APUA!!!!!!! APUA!!!!!

Viime jakso!

En nähnyt viime jaksoa kokonaan 12.10. Voisko joku joka jaksais selittää juurta jaksaen kertoa tarkasti mitä tapahtui ensimmäisten 50 min aikan?!!!!

3

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tikkari...

      LOL LOL en ole iditootti LOL.

      • Loooost

        Olikohan se jakso kun kerrottiin niistä 26. (Vai montako niitä olikaan.) Niitä kidnapattii ja yksi niistä oli niitä "muita". Ei siinnä mitään muuta tapahtunut.

        Anteeks tuli vähän lyhyt viesti.


    • jdjdjddj

      Jakso kertoo peräosan selviytyneiden 48:sta päivästä saarella.

      Päivä 1: Peräosa uppoaa mereen, ja kaikki ovat paniikissa. Näemme, kuinka yksi nainen (Ana-Lucia) ui rantaan. Näemme myös tummaihoisen miehen (Mr. Eko) pelastamassa muita. Naisen peloksi lennolla oli myös kaksi lasta: poika (Zack) ja tyttö (Emma), joista tyttö ei hengitä. Nainen menee antamaan tytölle tekohengitystä. Tyttö alkaa hengittämään. Mies ottaa lapset vastuulleen, ja antaa heidät sitten yhdelle lentokoneen emännistä (Cindy), siksi aikaa että hän menee hakemaan kaikki ruumiit vedestä. Samaan aikaan yksi nainen (Libby) hoitaa yhden haavoittuneen miehen jalassa olevaa avomurtumaa. Yhtäkkiä metsästä juoksee mies (Goodwin) ja huutaa apua, ja sanoo metsässä olevan yksi elossa oleva mies. Tytön elvyttänyt nainen lähtee miehen mukaan. Puussa on yksi kahden henkilön istuinalusta, jossa istuu mies huutamassa apua. Nainen kysyy, mikä hänen nimensä on. "Olen Bernard". Nainen käskee Bernardin ottaa puusta hänen vierellä kiinni. Bernard pelastuu. Myöhemmin illalla kaikki tutustuvat toisiinsa. Ensimmäisenä yönä kaikki heräävät meteliin, ja Goodwin ja Ana-Lucia menevät tarkistamaan, mitä siellä tapahtuu. He löytävät Mr. Ekon ja kaksi kuollutta miestä.

      Päivä 2: Ana-Lucia ja jotkut muut tutkivat Mr. Ekon tappamia kahta miestä, samalla kun Mr. Eko repii pienen puun maasta. Paikalle tulee mies, Nathan, joka kertoo, ketkä puuttuvat. 3 heistä puuttuu. Ana-Luciasta on tullut automaatisesti heidän johtajansa. Hän kertoo, että heidän pitää päästä pois rannalta. Nathan kuitenkin vastustaa ajatusta - heillä on haavoituneita ihmisiä ja lapsia. Goodwin on Nathanin puolella. Ana-Lucia yrittää kumota ajatukset merkkitulesta mustan laatikon ja sateliittien kanssa, mutta Cindy sanoo, että lentäjät olivat sanonneet heidän menettäneen radio yhteyden, ja että he olivat lentäneet kaksi tuntia väärässä suunnassa.

      Päivä 3: Selviytyneet etsiskelevät ruokaa - he keräävät rannasta simpukoita ja yrittävät aukoa niitä. Libby tulee kertomaa, että miehen, Donald, jonka jalkaa hän hoiti, hänen tulehtuma on pahentumassa. Ana-Lucia vastaa "Mitä meidän pitäisi tehdä?".

      Päivä 5: Donald kuoli tulehtumaansa, ja hänet haudataan.

      Päivä 7: Selviytyneet ovat edistymässä - he yrittävät vangita kanan jo. Monen yrityksen jälkeen Goodwin saa kanan kiinni. Hän vetää kanalta pään irti. Kana paistetaan ja syödään. Mr. Eko kirjoittelee keppiinsä, samalla kun Libby tulee kysymään haluaako hän kanaa. Mr. Eko pysyy vaiti. Libby sanoo hänelle ettei hän ole sanonut sanaakaan viikkoon.

      Päivä 12: Selviytyneet ovat alkaneet valmistella aseita - tyyliin keihäitä ja nuijia. Nathan tulee metsästä, ja Ana-Lucia kysyy missä hän oli. Hän vastaa, että oli "vessassa". Sinä yönä The Otherssit tulevat taas, ja ottavat tällä kertaa yhdeksän ihmistä. Ana-Lucia lyö kivellä yhtä heistä päähän, ja hän kuolee. Libby tulee paniikissa Ana-Lucialle, ja sanoo, että he veivät lapset, ja että Nathan on poissa. Ana-Lucian tappamalta löytyy veitsi ja lista kaikista 9:stä napatusta. Ana-Lucia päättelee, että heidän keskuudessaan on petturi. Nathan palaa takaisin. Heitä on jäljellä enää Nathan, Goodwin, Bernard, Mr. Eko, Ana-Lucia, Libby ja Cindy.

      Päivä 15: Jäljellä olevat lähtevät vaeltamaan viidakkoon turvallisempaan paikkaan.

      Päivä 17: Ana-Lucia on alkanut kaivaa kuoppaa. Libby tulee puhumaan Nathanista, he puhuvat siitä, että hän oli ollut poissa leiriltä useasti.

      Päivä 19: Nathan ja Bernard tekevät jänikselle ansaa. Ana-Lucia ilmaantuu paikalle ja potkaisee Nathanin tajuttomaksi. Hän kantaa Nathanin kuopalleen, ja pudottaa hänet sinne. Ana-Lucia laittaa luukun päälle ja jättää hänet sinne. Ana-Lucia menee varmana muille ja sanoo, ettei Nathan ollut lennolla. Suurin osa on sitä mieltä, että Nathan ei ollut lennolla. Illalla Ana-Lucia tulee kuulustelemaan Nathania.

      Päivä 23: Ana-Lucia tulee taas kuulustelemaan Nathania. Hän huomaa Nathanilla olevan banaani. Ana-Lucia menee kysymään muilta kuka antoi hänelle ruokaa. Kukaan ei myönnä, kunnes Mr. Eko tulee paikalle. Vaikka hän ei myönnä sitä sanomalla, hänen eleensä kertovat sen jo. Ana-Lucia menee juomaan vettä, ja Goodwin tulee puhumaan hänen kanssaan. Ana-Lucia sanoo aikovansa satuttaa Nathania. Goodwin tulee pelastamaan Nathanin, koska pelkää hänen puolesta. Goodwin sanoo, että Nathanin pitäisi paeta. Kun Nathan on kääntänyt selkänsä Goodwinille, hän taittaa Nathanin niskat nurin.

      Päivä 24: Kaikki ovat heräämässä. Cindy ilmaantuu, ja kertoo Nathanin karanneen. Bernard kysyy Ana-Lucialta mitä hän aikoo tehdä. Ana-Lucia vastaa, että heidän pitää muutta, koska heidät on löydetty.

      Päivä 26: He palaavat rannalle.

      Päivä 27: He löytävät metsästä oven. Cindy kysyy mikä se on? Ana-Lucia sanoo sen olevan jonkin sortin bunkkeri. Libby kysyy olisiko se heidän. Mr. Eko päättää mennä edeltä. Mr. Eko löytää logon, jossa on nuoli joka lävistää sanan Dharma. Ana-Lucia saa valot päälle. He löytävät arkun, mistä Mr. Eko löytää raamatun. Libby nostaa arkusta lasisilmän, ja Bernard löytää kaksisuuntaisen radiopuhelimen. Ulkona he päättävät kokeilla sitä. Heillä on sama ongelma kuin etuosan selviytyjillä oli - kukkulat estävät signaalia. Goodwin ja Ana-Lucia päättävät lähteä ylös kukkuloille. Matkalla Ana-Lucia alkaa kysellä Goodwinilta miksiköhän ne muut hyökkäävät heidän kimppuunsa. He päättävät pitää tauon. Goodwin kysyy jos hän saisi veistä hedelmää varten. Ana-Lucia kysyy miksiköhän heillä on armeijan veitsi, kun he eivät käytä kenkiäkään. Goodwin ei ymmärrä, ja Ana-Lucia ottaa veitsen ja näyttää. Veitsessä lukee U.S. Army. Ana-Lucia arvioi veitsen olevan noin 20 vuotta vanha. Ana-Lucia alkaa kysellä Goodwinilta ensimmäisestä päivästä. Goodwin ymmärtää, että Ana-Lucia on keksinyt, että hän on petturi. Ana-Lucia kertoo, miten Goodwin juoksi vasta 10 min. onnettomuuden jälkeen metsästä pois. Goodwin kertoo, että tappoi Nathanin. Hän sanoo myös, että hän Nathan oli paha ihminen, ja sen takia hän ei ollut listalla. Hän kertoo että lapset ovat kunnossa. Goodwin ja Ana-Lucia alkavat tapella, ja lopuksi Goodwin kuolee. Ana-Lucia palaa yksin, ja sanoo muille, että he ovat turvassa nyt.

      Päivä 41: Bernard kokeilee edelleen radiota, jos joku vaikka kuulisi hänet. Ja, yhtäkkiä, Boone puhuu radioon (huumelentokoneesta, jakso 19 - Deus Ex Machina). Ana-Lucia sammuttaa radion sen jälkeen, että Boone sanoo olevansa lennolta 815. Ana-Lucia uskoo sen olevan yksi The Otherseista. Bernard alkaa ajatella, jos he oikeasti olivat lennon 815 selviytyjiä. Ana-Lucia väittää kyllä, että he ovat ainoat 815 selviytyjät. Ana-Lucia lähtee metsään itkemään. Mr. Eko tulee, ja sanoo, että kaikki tulee menemään hyvin. Ana-Lucia kysyy, että kestikö 40 päivää että hän alkoi puhumaan, ja Mr. Eko vastaa kysymällä, ottiko 40 päivää alkaa itkeä?

      Päivä 45: Libby ja Cindy ovat kalastamassa, kun he löytävät Jinin rannalta tajuttomana. He sitovat Jinin, ja Mr. Eko kysyy, kuka hän on. Jin vastaa tietysti koreaksi. peräpään sevliytyneet alkavat riidelllä siitä, onko hän paha vai ei. Sillä välin Jin saa irrotettua puun, mihin hänet on sidottu, maasta. Hän lähtee pakoon, ja kaikki lähtevät hänen peräänsä. Rannalla Jin tapaa Michaelin ja Sawyerin, ja Mr. Eko kolkkaa heidät kaikki Jeesus-kepillään. Sitten he raahaavat Michaelin, Sawyerin ja Jinin Ana-Lucian Nathanille tekemään vankikuoppaan. Ana-Lucia pyytää Mr. Ekoa lyömään häntä, jotta hän voisi leikkiä olevansa samalla puolella Michaelin ym. kanssa. Näemme pätkiä viime jaksoista, kuinka peräpään selviytyjät uskoivat heidän olleen lennolla 815, kun he menevät bunkkeriin, miten heitä onkin jäljellä 23 5.

      Päivä 47: Edelleen pätkiä, miten he vaeltavat viidakossa, rannalla, miten Sawyer menee tajuttomaksi ja miten he kantavat häntä.

      Päivä 48, nykyhetki: Cindy on kadonnut, kaikki huutelevat häntä, turhaan. He jatkavat matkaansa, ja pysähtyvät kuullessansa kuiskauksia. Ana-Lucia ottaa Sawyerilta ottamansa aseen esiin, ja alkaa tähtäillä ympäriinsä. Sitten hän näkee jonkun tulevan - PAM! Mutta, se olikin Shannon. Sayid juoksee paikalle, ja Shannon kuolee Sayidin käsiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe