Kallonpohja...

Miki

Kallonpohja / kallonpohjan lihakset on niin pirunkipeät että oikeen huimaa, ja tuntuu että pää olisi täynnä pumpulia... Ja nyt lähinnä haluaisin tietää että onko ketään samaa kokeneita, ja jos on, niin onko teihin rokotettu lihaskramppia laukasevaa puudutusainetta suoraan kallonpohjan lihaksiin..?

5

2826

  Vastaukset

  • samoista oirista kärsinyt jo vuosikausia. Itse sanon sitä veren puutteeksi päässäni koska niskan alueen lihakset niin jumissa ettei veri kierrä kunnolla. Pyydä kaveria hieromaan kevyesti venyttäen niskan lihaksia, sitä voi kyllä tehdä itsekkin, hajoitus tekee mestarin. Intialainen päähieronta on myös hyväksi, ne piikit ja puudutukset kyllä auttaa hetkellisesti mutta lihasten verenkierron toimintakuntoon saattaminen tärkeää.

  • Tiedän tuskasi. Siihen auttaa jokapäiväinen niskan venyttely sekä omatoiminen niskan pikkunikamien naksauttelu venytellessä. Itse sain myös pahimpaan tuskaan pitkävaikutteisen puuduteinjektion kallonpohjalihaksiin. Joskus olen kuullut käytettävän myös Botoxia (neurologin injektoimana).
   Muistathan, että usein tension neck -peräinen päänsärky onkin migreeniä, joten käynti neurologilla voisi olla aiheellinen.

  • Tämä on juuri hyvä vaiva käydä Koulutetulla Hierojalla.Muutama kerta ja olo helpottaa jo kummasti,usko pois.

   • Olenhan sitä sietämätöntä niska-, takaraivokipua joutunut kokemaan minäkin, aivan liiaksikin!

    Eipä ollut hieronnasta mitään apua.
    Oli sitten koulutettua tai kouluttamatonta.

    Hammaskontaktit ja purenta pitivät saada edes hyväksyttävään kuntoon.
    Samoin AMALGAAMIT poistettua.
    Näin yksinkertaiselta tuntuvat asiat, eivät sitten käytännössä enää todellakaan olleet mitään yksinkertaisia asioita saada toteutetuksi!

    Näiden jälkeen myös käyntiä siellä Lahdessa, että saatiin vuosien aikana "vinksalleen" menneitä paikkoja edes hiukan oiottua, että tilanteen normalisoituminen pääsisi edes alkamaan!

    Amalgaamista saat lisää tietoa TUKI- JA LIIKUNTAELINSAIRAUDET osastosta, alaotsikko MIKÄ TÄÄ ON?


   • että jos on tulehdusta, silloin ei saa hieroa.
    Kuinka on?

    Jos on kysymys pitkäaikaisesta, voimakkaasta kivusta esim. niskassa, eikö ole suuri vaara, että siellä on myös tulehdusta?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   333
   6278
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   3579
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   155
   3109
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1494