Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ero & uusi suhde

Milloin

Kuinka pian pyrit uuteen vakavaan suhteesi eron jälkeen? Onko tätä ennen kevyempiä "seikkailusuhteita"?

Kerro vielä ikäsi ja sukupuoli.


Itse (N, 35.v) erosin 1,5 vuotta sitten ja nyt tuntuu oikealta ajalta kohdata se seuraava oikea ihminen, jonka kanssa rakentaa vakava ja kestävä suhde. Tätä ennen olen tavannut miehiä satunnaisesti, mutta selvin päin. Täytyy kuitenkin todeta, että netti on täynnä miehiä, jotka haaveilevat uudesta suhteesta ennen kuin entisen suhteen tapahtumat on käsitelty. Kierrän kaukaa sellaiset miehet.

14

2978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...nainen

      Erosin noin puolitoista vuotta sitten, se koko aika eron jälkeen meni urheillessa, luulin olevani niin ruma että laihdutin itseni anorektiseksi. Painoin 38 kiloa! Sen jälkeen alkoi aivan mahdoton juominen, uomisen seurauksena tuli näitä yhdenillan juttuja joita ei selvinpäin tulisi koskaan tehtyä. En halunnut päästää ketään enää loukkaamaan minua joten olin varma etten seurustelisi enää ikinä. Sitten aivan unelma tuli ja pelasti minut tästä sairaasta sekoilusta ja halusi auttaa minua. Rakastuimme ja nyt asumme yhdessä, ja minäkin olen taas terve. Toivon ettävelä jonain päivänä menemme naimisiin ja meille siunaantuisi myös lapsi/lapsia, ellen ole sitä mahdollisuutta anoreksialla pilannut...

      Kaikkea hyvää ihmiset! Ihanaa kun on kesä ja oma rakas=)

    • nainen 28v

      Erostani on vajaa vuosi ja sen jälkeinen aika on mennyt enemmän tai vähemmän seikkaillessa. Alkuun vauhdikkaammin, mutta nyt maltillisemmin. Uusi vakava suhde on jo haaveissa, mutta tiedän etten ole siihen valmis vielä. Katselen ja kuulostelen ja nautin elämästä vapaana :)

    • KAtriina vir....

      Pari kuukautta kun uusi suhde oli jo menossa.Tämä josta erosin oli mun kolmas avioliitto.

      • Anonyymi

        Kyllä, sinä olet nopea!!!😳


    • 5 vuotta

      Viisi vuotta erosta. Pitkä avosuhde takana päin.
      Suuria kivun, katkeruuden ja surun tunteita ja joitakin irtosuhteita lohdutukseksi.
      Vanhojen tapojen totaalinen muuttaminen.
      Vanhan elämän hajottaminen, työstä luopuminen, nöyrtyminen ja itsensä kuunteleminen johtivat lopulta sinne minne pitikin.
      Vasta kun olin kokonaan omillani,
      en etsinyt ketään ja olin asennoitunut yksineloon
      loppuelämäksi tapasin sen oikean.
      Nyt tiedän minne olen ollut matkalla 40 vuotta.

    • Naine29

      Yli kaksi vuotta erosta aikaa, ja toisaalta kyllä haluaisin jo uuden suhteen, mutta kuitenkin aina, kun joku liian lähelle pyrkii, ahdistaa. Kait se on vaan sitä ettei se oikea ole vastaan tullut. Eiköhän sekin aika vielä joskus koita...

    • erosta n 4 v

      Kyllä tässä olisi jo valmis -Mutta eipä oo sopivia tarjottimella :(
      Just eronneista ...suosittelen pysymään kaukana - ne huumorintajuiset ym...ym.. on oikeesti kaukana siitä jos eroja ei oo käsitelty.
      Tässä iässä kun kaikilla sitä menneisyyttä jo on.
      ...mutta jaksan odotella ja toivoa !

    • voimaloora

      Mä oon kuuskybänen nainen, eronnut kolme vuotta sitten. Sen jälkeen mulla on ollut laskujeni mukaan 14 partneria, joita en kylläkään ole kelpuuttanut sen pitemmälle. Eikä ne mua. Epäilen, että enää ikinä asuisin kenenkään kanssa, mutta sitoutunut seurustelu vois olla ok, jos kelvollinen mies löytyisi. Mihin en siis usko.

    • sitten soutamista

      ja huopaamista kauan, liian kauan!
      Lopulta tein päätöksen että nyt loppu soutelut. Meni siinä muutama kuukausi kun aloin uuden suhteen, mutta oikeesti olin ollut yh jo 2v.

      Alkuun päätin että se suhde on vain laastari, jota käytän törkeästi hyväkseni, että 'parannun' erosta. Ja sama ajatus oli ollut myös vastapuolella, totesimme myöhemmin keskusteluissa.
      Mutta toisin kävi, rakastuttiin, riideltiin ja lopulta erottiin kuitenkin.
      Nyt voin todeta, että olen selvillä erosta, mutta hiukan sydän palasina 'laastarista'.
      Olkaa varovaisia, ei se näin mene oikeessa elämässä!
      Ei toista ihmistä voi käyttää hyväksi, jos itsellä on yhtään sydäntä. Tiesin asian tosin jo leikkiin rytyessäni, siivet kärventyy.
      Nyt kasvattelen uusia sulkia..... ja taidan olla hetken yksin.
      voimia kaikille eroaan eläville, kyllä siitä selviää, helppoa se ei ole..
      Ja mähän olen siis 40vee! Ja äiti!

      • odottaa 2 vuotta

        Yli 50-vuotias ja asumuserossa 8 kuukautta, eroa ei vielä laitettu vireille, meinasin odottaa sen 2 vuotta. Sitten sen eron kuulemma saa heti ilman harkinta-aikaa. Uusia miesystäviä ei ole. Mieli kyllä tekisi tutustua johonkin mieheen jonka kanssa voisi keskustella ja käydä vaikka elokuvissa, mutta onnistuukohan se jos he kuulevat että ero ei ole vielä edes vireillä. MISSÄÄN TAPAUKSESSA EN JATKA entistä suhdetta.


    • Mies 29

      Tuli eilen purettua sydäntäni, kirjoitin omista kurjista kokemuksistani. Uskomattoman helpottunut olo. Yhtäkkiä on vahva tunne että suruprosessi loppuu nyt. En koskaan kuvitellut olevani näin kauan sinkkuna, tosin en myöskään kuvitellut että tuntisin näin vahvasti sitä entistäni kohtaan. Hänen jälkeen muut on tuntunut ihan liikaa second besteiltä, nyt on sydämessä semmoinen tunne että voisin taas rakastaa ja olla rakastettu. Viinaa on mennyt kyllä runsaasti vitutukseen ja tyhjyyteen, nyt ajattelin jättää tuonkin taakseni. Enemmän saan voimaa siitä että tiedän etten ole yksin näiden kokemusten kanssa, olen vain padonnut kaiken sisälleni mikä on tehnyt sen entisen suhteen jättämisen taakse tähän asti niin vaikeaksi.

      • Nainen 42

        Kun erosin, tunsin että olin tehnyt eroprosessia jo 2-3 vuotta. En ollut eron jälkeen millään lailla hajalla, halusin vain olla itsenäinen ja luoda itselleni ja lapsille uudet puitteet jatkaa elämää.

        Erottuani en haaveillutkaan uudesta suhteesta. Kävin paljon viihteellä ja minulla oli ekat pari vuotta irtosuhteita- se riitti minulle tasan tarkkaan.

        Nykyään ei enää edes huvita käydä kovin usein missään baareissa sun muissa mestoissa. Ei sieltä tapaa fiksua, työorientoitunutta, savutonta ja alkotonta miestä.

        Tilanne on vain se,että huonoa en huoli ja hyvät on kaikki viety. Vai onko- kai niitä onnellisia sattumiakin joskus tapahtuu? Toisaalta elämä on mukavaa näinkin ja nautin vapaudestani tiettyyn rajaan saakka.


    • Anonyymi

      Erosin 44 vuotiaana ja päätin, että biletän ja nautin irtosuhteista 5-kymppiseksi asti.

      Toisin kävi. Vajaan vuoden jälkeen tapasin naisen, jonka kanssa aluksi ns.säädimme ja sitten tapailimme. n. vuoden jälkeen tapaamisesta sovimme, ettemme tapaile muita ja siitä vajaan vuoden jälkeen muutimme yhteen. Nyt olen 50 ja naimisissa.

    • Anonyymi

      Tiedättekö muuten miksi loppujen lopuksi suurin osa suhteista menee pöin helvettiä. No, syy on se että ne muuttuu vakaviksi. Ei enää iloa, ei yhteistä huumoria ym. Ei vakavaan suhteeseen kannata lähteä, mutta vahvasti sen sijaan kantsii sitoutua. Ei uutta kumppania kantsi etsiä, se tulee kun on tullakseen. Viiden vuoden päästä erosta, samana päivänä kuin eroaa, kuukautta ennen eroa tai jopa vuosia ennen eroa. Jos puoliso kuolee niin silloinhan monet viettää muutamien kuukaisien suruajan ihan vain lähimpiä tyynnytelläkseen, mutta jotkut ne vaan jatkaa. On muuten tuo suuresti ihailtu Tommy Helstenkin löytänyt kumppanin edellisen puolisonsa haudalta eli puolisonsa kaverin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      80
      2387
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1330
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      85
      1289
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe