mitä viime o.c jaksos tapahtu???????

eilen siis

mitä viime eli eilisen o.c jaksos tapahtu en voinu kattoo ku olin uimas ja ei voitu lähtee aikasin uimasta pliiiiiiiiiiiiiiis joku kerro mitä siinä tapahtu onko rayan ja marissa jo yhessä vai onko luce vielä marissan kaa HALUAN PLIIIIIIIIDE TIETÄÄ JOOKO PLIIIIIS VASTATKAA MITÄ SIINÄ TAPAHTU

2

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepsunen

      Kirstenin isä tuo näytille uuden naisystävänsä, joka ei ole aivan sitä, mitä on odotettu. Summerin ja Sethin välit alkavat vihdoin lämmetä, kun taas Ryan kokee takapakkia Marissan kanssa.

      Kirsten valmistelee hermostuneena suuria syntymäpäiväjuhlia leskeksi jääneelle isällensä, Caleb Nicholille. Kirsten on töissä tämän varsin menestyneen liikemiesisänsä yrityksessä. Kirsten ottaa raskaasti sen ettei hänen isänsä arvosta hänen tekemäänsä työtä vaan kulkee pitkin ulkomaita. Caleb sättii ja aliarvioi Kirstenin kykyä tehdä erilaisia sopimuksia ilman isänsä suostumusta.

      Tilanne pahenee isän kuullessa Sandyltä Kirstenin halusta lopettaa työt ja aloittaa uusi elämä puhtaalta pöydältä jossain kaukana Newport Beachistä perheensä kanssa. Caleb ei ole koskaan oikein pitänyt Sandystä. Calebilla on uusi tyttöystävä. Gabrielle on uhkea 25-vuotias nainen. Ryan hämmentyy Gabriellen ilmestyttyä työpaikallensa rantaravintolaan flirttailemaan hänelle.

      Käsivarteen ammuttu Luke yrittää saada Marissaa takaisin olemalla muille ystävällinen. Kaikki ovat hämmentyneitä Luken uudesta harvemmin nähdystä puolesta. Hän pyytää Marissalta anteeksi tekemisiään ja lupaa olla ihana poikaystävä, jos Marissa vain ottaisi hänet takaisin. Marissa ottaa hänet takaisin. Julie on suutuksissaan päättänyt ottaa avioeron Jimmystä. Hän ei halua luopua loistokkaasta elämästään saatikka saavutetusta elintasostaan.

      Kirsten on loukkaantunut Sandyn epäkypsästä käytöksestä. Caleb on puolestaan vihainen Kirstenille. Hän aikoo viettää kuitenkin kauan odotettua syntymäpäiväänsä Gabriellen kanssa. Marissa ja Luke ovat jälleen yhdessä. Yksinkertaisen typerä Summer onnistuu saamaan herkkäuskoisen Sethin kutsumaan itsensä juhliin. Summer pääsee näin etsimään itsellensä rikkaita vapaita poikamiehiä.

      Jimmy ällistyttää Julien saapumalla yllättäen juhliin ja epätoivoissaan pyytämään Calebilta töitä. Caleb kieltäytyy, kunnes tilannetta hiljaa sivussa seurannut Julie juonittelee Calebin miettimään uudestaan miehensä palkkaamista. Myöhemmin illalla Sandy ja Caleb keskustelevat. Caleb lupautuu perumaan puheensa ja ottamaan Kirstenin takaisin töihin.

      Gabrielle käyttää naisellista viehätysvoimaansa Ryaniin, joka yrittää pysytellä piilossa Marissalta. Gabrielle yrittää varsin agressiivisesti vietellä Ryanin. Marissa joutuu todistamaan vierashuoneen tapahtumat omin silmin. Epätoivon vimmoissansa Marissa lähtee pois juhlista ja menettää neitsyytensä Lukelle. Marissa kertoo Ryanille myöhemmin, että heidän suhteensa on ohi.

      • lottee

        aivan oikein. mutta ei se tota kysyny. oisit kattonu pvm. :'DD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8464
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2575
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2297
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe