Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Risolid?

vantaa25

onko tietoa kyseisestä lääkkeestä?
saako siitä hyviä fiilareita?

18

18871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaisa

      ...ei ainakaa mitää tehoa mihkää suuntaa... sama kun olis karkkia syöny.

      • vantaa25

        niin millaisella onnostuksella otit niitä?


      • HHH
        vantaa25 kirjoitti:

        niin millaisella onnostuksella otit niitä?

        määrättiin isolla annostuksella, Mulla oli 2x25mg 4:sti päivässä. Tosin ei se oikeen tehonnut edes niihin viekkareihin. Ahdistus oli VALTAVA. Oloja et noista saa.

        Lääkäri vaihtoi suoraan 4:stä millistä xanoria tuohon paskaan.


    • Hörppy.

      Se on niin mieto, että niitä uskaltavat antaa jopa juopoille A-klinikan avohoidossa. Jos fiilareita haluat, niin juo pullo kossua päivässä, kuten minä taannoin, niin sitten saat Risolidiä ilmaiseksi klinikalta. Siinä vaiheessa fiilarit tosin on aika ikävät.

      • kaisa

        Siitä on kyllä jo melkeen 2 vuotta aikaa kun viimeksi olen syöny noita tabuja, mutta aluks taisi olla se 25mg/päivä ja sitten nostettiin kolmesti päivässä, mutta siihen aikaan kun sain pitää itselläni lääkkeet, tuli niitä otettua enmpi kerralla. Ei auttanu sekään, nyt taitaa lääkitys vihdoin olla suht kohdallaan. Ainut vaan, että en saa nukuttua. Nyt jo kolmas päivä valvoessa. *huokaus*


      • KOSSU/FERNET

        Niin, kun vetää n. 2 pulloo kossua päivässä kuten itte aikoinani, alkaa tajuta jotain fiilareista kun ei pysty nukkumaan, ei edes makuuasennossa olemaan ja pystyssä ei pysy. Silloin ei paljon utele lääkkeen nimen perään kunhan vain onnistuu jostain apua saamaan jos enää pystyy hakemaan!


    • vantaa25

      minkäänlaisia saanut, mutta kun alkon kans ottaa niin sit rupeaa tuntumaan... =)

    • MuSh

      Kyseinen lääke on tarkoitettu.pitkälle ajalle sitä pitää syödä päiviä ennen kuin huomaat että toimii.Kohentaa mielialaa eikä väsytä ainakaan mua :)mutta saa syödä kuin karkkia ei hyvä jos hakee notkeeta oloa.. :D

    • MOOSES/ramses

      Miks hemmetissä lääkkeen pitäis tuottaa jotain fiilareita, nehän on tarkoitettu sairauksien ja kipujen hoitoon,riittää kun helpottaa edes vähän ja risolid on erittäin hyvä lääke alkoholin vieroituisoireiden hoitoon, on kokemusta.

      • deja vu

        toimii kun ottaa enne ku menee jonnekkin mis voi hiukan jännittää.Vaikuttaa hermostoon ja voi vähentää vapinaa ym .Ei viihdekäyttöarvoa.Lääke oikeaan käyttöön.Alkoholi iso annos risolidia=mahdollinen aivovaurio.


      • Nimetön

        Moi.Ihan mielen kiinnosta kysyn, ko olit kirjottanut et risolid autto sua holin himooihin, niin voisitko kerta hiukan. Mulla nimittäin holin himo alati kokoajan, mut syystä että en halua ottaa, mut olo kurja, ni oln nyt ottanut rison ko alkaa tuntuu et ahistaa ja holia pitäs saada.Mun mielestä mun nupissa on rlannut eikä ole sitten niin holia miettinytkään hetkellä sillä :) Että tällästä asiaa mulla oli.


    • SuloMulo

      Minulla ko. lääke aiheutti voimakasta metallinmakua suussa. Minkäänlaista kivaa oloa siitä ei saanut, estot katosi ja kiroilin kyllä kamalasti, mitä en yleensä tee. Älkää hyvät ihmiset leikkikö lääkkeillä! En voi ymmärtää pillereiden napsimista huvikseen, kun itse niitä jotuu syömään pakolla ihan liikaa pysyäkseen työkuntoisena.

    • Joshua Samola

      Riippuu varmaanki toleranssista bentsoja kohtaan, mutta tottuneet tuskin saavat kummempia kiksejä. Itse napsin joskus alkoviekkareihin 25 millisiä, mutta pelkiltään niistä ei mitään tapahtunut. Sitten kun huitaisin kunnolla viinaa myllyyn ja noin 15 kpl. noita risoja niin tuli tokkura kuten bentsoista yleensä alkoholiin mixattuna. Aika heikkoja lääkkeitä suoraan sanottuna. Viihdekäyttöarvosana ehkä 5:)

      • ainahan on syy

        Kuka noita lääkkeitä nyt huvikseen syö?
        Ainahan on syy miksi joku syö tai napsii lääkkeitä, ahdistukseen tai
        hyvän olon hakuun,jos hakee hyvän olon hakuun silloin ei ole
        hyvä olo, on paha olo.


    • pisgndp

      Kun pittää aina saada se kuuppa sekasin, nää on tarkoitettu ihmisille joilla ahdistusta/alkoholin vieroitukseen eikä leikkimistä varten. Oletteko te vitun ääliöitä vai vitun ääliöitä? Puhukaa asiat halki ja kasvattakaa itsetunto ja kunnioitus niin saatatte saada ryhtiliikkeen elämäänne. Vitun nistit.

      • Anonyymi

        Mietoja ovat, 2kpl kerralla vähän auttaa vierotusoireisiin.


    • Anonyymi

      Jos fiiliksiä haet ja vituttaa ja ahdistaa oiken kunnolla ja huollella ja on vaikka vielä kankainen siinä päällä vielä kiusaamassa niin kokeile diapam 10mg x 3 tyjhään vatsaan ja kitalakeen ja nautskelet kuumaa kahvia tai teetä niin alkaa maailman kuva muutua aika radikaalisti postiiviseen suuntaan,moikkaat ehkä vittumaista kaveriasikin.

    • Anonyymi

      Mutta 10pin pameja ei helpolla kirjoteta nykyään eikä muitakaan bentsoja enää monet psykiatrit jo kieltäytyvät betsojen määräämisestä. Kysyn vaan mitä sellaisella psykiatrilla on edes virkaa?Niin paniikki häiriöthän ja sosiaaliten tilanteiden pelko ratkeaa 100% puhumalla psykoterapiassa ja se on kyllä VARMA!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe