Mitä?! ELATUSMAKSUJA ?!?

SeToinenSukupuoli

Oli vaan ihan pakko tulla raivoomaan tänne teijän miesten sivulle, ku alko nyppii...

Itseasiassa tää on tosi pitkä ja monimutkanen juttu, enkä ees oo varma, että olenko ymmärtänyt kaikki oikein vai onko tekstissäni paljon(kin) virheitä...mutta:

Nää elatusmaksut...pitääkö miehen siis aina maksaa niitä maksuja, vaikkei enää olisi missään tekemisissä exänsä ja sen lapsen kanssa??

Eli siis jos joku mies viettää vaikka yhden yön jonku naisen kanssa, tää nainen tulee raskaaks ja saa sen lapsen, ni napsahtaaks siit sit sille miehelle 18 vuoden "rangaistus"?? Tai jos pari eka seurustelee ja sopivat, ettei hankita lapsia ja jos nainen tulee raskaaks ja mies siks lähtee ni pam! maksut seuraa perässä? Vaikka todistettais et tää nainen olis tahallaan suunnitellu kaiken?
Entä sillo, ku se nainen seurustelee uuden miehen kans? Jatkuuks se maksut silti?

Sanokaa, ettei näin oo asia, pliis...

Toi on meinaan aikas kaameeta, ihan ku (sinkku)miehiltä kiellettäis seksin harrastus, ku saa kokoajan pelätä jotain saamarin maksuja...

No joo, parempi lopetella tätä, taidan antaa itestäni vähän oudon kuvan?
Mut mua vaan suututtaa miesten puolesta!

12

1223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mieltä

      Noh, jos on kiistaa siitä että kuka on mukulan isä, niin sillon ilmeisesti selvitetään isyys, vaikka DNA-testillä. Jos oikeuteen joutuu niin semmoinen varmaan tehdään. Mutta voihan testin tehdä yksityishenkilökin omilla rahoillaan.

      Jos mies tunnustaa isyyden tai kyseessä on avioero niin eiköhän ne maksut seuraa mukana niin kauan kuin pentu on täysi-ikäinen, oli lapsen äiti sitten löytänyt uuden miehen tai muuttanut ulkomaille tai mitä vaan.

      En ihan tarkkaan tiedä kun ei ole asia omakohtainen. Mutta kehotan varmuuden vuoksi käyttämään kestävintä kumia mitä kaupasta saa...

      Muistelen että joskus olisi käynyt jopa niin että äijä joka on hyvää hyvyyttään luovuttanut spermapankkiin siittiöitään, on saanut vuosia myöhemmin haasteen käräjille että pitäis maksaa jotain. Siksipä spermanluovuttajien määrä on viime vuosina romahtanut.

      Eli en suosittele siemeniä jätettäväksi mihinkään mistä joku ne saisi käyttöönsä. Nykyaikana seksin jäljet täytyy siivota yhtä tarkkaan kuin jos olisit tehnyt murhan. En tiä mitä käytetyille kortsuille pitäs tehdä. Meinaan jos viettää yhden yön jonkun typsyn kanssa ja sen sängyn alle jää aamulla käytettyjä tuoreita kumeja niin periaatteessa se muija voi tunkea nesteet sisäänsä heti kun suljet oven perässäs ja 9 kk jälkeen tulee lasku... Eli jos nainen on mielestäsi tippaakaan sekopää niin älä lähde jatkoille. Tai älä ainakaan kerro henkilötietojasi ja iske muija eri kaupungissa kuin missä asut. Ja jos sulla on jo DNA-rekisteri esim. poliisin arkistoissa, niin turvaudu nyrkkikyllikkkiin.

      Parempi siis nakata kumit uuniin (jos on tuli pesässä) tai vetää pöntöstä (vaikka menis tukkoon), kuin jättää lattioille lojumaan.

      • hömppeli

        Olihan järkevää tekstiä,tuskinpa naiset näin epätoivoisesti äidiksi haluaa että käytetyt kortsutkin kelpaisi. Jos kerran on noin hirveät pelot isäksi huijaamisesta,parempi pysytellä erossa. Tai tunge ne kortsut taskuusi lähtiessä.Vastuu on molempien ja se on ihan oikein, olipa tilanne mikä tahansa.


    • menee

      Useammallekin kaverille sattunut moka, ja vielä jumalattoman kallis.

      • pistelleet

        kondomeihin kaupassa neuloilla reikiä...vahinko.


    • jooojopp

      Tämä on oikeasti hieman huvittavaa:

      -nainen sanoo "käytän pillereitä, ei tarvi kumii"..ei käytä oikeasti tulee raskaaksi --> sulle tulee maksut, vaikka voisit todistaa tuon!

      -nainen lopettaa suhteessa pillerit ei kerro miehelle (onkohan tämä kuinka yleistä oikeasti), koska itse haluaa lapsia, mies ei.. saat lapsen ja jos muija jää vielä kiinni niin poikki menee...maksat silti

      -TULI muija sit MITEN TAHANSA raskaaksi ja olis mahollista ottaa katumuspilleri tai tehdä abortti, MUTTA muija ei halua... ET VOI MITÄÄN! pitäs tehä laki et jos mies allekirjoittaa vahingon paljastuttua paperin jossa sanotaan että jollei nainen tee aborttia elastusvelvollisuutta EI OLE! tämä olisi oikein..NAINEN voi halutessaan aina hankkiutua raskaaksi ja kieltäytyä abortista...mies joutuu maksumieheksi tälle eukolle vaikka se asuis toisen ukon kanssa.. tuntuu naurettavalta..

    • lapsen

      isyys mihinkään siitä poistu, että homma olisi ollut vaikka yhdestä yöstä kiinni. Mitäs siementäsi kylvät joka paikaan. Tyhmyydestä sakotetaan.

      • TopicinAloittaja

        Sinulle JA MUILLEKKIN tiedoksi, että olen NAINEN.


    • 18 vuotta

      välttämättä, vielä on perinnöt yms. Kaikissa kysymissäsi vaihtoehdoissa, vastaus on kyllä, ruokkomaksut, ne on maksettava. Armahduksen saa anomuksesta, työttömyyden tai muun vastaavan varattomuutta aiheuttavan tilanteen takia, maksut tietenkin jatkuvat jos pääsee töihin.

    • ytytytyt

      Jos nainen sanoo ettei muista kuka on isä, valtio maksaa silloin lapsilisät. Valtion maksamana lapsilisät tulevat aina ajallaan. Ainoastaan jos mies on rikas niin lapsilisät ovat suuremmat kuin valtioon maksamat. Eli periaatteessa jos nainen ei halua miestä vaan lapsen kannattaa sanoa että olin niin kännissä että en muista kuka isä on.

      Jotkut naiset saattavat myös kiristää miestä maksa 2000, niin en kerro kuka isä on. samalla nainen pääsee kätevästi ukosta eroon.

      • elatustuesta

        Lapsilisät tulee valtiolta, Kelalta, kaikille samansuuruisina, olipa isä rikas tai köyhä, tunnettu tai tuntematon. Sen sijaan elatustuet riippuvat isän tuloista tai sopimuksista.


    • Tulevaisuudessa

      Miesten kaikki naisopngelmat katoavat heti kun kloonaaminen saadaan täydeliseksi. Sen jälkeen naiset synnytetään jossain muovipussissa, otetaan ulos pakkauksesta seksiä varten ja tuhkataan heti käytön jälkeen.
      GG

    • J78

      Täytyy nyt vain sanoa, että se nainen tuskin hankkiutuu raskaaksi sen takia että saa jonkun raukan maksamaan muutaman latin elatusmaksuja vaan sen takia että se tahtoo sen lapsen. En suinkaan sano että kyseinen metodi olisi mitenkään oikein, mutta ehkä tässä nyt kuitenkin tärkein asia on se mukula eikä se raha. Näkee taas tässäkin miten vääristynyt ajatusmaailma porukalla on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe