Koskettavin elokuva

koskettaa vieläkin

Suurin ikinä ollut elokuva on Family Man - perhe on paras. Siinä esiintyvät Thea LEoni ja Nicolas Cage.

Avoliittoni elämäni rakkauden, elämäni naisen kanssa päättyi useita vuosia sitten,hänen aloitteestaan. TÄmä suuri rakkaus elää vieläkin ja tuskin koskaan kuolee.

Kun seuraavan avovaimoni kanssa asuimme yhdessä,tämä leffa tuli telkkarista ja itkin vuolaasti.En koskaan muuten itke elokuvasta.

Sama leffa tuli 2v myöhemmin, ja taas mä itkin. En voinut silloiselle avovaimolle kertoa että itkin tätä ensimmäistä avovaimoa. EN halunnut kokea sitä tunnetta,mutta minkäs teet jos ei pääse irti ni ei pääse.

Erosin jälkimmäisestä avovaimosta, ja minun oli pakko läytää se elokuva. Löysin elokuvan ja ostin sen. Katsoin elokuvaa kymmeniä kertoja itekseen ja itkin. Lopulta laitoin postissa sen DVD:n suurelle rakkaudelleni,ensimmäiselle avokille joululahjaksi. Hän ei vieläkään lämmennyt, kiitti kyllä elokuvasta, ja hän elää yhä sielussani.

Luulen että hän kuitenkin itkee,kun katsoo sen viimeisen loppukohtauksen lentokentällä. Mä putoon siihen aina, se on niin koskettava.

se pelko on että asianosaiset lukevat tämän viestin,mutta jos niin on, se on kohtalon oikku.

Itekseen siis olen ja tapailen naisia, enkä voi katsoa sitä leffaakaan enää, koska lähetin sen Hänelle. Jos joskus vielä katson tämän maailman parhaan leffan, on vain yksi ihminen maailmassa jonka seurassa katson sen.

Elokuva kertoo siitä....jos.....jos ihmiset vaan olisivat valinneet toisin....(*huokaus*)
Katsokaa elokuva ja näette millaisesta elämästä sen oikean kaa voisi haaveilla.

Romanttista jatkoa lukijat....tosirakkaus ei kuole ikinä.

24

2809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarkiisiDeFuckingÅmÅl

      Clint Eastwoodin "Million Dollar Baby".

    • Kyllä se on jaettu ykköstila Kuolleiden runoilijoiden seuran ja Virgin suicidesin kesken. Kumpikin elokuva säväytti tämmöistä miespuolistakin otusta melkoisesti.

    • humanisti :-)

      kosketti ainakin minua, saatttaisit pitäää siitä, sehän käsittelee vähän tuota samaa asiaa: jos he vain olisivat uskaltaneet valita toisin. Todellla riipaiseva leffa.

      Kannatttaa lukea myös Annie Proulxin novelli, johon elokuva perustuu. Se löytyy kokoelmasta Lyhyt kantama, joka muutenkin on huikea novellikokoelma.

      • Kettukarkki

        puolisen tuntia elokuvan loputtua. olen oikein tyytyväinen etten mennyt leffaan sitä katsomaan, mä en varmaan olis pystynyt kävelemään himaan siinä tunnekuohussa.


      • humanisti :-)
        Kettukarkki kirjoitti:

        puolisen tuntia elokuvan loputtua. olen oikein tyytyväinen etten mennyt leffaan sitä katsomaan, mä en varmaan olis pystynyt kävelemään himaan siinä tunnekuohussa.

        aivan itkettävän hyvä. Pidin paljon myös hänen Jane Austen -filmatisoinnistaaan Järki ja tunteet. Se on edelleen paras elokuva mitä Austenin romaaneista on tehty.

        Mä kattoin Brokeback Mountain -leffan kans dvd:nä kotona, ja tais olla paras ratkaisu... Järki ja tunteet meni valkokankaallakin kun se on silleen viileempi juttu.


      • jukedonna

        Vähän petyin tuohon Brokeback mountainiin kun sitä niin hehkutettiin, mutta minusta leffa oli aika tylsä.. siis se oli koko ajan samaa.. väliin ne istuskeli ja pa(i)ni sie vuorella ja välillä ne istu kotona ja niitten muijat oli tehty älytyperiksi, siis eikö se Jackin vaimo tajunnu mitään ku tämä kävi jatkuvasti jossain kalastamassa ja tapaamassa ystäväänsä, jota tää vaimo ei ollut ikinä tavannut ja oli sie monta päivää.. ja sitten näitä lapsia kohdeltiin hirveän huonosti, vaikka näistä päähenkilöistä tehtiinkin kauhean syvällisiä ja ..lempeitä..:)

        Ehkä se oli liian erikoinen aihe mun makuuni, en tiedä..


      • mutta
        jukedonna kirjoitti:

        Vähän petyin tuohon Brokeback mountainiin kun sitä niin hehkutettiin, mutta minusta leffa oli aika tylsä.. siis se oli koko ajan samaa.. väliin ne istuskeli ja pa(i)ni sie vuorella ja välillä ne istu kotona ja niitten muijat oli tehty älytyperiksi, siis eikö se Jackin vaimo tajunnu mitään ku tämä kävi jatkuvasti jossain kalastamassa ja tapaamassa ystäväänsä, jota tää vaimo ei ollut ikinä tavannut ja oli sie monta päivää.. ja sitten näitä lapsia kohdeltiin hirveän huonosti, vaikka näistä päähenkilöistä tehtiinkin kauhean syvällisiä ja ..lempeitä..:)

        Ehkä se oli liian erikoinen aihe mun makuuni, en tiedä..

        minä kyllä pidin siitä. Minusta se Jackin vaimo kylllä aavisti mistä oli kyse, sehän oli kauheen kylmäkiskoinen kun ennis soitti sille. Mutta kun se homous oli asia josta ei saanut puhua ja jota ei saanut olla olemassakaan. Kuvaavaa on se että kun Jack lynkattiiin niin Ennis ei voinut nostaa syytettä murhaajia vastaan. Nykyäään asiat on kai sentään vähän paremmin, ainakin meilllä Suomessa. Onhan? Hurjalta tuntuu silti että tuo tarina sijoittuuu 1960-luvulle ja Amerikkaan. Ei siis kovinkaan kauas ajassa eikä paikassa.


      • InLove79

        BBM on paras ja koskettavin elokuva ikinä..


      • humanisti :-)
        InLove79 kirjoitti:

        BBM on paras ja koskettavin elokuva ikinä..

        mitä tänä vuonna on nähty. Vaikkka on Volverkin aika hyvä.


      • purrri

        Petyin tähän brokeback mountainiin pahemman kerran.. Odotin elokuvalta todella paljon, yleensä pidän draama elokuvista, joissa on surullinen loppu.. surkeat ihmiskohtalot kolahtaa..

        Henkilökohtaisia suosikkejani on dancer in the dark, unelmien sielunmessu ja american history x


    • ...Kosketti

      Te täällä ette vissii oo nähneet Karhu leffaa tahi Blade Runneria tahi Yksi Lensi Yli Käen pesän! Jokaisessa noissa on voimakkaasti ihmismieltä herkistäviä tekíjöitä niin musiikissa kuin visuaalisella puolellakin!!!
      Ja tuo Kuolleiden runoilijoiden seura on kyllä täyttä paskaa!!!On jäänyt vähän traumoja tuosta kuolleiden runoilijoiden seurasta,kun yläasteella
      pakotettiin katsomaan perseet puuduksiissa!!Nouu!

    • ehdottomasti

      Lilja 4-ever

      • ateisti20

        asian ytimeen. Loistava leffa ja koskettavuudessaan ylivertainen.


      • purrri

        oli kyllä kieltämättä myös sellainen elokuva, joka kolahti..siis toi lilja 4-ever.


    • Kuottarulla

      Kuten humanisti tuolla aiemmin totesi, niin Brokeback Mountain on koskettavin rakkaustarina, joka tulee mieleen.

      Toinen todella tunteita herättävä elokuva on Instinct, jossa näyttelee Anthony Hopkins. Tämä ei ole kuitenkaan rakkauselokuva, eli eri tavalla koskettava.

      • Schultz

        brotherhood of war... kertoo pohjois ja etelä korean sodasta... karu kuvaus veljeksistä sodan keskellä. joo, vähän mää itkin mut pistetään kaljan piikkiin!


      • hellevim

        Brokeback Mountain on upea.
        Mutta sitten on tietysti näitä ikuisia ihmeellisiä kuten Casablanca - ja voi! kaikki ikivanhat Godardit ja Truffautit, tämäkin lopulta sensuroimattomana nähty Viimeiseen hengenvetoon...


    • mielipide:

      pikkunaisissa aina samat kohtaukset herkistää joka kerta. Ihan mielettömän ihana elokuva!

    • tätä ei moni taatusti järin koskettavana elokuvana pidä, mutta Star Trek the motion picture saa minut joka katselukerralla itkemään. ja niinpä ainakin kerran vuodessa tulee siis itkettyä takuuvarmasti.

    • katselija...

      Ehdottomasti koskettavin leffa, jonka olen nähnyt on Aku Louhimiehen Paha maa. Niin surullinen ja niin todellinen.

    • -mie-

      Koskettavin elokuva mitä minä olen nähnyt on ehdottomasti Steven Spielbergin 80-luvulla ohjaama HÄIVÄHDYS PURPPURAA. Todella hieno elokuva ihmisarvosta ja toisten kunnioittamisesta.

      Whoopi Goldgerg tekee upeimman roolityönsä pääroolissa.

    • Sudentalja

      Siinä elokuva josta minulle ainakin tuli kylmiä väreitä ja ihan positiivisessa mielessä.
      Sanotaan vaikka että raadollisen koskettava elokuva ja Sean Pennin karisma tietty puree.

    • tämäkin...

      Intohimon tuulet on ehdoton nyyhkyleffa sekä Pitkät kihlajaiset... Listaa vois jatkaa vielä vaikka kuinka, mutta tyydyn näihin :)

    • Alex27´

      Laittoi itkeen, mitä ei koko ajan tuu nimittäinsä tehtyy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe