OLISI PITÄNYT VOITTAA) JÄRJESTÄNEET ISKUT USA:HAN USKOTELLEN TERRORISMIA, JA JÄRJESTÄVÄT TERRORISMIN VASTAISEN SODAN, JOSSA JAHDATAAN OSAMA BIN LADENIA, YLLÄTYS YLLÄTYS, OSAMAN PÄÄSTESSÄ KARKUUN, ETTEI VAAN HÄNELTÄ VOITAISI KYSELLÄ MITÄÄN.

KOKO HOMMAN TARKOITUKSENA SAADA BUSH PITKÄKSI AIKAA USAN PRESIDENTIN HOMMIIN JA USALLE HYVÄKSYNTÄ TEHDÄ MAAILMALLA MITÄ VAAN TERRORISMIN UHAN ALLA.

Katsokaa itse pätkä ja hämmästykää..

http://video.google.com/videoplay?docid=-8260059923762628848

12

5218

  Vastaukset

  • ...alta aikayksikön "salaliitto" -palstalle pois häiritsemästä ihmisten auvoista ruususenunta.

   -HYMYILE, ELÄT LUMETODELLISUUDESSA!-

  • Uupumaton KOMMUNISTI (((moonman)):..;, jaksaa jauhaa SAMAA PASKAA!!!!

   MIKSI SINÄ KÄYTÄT TUHANSIA NIKKEJÄ SIKSIKÖ ETTÄ LUULTAISI USEAMMANKIN KOMMUNISTIN OLEVAN PALSTALLA???

   Ironmikes, URHEILU-TIETÄJÄ, Karin.a, tirlittan, John, Haans tässä muutama viimeksi käytettyjä!

   TÄYDELLINEN KUSIPÄÄ MIKÄ NUOLEE SADDAMIN PERSETTÄ JA IHANNOI TERRORISMIA MIKÄ KOHDISTUU USAHAN, ISRAELIIN, IRAKIN KANSALAISIIN JA LÄNSIMAIHIN!!!!

   CUANTANAMO OLISI SOPIVA SIJOITUS KOHDE TÄLLE PAIKALLISELLE "TALIPAANILLE"!!!

   TSEMMIÄ LÄNSIMAISESTI AJATTELEVILLE KIRJOITTAJILLE, EIKÖHÄN LAITETA "TULPPA" TÄLLE KOMMUNISTI AGITAATORILLE!!!

   • Eipä ollut asiaa sinulla kirjoituksessasi.
    Kyllä tuo 9/11 juttu selviää ilman suomalaisia "kaukoviisaita asiantuntijoitakin, sinisilmiä"!
    www. on siitä hyvä, ettei tarvitse jäädä Sinun, Rane, valaisevien kannanottojesi varaan.


   • ajatelkaapa järkevästi! tai vaikka skeptisesti...


   • heität ottamalla esiin kommunismin ja väittämällä että epäilijät ovat jotenkin usa-vastaisia, Bush vastaisia kylläkin ja syystä. Kuinka selität usa veteraanit jotka epäilevät virallista totuutta.

    Bush hallinto, natsisimi ja kommunismi on sama asia eli totalitarismi, kansalaiset valvonnan piiriin jne.

    Onneton ja paljastava vuodatus *Kaikenkaikkiaan*


  • ...että tuo että Pentagoniin ei osunut matkustajakonetta EI ole vahvimpia lenkkejä 9/11-teorioissa. Seinähän OLI vahvistettu terrori-iskua vastaan, ja seinässä näkyy, heikosti, siiven oloiset jäljet kun tarkasti katsotaan.
   Olisin hyvin varovainen tuon Pentagonin asian suhteen ja keskittyisin niihin vahvempiin seikkoihin.

   Mutta, kukin tavallaan. Eikä minua haittaisi yhtään jos selviäisi että Pentagoniin iskikin jotain muuta kuin lento 77.

  • IHMETTELEN VAIN ETTÄ NIIN HELPPOA ON IHMISIÄ KUSETTAA JA MANIPULOIDA. JOKAINEN OMAA JÄRKEÄÄN KÄYTTÄVÄ KYLLÄ PIAN TAJUAA ETTÄ MEITÄ ON RAJUSTI HUIJATTU - JA HUIJTAAN.

   • Se on täysin sinun ongelmasi, jos sinua huijataan.

    ps. Isoilla kirjaimilla huutavia pidetään yleisesti latuskaotsaisina.


   • Selvittelijä kirjoitti:

    Se on täysin sinun ongelmasi, jos sinua huijataan.

    ps. Isoilla kirjaimilla huutavia pidetään yleisesti latuskaotsaisina.

    mieti, josko sinua huijataankin!
    kuuntele vaikka gwb:n sönkkäystä suoriin kysymyksiin. ei kirjoittais täällä ees ylioppilaaksi!  • takia he muka Valkoiseen taloon olisivat soittaneet?

   ---
   Valkoinen talo saa soiton lentokentältä: "Me olemme saaneet hätäkutsun kahdesta lentokoneestamme että ne ovat kaapattu ja uusi suunta on New York, tarkoituksena luultavasti törmätä johonkin. Pyydämme välitöntä apua. Voitteko lähettää muutaman hävittäjän tai jotain avuksi?"

   • Salaisen palvelun osasto joka puhelun vastaanotti oli sillä hetkellä Valkoisessa talossa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10434