Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lasten- ja kansanmurha Tsetseniassa

- Angeli

Olin poissa tolaltani katsottuani Cocan, Tsetsenian kyyhkyn ja Toimittaja on murhattu -dokumentit Yleltä.

Ensimmäisen dokumentin aikaan Tsetseniassa oltiin murhattu jo 35 000 lasta! Näin kuorma-auton lavalla tapettuna monta pientä lasta.

Tsetseniassa jo 13 vuoden ikäisiä poikia riistetään kodeistaan ja tapetaan.

Tämmöinen ansaitsee paljon enemmän huomiota kuin mitä se on saanut, niin paljon huomiota, että kansanmurha loppuu.

Suomikin olisi voinut olla Tsetsenia. Suomessakin haluttiin vapautta ja itsenäisyyttä, samoja asioita, joita Tsetseniassa halutaan. Suomessakin oltaisiin voitu tappaa 35 000 lasta ja enemmänkin.

Emme saa vaieta. Löysin Michael Mooren, Fahrenheit 9/11 -dokumentin ohjaajan nettisivut ja ehdotin Tsetseniasta tehtäväksi yhtä purevaa dokumenttia.

Kirjoittakaa kaikki, jotka kynnelle kykenette. Osoite on: http://www.michaelmoore.com/email/form.php?sbj=news

Jos ette muuta osaa kirjoittaa, kirjoittakaa vain genocide (kansanmurha), Tsetseny (Tsetsenia), 35 000 children killed (35 000 lasta tapettu), Anna Politkovskaja jne. Perille menee.

5

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - Angeli

      Erich Bergkrautin ohjaama dokumentti "Coca - Tsetsenian kyyhky" pitäisi ehdottomasti näyttää uudestaan parhaimpaan katseluaikaan joskus viikonloppuna.

      Dokumentissa Zainap Gašajeva ja Anna Politkovskaja yrittävät vakuuttaa eurooppalaisia poliitikkoja venäläisten suorittamista ihmisoikeusrikkomuksista. Dokumentin nähtyään ihmisoikeusrikkomuksista on varma. Kuoliaaksi tapetut 35 000 lasta eivät voi olla terroristeja.

      Terroristeja ovat venäläiset sotajoukot, jotka tappavat Tsetseniassa siviilejä ja riistävät heitä kotoaan.

      Terrorismi ei ole ongelmien syy Tsetseniassa. Ongelmana on Tsetsenian halu itsenäistyä, jota venäläiset eivät siedä. Terrorismi maalattiin tekosyyksi tavalla, jonka vain venäläiset osaavat.

      Suomikaan ei koskaan ampunut Mainilan laukauksia, vaan Venäjä ampui ne itse ja hyökkäsi Suomeen väittäen Suomen ampuneen. Venäjällä on tapettu paljon suomalaisia, mutta kuolinsyyksi valehdeltu mahatauteja ja muuta höynää.

      Ongelma on Venäjä. Katsokoon itseään peiliin. Tavalliset ihmiset Venäjällä kärsivät eikä ihmekään. Mihinkään ei voi luottaa kun kaikkea vääristellään.

      Venäjä on diktatuuri, jolla on kivinen tie kansanvaltaan. Tappamalla tsetsenialaisia se ei onnistu.

    • - Angeli

      Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on arvostellut Venäjää tsetseeniperheen verilöylyn selvittämättömyydestä. Venäläisjoukot ampuivat viisi saman perheen jäsentä, joista yksi oli raskaana.

      Euroopan ihmisoikeustuomioistuin katsoi surmien selvityksessä olleen selittämättömiä viivytyksiä ja että tutkimukset eivät olleet asianmukaisia muutoinkaan.

      Tämän ketjun aiemmista viesteistä ilmenee, ettei murhattu tsetseeniperhe ole ollut ainoa ja ettei Venäjällä ihmiset saa oikeutta väärinkäytösten tapahduttua.

      Dokumentissa "Toimittaja on murhattu" haastateltiin myös entistä presidentti Gorbatshovia, joka arvosteli esimerkiksi Mihail Hodorkovskin pidätystä ja tuomiota. Hodorkovski on sitä varten vankilassa, että hän on Venäjällä tukenut oppositiota. Syytteet häntä vastaan ovat tekaistuja.

      Venäjä on valheen kuningas, joka tapattaa ja kiduttaa kansalaisiaan niin kauan, että he tunnustavat toisten tekemät rikokset. Venäjällä murhataan vaikka kokonaisia kansoja naiset ja lapset mukaan lukien kuten Tsetseniassa on tapahtunut.

      Venäjän turvallisuuspalvelu FSB kärrää kerrostalojen kellareihin pommeja saadakseen tekosyyn hyökätä itsenäisyyttä halajavan kansan kimppuun. Vasta jälkikäteen tiedämme totuuden jos ylipäätään tiedämme, niin kuin Mainilan laukauksistakin, jotka Venäjä erehtyi tunnustamaan.

      Lähteitä:
      http://lotta.yle.fi/motweb.nsf/fabf9f16f4685faf4225688700639112/420ca72f8660880642256b6b00464c44/$FILE/backman0209154ok.html
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/200610125235455_uu.shtml
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Mainila

    • - Angeli

      Venäjällä on surmattu jo yli sata toimittajaa sen jälkeen, kun Mihail Gorbatshovin julistama sananvapaus astui voimaan vuonna 1986.

      Togliattin teollisuuskaupungissa on murhattu kuusi toimittajaa vuoden 1995 jälkeen, Ylen Dokumenttiprojektissa "Toimittaja on murhattu" kerrotaan. Dokumentti seuraa kahden toimittajan, Valery Ivanovin ja Alexei Sidorovin murhia. Sidorov tapettiin jääpiikillä lokakuussa 2003 ja Ivanov ammuttiin autoonsa puolitoista vuotta aiemmin ja molemmat olivat saman lehden toimittajia.

      Tutkimukset murhien jälkeen ovat leväperäiset ja molempien kerrotaan saaneensa surmansa aivan tavallisessa katuväkivallassa ammatistaan riippumatta, mitä taas perheenjäsenet ja kollegat eivät usko.

      Alexei Sidorovin tapauksessa pidätetään mies, jolla on vankka alibi murhan ajalle. Poliisit ovat kuitenkin leiponeet hänestä murhaajan. Huippujuristikaan ei saanut oikeusistuinta kuulemaan kahta todistajaa, jotka näkivät murhasta vangitun istuvan kahvilassa juuri murhan aikaan monta tuntia.

      Paul Jenkinsin ohjaamassa dokumentissa "Toimittaja on murhattu" paljastuukin karuja asioita Venäjän oikeusistuimesta, joka ei ole riippumaton. Järjestäytynyt rikollisuus yltää hallintokoneiston huipulle ja poliisitkin kuuluvat usein mafian piiriin. Tutkimuksia voidaan junailla ja muutella, kuten esimerkiksi Sidorovin murhan tutkimuksia, joissa ei otettu huomioon ensimmäisiä verijälkiä.

      Se, että oikeat murhaajat pääsevät kuin koira veräjästä ja syyttömät ihmiset tuomitaan heidän sijastaan, ei ole näköjään mikään ongelma Venäjällä. Ongelma on se, että asioista kirjoitetaan ja korruptiota ja vallan väärinkäyttöä paljastetaan. Sitä eivät paljastusten kohteet siedä ja vaientavat toimittajat - kuten kävi lopulta Anna Politkovskajallekin.

    • die Weisse Rose

      Gormbatschov -suuri mies oli siinä myös ja Anna pomo.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Venäjä ei onnistu tavoitteissaan Ukrainassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe