Anarkistitko muka syyllisiä???

A.N.Arkki

"Prekariaatti.org", joka riehui makasiineilla, ilmoittaa perustajakseen Tapio Laakson, KGB-kollaboratööri Jaakko Laakson pojan. Yhteys taistolais-stalinisteihin siis paljastuu.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun taistolais-taustainen porukka harjoittaa kaksoistaktiikkaa:

1. Laitetaan oma organisaatio rähisemään, ja saadaan näin varhaisteinien ym. arvostelukyvyttömien huomio. Rähistään 'väärän lipun alla' niin ei menetetä omaa salonkikelpoisuutta, ja samalla mokataan kilpailevan firman nimi.

2. Kakarat, jotka ryntäävät mukaan riehumisen houkuttelemina, saadaan omiin riveihin.

Herrat Reko Ravela ja Pekka Lavento perustivat joskus "Suomen Anarkistiliiton" saadakseen perinteisen taistolais-SDNL-formaatin hyljänneet nuoret taistolaiseen ohjaukseen. He myös teettivät joukollaan harkitusti tyhmyyksiä viedäkseen kaikelta anarkismilta poliittisen uskottavuuden.

Ravela ja Lavento yrittivät liian nopeasti ujuttaa joukkoaan taistolais-kommunistien riveihin, ja joutuivat pelistä pois. He eivät osanneet arvata, että porukka saattoi olla oikeesti anarkisteja.

Vasemmistonuorison piilo-taistolainen Arhinmäki oli edellisvuonna "kuokkavieras"-joukossa riekkumassa, seuraavana vuonna linnan vieraana. Kaksoistaktiikka hyödytti tätä pyrkyri-limanuljaskaa.

"Prekariaatti" kokoontuu Helsingin ylioppilaskunnan tiloissa. Oikeat syrjäytyneet nuoret eivät niin tee. Taustalla onkin puolue-vasemmistoon orientoituneita sosiologeja ja muita desantteja.

Jälleen kerran "köyhien ystävät" ovat rikkaista perheistä?

Vappuna anarkistit kokoontuivat Kaisaniemeen, ja olivat siellä rauhallisesti koko päivän. Monilla perheet mukana ja skidit pyörivät jaloissa. Mahdollisesti osallistuivat vasemmiston vappumarssiinkin? Eivät näyttäneet riehujilta.

Vappu-yön mellakointi ei siis ollut lähtöisin olemassaolevasta "anarkisti"-joukosta, vaan puolue-vasemmiston luomuksesta, joka kätkee alkuperänsä?

"Anarkisti"-leima säästää todelliset taustavoimat vastuulta.

Makasiineille oli tuotu polttopulloja ym. vaarallisia aseita valmiiksi, jotta joku tekisi jotakin typerää. 11kg-nestekaasupulloa varten nuotiosta tehtiin riittävän iso. Se myös pakotti poliisin toimimaan.

Tarkoitus oli saada aikaan ihmis-vahinkoja. Toimijalla oli siis hyvä syy ohjata epäilyt vieraan firman piikkiin.

Kun media on Suomessa perinteisesti taistolaisen puoluevasemmiston soluttama, syyllisyyttä työnnettiin väärälle taholle, kuten olikin suunniteltu.

Varokaa provokaattoreita, ja puolue-vasemmistoa.

10

1364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus ei pala makasiineill...

      Huumeriippuvaista roskasakkia ja rikollisia pahimmasta päästä kaikki makasiineilla riehuneet.
      SIPERIAAN VAAN KOKO SAKKIA terroristi johtajiaan TL, EW ja A-RK myöten...

      • Ketä noi on??

        Esittelehän kaveris.


      • Anonyymi
        Ketä noi on?? kirjoitti:

        Esittelehän kaveris.

        Vielä tuosta höpöhöpöstä.. Minulla ei ole ollut SDNL taustaa, miten olisi voinutkaan. Olen syntyisin Imatralta - immolasta - isäni oli rajavartiolaitoksen palveluksessa - perheeni ei ollut poliittinen - ollessani esikouluikäinen muutimme kaakkois-suomeen pieneen Miehikkälän kuntaan jossa nuorisotoimintaa oli lähinnä mopojen rassaus, isukin traktorilla ajelu, peltotyöt ja neljähookerho ja tanhupiiri... Kylässä tiedettiin ketkä kolme äänestää punikkeja - osa väestä oli ryssävihassaan jyrkkiä, useimmat vain epäluuloisia iudän diktaturiaa kohtaan, kepulla ylivalta ja oppositiovoimana kokoomus - opettajien, kiihkoilijoiden ja kepumafiaan kyllästyneiden puolueena - Kunnan ylpeys kesskellä metsää sijaitseva kasarmialue - jossa rajavartioston kaakkoissuomen esikunta sijaitsi - oltiin eriistyksessä jopa muusta junttilASTA - RAJAPOPPOO OMISSA OLOISSAAN Siellä ei ollut sbnln osastoo, ei demokratian pioneerien ryhmää, ei rauhanpuolustajien paikallisyhdistystä eikä TaSi käynyt pitämässä puheita ... Mulle vasemmistolaisuus tuli empatiasta, lukemalla löydetysta historiasta ja sympatiasta kaikkea kapinallistra kohtaan - farabundo martin sissit, PIRA, kaupunkisissit , pankkiryöstöt -jeez nuorta poikaa innosti sekä seikkailullinen jännä, että oikeudenmukaisuus - aseet ja muut. Aseita oli - ja niillä ammuttiin, leikittiin ja harjoiteltiin... suunnistusta harjoitin myös ja punkkia kun sen 10 vuotiaana löysin,,, Lähdettyäni anarkjistiliitosta tulin vasta tutustuneeksi tiedonantaja-porukkaan, vasureiden touhuihin ja lopulta toimitsijana hetkeksi sdnlään - ei löydy anarkistien takaa kgbtä ei - ei salaliittoi ei - vaan aito halu yksityisen omistuksen, pääomavallan, valtion ja kaikkien pakkojen purkuun sekä tasa-arvoon - tasajakoon
        (Pekka Lavento - Rajaupseerin poika, anarkisti, vallankumouksellinen antinationalisti antiteisti ja radikaalifeminismin ja queeroikeuksien tukia-mutta identiteettipolitiikan suhteenkriittinen sanalla sanoen luokkakantainen anarkisti - TUHOA VALTIO KAADA KAPITALISMI MURHAA KAIKKI MINISTERIT ammutaan rikkaat saunan takana
        :D


    • Desperado

      "Anarkistitko muka syyllisiä???
      Kirjoittanut: A.N.Arkki 3.5.2006 klo 11.45
      2. Kakarat, jotka ryntäävät mukaan riehumisen houkuttelemina, saadaan omiin riveihin."

      Kulkue kiersi epäoleellisissa paikoissa prekariaatin kannalta. Mahtikohteita olisivat olleet sosiaalitoimisto, työministeriö tai Helsingin yliopisto -kaiken prekarisaation emo.

      Pullojen heittely ja tuhoaminen kohdistuivat epäoleellisiin kohteisiin. Revittiin istutuksia, yksi pullo lensi kauppahallin ikkunaan, yksi Puolustusministeriöön. Ravintoloiden ikkunoihin heiteltiin pulloja. Myös UPM-Kymmene sai osansa vaikka UPM irtisanoi vakituisia, eikä profiloitunut näiden pätkätyöllistämisessä.

      Tietysti voidaan sanoa, että puisto-osasto riistää pätkätyövoimaa ja että tarjoilijat ovat prekaareja ja että armeija toimii ilmaistyövoimalla, mutta se ei mitenkään käynyt ilmi. Tekojen pitäisi olla perusteltuja.

      Toimijat olivat miespuolisia, kuitenkin prekarisaatio on lähinnä naisvaltaisten alojen ongelma. Olisi ehkä ollut syytä järjestää koko mielenosoitus hoitoalan kohteissa ellei siitä olisi ollut kohtuutonta haittaa hoidettaville.

      >Herrat Reko Ravela

      Aivan oikein sanottu: "herrat".
      Ilmeisesti anarkistiksi ei tulla ellei ole siinä tilanteessa ettei yhteiskunnalla ole annettavanaan muuta kuin kenkää ohimoon. Herrat kuitenkin saattoivat saavuttaa jopa yhteiskunnallisen ensimmäisyyden.
      Itseltäni sellainen namupala on poissuljettu ikuisesti (En tiedä tarttuisinko täkyyn jos minulle sitä tarjottaisiin).

      Minä en luota nyt oikein kehenkään jotka näistä piireistä voivat tuosta vain kävellä ulos halutessaan.


      "Vappuna anarkistit kokoontuivat Kaisaniemeen, ja olivat siellä rauhallisesti koko päivän. Monilla perheet mukana ja skidit pyörivät jaloissa. Mahdollisesti osallistuivat vasemmiston vappumarssiinkin? Eivät näyttäneet riehujilta."

      Kyllä osallistuttiin.
      Oli kiva nähdä vanhaa jengiä mukana. Kun nämä desantit ovat paljastuneet, niin me vanhat paskat jäämme. En tiedä muiden osallistujien motiiveista, omani tunnen ja se on tärkeintä.
      Anarko-individualistina en tarvitse mitään skeneä toiminnalleni. Minulla on kotona laitteet punkin kuuntelemiseksi ja hyllyssä riittävästi tietoa anarkismista.
      Noina SAL-aikoina minä olin "irtonainen kanuuna", vaarallinen niin skenelle (en kumarra islamismille enkä eläinten vapauttamiselle) kuin anarkistien kohteillekin. Siksi minua ei voida integroida mihinkään.

      Tulen jatkossakin olemaan ihan oma toimijani.

      "Vappu-yön mellakointi ei siis ollut lähtöisin olemassaolevasta "anarkisti"-joukosta, vaan puolue-vasemmiston luomuksesta, joka kätkee alkuperänsä? "

      Graffitien ja tagien tekijät olivat hyvin esillä. Helsingin kaupungin imagenkohotuskampanjaan kuuluu Stop Töhryille -rahanielu ja Helsingin julkista imagea tulee tärvellä niin että se näyttää yhtä rumalta kuin Helsingin päättäjien sielu.
      Paradoksaalisesti graffitien tekijät esittäytyvät kyllä kaupungin betonipintojen koristelijoina.

      Vaikka paskakaupungin rumuus tehdään ilmeiseksi tageilla, on se kuitenkin riittämätön ja tehoton taistelun pääasiallisena menetelmänä. Tässä ei taistella julkisesta tilasta vaan olemassaolosta.

      • ...näytti punkkareilta.

        Suurelta osin, ainakin. Kuva-otokset makasiini-riehujista näyttivät aivan junttiporukkaa. Ei pystytukkia joukossa.

        Turha siis anarkisteja syyttää.

        Jatkapa siis punkin kuuntelemista ja vappumarssimista. Kenelläkään ei ole syytä siitä Sinua moittia.


    • ....mukana kun....

      ...SAL:ää perustettiin! Kuka ...kele tälläistä väittää?

      Ei tiedä mistään mitään.

      • Nalle

        1970-luvun punk-anarkisti = viherpiipertäjä
        1980-luvun punk-anarkisti = alkoholisti
        1990-luvun punk-anarkisti = narkomaani
        2000-luvun punk-anarkisti = juntti


      • kommunisti ...
        Nalle kirjoitti:

        1970-luvun punk-anarkisti = viherpiipertäjä
        1980-luvun punk-anarkisti = alkoholisti
        1990-luvun punk-anarkisti = narkomaani
        2000-luvun punk-anarkisti = juntti

        ... = nisti?


      • Anonyymi
        kommunisti ... kirjoitti:

        ... = nisti?

        Tohon stereotypiaan korjaus: 90 luku oli pääsääntösesti vielä alkoholismin aikaa - nisteily tullut myöhemmin - punkkarit nykyään keski-ikäsii, soittotaitosii, suht vähän spurguilevia ja perheellisiä ... Nistejä löytyy itseasiassa ihan toisesta porukasta - rajakeista, nationalisti-boneheadeista jne yllättäen paljon.... Juu ja natsibonareiden sankareista Ian Stuart D - au au autokolipesi ja niintaiskuolla - oli piripää joka ryysti niin swimbat ku kokkelitkin sieraimiinsa jatkuvasti, ken maclellan brutal attackista teki lapsen värillisen kanssa - kaytti huumeita jne, NSDAP natsipuolueen johtaja kuoli aidsiin saksassa - oli narkomaani,(itseäänvihaava) homoseksuaali ( julisti näille kuolemantuomiota)jne ... Odinin apinapellet on organisoitu kemiläiusen wannabe-gangstan, huumekauppaan jne sekaantuneen taparikollisen toimesta ja siksi monet osastot olivatkin vankilatuttujen kautta pystyyn pistettyja - ei siis ihme jos meriitit olivat esim hameessa tyyliä: juoksi amfetamiinipäissään alaoven lasin läpi, pahoinpiteli vaimonsa ja ajoi lapsensa ulos jne... Perustajalla on tuomio naisen påahoinpitelystä - sisäisellä keskustelupalstalla opastettiin piilottamaan käyttövälineet uusien värvättyjen silmiltä (ruiskut neulat jne) - niin että kyllä päihteet, itselääkintä ja ongelmakäyttö niinkuin kohtuukin löytyy kaikista porukoista ja joka elämän alalta - ihmiseen kun on biologisesti rakennettu halu vapautua ja taipumus addiktiiviseen käytökseen - sitä kantaa osa geeniperimnässään, siis huumeet on luonnollinen asia ihmisenä oloa - siinä missä raittiuskin voi olla - elämänhallinta - siinä on avain ja jakolinja - jos se on hukassa - on ongelma - jos ei ketä kiinnostaa...
        Vetäkää tytöt, pojat ja määrittelemättömät kamaa - se voi olla kivaa ! Mutta hoidetaan asialliset hommat kondiksessa - ellun kanat - niiden kanssa hengaillaan muu aika


    • Anonyymi

      Kyllä minua huvittaa nämä vainoharhaisen maailmankuvan mukaan elämää katsovat muka yksilöajattelijat. Helppoja leimakirvestä ja kaunaista paskanpuhetta. 1.) ensinnäkin Reko Ravela ei ole Suomen Anarkosyndikalistisen Liiton (nimi jolla SAL perustettiin ja toimi 80 luvunlopulta ) perustajajäseniä. Ja homma oli niinpäin. että marxilais-leniniläisiltä katosi pohja neukkulan mukana ja nuoret olivat mukana olleet kelalla että maailmaa muutetaan oikeudenmukaiseksi, ei ne mitään Moskovan yliopiston politrukkikoulutusta olleet saneet ~anarkismi tarjosi luokkakantaisen ja selkeän analyysin miksi boksit oli huono homm ja mihin valtiokapitalismi kaatui. Eli anarkistit pyrkivät ja onnistuivat värväämään monia aktiivisia tovereita puoluevasemmiston pettyneistä ihanteita kaipaavista nuorista. Ei kai isä määritä poikana perustaman ryhmittymän agenda? Tuolla logiikalla anarkistitoiminta oli rajavartiolaitoksen salajuoni kun mun isäni oli rajaupseeri ?
      Kun menin töihin erääseen nuorisojärjestöön sai KU , demarilehden stalinistijahtiakäyvä kolumnisti ja suojelupoliisi saman infopaketin jossa sanottiin anarkoterroristihäirikön soluttautuvaa puoluevasemmistoon aiheuttaakseen no ties mitä ja annettiin vihjaillen ymmärtää että ulkomailta oikein ohjeita ottaisin:) . Minut kytkettiin myös tarhaiskuihin Alibiin kirjoitetussa jutussa.

      Ei tommosen paskan levittäjät ole millään yhteisellä tai yhteiskunnallisella asiallahan haluavat kylvää epäsopua ja arvostell niitä jotk tekevät ja pistävät itseään likoon ja uskaltavat perkeleet röyhkeästi olla kuuroja näiden ”kansanjohtajaksi” itsensä laskevien kyynisille ohjeille. Anarkisti ei pyri mihinkään eikä siksi tee suosiopolitiikkaa. Valtiovalta ja kapitalismi ovat raakaa väkivaltaa meitä oksattomia kohtaan. Emme siis voi kieltää alistetuille väkivallan käyttöä kun sortaja kin sitä käyttää. Ei anarkismia ole uskoa pakkovallan sika armeijan vakivallanmonopolin oikeutukseen. Orwelll sanoo Katalonia Katalonia kirjassa poliisia työväenluokan luonnolliseksi viholliseksi jota vastaan ryhtymistä hänen ei tarvinnut kahdesti miettiä. Anarkistit ja autonomimarxilaiset eivät ole välttämättä aina samalla sivulla - ja toi euromayday oli tyypillinen autonomiprokkis , siellä jossain ryhmäkokouksissaan pari leniniksi tyrkyttytyjää analysoi aina teoreettisesta pohjalt pyörän pyörivän soikiona epätäydellisesti ja siksi uusi Vappu on dokausaattona ja lähiönuorten esiinmarssi, paitsi että lähiönuorten politisoiminen ei nyt vaan onnistu komitekokouksissa vallatessa talossa sen enempää kun puolueen nuorisopolitbyroon kokouksissa. Lähiöissä järjestäytyy lähiön asukit keskenään ja siinä voi anarkisti auttaa oman lähtönsä touhuissa menemällä mukaan mutta kun emme johd ketään voimme vain olla osa sitä voimaa jolla osattoman ottavat elämänsä ja sen vaatimat resurssit käyttöönsä ja pois rahavaltaa, valtiovallalle jne kourista. ..Ja kello ei käänny taaksepäin luontevaa on siis edetä - kansallisvaltio on huono idea ja jakaa ihmisiä autta hallitsemaan meitä valheilla siis vastaus globalikapitalismin riistoon ei ole kansallisuuskiihkoisess paskassa. Vaan paikallisessa toiminnassa verkostoitumista globaalisti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1917
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1569
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1519
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1487
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1425
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1370
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1317
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1157
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1118
    Aihe