Miksi te munailette?

Miksi liikenne on täynnä munapäitä, jotka tekevät sujuvan liikenteen mahdottomaksi. Tarkoitan turhia ohittajia. Onko ns. "miehillä" niin kova kilpailuvietti, että ohi pitää päästä, jotta tuntee itsensä voittajaksi?

Tarkoitan _turhalla_ ohittajalla seuraavaa:

Ajan vakionopeussätimellä 104 km/h satasen alueella. Jostain sivutieltä tulee corollamies, näkee hopeanvärisen mersun ja päättää mennä ohi. Siinä otetaan sitten 1.6:sta kaikki irti ja hujautetaan sinistä tupruttaen ohi. Sen jälkeen jäädään eteen ajamaan nopeudella 98 km/h (koska corollan mittari näyttää 110). Ja kun hetken kuluttua saavutan edelleen vakionopeudella tämän äskeisen kinnerin ja menen ohi, niin corollan hytti on täynnä keskisormia ja pitkät valot räpsyy monen monta kertaa. Saatetaan jopa yrittää painaa kaasua, mutta yritys on turha 320CDI:n viittäsataa newtonmetriä vastaan. Aivan turha.

Joka toinen näistä corolloista toistaa äskeisen ohituksensa kohta ja näistä uudelleenohittajista puolet häipyy horisonttiin kaasu pohjassa nopeudella 145 km/h, mutta toinen puoli jatkaa taas 98 km/h tulppana edessä.

Mistä näitä "autourheilijoita" oikein riittää? Mikä kumman kilpailuvietti laittaa ohittamaan, vaikka oikeasti ei olla menossa minnekään eikä tarkoituskaan ole ajaa nopeammin, kuin ohitettu.

Tunteeko corollamies itsensä ja asemansa uhatuksi, kun toisella on uudehko mersu? Onko ainoa keino kompensoida alemmuutta ohittaminen, ihan vain ohittamisen vuoksi. Saako siitä orgasmin?


Master Eq

11

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Corollamies

      Taidat kuvitella Mersun imagosta hiukan liikaa! En usko ajajan kiinnittäneen huomiota autosi kirjainyhdistelmiin. En usko, että ketään kiinnostaa millä autolla ajat. Varmaan se Corolla tekee sama toiselle Corollalle.

      • Juurikin siksi autossani ei takakontissa lue mitään, ettei toisten tarvitsisi tuntea turhaa alemmuutta.


        Onko nyt niinpäin, että juuri "pelottavien" merkintöjen puute saa aikaan sen, että corollamiehen päässä syntyy minä_olen_alonso -syndrooma? Ajatellaan, että kunhan hurautan tuosta nokivasarasta ohi, niin se "antautuu" ja jää taakse ajamaan hitaammin ja ihailemaan suoritustani?


        Duh,
        Mr Eq


      • sinulla on
        MasterEq kirjoitti:

        Juurikin siksi autossani ei takakontissa lue mitään, ettei toisten tarvitsisi tuntea turhaa alemmuutta.


        Onko nyt niinpäin, että juuri "pelottavien" merkintöjen puute saa aikaan sen, että corollamiehen päässä syntyy minä_olen_alonso -syndrooma? Ajatellaan, että kunhan hurautan tuosta nokivasarasta ohi, niin se "antautuu" ja jää taakse ajamaan hitaammin ja ihailemaan suoritustani?


        Duh,
        Mr Eq

        Kovastipa yrität kaivaa kateutta kanssa-ajajistasi. Yllättyisit, jos tietäisit, kuinka monelle kirjaimet tai niiden puuttuminen ei merkitse yhtään mitään - minä en ainakaan osaa edes arvata auton hintaa persausta katsomalla. No, en kyllä auton hintaakaan kunnioita, koska se ei ole minulle tärkeä juttu.

        Mikä on muuten se suoritus, mitä pitäisi ihailla? Se, että ajat Corollan edessä, vai? ;D


      • corola

        EI! Corola ei koskaan ohita toista corolaa..
        Corolat pysähtyvät, rakastuvat ja tekaisevat pikku corolan, sitten jatkavat sovussa matkaa.


    • huomata?

      Olen ennenkin huomannut samanlaisia piirteitä ns. premiumin ostaneissa. Kuvitellaan että ollaan maailman napoja ja sitten harmittaa kun kukaan ei kiinnitä mitään huomiota. Otan osaa. Koita vaan tottua.

    • Corollamies

      Luulen, että hurjastelu liittyy ikään. Teini-ikäiset 18-vuotiaat luultavasti hurjastelevat omalla corollallaan tai isän mersulla. He eivät ole juuri olleet vielä työelämässä, joten tietty heillä on vanhoja nokivasaroita! Tuskin se on merkistä kiinni. Ja tuskin ne sinua ohittavat mersusi takia.

      Minun on vaikea ymmärtää ajatteluasi, että juuri uusi iso mersu herättäisi kilpailuhimon. Itse en ainakaan kiinnitä mitään huomiota auton merkkiin tai mallisarjaan.

      • vielä...

        ja uudehkot isommat Meset on yleensä papoilla eli kukapa niiden kanssa haluaisi skabailla.


    • Erkko!

      En ole sinuun "törmännyt" tiellä.

      Yleensä ohitan (turhaan tai en) sen takia koska sitä nopeutta ei osata pitää vakiona. Oma vakkari on oikeassa nilkassa, joten tottakai se hieman heittää. Tänään aamulla yksi ajoi 65kmh 80 rajoituksella. Pamautin ohi jokun toisen kanssa. Hetkenpäästä tämä ohittamani oli puskurissa kiinni ja edellä ajava (jonka kanssa ohittiin) hidasti vauhtinsa 95kmh vaikka rajoitus oli noussut sataseen. Tiesin ohituskaistan olevan edessä joten ei paniikkia. Mutta kuinkas ollakaan, edellä menevä nostaa ohituskaistalla nopeutensa 110. Sehän riittää minulle. Paitsi ohituskaistan jälkeen nopeus putoaa takasin 95kmh.

      Tälläisen soutamisen ja huopaamisen takia ajan ohi heti kun paikka löytyy. Yleensä ohitettu seuraa nopeuttani seuraavan 2km, mutta lopettaa leikin siihen.

      Nämä ohituskaistat ovat kaiken pahimmat, niiden kohdalla hitaasti ajajasta tulee varsinainen rallikuski. Parhaimmillaan olen ajanut 20kmh ylinopeutta jotta olen päässyt hitaasti ajavasta ohi ohituskaistalla. Ennen ohituskaistaa ollaan ajettu 5 tai jopa 10kmh alle nopeusrajoituksen.

      • Jerkku*

        Nimimerkki Erkko! on tehnyt aivan samoja havaintoja kanssani ohituskaistoista. Niistä alkaa häviämään koko idea, kun nutaajat (matkanopues = nopeusrajoitus -5km/h) vetävät kauheita sprinttejä ohituskaistoilla, jolloin itse joutuu ajamaan jotain 140 lasissa, että pääsee eroon noista tientukosta.


    • kiva peli.

      Mutta ikävä kyllä sitä ei kaikilla ole. Varsinkin motarilla saa aika ajoin naureskella näille kaasun pumppaajille, kun vauhti on välillä 100 ja sitten 140. Itse kun ajaa säädin päällä tasaista 130 km/h vauhtia, niin ohitella saa puolin ja toisin.

      Aika moni pumppaajista ajaa muuten vanhalla Mersulla. Itsetunto-ongelmiako?

    • täällä ollaan

      ihan selvästi vain kateellisia tuolle listan aloittajalle, joka ajaa mersulla..

      Joillakin on todella sellainen tarve, että kun näkee hienomman auton, on pakko näyttää, että onhan se hieno, mutta muuten ihan täysin huono. Se on siis kateutta, tai sitten vain on corolakuskilla kova näyttämisen halu, tai muuten vain halusi pottuilla sinulle.
      Käsittämätöntä tuo tuommoinen ajelu, että ohi mennään ja sitten eteen hidastelemaan.
      Ehkä ohittaja tosiaan tahtoi vain ärsyttää?
      Sellaisiakin kuskeja on, kun oikein ovat kusipäisiä.

      Vanhalla pakulla ei pääse kovin lujaa, ja siksipä tämmöinen ohittelu on minulle silkkaa arkipäivää.
      Siis, ohittajat ensin tööttäävät takana puolituntia ja sitten vasta tajuavat, ettei auta ja sitten menevät ohi keskisormet ojossa, joskus jopa huutavat..
      Olenkin kesällä lätkäissyt pakun persukseen sinisellä maalilla kunnon tekstin: "MENE OHI JOS ON KIIRE". Hehheh..
      Tarkoitus olisi vaihtaa vanhus uudempaan, vm-90 ajokkiin, niin että nautin nyt sitten vielä viimeisillä kilometreillä tästä ohittelijoiden
      törkeydestä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe