mitä viime o.c jaksos tapahtu???????

eilen siis

mitä viime eli eilisen o.c jaksos tapahtu en voinu kattoo ku olin uimas ja ei voitu lähtee aikasin uimasta pliiiiiiiiiiiiiiis joku kerro mitä siinä tapahtu onko rayan ja marissa jo yhessä vai onko luce vielä marissan kaa HALUAN PLIIIIIIIIDE TIETÄÄ JOOKO PLIIIIIS VASTATKAA MITÄ SIINÄ TAPAHTU

2

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepsunen

      Kirstenin isä tuo näytille uuden naisystävänsä, joka ei ole aivan sitä, mitä on odotettu. Summerin ja Sethin välit alkavat vihdoin lämmetä, kun taas Ryan kokee takapakkia Marissan kanssa.

      Kirsten valmistelee hermostuneena suuria syntymäpäiväjuhlia leskeksi jääneelle isällensä, Caleb Nicholille. Kirsten on töissä tämän varsin menestyneen liikemiesisänsä yrityksessä. Kirsten ottaa raskaasti sen ettei hänen isänsä arvosta hänen tekemäänsä työtä vaan kulkee pitkin ulkomaita. Caleb sättii ja aliarvioi Kirstenin kykyä tehdä erilaisia sopimuksia ilman isänsä suostumusta.

      Tilanne pahenee isän kuullessa Sandyltä Kirstenin halusta lopettaa työt ja aloittaa uusi elämä puhtaalta pöydältä jossain kaukana Newport Beachistä perheensä kanssa. Caleb ei ole koskaan oikein pitänyt Sandystä. Calebilla on uusi tyttöystävä. Gabrielle on uhkea 25-vuotias nainen. Ryan hämmentyy Gabriellen ilmestyttyä työpaikallensa rantaravintolaan flirttailemaan hänelle.

      Käsivarteen ammuttu Luke yrittää saada Marissaa takaisin olemalla muille ystävällinen. Kaikki ovat hämmentyneitä Luken uudesta harvemmin nähdystä puolesta. Hän pyytää Marissalta anteeksi tekemisiään ja lupaa olla ihana poikaystävä, jos Marissa vain ottaisi hänet takaisin. Marissa ottaa hänet takaisin. Julie on suutuksissaan päättänyt ottaa avioeron Jimmystä. Hän ei halua luopua loistokkaasta elämästään saatikka saavutetusta elintasostaan.

      Kirsten on loukkaantunut Sandyn epäkypsästä käytöksestä. Caleb on puolestaan vihainen Kirstenille. Hän aikoo viettää kuitenkin kauan odotettua syntymäpäiväänsä Gabriellen kanssa. Marissa ja Luke ovat jälleen yhdessä. Yksinkertaisen typerä Summer onnistuu saamaan herkkäuskoisen Sethin kutsumaan itsensä juhliin. Summer pääsee näin etsimään itsellensä rikkaita vapaita poikamiehiä.

      Jimmy ällistyttää Julien saapumalla yllättäen juhliin ja epätoivoissaan pyytämään Calebilta töitä. Caleb kieltäytyy, kunnes tilannetta hiljaa sivussa seurannut Julie juonittelee Calebin miettimään uudestaan miehensä palkkaamista. Myöhemmin illalla Sandy ja Caleb keskustelevat. Caleb lupautuu perumaan puheensa ja ottamaan Kirstenin takaisin töihin.

      Gabrielle käyttää naisellista viehätysvoimaansa Ryaniin, joka yrittää pysytellä piilossa Marissalta. Gabrielle yrittää varsin agressiivisesti vietellä Ryanin. Marissa joutuu todistamaan vierashuoneen tapahtumat omin silmin. Epätoivon vimmoissansa Marissa lähtee pois juhlista ja menettää neitsyytensä Lukelle. Marissa kertoo Ryanille myöhemmin, että heidän suhteensa on ohi.

      • lottee

        aivan oikein. mutta ei se tota kysyny. oisit kattonu pvm. :'DD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      121
      1589
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      750
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    Aihe