Onko Karjaa/Pohja hyvä paikka asua?

Ameeba

Olen kuullut, että paikka olisi tylsä ja että seudulla liikkuu paljon huumeita. Miten asukkaana, nykyisenä tai entisenä, asian näet?

Entäs palvelut, koulut, vapaa-ajan vietto muuten? Ovatko kunnossa?

20

6144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alueella retkeilevä

      Mitä tarkoitat tylsällä? Jos menomestoja ja biletyspaikkoja etsii, Karjaa/Pohja ei ole oikea paikka. Luonnonrauhaa, historiaa ja upeita maisemia alue sen sijaan tarjoaa runsaasti. Karjaalta on myös kohtuuhyvät junayhteydet.

      • edellinen

        Karjaalta löytyy aika hyvät palvelut. Pohjan kirkonkylällä on pari kauppaa, huoltis, pankki (Aktia, OP taisi lopettaa konttorinsa), kirjasto ja terveyskeskus. Alakoulut löytyy kummastakin kunnasta molemmilla kielillä, yläaste ja lukio ovat Karjaalla.


      • jottai hyvvä ettei pahhakki
        edellinen kirjoitti:

        Karjaalta löytyy aika hyvät palvelut. Pohjan kirkonkylällä on pari kauppaa, huoltis, pankki (Aktia, OP taisi lopettaa konttorinsa), kirjasto ja terveyskeskus. Alakoulut löytyy kummastakin kunnasta molemmilla kielillä, yläaste ja lukio ovat Karjaalla.

        Plussaa on luonto ja omarauha jos metän keskel muuttaa.Koulut ja kaupat.
        Miinusta työpaikkoja ei juurikaan oo, kunta kaksikielinen.Joskus rauhatonta keskustassa.


    • olet kuullut totta

      ei täällä mitään ole ja mikään ei pelaa, ei koulut ei teiden kunnossapito ei ole mitään vapaa-ajan vietto mahdollisuuksia-älä ihmeessä tule tänne!!!!!!! kauhea paikka. kesämökin voi ostaa näiltä nurkilta, ei muuta. Mutta ainiin, lidl on nyt täällä-on täällä siis jotain hyvää...hehe :)

      ei kannata lapsia kasvattaa täällä, ei todella. ei työpaikkojakaan ei mitään ole, ei ihmisiä järjellä varustettuina vaan narkkareita ja tyhjäpäitä heiluu pitkin ojia. Velkom att se den här staden !

      • samoinajattelija

        Oikeassa olen narkkareista, kaikki tietävät käyttäjät. Eipä poliisi ja sossu tee nitään. Lapset kasvavat juopporemmin mukana, tai muissa "kekkereissä". Eräänkin kersat kaikkialla muualla kun kotona, kun siellä sekoillaan koko ajan. Toisella poika joutuu katsomaan vanhaempiensa kaljoittelua joka vkl, useinmiten vielä sielä bunkkaa yksi-kaksi isin juoppokaveria.
        Millainen äiti pistää lapset toissijaiseksi? Lapset pois moisilta, saisivat normaalin lapsuuden.


      • sivusta seurannut
        samoinajattelija kirjoitti:

        Oikeassa olen narkkareista, kaikki tietävät käyttäjät. Eipä poliisi ja sossu tee nitään. Lapset kasvavat juopporemmin mukana, tai muissa "kekkereissä". Eräänkin kersat kaikkialla muualla kun kotona, kun siellä sekoillaan koko ajan. Toisella poika joutuu katsomaan vanhaempiensa kaljoittelua joka vkl, useinmiten vielä sielä bunkkaa yksi-kaksi isin juoppokaveria.
        Millainen äiti pistää lapset toissijaiseksi? Lapset pois moisilta, saisivat normaalin lapsuuden.

        Sääliksi käy lapsia, niin aivopestyjä että eivät uskalla puhua mitään selkäsaunan pelossa. Sossukin soittaa varmaan ja varoittaa ennen tuloaan, että pysyvät selvänä silloin. Eikö tällaiset käynnit pitäisi käydä ns. yllätyksenä? Vai eikö Karjaalla sossu toimi kuin muualla? Muualla ajetaan lapsien asiaa...


    • perhonen

      Karjaan kaupunki on jo kauan taistellut taloutensa kanssa, jatkuvasti miinuksella, kaupunki velkainen eikä määrärahoja ole mihinkään. Virkoja lakkautettu ja yhdistetty, varsinkin vapaa-ajan jaostolla määrärahoja leikattu, johtaa siihen että ihmisillä ei ole aikaa keskittyä lasten ja nuorten vapaa-ajan mahdollisuuksien kunnossapitoon kun kunta vain säästää.

      Lähin poliisiasema taitaa olla Tammisaari että jos jotain tapahtuu, saat odottaa jonkun aikaa että kerkeävät paikalle.

      Huumeita varmaankin liikkuu ja paljonkin, mutta missäs niitä ei olis Karjaa-Helsinki välillä.

      Hyvät junayhteydet plussaa (rautatieasemakin on hieno) ja halpa asuminen. Ala-asteet hyviä. Rauhallisia omakotitaloalueita paljon. Päiväkodit hyviä.

      Karjaalle on viime vuosina tullut paljon uusia liikkeitä ja kaupunki näyttäis pääsevän paremmalle sivulle jo kohta.

      Kaksikielisyys plussaa ehdottomasti!

      Mutta jos näistä kahdesta pahasta, valitse ehdottomasti KARJAA, ihan ehdottomasti!!!!!

    • perhonen

      Karjaalla ei iltaelämää sitten aikuiseen makuun löydy ollenkaan, Affea ei voi siksi laskea.

      Lasten kanssa ihanteellinen paikka asua, mutta kun lapset saavuttaa yläasteiän...muuttakaa pois.

    • 2013

      Koitin itse katsoa, mitä nykyisestä kotipaikkakunnastani on täällä kirjoitettu. Näin seitsemän vuoden jälkeen voi vissiin hieman päivittää paikan kuulumisia.

      Narkkareita ja juoppoja teidän ei tarvitse pelätä, jos tänne päin olette muuttamassa. Nuoriso on Helsingin nuoriin verrattuna kovin kohtelias ja ennen kaikkea hiljainen. Puolen vuoden aikana en ole nähnyt yhtäkään "spurgua", pummia, mitä lie, täällä. Pari puliukkoa istuskelee välillä juna-aseman lähettyvillä, mutta enpä ole heitäkään nähnyt viinapäissään huutelemassa.

      Kulkuyhteydet junalla ovat ihan ok, busseilla taas kestää todella kauan päästä mihinkään. Viimeinen juna (IC) taitaa olla kahdeltatoista Karjaalla, lähtee siis Helsingistä yhdentoista aikaan. Lähijunat kulkevat huonommin. Jos ei minkäänlaista opiskelija/varusmies/seniori -alennusta saa junalipustaan, niin tulee kalliiksi. Siihen pitänee varautua.

      Illalla koko kaupunki on tyhjä, näin kesäsinkin. Juna-aseman ravintolan edessä istuu pari ihmistä juomassa, ja liikenne rajoittuu pariin vaivaiseen nuoreen bemukuskiin.

      Nuorille ei ole paljoa tekemistä, elleivät pelaa käsipalloa tai jääkiekkoa. Jokin nuorisotalo kai on olemassa tuolla keskustassa. Nuoret hilluvat paikallisella ABC:llä, ja koulun jälkeen istuvat keskustassa bussipysäkkien luona.

      Olen kuullut, että huumeita liikkuu paikkakunnalla edelleenkin. Mutta niin liikkuu jokaikisellä paikkakunnalla. Täällä on rauhallista, ja kuten jo aikaisemmin kirjoitinkin, niin "ipanat" käyttäytyvät paljon paremmin kuin pääkaupunkiseudulla.

      Jotkut vanhukset eivät suomea osaa, mutta suurimmaksi osaksi porukka on kaksikielistä täällä.

      Löytyy poliisiasema, kirjasto, lippupiste (Luckan) jne. Paikkakunnalla ei ole oikein mitään meneviä tapahtumia, jos jännitystä etsii niin saa luvan lähteä vaikkapa Tammisaareen iltaa viettämään. Kesäkaupunki sekin on.

      Talvella Karjaa on ihan kuollut. Tai kuolleempaakin kuollut, sitä ajatellen, miten hiljaista täällä nykypäivänä on. Ihme kyllä, niin pahin liikenne on keskellä päivää ja loppuu heti ihmisten tultua kotiin töistä.

      JA NIIN. TÄRKEIN. Näistä asukkaista ja heidän ajotaidoista, j*umalauta! Täällä ei sitten ollenkaan osata varoa, saatika ajaa. Ei niin missään. Tasa-arvoinen risteys, "mikä se on?". Jalankulkijatkin kulkevat miten sattuvat, vaikka koko paikka on ahdettu täyteen suojateitä. Kannattaa olla varuillaan, jos autolla on liikkeellä. Huhhuh.


      Summa sumarum; Aika tylsä paikka on asua. Hieman vanhempana tällaista paikkaa varmasti osaa arvostaa, mutta niin kauan kun alle kolmekymppinen on niin paikalla ei ole oikein mitää tarjottavaa. Kuten joku vuosia sitten tänne oli kirjoittanut, niin hyvin täällä lapsetkin viihtyy kunnes ylä-asteikään tulevat.

      • keijo-annikki

        ei kris /kurjaalla voi muta tehdä kuin vaihtaa junaa ! jos haluat hinttailla,mene tammisaareen,tai jos innostaa fisting,mee samantien hankoon asti.


      • vipinää

        suosittelen sulle vaseliinii tai tummelia.jos ei löydy ni roiskase koko tuubi sinappia perseeseen ni tulee ainaki vipinää kinttuihin.


      • kallefronrumppan
        vipinää kirjoitti:

        suosittelen sulle vaseliinii tai tummelia.jos ei löydy ni roiskase koko tuubi sinappia perseeseen ni tulee ainaki vipinää kinttuihin.

        jahollemee


      • Hangöby

        Sama vaseliinipersereikä näköjään kirjoittelee täällä, kuin Hangon keskusteluissakin.


      • Valas123

        Kommentoinpa minäkin vielä että käydessäni Karjaalla joskus ensimmäistä kertaa näin lääkkeitä ja/taikka huumeita napsivan nuorisolauman kaupan pihassa ja vaikka kuinka monta kännikuskia samalla reissulla. Tammisaaressa murhanhimoisia ja vaarallisia miespuolisia jotka piileskelevät tosin yleensä päiväsaikaan kaupungin asunnoissa, satunpa vaan tietämään. Kirottu maa, josta ajan nykyään vaan ohi.


      • Anonyymi

        Et varmaan ole ihan sisälle päässy joukkoihin. Jotkut paikat on täynnä, tupakkaa, viinaa, nuuska ja sen sellaista. Nuoretkin voi saada yläasteelta helposti tupakkaa. Mun mielestä karjaa on ihan ok paikka kun täällä on skeitti parkki ja parkour parkki. Mutta karjaa on vähän niinku jaettu kahteen osaan kun täällä on suomenkielinen osa ja ruotsinkielinen osa. Periaatteessa siis kiila ja puukarjaa on jaettu sillalla. Aika moni kuitenkin tulee yhteen ja ystävästyy. Muistan ainakin kun täällä on kesällä paljon huumeita kaupungilla ja kaikkia huume tyyppejä jahtaa lapsia. Mullekin yks tyyppi huudellu ja tietääkseni se sama jäi auton alle. Mutta jos kiinnostaa tällainen "hood life" nii otte kyl tervetulleita.


    • Male59

      Karjaa vulgo saa huumeita hanko banditos tuo karjaalle

    • Anonyymi

      Vähän ehkä kontula meininki. 30 prosenttia alakoululaisilla on veitset. Joillakin ihan 12"

    • Anonyymi

      Jos oot nisti tai alkoholisti nii joko muutat pohjaan tai vuokraa kämppä karjaan keskustasta. Siellä on sitten helppo hakee sun pirit ja viinat :D

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe