paljaalla loppuun asti vai....???

aaarewew

Jotkut teistä on varmaan harrastanu seksiä ilman suojaa. Eihän sitä ikinä silloin kumeja mukana ole kun niitä tarvitaan. Kysymys miehille. Onko helppo vetää kalu pois reiästä juuri ennen laukeamista vai päästätkö kuitenkin sisälle. Olen kuullut, että mies ei millään haluaisi vetää pois juuri silloin kun tuntuu parhaimmalta.

23

7378

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M21,5v

      ei viitsi alkaa isäksi, ehkä 8v sisällä.

      • M21,5v

        En vieläkään ainakaan 12v sisällä.


    • kannata

      kyllähän sitä on tullut menosti ruiskittua mahlat naisen masulle, mutta aika heikko tapa tuo ehkäisynä on. Ja todellakin tekee mieli laskea mällit pillun perukoille! Vaikea ihan tarkkaan tota on kontrolloida. Muistaakseni jossakin oli määritelty, että keskeytetyllä yhdynnällä voi saavuttaa 90% ehkäsyn. Pillereillä ja kortsulla tuo taitaa olla luokkaa 99,9%. Eli kymmenestä panokerrasta keskeytetyllä yhdynnällä olisi siis kerran riski tulla raskaaksi. Keeskimäärin noi 20% yhdynnöistä johtaa ylipäätään raskauteen (vaikka oikein yrittäisi) niin tokihan tuolla jonkinlaisen suojan saa, mutta enpä lähtisi yöunia ton takia menettämään...

      • sisä lasku taito

        Väärin väärin

        90% tarkoittaa: Jos sata naista on vuoden käyttäen pelkästään keskeytettyä yhdyntää, niin kymmenen heistä tulee raskaaksi vuoden aikana.

        Jos yhdyntöjä on noin 150 keskimäärin vuodessa, niin 150x100=15000 kertaa. Tällöin siis tulee 10 raskautta. 15000/10 = 1500 keskeytettyä yhdyntää kohden on yksi raskaus tällä tavalla.

        20% yrityksistä = 5 kertaa oviksen aikana. Oviksia on 13 vuodessa. Silloin kaikista yhdynnöistä 150/365*13 = 5,3 osuu oviksen kohdalle, joka tarkoittaa sitä että 1 raskaus per 150 yhdyntää kun painetaan loppuun asti ilman ehkäisyä. Tämä on keskiarvo eli on lisäksi huomioitava naisen ikä. Nuori nainen raskautuu helpommin 1/25 ja yli 40 vuotias 1/400


    • vastaan

      kolme vuotta entisessä parisuhteessani käytettiin "ehkäisynä" tuota että mies veti pois ennen laukeamista. Kertaakaan en ole tullut raskaaksi, mutta johtuuko se siitä vai jostain muusta, vaikea sanoa. Mutta en uuden miehen kanssa enää ota sitä riskiä, kun kerran kumit eivät häntä häiritse niin paljon, ja niitähän on sitten aina mukana ;)

      • sata naista takana

        Poikkeuksetta otan naiset paljaalla ilman kumia. Varsinkin kun tyttö on päällä ja itse olen alla niin tyttö hyppää kivasti ilmaan kun eka spermasuihku roiskahtaa pillureikään. Muutenkin annan aina tulla herkut niin syvälle kuin mahdollista. On hieno tunne kun tyttö vaikertaa alla et päästä mut vessaan, kumi on rikki! Eikä mitään kumia oo ollutkaan! Paljo mukavampi touhuta ja tyttö näyttää tosi sexyltä kun spermat valuu pitkin reisiä. Koskaan yksikään ei oo tullut paksuksi enkä oo saanut tauteja. Ei raskaaksi niin vaan tulla. Ai joo, ja muijaa on kiva ottaa aamulla kun se on täynnä spermaa.


      • Karjalainen karvarinta
        sata naista takana kirjoitti:

        Poikkeuksetta otan naiset paljaalla ilman kumia. Varsinkin kun tyttö on päällä ja itse olen alla niin tyttö hyppää kivasti ilmaan kun eka spermasuihku roiskahtaa pillureikään. Muutenkin annan aina tulla herkut niin syvälle kuin mahdollista. On hieno tunne kun tyttö vaikertaa alla et päästä mut vessaan, kumi on rikki! Eikä mitään kumia oo ollutkaan! Paljo mukavampi touhuta ja tyttö näyttää tosi sexyltä kun spermat valuu pitkin reisiä. Koskaan yksikään ei oo tullut paksuksi enkä oo saanut tauteja. Ei raskaaksi niin vaan tulla. Ai joo, ja muijaa on kiva ottaa aamulla kun se on täynnä spermaa.

        Oletko "sata naista takana" tyhmä vai provosoiva? Totta on, että on todella ikävää vetää ulos lauetessa. Totta on, että on ihanaa, kun nainen valuu miestä. Totta on, että on ihanaa, kun vaimo maistuu meille eli kummankin rakkausmehuille ja mikään ei ole parempaa liukastetta kuin sperma.

        MUTTA

        Miehen siemeniä tulee jo ennen orgasmia. Sieltä ne uivat ja pysyvät hengissäkin hyvän aikaa. Spermassa on siittiöitä 5-10 prosenttia. Loput on eritteitä muista rauhasista. Coitus interruptus ei ole ehkäisykeino. Sitä tehdään pornoleffoissa siksi, että kansa kihottuu, kun sperma lentää.

        Minä lasken mahlani naiseeni ja kuivaan hänet karvaisilla ruumiinosillani, karvaisilla kiveksilläni tai kielelläni. Mutta ehkäisyn olemme hoitaneet muutoin. Naiseni on oma vaimoni ja ollaan viidenkympin kahta puolta. Sperma on kiva leikkikalu, jolla ei ole leikkimistä.


      • hehehehe

        tuohan on ihan sama kun jos menis aina syömään hyvään ravintolaan mutta kääntyis aina ovelta takaisin.


    • -

      Mun toinen lapseni sai alkunsa sillä ainoalla kerralla kun ehkäisy oli pelkkä keskeytetty yhydyntä. Joten ehkäisymielessä en suosittele.

    • seksioppia:)

      Siis eihän noihin millään laskukaavoilla voi vaikuttaa!!! :DDD
      Ja jos ei raskaaks tahdo tulla, niin käytä ehkäsyä. Saa se miäskin siinä tapauksessa toimittaa lastin perille asti. Eikä se auta, että vetäsee pois ennenku laukee, koska voi sitä spermaa siältä muutenki tulla. Esim: kuuluisa touhutippa, jonka suurin osa ihmisistä tuntuu aina unohtavan...

    • pöh pöh

      Mitä Mitä pillu on panemista ja sperma perille ruiskimista varten jos pitää vetää ulos se on jo harkittu murha. Raamattu opetta lisääntymään ja täyttämään maan WTF!!!!!! Naisethaa ne paksuks tulee ja ruokot hoitaa valtio tai kunta, sitä paitti paksuna oleva ei enää tuu paksuks . Suomalaisia on jo muutenkinn niin vähä että kaikki kiltisti vaan panee ja lastit ruumaan ja uutta kehiin kun edellinen kyllästyy. LOL ELÄMÄÄ ON KIVA TEHDÄ! Kokemusta on rutkasti vaikka muille jakaa:-DDD

    • Nesteetsissää

      Mikä Sen parempi ku spermat syvälle , ehkäisy pitää hoitaa mut kumit roskiin ja jos hyvä Typy kohdalla niin varmaa moni ajattelee myös jälkiehkäisyä. Mutta asiaan paljaalla parasta ja tytöt tykkää :)

    • nauttija8

      Kyllä se pillussakin hyvältä tuntuu kun pohjaan asti lasketaan. Jos aletaan
      nussimaan, niin nussitaan kunnolla, kumpikin nauttii :)

    • Anonyymi

      Kivempi laskea vaan sisään. Paljaalla tekee höpöniä.

      • Anonyymi

        ja sukupuolitaudit on kanssa mukavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja sukupuolitaudit on kanssa mukavia.

        Sukupuolitauteja ja raskautta voi ehkäistä suorittamalla naiselle emätinhuuhtelu seksin jälkeen. Googlaa eemätinhuuhteluruisku ja osta oma.mNoin kahteen desiin vettä 1 tl omenaviinietikkaa. Ruiskulla sisään. Vähentää raskaaksi tulemisen todennäköisyyttä 30 prosenttia. Ei niin tehokas kuin kumit ja pillerit, mutta jotkut eivät halua käyttää kondomia.

        Tuo omenaviinietikka auttaa myös ehkäisemään monia seksitauteja. Ei taaskaan kondomin varmuudella, mutta kuten sanottu kaikki eivät niitä tahdo käyttää vähentyneen nautinnon vuoksi.


    • Anonyymi

      Tietysti on tullut pantua ilman kumia. Eikä se pois vetäminen onnistu silloin, kun nautinto on suuri. Mutta siihen on tosiaan konsti, tuo emätinhuuhtelu, jonka mainitsin alempana.

      • Anonyymi

        Itse olen pannut aina paljaalla ja eipä nuo kumppanit ole liiemmin vastustelleet. Panisin vieläkin jos päääsis pukille, mut ei enää tuu liikuttua juuri missään.


    • Anonyymi

      Ammu kutis muijan persreikään tai suuhun, niin ei vaaraa isyydestä.

    • Anonyymi

      Terveys ihan riekaleina kun kattoon noita Pukin pelejä

    • Anonyymi

      Aina olen saanut laskea sisään kun paljaalla pannut, parhaalta se silloin juuri tuntuu kun ei tarvitse ulos vetää.

    • Anonyymi

      Kerran olen pannut paljaalla, kun kummallakaan ei ollut kortsuja. Muija pyysi vetämään ulos, kun tulee. Jännitin hieman, että sanko vedettyä ajoissa ulos, mutta kyllä se onnistui. Olisin kyllä mieluummin laskenut sisään, oli niin mahtava pano.

      • Anonyymi

        Anteeksi mutta oletko vähä tyhmä poika ja vassari? hahahaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe