Anarkistit on terroristeja!!!

Vankilaan vaan

Kaikki vappuna riehuneet anarkisti- ja Euromaydays-terrorsitit heti vaan vankilaan ja sellin avain heitettäköön kaivoon. Terroristeja ei Suomessa tarvita.

21

1356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainoa tie

      ..mitä tilaa.

      • EAL

        ... vihdoinkin se vesitykki Helsingin poliisilaitokselle.


      • Ainoa Tie
        EAL kirjoitti:

        ... vihdoinkin se vesitykki Helsingin poliisilaitokselle.

        Ensi kerralla ei iskua avoimesti vaan ovelasti.
        saatte tilailla useammankin tykin.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • ....kuka on tekijä.

      "Prekariaatti.org" ilmoittaa perustajakseen Tapio Laakson, KGB-kollaboratööri Jaakko Laakson pojan. Yhteys taistolais-stalinisteihin siis paljastuu.

      Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun taistolais-taustainen porukka harjoittaa kaksoistaktiikkaa:

      1. Laitetaan oma organisaatio rähisemään, ja saadaan näin varhaisteinien ym. arvostelukyvyttömien huomio. Rähistään 'väärän lipun alla' niin ei menetetä omaa salonkikelpoisuutta, ja samalla mokataan kilpailevan firman nimi.

      2. Kakarat, jotka ryntäävät mukaan riehumisen houkuttelemina, saadaan omiin riveihin.

      Herrat Reko Ravela ja Pekka Lavento perustivat joskus "Suomen Anarkistiliiton" saadakseen perinteisen taistolais-SDNL-formaatin hyljänneet nuoret taistolaiseen ohjaukseen. He myös teettivät joukollaan harkitusti tyhmyyksiä viedäkseen anarkismilta poliittisen uskottavuuden.

      Ravela ja Lavento yrittivät liian nopeasti ujuttaa joukkoaan taistolais-kommunistien riveihin, ja joutuivat pelistä pois. He eivät osanneet arvata, että porukka oli oikeesti anarkisteja.

      Vasemmistonuorison piilo-taistolainen Arhinmäki oli edellisvuonna "kuokkavieras"-joukossa riekkumassa, seuraavana vuonna linnan vieraana. Kaksoistaktiikka hyödytti tätä pyrkyri-limanuljaskaa.

      "Prekariaatti" kokoontuu Helsingin ylioppilaskunnan tiloissa. Oikeat syrjäytyneet nuoret eivät niin tee. Taustalla onkin puolue-vasemmistoon orientoituneita sosiologeja ja muita desantteja.

      Jälleen kerran "köyhien ystävät" ovat rikkaista perheistä?

      Vappuna anarkistit kokoontuivat Kaisaniemeen, ja olivat siellä rauhallisesti koko päivän. Monilla perheet mukana ja skidit pyörivät jaloissa. Mahdollisesti osallistuivat vasemmiston vappumarssiinkin?

      Vappu-yön mellakointi ei siis ollut lähtöisin olemassaolevasta "anarkisti"-joukosta, vaan puolue-vasemmiston luomuksesta, joka kätkee alkuperänsä?

      "Anarkisti"-leima säästää todelliset taustavoimat vastuulta.

      Makasiineille oli tuotu polttopulloja ym. vaarallisia aseita valmiiksi, jotta joku tekisi jotakin typerää. 11kg-nestekaasupulloa varten nuotiosta tehtiin riittävän iso. Se myös pakotti poliisin toimimaan.

      Tarkoitus oli saada aikaan ihmis-vahinkoja. Toimijalla oli siis hyvä syy ohjata epäilyt vieraan firman piikkiin.

      • mie vaan

        jos ei keksi muuta tekemistä kuin rähinöinti, niin voip mennä vaikka katuja lakaisemaan ja siten palvelemaan suurta yleisöä. Poliisille oikeus koviin otteisiin, suolahaulit, kyynelkaasut mellakoiden hajoittamiseen.


      • Anonyymi

        Reko Ravela ei ollut perustamassa Suomen Anarkistiliittoa - joka siis perustettiin jo 1987 Miehikkälä-Helsinki akselilla nimella Suomen Anarekosyndikalistinen Liitto (-AIT) - Ensimmäisen polven SAL n toiminta hiipui 1988 vuoden puolella, osittain silloisen porukan erimielisyydesta järjestön tarkoituksesta ja tehtavistä. 1988 Helsingissä perustettiin Anarkistinen Musta Risti ja käytiin shell to hell from south-africa kampanjaa ja eristä etelä-afrikka -kampanjointia. syksyllä Rauhanasemalla uudelleenorganisoitiin SAL - missään näissä toimissa Ravela ei ollut vielä mukana.
        "Vanhoja taistolaisia ei olluty ylipäätään mukana perustamassa anarkistiliikkeen siemeniä suomeen. Tausta oli paremminkin punk-liikkeessä, talonvaltauksessa (eka vuoritalovaltaus käpylässä) jne. Perustajajäseniä oli useita tovereita - osin samoja löytyi myös Kapinatyöläisen perustajista. Allekirjoittanut oli mukana kaikissa noissa (Pekka Lavento) ja muiden nimiä en luvatta lähde julkaisemaan - ehkä sal:n alkuaikoihin kuitenkin voisi mainita taiteilija Nalle Virolaisen kun hän on useasti itse haastatteluissa maininnut tuon ja oli minusta tärkeä toveri omissa pyrkimyksissäni järjestäytyneen yhteiskunnallisen anarkismin maahan lanseerauksessa... Vallankumoukselle on tarve enemmän kuin koskaan! Kapitalismi on kriisi itsessään ja kukaan täyspäinen ei usko komento-reaalisosialismin eli neukkulamallin olleen vaihtoehto millekään - anarkismi on ohjelma terveemmästä tavasta elää ja ja järjestää ihmisten keskinäinset suhteet!


    • g99

      Vittu sä olet AP idiootti.

      • Anonyymi

        ja sä sitten et? Anarkismi voi hyvin Suomessa ja maailmalla. Kreikassa se on nuorison parissa suosituimpia pliittisia liikkitä ja maassa on myös paljon maanalaista toimintaa kuten pankkiryöstöjä joiden rahat käytetään köhöllistökipumginosien sosiaalisiin itseapuohjelmiin... Rojavassa Syyrian pohjoispsissa valitsee eräänlainen anarkistinen yhteiskuntakokeilu demokraattinen konfederalismi ja anarkosyndikalistinen cgt liitto on katalonian suurimpia ay-liikkeitä edustaen satoojatuhansia duunareita... USAssa nuorten parissa kasvaa nopeimmin vasemmalla anarkistinen suuntaus


    • Lahtarit pölkylle

      Aloittaja on taatusti kokoomuksen nössönuoria, jotka paskoo housuihinsa tiukan paikan tullen

      • blablaafuckingblaa

        Vasemmistolaiset vaikuttaa todella väkivaltaiselta porukalta, kertoo jotain teistä. I rest my case.


    • anarkomarko

      Sietäisivät saada kunnon tuomiot nuo parikymmentä 6.12. mellakoissa kiinniotettua. Linnassa voisivat minun puolestani lopun ikänsä viettää, tai ihan sama vaikka Siperiassakin.

      • Anonyymi

        höpsistä ... ja jos luulet vankilan pelottavan oot tyhmä. Mullaa ontakanani useita linnatuomioita muutaamien vuosien kakuista alle vuoden sessioihin... Ei oo hetkauttanut ; vankilassa lusitaan se p'ivä kun meet sisään ja se kun tuut ulos - iviilista solidarisuutta ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        höpsistä ... ja jos luulet vankilan pelottavan oot tyhmä. Mullaa ontakanani useita linnatuomioita muutaamien vuosien kakuista alle vuoden sessioihin... Ei oo hetkauttanut ; vankilassa lusitaan se p'ivä kun meet sisään ja se kun tuut ulos - iviilista solidarisuutta ...

        Anarkomarkot onkin parempi tappaa kuin vangita.


    • f42gfe2

      Kuvista päätelen poliisit saivat kiinni kaikkista hennoimmat, sekä pari pikkutyttöä.

    • asdad

      Leikataan lisää kunnioittamiltamme veteraaneilta vanhusten hoitoa jotta saada nämä anarkistit telkien taakse kaikki!

    • Anonyymi

      Anarkismi perinteisesti vastustaa kaikenlaisia valtarakennelmia, kommunistit puolestaan ovat vahvan keskitetyn puolue-hallintorakenteen kannalla (mielestäni). Paradoksaalisesti perussuomalaiset ovat kritisoidessaan hallitsevaa valtaeliittiä lähellä vanhaa anarkismin ideaa, ja vaatiessaan eliitiltä päätöksentekovaltaa takaisin "tavallisen" kansan tasolle.

    • Pohdiskelin eräälle päihdetyöntekijälle ääneen tässä yksi päivä että kun ajatuksiani sun muita olen vertaillut tähän yhteiskunnan nykymenoon niin ajoittain sitä juolahtelee ajatuksiin : Olenkohan terroristi?
      Hän vastasi että tuskinpa , olet anarkisti .

      Hän ei siis tunnustanut anarkistin ja terroristin olevan samaa mutta itsestäni ajoittain kyllä tuntuu että molempia pikkasen ainakin on livahtanut isin kusen mukana hässiessä meikäläistä aluille 🤪

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe