Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

HAUSKIMMAT HETKET

Steve

Simpsoneissahan on ollut lukuisia ratkiriemukkaita kohtauksia, mutta mitkä ovat mielestänne kaikista hauskimmat tapaukset?

Omasta mielestäni kaikista hauskin oli se eräässä kauhu-Simpsonissa ollut jakso "I know what you diddly-iddly did" jossa Simpsonit ajavat vahingossa Ned Flandersin yli ja Homer yrittää salata Nedin kuoleman Maudelta. Homer mm. kantaa Nedin talonsa katolle, asettuu Nedin selän taakse ja yrittää kuulostaa Nediltä huudellessaan naapuripihassa olevalle Maudelle, että "Kun joskus sitten kuolen niin en halua mitään ruumiinavausta" :) Sen jälkeen Homer paiskaa Nedin katolta alas, mutta Maude kävelee juuri silloin sisälle taloon ja Homer harmittelee turhaa vaivantekoa. Hetken kuluttua Homer potkaisee Flandersien talon oven auki ja huutaa mukamas Nedin äänellä (joka ei yhtään kuulosta Nediltä) "Hei Maude, tulin kotiin....Oho, taidan saada sydärin", jonka jälkeen Homer heittää Nedin täysin ruhjoutuneen ruumiin lattialle ja häipyy...Hetken kuluttua Homer kuulee kuinka Maude kiljuu ja Homer on sen jälkeen tyytyväinen :)

Muistaako kukaan tätä jaksoa? Ei siitä varmaan monta vuotta ole, jos sitäkään.

Muita hauskoja hetkiä ovat mm. se missä Homer saa jatkuvasti turpiinsa eräässä baarissa ja palaa jälleen kerran sinne tokaisten "Jotkut eivät ikinä ota opikseen" :)
Ja myös se missä talousvaikeuksien takia Marge ehdottaa, että heidän pitäisi mennä pankkineuvojalle...Mutta Homer luulee Margen sanoneen pantterineuvojalle ja kuvittelee kuinka pankinjohtaja sanoo Homerin ylittäneen tilinsä dollarilla, jolloin Homer käskee pantterin miehen kimppuun :)

Muistuuko nämä? Hyviä vai huonoja?

29

3284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öövini

      ku Homeri muuttu Hulkiks ku se raivoostu.HOMER MÄÄD!

      • Burns

        Toi oli kyl hauska juttu tos! Se on ainakii hyvä jakso, missä on perjantai ilta, ja Homer eksyy metsään ja näkee alienin, joka myöhemmin osoittautuu mr. burnsiksi. Tuo jakso tuli pari viikkoa sitten juuri SubTvltä


    • boolo

      Repesin silloi kerta kaikkiaan.
      Tämän jutun koko dialogi löytyi muuten netistä:

      Homer:   Hey, Maude! Look who's helping me clean the chimney!
         [a vulture flies down and begins picking at Ned's arm.
         Homer shoos it away]
      Maude:   Neddy? Where have you been?
      Homer:   [doing bad Ned impersonation, and waving Ned's arm] Hi
         Maude-diddily. I've been having fun with my pal Homer.
         [pause] Diddily.
      Maude:   Oh, I'm so relieved. Whenever you go on one of your late-
         night fog walks I get so worried.
      Homer:   [as Ned] Relax, I'm fine. But when I do die, I don't want
         any autopsies.
      Maude:   Well, come on down, you goofy roofie.
      Homer:   [as Ned] Wow, it sure is slippery up here.
         [goes to toss Ned off the roof]
         [bell dings inside Flanders house]
      Maude:   My pies are done. [goes inside]
         [Flanders lands on the doghouse]
      Homer:   Oh, she missed it!

      Homer, carrying Ned, kicks open the Flanders' door.

      Homer:   [as Ned] Hey Maude, I'm home. Uh, oh, I think I'm having
         a heart attack.
         [tosses the body to the floor, closes the door]
      Maude:   [screams from inside the house]
      Homer:   And that's the end of that chapter.

    • Jami369

      Oli se missä Homer lauleskeli sitä ruoka lauluaan "I like pizza, I like bagels, I like hot dogs with mustard and beer"...ennen päätymistään ruoka-arvostelijaksi. Toinen taas se kun Marge järjestää juhlat ja Homer vetää överit ja sammuu lattialle kyylättyään Mauden daisareita..

    • trentonoir

      simpsoneissa on järkyttävän paljon loistokohtauksia, että kaikkea ei muista edes kerralla. kohokohtiin kuuluu mm. siinä jaksossa missä sideshow bob kaappaa bartin lentonäytöksessä ja uhkaa räjäyttävänsä atomipommin tms. jos ei kaikkia tv-lähetyksiä katkaista. kun sotilaat etsivät bobia hangaarialueelta, tulevat kaksi sotilasta ovaamaan erään hangaarin oven. avattuaan he huomaavat pimeässä vihaisen näköisen avaruusolennon jolla on hehkuva sauva kädessään. sotilaat paiskaavat oven kiinni ja huutavat "varokaa, sillä on anturi!"

      loistava on myös kohtaus jaksossa jossa homer ei suostu menemään kirkkoon. jakson lopussa flanders pelastaa homerin palavasta talosta. kantamalla tämän aluksi yläkertaan ja heittämällä ikkunasta ulos. vain huomatakseen että homer pomppaa pihalla olevalta patjalta takaisin palavaan taloon.

      ja kuka voisi unohtaa jaksoa jossa homer ottaa smithersin tehtävät hoitaakseen. valmistaessaan burnsille aamiaista hiomer mm. lyö kyynärpäällään mikroaaltouunin lasin rikki ennen käyttöä. parhaimpana homer kaataa muroja ja maitoa. jostain syystä tämä yhdistelmä on helposti syttyvää.

      hitto. näitä välähtää mieleen koko ajan. mutta annetaan tämän viestin olla tuossa

      • simpsonihullu

        Eiks tos kirkkojaksos ollu alussa myös se ku homer sai revittyy housunsa:D?


      • trentonoir
        simpsonihullu kirjoitti:

        Eiks tos kirkkojaksos ollu alussa myös se ku homer sai revittyy housunsa:D?

        nyt ei kyllä äkkiseltään tule tuota mieleen. mutta samaisessa jaksossa homer puhuu jumalan kanssa ja luonnollisesti jumalalla on viisi sormea. ja loistokohtaus samassa jaksossa oli se kun homer avaa television ja tv:ssä on meneillään jokin tylsä ohjelma joka sopivasti keskeytetään jalkapallon vuoksi. kuten myös se että löytäessään kolikon lattialta, homer toteaa sen olevan hänen onnellisin päivänsä. ylitse bartin syntymän ja hääpäivän.

        yksi killeri juttu simpsoneissa ylipäätään on homerin keskittymiskyky. en muista nyt mikä itse päätös oli, mutta eräässä jaksossa homer tekee eri päätöksen kuin mitä hänen aivonsa suositteli. seurauksena homerin aivot sanovat "that's it, i'm out of here." kuuluu askelia ja ovi sulkeutuu.

        suosittelen muuten kaikille simpsons-faneille etsittäväksi itselleen levyt "go simpsonic" ja "songs in the key of springfield." kyseiset levyt sisältävät ison määrän simpsoneissa soinutta musiikkia ja loistavaa dialogia. monet niistä ovat pirun hauskoja ilman kuvaakin. kuten osa jossa ramones esittää burnsille syntymäpäivälaulun.

        mr. burns: have the rolling stones killed.
        smithers: but sir those aren't.
        mr. burns: do as i say!


      • jou jou

        ...Sen verran, että sen jakson hauskin hetkihän oli se kun Flanders pelasti lopulta Homerin sieltä palavasta talosta ja sanoi sen jälkeen Homerille "Sinä olisit tehnyt samoin", jolloin Homer kuvittelee mielessään kuinka Flanders huutaa ikkunasta apua talon palaessa ja Homer vain katselee tilannetta riippumatossa ja naureskelee :)

        Ja otsikon avaajan kysymykseen (joka kai oli otsikon pääasia) vastaan kyllä, muistan kaikki nuo mainitsemasi jutut paitsi sen baarihakkaamisen...Milloin niin tapahtui?


    • NoJopas

      Näitä ois niin paljon mutta kun ei meinaa muistaa kunnolla. Yritetään.

      Heti tuli mieleen se kun Marge ehdottaa balettiin lähtemistä ja Homer miettii mielessänsä "baletti...?" ja näkee muistaakseni karhun tai apinan joka ajaa autoa tai tekee muita sirkustemppuja.

      Sitten jossain kauhujentalo jaksossa tulee maailmanloppu ja Flandersit nousee taivaaseen, mutta simpsoneille aukeaa maahan aukko jossa on portaat alas. Lisaan kuitenkin osuu valo ja hän alkaakin nousta taivaaseen mutta Homer nappaa tyttöä jalasta kiinni.

      Ja jossain jaksossa Homer huumattiin tai jotain ja se joutui sinne saarelle. Sitten kun se avasi silmänsä niin siellä virnuili joku hullu koala tai joku. Ja siinä yhdessä kauhujentalo jaksossa Springfieldiläiset muutettiin jotenkin eläimiksi...

      Ei hitto, simsoneissa on niin paljon hyviä vitsejä ettei voi muistaa kaikkia tai niitä ei pysty millään selittämään niin että hauskuus säilyisi.

    • D'oh
    • Hebbu

      usein tulee kaupassa tai vastaavassa mieleen kohta jossa homer menee pikkukaupasta ostamaan laittomia ilotulitteita.
      homer menee tiskille ja luettelee kaikennäköistä viskiä, pornolehtiä, kondomeja ym. ja laittomia ilotulitteita kiitos... margen nähdessä ostokset hän sanoo en tiedä mitä olet illaksi suunnitellut, mutta minä en aio siihen osallistua.
      näin se ainaki suurinpiirtein meni...

      • D'oh

      • Steve
        D'oh kirjoitti:

        Tässä tuo Hebbun kertoma pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=tOSdIg9lQDk&mode=related&search=

        ...Paras oli mielestäni se ensimmäinen, jossa Homer kaveeraa korppien kanssa, se löytyy minulta nauhaltakin :)

        Nimimerkki D´Ohille semmoinen kysymys, että löydätkö jostain videona myös ne minun mainitsemani kolme tapausta, tai edes jonkun niistä?


      • D'oh
        Steve kirjoitti:

        ...Paras oli mielestäni se ensimmäinen, jossa Homer kaveeraa korppien kanssa, se löytyy minulta nauhaltakin :)

        Nimimerkki D´Ohille semmoinen kysymys, että löydätkö jostain videona myös ne minun mainitsemani kolme tapausta, tai edes jonkun niistä?

        En löytäny ainakaan tuolta You Tube paikasta noita videoita. Olis mukava nähdä tuo Homerin Flanders-imitaatio. Jos joku tietää mistä näkisi niin viestiä vaan tänne.


    • petez

      Se oli hyvä jakso.
      Varsinkin se kohta, missä Homerilla on nälkä ja sitten kohdalle sattuu joku ulkolainen viiksikäs katukauppias joka myy jotain ihmeen Klav Kalash-mönjää :)
      Homer ahmii niitä oikein kunnolla, ja ottaa päälle vielä tujauksen rapumehua.

      Dialogina:

      Khlav Kalash guy: Khlav Kalash! Get your Khlav Kalash!
      Homer: Hey uh, could you go across the street and get me a slice of pizza?

      Khlav Kalash guy: No pizza, only Khlav Kalash.

      Homer (moaning): Oh shooo...... All right, all right, give me one bowl.

      Khlav Kalash guy: No bowl. Stick! Stick!

      Homer (tasting): Aaargghhhh, geeez ... that's just awful! (*smack*smack*smack* ... mmmm!) Now, what do you have to wash that awful taste out of my mouth?

      Khlav Kalash guy: Mountain Dew or crab juice.

      Homer: Blecchh! Ewwwww! Sheesh! I'll take a crab juice.

      Onko tuttu?

      • Saturn_

        Burns and Homer are staring at each other naked, and having paranoid thoughts about each others:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Mountain_of_Madness


        Burns thinking to himself: I'm trapped with a madman. Look at him, staring into me, filling my mind with paranoid thoughts.

        Homer thinking: Unn... look at his eyes! He's trying to hypnotize me, but not in the good Las Vegas way!

        Burns thinking: I know what he's up to! He's thinking of killing me and riding my carcass down the mountain to safety. He's truly gone mad if he's thinking that. Well, he can't kill me if I kill him first!

        Finally, Burns grabs a a
        fireplace poker:

        Burns: I'll kill you, you bloated museum of trechery!
        Homer: You and what army?
        [imagines Nazi snowmen behind Burns]
        [gasps and shakes] Stand back! I have powers! [threateningly]
        Political powers!
        Burns: [imagines dead world leaders behind Homer] Uuh!
        Imagination-Mahatma Gandhi: It´s show time!

        Tämä oli loistava jakso!


      • v3ronica
        Saturn_ kirjoitti:

        Burns and Homer are staring at each other naked, and having paranoid thoughts about each others:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Mountain_of_Madness


        Burns thinking to himself: I'm trapped with a madman. Look at him, staring into me, filling my mind with paranoid thoughts.

        Homer thinking: Unn... look at his eyes! He's trying to hypnotize me, but not in the good Las Vegas way!

        Burns thinking: I know what he's up to! He's thinking of killing me and riding my carcass down the mountain to safety. He's truly gone mad if he's thinking that. Well, he can't kill me if I kill him first!

        Finally, Burns grabs a a
        fireplace poker:

        Burns: I'll kill you, you bloated museum of trechery!
        Homer: You and what army?
        [imagines Nazi snowmen behind Burns]
        [gasps and shakes] Stand back! I have powers! [threateningly]
        Political powers!
        Burns: [imagines dead world leaders behind Homer] Uuh!
        Imagination-Mahatma Gandhi: It´s show time!

        Tämä oli loistava jakso!

        toihan tuli vähän aikaa sitten. oli just hyvä... nauhotin kylläkin.


    • tässä ja nyt

      Oli kun Homer lähti jahtaamaan jotain karhua ja se teki itselleen jonkun ihme suoja-asun. Sitten Marge kysyi että miksi siinä asussa ei ole mitään takapuolen kohdalla. Homer siihen ettei halua tärvellä asua jos sattuu säikähtämään pahanpäiväisesti. Aika hauska.

      • v3ronica

        Paras on vähän aikaa sitten tullut jakso Perjantai illan aave, jossa Homer lähtee metsään ja näkee avaruusolennon. Tässä on tietysti se siisti salaiset kansiot mainoksessa oleva musiikki. Alieni sanoo: I bring you love...

        Kun muutkin näkevät avaruusolennon, se sanoo:
        I bring you peace
        i bring you love
        Sitten tais tulla...
        Se tuo rauhan! Hyökätkää! Sitten huomataan että olio onkin Burns ja näytetään miten siitä tuli oudon näköinen. Repesin tuolle jaksolle, harmi etten nauhoittanut sitä.


      • .......................
        v3ronica kirjoitti:

        Paras on vähän aikaa sitten tullut jakso Perjantai illan aave, jossa Homer lähtee metsään ja näkee avaruusolennon. Tässä on tietysti se siisti salaiset kansiot mainoksessa oleva musiikki. Alieni sanoo: I bring you love...

        Kun muutkin näkevät avaruusolennon, se sanoo:
        I bring you peace
        i bring you love
        Sitten tais tulla...
        Se tuo rauhan! Hyökätkää! Sitten huomataan että olio onkin Burns ja näytetään miten siitä tuli oudon näköinen. Repesin tuolle jaksolle, harmi etten nauhoittanut sitä.

        ...Oli ihan hyvä jakso, vaikka onkin aikas vanha.


    • miansd

      Yksi hauskimmista oli se kun lisa ja bart alko kirjottaa animaatiokäsikirjoitusta tikku ja takku piirrettyyn, ja pisti vaarinsa nimen siihen.

      Sitten kun vaari tulee homerin luo ja sano "heippa poika, olin matkalla töistä kotiin ja päätin pistäytyä". "aijaa, sinulla on työ?" homer kysyy epäillen.
      "he maksavat minulle 800$ viikossa, että kerron kissalle ja hiirelle mitä niiden tulee tehdä!"
      "ahaa..." homer sanoo ja kuvittelee itsensä raahamassa lallattelevaa iskäänsä kottikärryissä parantolaan... hahahaah

      • petez

      • andrax

      • D'oh
        andrax kirjoitti:

        oli aika hyvä ku se homer katto sitä karttapalloo ja sit se löys se urgeyn tai mikä se nyt olikaan ja sit se lausu sen sillee:you are gay ja rupes nauraa. vähänkö revettiin mun kaverin kanssa

        Se homerin löytämä paikka oli Uruguay, jonka herra siis lausui U R GAY


      • miansd
        petez kirjoitti:

        Sekä Veronican että miansdin mainitsevat jaksot löytyvät osittaisina Youtubesta:

        Ufo-juttu:
        http://www.youtube.com/watch?v=sGRGJo_dVAI
        http://www.youtube.com/watch?v=83Wem49Cl4k

        Abe:
        http://www.youtube.com/watch?v=dqn4xiiQa24

        toi se juuri oli! haahahaaa.

        Tässä parii muuta helmeä:

        Jaksossa jossa homer perusti lauluyhtyeen skinnerin, wiggumin ja apun kanssa. Homerin iskä on katsomossa kun ne laulaa.

        Abe: That's my son over there!

        Old man: Who? The balding fat ass??

        Abe: ummm... no.. the hindu guy...

        ja sitten se kun apu oli menossa naimisiin:

        Apu: Can you believe it? Tradition forbids me to even look at the woman who I am going to spend the rest of my life with. Has the whole world gone crazy?

        Homer: Nope. Just your screwy country.


    • Jartza_
    • Puuliiteri

      Minusta jo ne alkuvideon lopussa aina olevat sohvakohtaukset ovat hauskoja. Yksi hauskimmista oli vasta kun sohvan tilalla oli joku aparaatti seinässä jota Homer alkoi hakkaamaan jolloin hän jäi putoavan sohvan alle.=D

      Itse jaksoista yksi hauskimmista kohtauksista on eräs jossa Homer muisteli jotain siitä että kuinka Bart on aiheuttanutkaan harmeja, ja siinä oli yhdistetty kohtauksia putkeen jossa Homer huudahti sen "DOU"-sanontansa.=D

      • trentonoir

        se onkin surku, että kun nykyään joutuvat tekemään lyhyempiä jaksoja, niin usein se sohvavitsikin jää raakileeksi. mutta itseni mielestä tällä muistamalla hauskin sohvavitsi oli, kun homer juoksee itkuisena sohvalle. ja sanoo vieressä olevalle psykiatrille "help me doctor, i'm crazy."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe