Naisen elämää treffipalstalla

elämäää on...

Olen naureskellut vedet silmissä näitä profiileja tällä palstalla. Naisena pitää sanoa että jessus sentään, täällähän on koko Suomen mieskerma :)

Vaan totuus on tarua ihmeempi. Ensinnäkin, ettekö te miehet nyt jo tajua että lampaantalja, takkatuli, kynttilänvalo ja punaviini ei välttämättä ole niitä koukkuja mihin naiset enää tänä päivänä tarttuu. Varsinkaan kun 8/10:stä profiilissa lukee näin. Olkaa hieman originelleja :)
Toinen juttu, me naiset (tai ainakaan minä) emme myöskään etsi itsellemme urheilevaa monsteria, olisi kauhean kiva jos mies olisi joskus kotonakin, mikäli liikunta/harrastus osiossa lukee yli 10 lajia, skippaan hemmon heti. Harrastus ei tarkoita 5-10v sitten kokeiltua ja huonoksi todettua lajia ;)

Lisäksi olen huomannut että sanat komea, raamikas, sporttinen, treenattu, rehellinen, sitoutumiskykyinen, sosiaalinen, kunnianhimoinen miesten kielellä kirjoitettuna voi käytännössä tarkoittaa lähestulkoon mitä vaan, yleensä ne tarkoittaa seksiä. Siksi otankin oikeudekseni kuvata itseäni jatkossa malliksi, fitness-urheilijaksi, kauniiksi, gasellimaiseksi jne. Ettehän suutu. Kiitos.

Loppuun muutama deittikokemus ála minä :)

1. Hemmo kirjoitteli mukavia, mutta kun keskustelimme puhelimessa, havaitsin että heikko itsetunto paistaa kilometrien päähän. Hienot kirjalliset itsensäkuvaukset alettiin mitätöimään puhelimessa; en ole niin kauheen komea, olen hieman lihava jne... tyypillistä. Treffattiin ja käytiin kahvilla. Ok, hemmo ei ollut mikään adonis mutta mukava ja mielestäni tutustumisen arvoinen ja näytin vihreää valoa. Sen jälkeen puhelimeni soi ja piippasi taukoamatta, sähköpostini täyttyi nettipostikorteista, minulta tiedusteltiin jopa tunnin kahvihetken jälkeen haluanko lapsia. Niin, miksi sitten ilmoitin tylysti että eiköhän tää nyt ollut tässä? Vinkki: kohtuus kaikessa.

2. Taas mukava profiili, flirtit peliin ja muutama viesti, kuvien vaihto ja nopeasti treffeille. Kaikki ok, kiinnostus molemminpuolinen. Muutaman kerran tapailtiin, kunnes selvisi että kierroksessa on muutama muukin deittipalstalta samaanaikaan. Pitäähän sitä katsoa useempi samaanaikaan ja valita näistä se paras, tosin huomasin nopeasti että etsiskely edelleen treffipalstalla jatkuu ja lisää haaremia kasattiin. Skippasin hemmon. Vinkki: kohtuus kaikessa.

3. Mukava profiili, perinteiset rituaalit ennen treffejä. Kivat treffit su iltapäivänä aurinkoisella uimarannalla, hemmo tosin oli hieman "loiventanut" kun lauantai-iltana oli tullut juhlittua. Ok, ei siinä mitään, loivennanhan minäkin joskus. Toiset treffit, loivennus jatkui vielä seuraavaan päivään, johon se kuulemma loppuisi. Kolmannet treffit, voimakas alkoholin haju, mutta ei kuulemma juonut mitään. Sulkeutui kylpyhuoneeseeni lukkojen taakse ja joi siellä salaa. Lensi niska persotteella ulos. Vinkki: kohtuus kaikessa?

4. Tajuttoman komea mies lähestyi minua flirtillä. Ajattelin, tässä se nyt olisi, pitkä ja raamikas mies, eikun nopeasti treffeille. Kahvilaan asteli päivässä 20cm kutistunut ja 20kg lihonut "urheilija". Join kahvit sivistyneesti ja se oli siinä. Vinkki: kohtuus kaikessa?

5. Minua nuorempi mies lähestyi minua viestillä. Muutaman viestin vaihdettuamme vaihdoimme kuvat. Kiinnostus oli molemminpuoleinen. Sovimme treffit. Sunnuntaipäiväksi keskustan kahvilaan. Hälytyskelloni soivat hieman kun sana "viikki" mainittiin, mutta so, enhän ole ennakkoluuloinen. Kahvilassa minua odotti sammaltakki rinkan kanssa. Tiedustellessani miksi moinen reppu mukana, minulle ilmoitettiin että siellä on pyjama, hammasharja, tahna, punaviini, hierontaöljy, seksilelu sekä rakkauspeli. Emme heittäneet noppaa kahvilan pöydässä. Vinkki: kohtuus kaikessa?

6. Mukava profiili taas. Perinteiset rituaalit ennen tapaamista, viestittelyä, puhelinkeskustelua. Miellyttävän oloinen mies saapui treffeille. Ensimmäisen tunnin aikana hän oli oksentanut minulle ex-vaimon elämän, alkoholiongelmansa, lääkeriippuvuutensa, talousongelmat ja ulosottoasiat. Lopulta hän tuumasi minulle, ei, olet todella kiva ja ihana mutta en voi treffailla sinua kun tupakoit. Vinkki: kohtuus kaikessa!

Mutta hei, mä en silti ajatellut heittää kirvestä kaivoon... lähden taas uudelleen ennakkoluulottomasti kohti uusia treffejä :)

51

10611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mukaansa tempaava

      Tarina ,tärinällä maustettuna :=)

      Ei voinut nauramatta lukea ja kun tämä on vielä TOTTA ....en hetkeäkään epäile asian aitoutta :=)

      Elin mukana jokaisessa tapaamisessasi ja heijaa heijaa vaan, on sinulla ollut aika ajoin lystiä:=)

      Itse naisena olen vastaavien kermojen kanssa lätrännyt..kokkelix o männy :=)

      -Eiku uutta peliin-

      • treffailijana

        vain seuraavaan tapaamiseen. Ihana kuulla, että jaksavuutta riittää ja huumorimieltä mukana :).


    • että...

      Kohtuus kaikessa.

      • Naurattaa

        Minkähänlainen nainen tämä kyseinen kuvittelee olevasa. Heh heh..


    • ;^)

      Sanoisin jotta "kohtuus kaikessa"..

    • tosionjoo

      Pelastit päiväni : D Tuo oli karkea otanta minun tapaamistani (20-30kpl)ikäluokan 30-40v miehistä nettitreffien kautta.. Olenkin tullut niin nirsoksi että jatkossa keskityn live-elämään. Siellä kun ainakin näkee heti toisen ulkonäön ja käytöstavat, eikä tule niiden suhteen enää pahempia ylläreitä.

    • Lea_Vi

      Muille ihmisille on helppo nauraa. Olen lukenut täältä kuinka keskenkasvuiset teinipojat naureskelevat treffaamilleen tytöille. Tytöthän kehittyvät nopeammin.

    • näin se just menee

      nauruista! Hyvin sä vedät! :)

    • mitä...

      tilaa...

    • silviisii juu

      Lienee vakiotarina. Ton kakkosen kanssahan olis voinu tullakin jotain, molemmilla kun näemmä on sama meininki. Taisi vaan unohtua kirjoittamisen huumassa , että kirjoitus kertoo enemmän kirjoittajan itsekritiikin puutteesta, kuin palstan miehistä.

      • elämäää on

        Ei suinkaan, en koskaa treffaile montaa samaanaikaan, jokaisen treffin välillä oli reilusti aikaa... meneehän sitä usko hetkeksi :)


      • Hannu
        elämäää on kirjoitti:

        Ei suinkaan, en koskaa treffaile montaa samaanaikaan, jokaisen treffin välillä oli reilusti aikaa... meneehän sitä usko hetkeksi :)

        Aika toden tuntuisia kokemuksia.
        Uuden profiilin luojalle hyvin hyödyllinen viestiketju.


        Tulee mieleen Tuomari Nurmio ja laulu..

        "Minkä sille voi, miksi luoja miehen loi onnenonkijaksi, paskantonkijaksi siaksi tai apinaksi, ties miksi elukaksi. Minkä sille voi, jos sellaiseksi luoja miehen loi .-D


    • erikoisempi tapaus

      Kun et ole livestä saanut kumppania kun nettiin on tarvinnut turvautua.

      Johan netti on viimeinen oljenkorsi kun kaikki muut keinot ovat epäonnistuneet. Kuinka moni mies on sinut rankannut pois päiväjärjestyksestä? Haet ja haet jotain sellaista mitä et tule ikinä saamaan. Nostatat heikkoo itsetuntoosi käymällä netti treffeillä ja arvostelemalla jokaisen epäkelvoksi. Luulet olevasi jotain suurtakin saalista kunnes huomaat jääneesi yksinäiseksi lopun elämäsi.

      Senkun lähdet vaan kohti uusia treffejä kunnes huomaat harrastavasi koko ajan samaa saamatta yhtään mitään. Kukaan järkevä "kohtuus kaikessa" ei ota noin epätasapainoista vanhaapikaa jota ei edes uusille tavoille enään opeteta.

      Varmaankin ihan kaikki asiat saavat sinut järkyttyyn ja saat astmakohtauksen vähintään. Olet treffi- ilmoituksissasi varmaankin sosiaalinen ja akateeminen ym. pölynvilloja karsastava neurootikko. Mies siis kunnon mies saa sinut jo allergiseksi ja aivastelet jo miehen hajusta. Mottosi on että kohtuus seksissäkin niin että säännöstelet senkin varmasti :D Määräät kaiken joka rituaalia myöten ja siksi pysyt sellaisena minä oletkin jatkossakin. Miksi et anna muiden sekoittaa omilla rituaaleillasi omia? ;D

      • saitko pakit?

        Kyllä ap:n tekstistä välittyi älykäs ja oman arvonsa tunteva nainen. Ei me naiset nyt niin epätoivoisia olla koskaan, että tuollaiseen sontaan langettais, vaikka kuinka yrität pelotella.

        Ja tiedoksesi, netti ei suinkaan ole se viimeinen vaihtoehto, vaan varteenotettava vaihtoehto kapakoissa roikkumiselle, duunipaikalta pokaamiselle, tuttavien järjestämille sokkotreffeille.

        Jos itse olet saanut pakit, lienee syytä mennä peilin ääreen ja kysyä itseltä, millainen lahja naissukukunnalle itse luulet olevasi.


      • elämääää on

        Nettihän on oiva keino solmia uusia tuttavuuksia. Toki parempi tapa on mennä reilusti ihmisten pariin. Jollakin tavalla tämä netti vääristää sitä ihmisen etsimistä, tämä asettaa tietyllä tavalla korkeammat kriteerit mahdolliselle kumppanille. Miksi näin on? Kun menet ravintolaan katsot ihmisen kokonaisuutta ensin, jonka toteat kivaksi, sen jälkeen mietit että onko ihminen myös kiva luonteeltaan. Täällä se tehdään toisinpäin. Ja kysyntä ja tarjonta harvoin kohtaa halutulla tavalla.

        Mutta taivaan tosiasiahan on se että kyllä netin ihmeellisessä maailmassa pyörii enemmän ns "erikoisempia" tapauksia kuin live-elämässä. Toki niitä on live-elämässäkin.
        Tämä on monelle ujohkolle, itsetunnottomalle ja hieman avuttomallekin ihmiselle hyvä tapa hakea kontaktia. Moni kirjoittaa kivasti, luo kuvaa millainen haluaisi olla, unohtaen realiteetit. Itse toimin ns. reilu meininki- periaatteella. Minun ei tarvitse luoda ruusuista kuvaa itsestäni. Sehän kariutuisi kun tapaa ihmisen.


      • päin
        elämääää on kirjoitti:

        Nettihän on oiva keino solmia uusia tuttavuuksia. Toki parempi tapa on mennä reilusti ihmisten pariin. Jollakin tavalla tämä netti vääristää sitä ihmisen etsimistä, tämä asettaa tietyllä tavalla korkeammat kriteerit mahdolliselle kumppanille. Miksi näin on? Kun menet ravintolaan katsot ihmisen kokonaisuutta ensin, jonka toteat kivaksi, sen jälkeen mietit että onko ihminen myös kiva luonteeltaan. Täällä se tehdään toisinpäin. Ja kysyntä ja tarjonta harvoin kohtaa halutulla tavalla.

        Mutta taivaan tosiasiahan on se että kyllä netin ihmeellisessä maailmassa pyörii enemmän ns "erikoisempia" tapauksia kuin live-elämässä. Toki niitä on live-elämässäkin.
        Tämä on monelle ujohkolle, itsetunnottomalle ja hieman avuttomallekin ihmiselle hyvä tapa hakea kontaktia. Moni kirjoittaa kivasti, luo kuvaa millainen haluaisi olla, unohtaen realiteetit. Itse toimin ns. reilu meininki- periaatteella. Minun ei tarvitse luoda ruusuista kuvaa itsestäni. Sehän kariutuisi kun tapaa ihmisen.

        Samahan se on täälläkin:
        Ensin selvitetään ulkoinen olemus ja jos on ok niin treffeille.
        Ajattelin että fyysiset tosiasiat ovat ne ainoat seikat mitä kannattaa kirjoittamalla selvittää muu liirumlaarum on ajan hukkaa.
        Minulle riittäisi kolme asiaa treffeille lähtöön.
        pituus paino ja kuva.
        Se minusta vastaa samaa kun menisi ravintolaan ja näkisi siellä jonkun henkilön.
        En minä ainakaan ala kuhertelemaan tuntemattoman kanssa täällä netissä.
        Toki sitten treffeillä oletan että tutustutaan syällisemmin.


      • otsikkovirhe
        päin kirjoitti:

        Samahan se on täälläkin:
        Ensin selvitetään ulkoinen olemus ja jos on ok niin treffeille.
        Ajattelin että fyysiset tosiasiat ovat ne ainoat seikat mitä kannattaa kirjoittamalla selvittää muu liirumlaarum on ajan hukkaa.
        Minulle riittäisi kolme asiaa treffeille lähtöön.
        pituus paino ja kuva.
        Se minusta vastaa samaa kun menisi ravintolaan ja näkisi siellä jonkun henkilön.
        En minä ainakaan ala kuhertelemaan tuntemattoman kanssa täällä netissä.
        Toki sitten treffeillä oletan että tutustutaan syällisemmin.

        sorry


      • elämääää on...

        Niin et lukenut kirjoitustani ajatuksella, sainhan minäkin pakit, viimeinen tapaaminen loppui siihen kun mies sanoi: "Olet kiva ja ihana, mutta en voi tapailla sinua kun tupakoit!" Itsetuntoni romahti nollaan samantien ;)


      • Ei nettideittailu on mikään viimeinen oljenkorsi! Se on äärimmäisen helppo tapa tavata uusia ihmisiä. Lisäksi se on huomattavasti halvempi kuin lähteä baariin.
        Olen itsekin aikanani (sinkkuaikana) harrastanut nettideittailua ja yhdyn kyllä ensimmäisen tekstin kirjoittajaan 100% :)
        Eikä ne baarista pokatut miehetkään (välttämättä) mitään kultakimpaleita seuraavana päivänä olleet! Eli samat säännöt pätee, on sitten ensi tapaaminen virtuaalimaailmassa tai livenä - kyllä livessäkin voi aika pitkään vedättää!
        Nykyisen miesystäväni (kohta 2 vuotta seurustelua takana) löysin muuten virtuaalisesti - en tosin deittipalstalta vaan chatista.


      • Roolipelejä
        elämääää on kirjoitti:

        Nettihän on oiva keino solmia uusia tuttavuuksia. Toki parempi tapa on mennä reilusti ihmisten pariin. Jollakin tavalla tämä netti vääristää sitä ihmisen etsimistä, tämä asettaa tietyllä tavalla korkeammat kriteerit mahdolliselle kumppanille. Miksi näin on? Kun menet ravintolaan katsot ihmisen kokonaisuutta ensin, jonka toteat kivaksi, sen jälkeen mietit että onko ihminen myös kiva luonteeltaan. Täällä se tehdään toisinpäin. Ja kysyntä ja tarjonta harvoin kohtaa halutulla tavalla.

        Mutta taivaan tosiasiahan on se että kyllä netin ihmeellisessä maailmassa pyörii enemmän ns "erikoisempia" tapauksia kuin live-elämässä. Toki niitä on live-elämässäkin.
        Tämä on monelle ujohkolle, itsetunnottomalle ja hieman avuttomallekin ihmiselle hyvä tapa hakea kontaktia. Moni kirjoittaa kivasti, luo kuvaa millainen haluaisi olla, unohtaen realiteetit. Itse toimin ns. reilu meininki- periaatteella. Minun ei tarvitse luoda ruusuista kuvaa itsestäni. Sehän kariutuisi kun tapaa ihmisen.

        jokainen täällä yrittää kirjoittaa kivasti, luoda kuvaa millainen haluaisi olla jne, aivan kuten kirjoitit. Juuri niinhän sinäkin nyt teet kun kirjoitat tänne ja arvostelet nettikumppaneitasi; mikä sinusta tekee heitä paremman ?? Mikä oikeuttaa sinut arvostelemaan ? Kehut miten juuri sinä toimit reilun meiningin perusteelle - höh ? niinhän kaikki täällä kertoo tekevänsä, tai ainakin suuri osa.
        Täällä netissä todella voi olla kaikkea sitä mitä haluaa - mutta se tapaaminen ja mahdollinen jatko paljastaa karun totuuden, Sinustakin !


      • ja helppoa
        jane-66 kirjoitti:

        Ei nettideittailu on mikään viimeinen oljenkorsi! Se on äärimmäisen helppo tapa tavata uusia ihmisiä. Lisäksi se on huomattavasti halvempi kuin lähteä baariin.
        Olen itsekin aikanani (sinkkuaikana) harrastanut nettideittailua ja yhdyn kyllä ensimmäisen tekstin kirjoittajaan 100% :)
        Eikä ne baarista pokatut miehetkään (välttämättä) mitään kultakimpaleita seuraavana päivänä olleet! Eli samat säännöt pätee, on sitten ensi tapaaminen virtuaalimaailmassa tai livenä - kyllä livessäkin voi aika pitkään vedättää!
        Nykyisen miesystäväni (kohta 2 vuotta seurustelua takana) löysin muuten virtuaalisesti - en tosin deittipalstalta vaan chatista.

        kun ensin muistaa ottaa, tai käskee jonkun kaverin ottaa, itsestään vimpanpäälle hyvän kuvan ja lataa sen profiiliinsa. Sen jälkeen pääseekin helpolla, eli voi istua soffalla verkkareissa ja tukka hapsottaen iskemässä miehiä, miehiä, jotka luulevat, että nainen näyttää aamusta iltaan niin hyvältä ja trendikkäältä, kuin siinä profiilin kuvassa.

        T: Sivuraitaverkkareissa, kulahtaneessa t-paidassa ja tennissukissa deittaileva "trendikäs Lady"


      • aloittelijatar

        aloittajaa? Olitko mahdollisesti yksi hänen tapaamistaan miehistä? Sinustako noiden miesten käytös oli ihan asiallista ja kiva alku uudelle suhteelle?


      • syysmatka
        jane-66 kirjoitti:

        Ei nettideittailu on mikään viimeinen oljenkorsi! Se on äärimmäisen helppo tapa tavata uusia ihmisiä. Lisäksi se on huomattavasti halvempi kuin lähteä baariin.
        Olen itsekin aikanani (sinkkuaikana) harrastanut nettideittailua ja yhdyn kyllä ensimmäisen tekstin kirjoittajaan 100% :)
        Eikä ne baarista pokatut miehetkään (välttämättä) mitään kultakimpaleita seuraavana päivänä olleet! Eli samat säännöt pätee, on sitten ensi tapaaminen virtuaalimaailmassa tai livenä - kyllä livessäkin voi aika pitkään vedättää!
        Nykyisen miesystäväni (kohta 2 vuotta seurustelua takana) löysin muuten virtuaalisesti - en tosin deittipalstalta vaan chatista.

        OLINKO VÄÄRÄ'SSÄ NÄIN PROFIILISI PALSTALLA,JOS UKKELI KOTONA ONKO JÄRKEVÄÄ,KIRJOITELLA OHJEITA
        HELPPOUDESTA,VÄITTÄISIN NIIN ETTÄ MONET NAISET HAKEE,ERON JÄLKEEN RIKASTA MIESTÄ,JOITAKIN EHKÄ ON MUTTA VÄHEMPI,EIKÄ URHEILIJA AINA OLE HUONO VAIHTO EHTO,KOVA KUNTO,PITKÄ PINNA,SIISTEJÄ,YSTÄVÄLLISIÄ,SEKÄ USKOLLISIA.
        EI SE TUPAKKAA POLTTAVA JA MUITA HUUMAAVIA AINEITA KÄYTTÄVÄ OLE SEN KUMMEMPI,ITSE LIIKUN PALJON,EN KÄYTÄ AINEITA,VÄITÄN ETTÄ NAINEN EI TARVITSE PUUTETTA KÄRSIÄ.


    • sitten noi

      ns. normaalivartaloiset miehet jotka ei kumartumatta näe varpaitaan.....yhtä paha se miehenkin läski on kuin naisenkin. Kusetus näkyy aina treffeillä viimeistään...Eli ei kiitos ikinä enää ilman kuvien vaihtoa treffeille!!!! Tsemppiä sulle jatkossa:)

    • Niljakas22

      Vaikutat lapselliselta tiukkapipolta. t. nainen

    • epäselväksi

      et oliko nuo sun mainitsemat treffit kuin pitkältä
      ajalta? 1v? 2v? .. vai pitemmältä?
      Yhtäkaikki, jatka vaan samaan tyyliin, sillä
      koskaan ei sopivaa vastaan tuu, usko pois...heh

    • tätä maailmaa :)))))))

      sinä varmaan sanoisit miehelle, juuri kun hän saisi peniksen sisääsi pimppiisi, et "kohtuus kaikessa"..."repee"..:))

      Ja varmaankin kun asuisit miehen kanssa, kun hän aikoisi halata sinua, sanoisit "kohtuu kaikessa"...

      Voi luoja millaisia ihmisiä on...haaaahahhahah..:)))))))))))))))))))))

    • neuvon annan

      kun joskus, "toivottovasti" joskus rakastut
      palavasti mieheen, ja kun just olet saamassa orgasmin, niin mitäpä tuumaat, kun mies vetäytyy
      pois, kääntää selkänsä sinulle ja sanoo:
      "kohtuus kaikessa"

    • Raamikas ja pitkä komistus

      Lopettaisit tupakoinnin.

      • elämääää on

        Paras kai lopettaa tupakointi. Onko hyviä vinkkejä miten voisi lopettaa helpoiten? :)


      • Alat kumminkin
        elämääää on kirjoitti:

        Paras kai lopettaa tupakointi. Onko hyviä vinkkejä miten voisi lopettaa helpoiten? :)

        Lihomaan koska sekin aika mitä on mennyt polttamiseen menee lopettamisen jälkeen syömiseen.
        Mulla ei sitä ogelmaa tullu mutta olen kuullu että monella lopettaneella tuli.
        Niin vedonlyönti olisi aika hyvä kannustin lyöt vetoa jonkun ystäväsi kanssa että pystyt olemaan vaikka vuoden polttamatta 500€ kummasti pistää yrittämään.
        Mieti vielä mitä syöt jätät toisen pääaterian kokoneaan pois ja syöt vaan salaattia ja vettä ei limua ollenkaan.
        Voi aluksi tuntua tosi ankealta mutta kaikkeen tottuu.
        liikunta ei laihduta mutta nukkuminen laihduttaa.
        eli paljon unta.


      • yks lopettanu
        elämääää on kirjoitti:

        Paras kai lopettaa tupakointi. Onko hyviä vinkkejä miten voisi lopettaa helpoiten? :)

        Korvaa se nikotiiniaddiktio urheilulla. Rääkkäät itteäs jatkuvasti niin jäät urheiluun koukkuun. Parempi niin. Nimimerkillä 15v puoltoista askia/pv ja kerrasta poikki, nykyään himourheilija.


      • riskialtista
        yks lopettanu kirjoitti:

        Korvaa se nikotiiniaddiktio urheilulla. Rääkkäät itteäs jatkuvasti niin jäät urheiluun koukkuun. Parempi niin. Nimimerkillä 15v puoltoista askia/pv ja kerrasta poikki, nykyään himourheilija.

        ylipainoiselle luut hajoo no jos kohta niin
        saattaa käydä myös normaalipainoisille.
        urheilu toki on hienompia kidutusmenetelmiä mitä itselleen voi tehdä olen sitä itsekin kokeillut
        nykyään on vaan tulust laiskaksi.
        Helpompi istua tässä kirjoittelemassa.


    • kunnonmies.

      Että vain kurapellet on sattunut kohdallesi :/

      • elämääää on.............

        Niin.... ELÄMÄ ON. Eiks?


      • mitä...
        elämääää on............. kirjoitti:

        Niin.... ELÄMÄ ON. Eiks?

        tilaa...


      • aloittelijatar
        mitä... kirjoitti:

        tilaa...

        Mistä päättelet, että aloittaja olisi tilannut tuollaisia miehiä?
        Kunnon mies ei tietenkään ota nokkiinsa hupaisesta kirjoituksesta, mutta kaikki ne miehet suuttuivat, jotka tunnistivat kuvauksista itsensä...
        Miksi niin monet teistä pitävät sitä niin pahana, ettei aloittaja halunnut tulla kohdelluksi huonosti, päätyä alkoholistin kanssa yhteen tms. Eiköhän hänellä ole oikeus toivoa löytävänsä fiksun ja kivan miehen kumppaniksi? Mikä ihme hänen kirjoituksessaan saa niin monet tulkitsemaan, ettei aloittaja voisi olla fiksu ja kiva sen lisäksi, että ei halua mitä tahansa käytöstä sietää?


      • elämäää on...
        aloittelijatar kirjoitti:

        Mistä päättelet, että aloittaja olisi tilannut tuollaisia miehiä?
        Kunnon mies ei tietenkään ota nokkiinsa hupaisesta kirjoituksesta, mutta kaikki ne miehet suuttuivat, jotka tunnistivat kuvauksista itsensä...
        Miksi niin monet teistä pitävät sitä niin pahana, ettei aloittaja halunnut tulla kohdelluksi huonosti, päätyä alkoholistin kanssa yhteen tms. Eiköhän hänellä ole oikeus toivoa löytävänsä fiksun ja kivan miehen kumppaniksi? Mikä ihme hänen kirjoituksessaan saa niin monet tulkitsemaan, ettei aloittaja voisi olla fiksu ja kiva sen lisäksi, että ei halua mitä tahansa käytöstä sietää?

        Olet täysin oikeassa. Kiitos kun puolustat minua... Lähinnä ihmetyttää se miksi minut tuomitaan täysin typeräksi ihmiseksi kun en ole hyväksynyt elämääni kirjoitukseni mukaisia miehiä. En halua alkoholistia, pelimiestä, epätoivoista, epärehellistä, enkä myöskään moniongelmaista miestä elämääni. En missään vaiheessa tuonut julki olevani täydellinen nainen, en todellakaan ole, luultavasti kovinkin tavallinen ja realistinen itsensä suhteen. Mutta se että olen ns "tavis" ei tarkoita että "minulle kelpaa kuka vaan". Ei suinkaan. Pidän itseäni niin monen asian yläpuolella, myös ihmissuhteissa etten lähde mukaan mihinkään mikä ei tunnu hyvältä ja ole hyvää. Kovinkin harvinainen määre tänäpäivänä tuntuu olevan fiksu, kiva mies. Plussaa olisi vielä terve itsetunto ja ylpeys itsestä. Kuitenkin kun itse olen kiva ja fiksu nainen, itsestään ylpeä :) Mukavaa viikonloppua kaikille!


    • Miekkonen-66

      Heh, tää on varmaan ihan totta :)
      Useimmat likat puhuu että paljon on tuollaisia "huijareita", ehkä osa ihan vaan tyhmyyttään on sellainen, osa varmaan tahallaan.
      Mutta huvittavaa kuitenkin :))

      Naisissa ei ole juuri tuollaista esiintynyt, ihan muutama vaan mutta max 1/20 on jotenkin valehdellut tai harhaan johtanut.

      Kohtuus kaikessa ;)

    • kulu

      Kiitos! Pelastit päiväni!
      Nyt minä olen naureskellut vedet silmissä!
      Tämä on mahtavaa! Voisit joskus kiroittaa kirjankin.Olet hyvä!

      Ludmilla

    • eräs... mies

      Hei!

      Eiköhän tuon kertomasi listan jälkeen ole jo oikean aika hyvän ehdokkaan vuoro?

      Miltä kuulostaisi lievästi ylipainoinen keskiverto mies? Olen ihan keskiverto joka suhteessa. Yksi juttu erottaa minut muista; lupaan kuunnella Sinua ja lupaan saada hymyn huulillesi kirjoituksillani, puheillani ja teoillani, jos Olet itse valmis vastaanottamaan tuon kaiken.

      Maksa-arvo 10, joten siitä Tiedät suhteeni alkoholiin. En tupakoi. Peili ei rikkoudu katsoessani siihen. Työelämässä mukana. En harrasta urheilua...enää. Joskus olisin kyllä työstä uupunut ja sen vuoksi hiljainen.

      Kai minun on vähän kehuttavakin itseäni...no, lupaan, että...

      Kesäisin kuljettaisin Sinut merenrantakahvilaan hiukset hulmuten. Mantereen puolelta...

      Jos Olet tosissasi, olen minäkin.

      • ...elämäää on

        Missä ihmeessä olet piileskellyt kaikki nämä vuodet?


      • keskivertomies
        ...elämäää on kirjoitti:

        Missä ihmeessä olet piileskellyt kaikki nämä vuodet?

        No kai se aika on mennyt työssä, työmatkoilla ja valmistautumassa seuraavaan työpäivään. Ja niin se mennee jatkossakin...


      • Utelias
        keskivertomies kirjoitti:

        No kai se aika on mennyt työssä, työmatkoilla ja valmistautumassa seuraavaan työpäivään. Ja niin se mennee jatkossakin...

        .... seuraa mielenkiinnolla uuden romanssin kehittymistä ;)


      • elämäää on
        keskivertomies kirjoitti:

        No kai se aika on mennyt työssä, työmatkoilla ja valmistautumassa seuraavaan työpäivään. Ja niin se mennee jatkossakin...

        Miten keskivertomieheen voi tutustua paremmin... ?


      • se eräs... mies
        elämäää on kirjoitti:

        Miten keskivertomieheen voi tutustua paremmin... ?

        No esimerkiksi törmäämällä vaikka kauppakeskuksessa kassajonossa...

        Vaikeasti tavoiteltava on aina arvokkaampi kuin tyrkyllä oleva. Eikös se niin mene? ;-)


      • elämäää on...
        se eräs... mies kirjoitti:

        No esimerkiksi törmäämällä vaikka kauppakeskuksessa kassajonossa...

        Vaikeasti tavoiteltava on aina arvokkaampi kuin tyrkyllä oleva. Eikös se niin mene? ;-)

        Tulin juuri kauppakeskuksesta ja en sinuun siellä törmännyt. Tosin et ehkä olisi katsonut minua, salilta tulevaa, hikistä ja punaposkista naista :)


      • kauppakeskusmies
        elämäää on... kirjoitti:

        Tulin juuri kauppakeskuksesta ja en sinuun siellä törmännyt. Tosin et ehkä olisi katsonut minua, salilta tulevaa, hikistä ja punaposkista naista :)

        Juuri sellaisiahan minä katselen...varsinkin punaposkisia nappisilmiä. Et kai todella luullut minun katselevan sellaisia viimeisen päälle pyntättyjä?


      • olet

        epätoivoinen kaveri,kun täällä keskustelupalstalla pokailet naisia :) ja
        monet heistä on huolissaan jos miehellä
        on liian hyvä auto...


    • aloittelijatar

      ... katso aloitukseni miesten logiikassa koskien ujoja miehiä. Mutta olen siis vasta alkutaipaleeella!!!
      Kiitos päivän nauruista!

    • syysmatka

      OLISIT ITSEKKIN VOINUT KERTOA ETTÄ TUPAKOIT,SE ON ILKEÄ TAPA KOKO KÄMPPÄ HAISEE JA SINÄT KELTAISET
      KUIN ON,OLISKO PAREMPI VALEHDELLA ETTÄ ON SINKKU,
      MILJONÄÄRI,LOTTOVOITTAJA,KOMEUTTA SAA RAHALLA,VIROSSA PÄÄSEE LÄSKEISTÄ EROON ,SAA SILEÄN NAAMAN JA PYSTY PERSEEN,VOITKO KUVITELLA ETTÄ MIES VOI OLLA HENKISESTI KOMEA,OLEN ITSE KOVA PUHUMAAN JA OLIS KIVA JOS JOKU VÄLITTÄISI,VAAN TREFFEILLE TULEE ,TYLSÄN NÄKÖINEN,
      LIHAVA NAINEN,PAKSUT SÄÄRET JA PEPPU,EI SIINÄ SÄDEHDI KUN EI EDES KUVAA SAA NÄILTÄ ERONNEILTA.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe