Todellisia kokemuksia

Hurtta

Kia on tuore merkki Suomessa, ja vaikka testit on testejä ja pirssin muotoilu ihan jees, nyt kaivataan ASIALLISIA ja oikeita kokemuksia siitä ja sen kestävyydestä. Niitä voivat antaa vain omistajat, joten pankaas kirjotellen. Itse voin vain mainita maanosaa kierreltyäni että korealaiset antaisivat vaikka oikean kiveksensä jos pystyisivät jossakin lajissa jaappanilaiset lyömään. Autonrakennus on yks kunnia-asia siinä skabassa. Syynä on ihan oikea kilpailu ja viha-vähemmän-rakkaus -suhde kun Korea oli Japanin miehittämä aikanaan. Eli yritystä on, mutta miten Kia pärjää, koska - ilman sarvia ja hampaita - japsit ovat laadultaan, ja nimenomaan tasalaadultaan (ei juurikaan maanantaikappaleita) maailman huippua. Itse ajelen Bemarilla, mutta kiinnostaa silti.

14

4717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arnie

      Kirjoitin juuri pari pykälää alemmas kokemuksia Sportagesta. Vielä pari pykälää alempana on keskustelua Ceraton mahdollisista maalipinnan ongelmista. Siinä ensi hätään. Palstalla on toki myös provoja, koska rekisteröitymistä ei vaadita. Siinä mielessä voit halutessasi tutustua sivustoon www.khcf.org (Kia Hyundai Club Finland), jonne kirjoittavilta vaaditaan rekisteröityminen, mutta lukea voi vapaasti.

      Kovin pitkää kestotestiä ei moni ole vain Kialla ehtinyt Suomessa vielä tekemään, kun merkki on ollut niin vähän aikaa myynnissä.

      • Hurtta

        Asialliset kokemukset kyllä.


      • Arnie
        Hurtta kirjoitti:

        Asialliset kokemukset kyllä.

        Ollaan ilmeisesti eri murrealueilta, kun ei aukene minulle tuo "hopotus". Mutta käsitin ettei vastaukseni olisi jollain tapaa ollut mielestäsi asiallinen? Vai mitä ihmettä?


      • tahkon kiertäjä
        Hurtta kirjoitti:

        Asialliset kokemukset kyllä.

        ..."Itse voin vain mainita maanosaa kierreltyäni..."

        Ilmeisesti olet kielitaitoinen, joten siitä vaan lukemaan esim. englantilaisten, amerikkalaisten, saksalaisten kokemuksia. Saitteja löytyy kymmenittäin googlaamalla. Samoista tehtaista tulevat Kiat Suomeenkin.

        Tämä vain vihjeeksi, jos koet Arnien aina asialliset vastaukset vain hopotuksina.


    • lost45

      Ei saa kestävyydestä mitään kuvaa,jos autoilla ajettu 0,5-1 vuotta.Kyllä pitää päästä välille 5-10 vuotta,että osien kuluvuusherkkyys tulee esiin.

    • magentis_

      No minulla on ollut kaksilitrainen magentis nyt vuoden verran, 20000km takana. Auto on pelannut hyvin, on ollut talvella erittäin lämmin (mikä on yllättävää), käynnistyy hyvin ja käyttäytyy hyvin johdonmukaisesti (puskee) liukkaalla pinnalla. Mitään kummallista ei ole tullut esiin. JOs jotain negatiivista pitää keksiä niin, bensankulutus ei ole maailman alhaisimpia, talvella tuommosta 8,5l-9l sadalla sekalaisella ajolla ja muutama kiveniskemä on autoon tullut. Huollot eivät myöskään ole mitenkään erityisen halpoja. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen.

    • totuus Kiasta

      Vuoden vanha KIA;n ns.lippulaiva Carnival
      takapään tärinöitä ei ole saatu poistettua ja auto lisäksi ruostevaurioita täys.Maali lähtee muoviosista pois. MAAHANTUOJA JA MYYJÄLIIKE SAMAA ORGANISAATIOTA .EI MITÄÄN VASTUUTA!
      ÄLKÄÄ VAAN MISSÄÄN NIMESSÄ MENKÖ OSTAMAAN KIA MERKKISTÄ PASKAA.... ASIA MENOSSA OIKEUTEEN.PIDÄN TEIDÄT AJATASALLA.

      • OMM

        Jos näin todellakin on niin siitäkin huolimatta että omistan Kian haluan olla asiassa ajantasalla joten kerro miten homma etenee !!!


      • heheh

        Carnival on vanhentunut malli joka saksan vikatilastoissa mustaa kian mainetta, autobildin mukaan kolmasosa sille tulleista kiaa koskevista valituksista koski juuri tätä Carnival-mallia. Asiantunteva ostaja ei tuota kia-mallia koskaan olisi harkinnutkaan, sen ongelmat olisi voinut helposti googlettaa...Eikä tuo todellakaan mikään kian lippulaiva ole, sorento, opirus yms. niitä ovat


      • heheh kirjoitti:

        Carnival on vanhentunut malli joka saksan vikatilastoissa mustaa kian mainetta, autobildin mukaan kolmasosa sille tulleista kiaa koskevista valituksista koski juuri tätä Carnival-mallia. Asiantunteva ostaja ei tuota kia-mallia koskaan olisi harkinnutkaan, sen ongelmat olisi voinut helposti googlettaa...Eikä tuo todellakaan mikään kian lippulaiva ole, sorento, opirus yms. niitä ovat

        Carnival on tyylikkään näköinen auto, mutta kun yritin äsken katsoa tarkempia tietoja maahantuojan Web-sivuilta, sitä ei ollutkaan siellä enää.


      • tulee
        Timontti kirjoitti:

        Carnival on tyylikkään näköinen auto, mutta kun yritin äsken katsoa tarkempia tietoja maahantuojan Web-sivuilta, sitä ei ollutkaan siellä enää.

        Syy siihen on se että uusi malli on jo esitelty autonäyttelyissä eri puolilla maailmaa....suomeen ei vielä siis ole saatu..


      • OMOMO

    • Magentismies

      Ei löydy paljoakaan surtavaa. Pari kiveniskemää alkuaikoina tuli, vaan ei enää ole ilmestynyt. Ikävä napse tuulilasinpyyhkijöistä saatiin pois kuumailmapuhaltimen avulla. (Vihje Huyndai palstalta). Bensaa kuluu 9,5 - 11l/100km (V6-autom.). Samaa luokkaa kuin esim Saab 90 aikoinaan söi. Reilu vuosi ja 26 000km takana. Hiljaista on, ei melua ajettaessa, eikä kolise kuopissa.

    • Fide

      Kirjoittelin aiheesta tuon threadin, löytyy nykyisellään kolmannelta sivulta, jos kiinnostaa lukea, eli otsikko

      Kia Carnivall - tarinaa arjesta,...

      Yhteenveto: Harvinaisen tyytyväinen hankintaan 30000 km ja melkein 8kk jälkeen. Muutama kohta on löytynyt, joka selittää 20 000.- halvemman hankintahinnan Chrysler Voyageriin, mutta vastapainoksi on sitten löytynyt muutama positiivisesti ratkaistu yksityiskohtakin. Kokonaisuutena palvelee minua ja perhettäni kerrassaan loistavasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      190
      3972
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      191
      2840
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1726
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      119
      1684
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1468
    6. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1347
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1273
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      93
      1264
    9. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1206
    10. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      65
      1204
    Aihe