paras kaveri petti....

*lonely*

mul oli tosi hyvä kaveri. me oltiin aina yhes ja meil oli hauskaa. mut kaikki alko siitä ku me ruvettiin pyörii oudois jengeis. juotii viikonloppusin, poltettiin etc. Mut sitte se mun kamu keksi et pöllittäis yhest kaupast pari toppii. Mä tietysti suostuin ja me mentiin sinne kauppaan. Mä menin sovittaa yksii vaatteita ja sit mun kamu sano et jätä ne kaks paitaa päälles.No mä tyhmyyksissäni jätin ne päälle.Käveltiin ovelle päin ku joku huus perää "tytöt, tulkaas käymään tääl!!" huus yks myyjä. Mä olin iha paniikis.No mentii sit semmosee vartijan koppiin ja se sano et meijän täytyy antaa ne paidat mitkä me oltiin otettu. Sit mun kaveri sano et tienny mitää siit et mä aikoisin pöllii. Mua rupes suututtaa!! se saatanan valehtelija!! no tietysti mun vanhemmille ilmotettiin siit mut ei mun kamun! sitte seuraavana päivänä skoles kaikki katto mua iha oudosti ja jotkut sano mua nuorisorikolliseksi.sa vitun ämmä oli selittää kaikille siit mä olin pölliny ja jääny kiinni ja oli myös sanonu et se ei tienny mitää siit!!! mut se ollu ainut juttu mitä se oli menny selittää!! se oli menny kertomaan meijä opelle et olin lintsannut!!! mua suututti!! mun paras kaveri oli pettäny mut!! mä viiltelin itteni joskus ja vittuili mulle aina skoles!! mä en kestäny sitä!! no sit mun vanhemmat soittivat kouluun. kuraattori tuli puhuu meijä luokkalaisille. asiat rupes menee paremmin ja mä löysin uusia kavereita. sit se mun vanha kaveri rupes kaveraamaan mun kaa mut mä sanoin sille et mä en voi antaa anteeksi sille sitä mitä se teki! se suuttu ja rupes haukkuu mua lintsariks ja läskiks etc. vittu mul meni hermot mä sanoin sille päin naamaa et se oo mitää muuta ku yks pikku lutka joka valehtelee kaikille et sais kavereita!!! sen jälkee me ei olla puhuttu toisillemme!! mut vieläki se vittuilee mulle ja mun uusille kavereille....mä luulin et se oli mun todellinen ystävä kuka ei pettäis mua mut toisin kävi......=(

18

3086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • angel

      mulle on käyny samoin, bestis petti mut viemällä multa jätkäkamun, eli ymmärrän hyvin miltä susta tuntuu! otan osaa=( kyllä ihmiset osaa olla julmia, jopa semmoset joista sitä ei uskois. mutta kyllä sä jaksat sen muijan vittuiluja ku mäki aion jaksaa eteenpäin, kyl se siitä =)

    • -Z-

      Tiedän tunteen,mullakin oli peruskoulussa pitkään aikaa yksi kaveri kenen kanssa aina hengailin mutta lopulta mulle selvisi että se käytti mua vaan hyväkseen ja sen jälkeen ei olla toisillemme puhuttu!
      Nykyään mulla on jo uusia kavereita...

      Monet yrittää vaan esittää mukavaa ja on olevinaan ystäviä vaikka ne oikeasti haluaa vaan hyötyä susta ja yrittää olla suosittuja.

      Esim.monet "kauniit ja suositut" tytötkin ottaa sellaisia lihavia tyttöjä "kaverereikseen" vaan sen takia että ne vois hyötyä niistä,esim.kun ne kävelee kaupungilla yhdessä niin saa itsensä näyttämään vaan paremmalta sen toisen rinnalla.

      Ja toinen esimerkkitapaus on jos sä et oo mikään suosittu ja ikuinen kiusaamisen kohde ja sun ystäväsi on samanlainen mutta se haluaa tulla suosituksi niin puukottaa sua selkään alkamalla puhumaan sun selän takana paskaa susta ja kertoo kaikille sun salaisuudet mitkä sä sille oot kertonut ja ihan vaan sen takia että siitäkin tulisi "kova ja suosittu".

      Nää on esimerkkitapauksia mitä on eräille ystävilleni sattunut....kannattaa olla varovainen kehen tutustuu,kaikki ei oo välttämättä sitä miltä se näyttää....parhaasta ystävästä voi hetkessä muuttua pahin vihollisesi!

      On olemassa kahdenlaisia ystäviä,sellaisia jotka on olevinaan ystäviäsi ja sellaisia jotka on ystäviäsi.

      Kannattaa siis tarkkaan katsoa millaiseen ihmiseen tutustuu koska nykymaailmassa ei voi juuri kehenkään enään luottaa,ei kehenkään!!

      Mutta tosi ystävän tunnistaa siitä että se ketä jää rinnallesi tosipaikan tullen tukemaan sua on todellinen ystäväsi,teeskentelijät lähtee pakoon eivätkä auta sua.

      Itsekin oon kokenut selkäänpuukotuksen karvaan tunteen.....vittumaista se on täytyy myöntää >=/

      • Anonyymi

        Tällaisia sun mainitsemia esimerkkejä on myös aikuisten maailmassa, valitettavasti. Työpaikoilla kiusataan samalla tavalla... ihminen ei paljoa kehity loppupeleissä vaan se mikä tarhassa opitaan, sit isona osataan.


    • SAPARO

      Jep, mulle on käyny samoin ja parikin kertaa. Kerran mun "ystävä" luki mun päiväkirjan ja levitti kaikki mun asiat eteenpäin, vielä niitä suurennellen.
      Ei ollu kiva käyä koulussa sillon kun perään huueltiin kaikkee. Ja toisen kerran taas "ystävä" oli mun poikakaverin kanssa mun selän takana. Että maailma on epäreilu,
      mutta kannattaa pelata samoilla säännöillä kun kaikki muutkin.

    • ...

      ...pannuun sitä "kaverias" seuraavan kerran ku se tulee sulle jotain sönköttää! ei kenenkään tarttee kestää tommosta! ja yks tehokas keino on myös et seuraavan kerran jos se tulee huutelee etkä viitti vetää sitä pannuun ni ette oo huomaavannekaan sitä, siitä se vasta hermostuu ja vähän ajan päästä tajuaa jättää teidät rauhaan.

    • löl

      mulle on käyny samoin se on tosi surullista mut mä varastin paljon pahemman asian nimittäin kosketus näyttöpuhelimen

      • Ei ole yhtään pahempi, varas on varas mutta se teistä ei kumpikaan yhden erehdyksen takia enää ole. Ei sitä euroissa mitata vaan siinä mitä on sisällä. Ihmisessä siis, ei puhelimessa. Tsemppiä.


    • DQWd-

      Miksi sitten olit niin tyhmä, että menet "pöllimään" jotain kaupasta? Miksi täytyy pyöriä oudoissa porukoissa? Sitä saa mitä tilaa ja sen seun ns. paras kaveris pisti sut vielä poseen...haha.

      • ugudgfjd

        Kuule luuseri, nuorena ei sitä ihan ajattele kaikkee loppuun ja tottakai kaveriporukas tekee mitä oudoimpia asioiat, oot varmaan itekin tehny..

        Sitä haluaa ajatella että ne oudot tyypit on hyvii kavereita mutta ei ne ole. Niiden kanssa on ettei olis yksin.

        Sä taas et tee mitään elämässäs kun jatkat toisten haukkumist että sulle tulis hyvä mieli.

        Voimia kirjoittajalle, huonoja kavereita on tullu nähtyy ja toi tyyppi on sulle huonoo seuraa. Yritä unohtaa se ja viimestään kun peruskoulu loppuu (oletan että olet siellä) niin lähette eri suuntiin. Se menetti hyvän ystävän, sen oma moka. Yritä hakea seuraa muualta ja juttele kuraattorille tilanteesta jos se osais neuvoa.


    • Kakka

      Ihaa vammane!

    • näin

      Jos Se ois oikeesti ollu hyvä kaveri ni Se ei ois tehny Sul tota, et voi sanoo sitä parhaaks kaveriks ku sitä Se ei tos tapaukses ollu! Mun kaveri ei oo mua pettäny eikä Tuu pettämääkää, kaikki tuijottaa meit aina oudosti kun kieritään toistemme päästä ja vaikka lyödään mut silti nauretaan. Useimpie mielest Se ei oo tervet mut Kyl Se on. En oo ikinä puhunu Siit pahaa ja puolustanu jos joku on sanonu vaiks et kiva ku sil oli sellane paita ni sanon suorat sanat et nyt tulit vääräl ihmisen kertomaan! Niin Se vaa on

    • emt.kuka.ees.ite.oon

      Paska juttu, mutta toisaalta miks ihmeessä menisit varastamaan vaan koska sun "paras kaveri" niin sanoo? Tottakai joo nuorena ollaan tyhmiä ja mennään kavereiden mukana, pyöritään tyhmissä porukoissa ja juodaan yms (oma kaverini joi vähän alkoholia, sen yksi kaveri joi paljon, oksensi mäkkärin pihalle todella paljon, työntekijä soitti poliisit ja kaikkien vanhemmille ilmoitus ja siis 15 vuotiaita ollaan, mutta en ite ollut ees paikalla, kaveri kertoi että nyt katuu kaikkea yms). Tyhmää oli kyllä myös todellakin kaverisi käytös ja ei oikeasti oikea ja välittävä kaveri tollasta tekisi.. hyvä vaan ettet enää oo väleissä ja ei kannatakkaan enää ikinä olla. Hyvä että uusia kavereita löytyi ja jos teille vieläkin jaksaa vittuilla niin sanokaa kunnolla jotain porukalla takasin niin ei ehkä enää uudestaan halua tulla. Tiiän että tämä on kyllä TOSI vanha keskustelu, mutta luin ja tuli asioita mieleen ja halusin kertoa mielipiteen.

    • Anonyymi

      Mulla kävi kerra sillee et mun paras kaveri lupas et se on munkaa tänää sit ku mä menin sanoo sille et tuutko samaa koulun jälkee nii se sano mä oon ehkä tänään yhtä toista mä suutuin tosi pahasti

      • Anonyymi

        Siis kävin sanoo sille et tuutko koulun jälkee samaa ja sit tuut meille nii sevaa sano et mä.oon yhtä toista vaikka se lupas mulle


    • Anonyymi

      Mä niin tiiän miltä susta tuntuu siis mun kaverit yhet Millaja Stella niin me oltiin ennen kavereita mut nyt ne on vaan kahdestaan ja jos me mennään yhtä matkaa kouluun nii ne puhuu siitä että ne menee KAHDESTAAN jollekkin vitun leirille ja jos mä siilon alan puhuu nii sitten jompikumpi alkaa sillon puhuu ja mun pitää lopettaa koska ne alkaa syyttää mua siitä että puhun päälle

    • Anonyymi

      Siis kai sää tajuat että se pisti sut tahallaan "muuliksi" kuskaamaan paidat ulos jotka sitten onnistumisen jälkeen hän olisi jakanut. Kaikki riski sulle ja voitot sitten jaetaan.

    • Anonyymi

      Omg mun kaveri on samalainen😒😒

      • Anonyymi

        Miks sä kutsut ton tason ihmistä kaveriksi?
        Se on looseri joka haluu vetää muutki samalle tasolle. Vähennä sen kanssa asiointia ja hanki itteles mitä tahaansa älykkäämpäv tekemistä kuin hengailla kaverisi edustamassa seurassa. pliis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe