JOUKKOMURHIA SAIRAALOISSA

VANHUKSET KUNNIAAN

• Taistelua elämästä käytiin pari kuukautta. Elettiin vuoroin eri sairaaloissa ja vaadittiin elämälle jatkoaikaa. Hoitoa.
Oli viimeinen taisto meneillään äitini puolesta. Hoidin homman. Sain karmealla taistelulla hieman jatkoaikaa. Oliko se sen arvoista hänelle. En tiedä. Tuskin !
Vanhuksen makuuttaminen ensiapuaseman käytävällä ilman ruokaa ja hoivaa, puhumattakaan yksityisyydestä, on Suomen vanhusten sairaanhoidon todellinen tila.

Haluan tuoda esiin tämän karmaisevan asian, joka taisteluni aikana tuli räikeällä tavalla eteen jokaisessa käänteessä ;
Vanhuksien hoito on täysin retuperällä ja sitä voi hyvin mielestäni luonnehtia joukkomurhaksi. Sairaalat makuuttavat vanhukset kuoliaiksi ja he kokevat lähinnä "nälkäkuoleman" - kylmissään, yksin , töllisteltävinä - tavalla jollaista en olisi uskonut Suomessa olevan.
Et voi syyttää ketään. Et voi tehdä mitään. Olet voimaton ja tuskastunut - vihastunut kun näet kuinka järjestelmä tappaa vanhuksen / vanhuksia .
Kaikki tekevät "voitavansa". Kyllä ! Tosiaan. Ja kukaan ei tee mitään. Selityksiä tulee mitä milloinkin ja vanhus makaa paskoissaan , tuskissaan joskus , tajuttomana ja voimattomana. Hän "on ollut vähän heikkona tänään" - varmasti ! Kun ei saa ruokaa !! Häntä hoidetaan - sairautta "hoidetaan" ! On nälkä - siis sairaus , seuraus ja laiminlyönnit jatkuvat. Tulee lisää "komplikaatioita" joita taas "hoidetaan" ja ruumis huutaa "ruokaa" !
Vanhus "hiipuu" sängyssä. "Niin hänellähän on jo korkea ikä" , kuulen tavan takaa.
"Olemme nyt antaneet hänelle suolaliuosta" ja katsotaan sitten huomenna.
Ja huomenna sama jatkuu - viikko , kaksi - 60 vuorokautta suolaliuosta. Tällä kertaa. Joku sitkeä sissi voi kestää pitempäänkin - Wau ! Onpa rautainen vanhus. Oikea "tervaskanto" !

Koittakaa panna paremmaksi ! Katsotaan missä kunnossa hoitsut, lääkärit, poliitikot ja muut päättäjät olisitte sellaisen "kuurin ja hoidon" jälkeen. Suolavettä, makuuta 60 vuorokautta. Kuolema. Onnellinen loppu. "Hän nukkui pois" rauhallisesti !
Niin, hän oli niin sairas. KYLLÄ !! Ei vaan voinut tulla sairaammaksi !

Voihan tulimmaiset tulikivet.

Suomessa makaa yhdelläkin osastolla 25 potilasta ja 4 "hoitaa" heitä. Yksi ei puhu suomea. Toinen on harjoittelija.
Päivystävä lääkäri ei pyynnöstä huolimatta tule vanhuksen luo. Ei ehdi.
Tulee hoitsun mukana "piikki" - UPEETA !

Menkääpä risteilylle huvijahdille. On 1000 henkilöä hoitamassa tuhatta risteilijää.
Mutta Suomen sairaaloissa makaa tuhansia mummoja ja vaareja suu auki eikä kukaan anna ruokaa. Ei ole aikaa. No eipä ! Ei 4 voi syöttää 25:ttä potilasta. Vaihtaa vaippoja , pestä , lääkitä ja maanitella syömään. Muistakaa ihmiset - JOS ET SYÖ - KUOLE !!
Suomen vanhusten "sairaanhoito" on alennustilassa. Se on törkeällä tolalla. Kun vanhus ei tuota - "antaa mennä". Niin sanottiin. Olisiko jo aika antaa mennä ? Niin , että minne ? kysyin. Höh !
Karmeeta puhetta lääkärin suusta joka perustelee tekemättäjättämisiään. Hän ei voi mitään. EIPÄ ! Ei ole "resursseja". Fyrkat meni kulttuuritaloon, liikenneympyrään, eläkevakuutustaloon ja sen ja muun viraston henkilökuntaan - on vanhus eläkkeensä ja hoitonsa ansainnut.

Ihmisten hävytön kohtelu järjestelmän taholta on ihmisarvon raiskausta. Järjestelmä tappaa kansalaisiaan jotka ikänsä ovat "hyvinvointi"-järjestelmää rakentaneet. Minkähän vuoksi ??
Kysyn vaan päättäjiltä (lue=nuorilta välinpitämättömiltä, ahneilta valtion yritysten johtajilta) onko heidän mieleensä juolahtanut , että siellähän makaan suu auki tehden nälkäkuolemaa "nauttien suonen sisäistä suolaliuosta" ! HAA HAA - haluan nähdä hyssälän ammottavan suun tai jonkun muun päättäjän, virkamiehen, johtajan - ammottavan rohtuneen suun. Tapittavat silmät. Huohottavan hengityksen !! Odotan ! Aika on puolellani.

No , ehkä se korkea ikä - turhaa kärsimystä - annetaanko jo mennä .....kuuluu lääkäriltä taas kun keskustellaan mahdollisesta sydänpysähdyksestä. Voihan olla montaa mieltä.
Ja kirkonkellot kajahtaa, pappi lukee loitsuaan, kanttori soittaa urkuaan, omaiset itkee suruaan ja järjestelmä toimii.....
Voitais tehdä toinen sellainen - parempi järjestelmä ;
kun kalenterissa on max. 85 - nappi otsaan. Kuten teurastamolla - inhimillisesti - ilman kärsimyksiä. Näinhän se meille siankin matka ruokapöytään esitetään.
Joulu on jo ovella. Säästyy possua kun vanhus ei syö.
Ja "Hyvinvointi" lisääntyy meille "parempiosaisille".

Ai niin, unohdinkin vielä muistuttaa , että ehdotushan on jo tehty ettei ylipainoisille tulisi antaa mitään. Ei ruokaa eikä "hoitoja". Taas säästyisi meille muille enempi.

terv. Koira

4

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Meillekin sanottiin, että kun on jo tultu tähän pisteeseen, olisi parempi antaa jo olla!
      Siis 92-vuotias potilas ei ole hoidon arvoinen!
      Omin voimin teki itsemurhan ja olen siitä sekä surullinen, mutta myös helvetin ylpeä.
      Siinä teräskanto, jota ei voitu polttaa hitaasti ja tuskallisesti.

    • M135

      Vaimon kanssa olemme tuumanneet, että tulevaisuudessa lasten, eli meidän, apu on ehdotonta.

      Toki vielä maanpäällä tallaavat vanhempamme ovat vielä hyvässä kunnossa.



      Sinänsä mielenkiintoinen aihe sovinismi-palstalle, koska tämä liittyy juuri isä-poika -suhteeseen. Ja poika-äiti suhteeseen.



      Surkeimmat hommat ja välittäminen ovat niissä perheissä, jotka ovat keskittyneet väärin asioihin elämässä, ja ovat unohtaneet lapsensa ja perheensä. Eivätkä ole myös muistaneet omiakaan vanhempiaan. Näin lapset eivät ole päässeet näkemään, kuinka perheestä huolehditaan. Ja etenkään eivät ole nähneet sitä, että se antaisi elämään monta hyvää asiaa, peruspilarit, perus-ilot.




      Mutta myös siksikin erikoinen aihe, koska miehen/isän ääntä ei juurikaan kuulla. Nimittäin kun isät ja pojat rupeavat ajamaan asioita suoralla toiminnalla, niin voi tulla äkkiä byrokraatit vastaan.

      - Tätä ennen välittämättömät ihmiset ovat hajottaneet koko systeemin, ja uudelleen rakentaminen onkin sitten vaikeampaa.



      Asioita kyllä hoidetaan tässä maassa usein päin persettä, sen olemme todenneet jo monenmonta kertaa.

    • vähintään OMA oikeus

      Olihan katkeraa kerrontaa! Ihmisenkö pitäisi loputtomiin elää. Ja ruokako se pääasia on? Eikö tule mieleen, että ihmiskeho vanhetessaan kerää kenties kaikenlaisia sairauksia, joista johtuen ravinnottomuus voi olla oikea ainoa hoito. Ruokaa ruokaa ruokaa! joo joo. Se ruoka ja juoma saattaa lisätä kivut helvetillisiksi silloin, kun keho ei niitä vastaanota.

      Niin, ja eiköhän ne unelmaristeilyt jokainen halutessaan toteuta ihan omin ehdoin ja tahdoin ja varoin - terveenä ollessaan!

      • Läheltä seurannut toinen

        Olet terveydenhoitoalalla. Kauheeta !
        Ilmeinen byrokraatti. Haluat siis itsellesi sen kohtalon että saat rauhassa kuolla nälkään. Varmaan kuulut tappoporukkaan.
        Toivon että se toteutuu kohdallasi ja saat helvetillisen hyvän olon ja rauhan.
        Olet ihminen johon minäkään en ikinä halua tutustua , en sairaalassa en missään. Jos tulisit joskus vastaan olisin varmaan valmis lyömään kaikin voimin ajatuksesi helvetin kuuseen. Mielestäni olet moraaliton isänmaaton kylmä tuonelan sanansaattaja pakanallista oppia myötäilevä koska usko hyvään ja vanhuksien huolenpitoon puuttuu aivokopastasi tyystin.
        Olen pahoillani jos sellaisia on suomi pullollaan kuin sinä. Ensimmäinen asia josta tulee huolehtia on lapset ja vanhukset. Jos niistä ei välitetä , kuten ilmeisesti olet mieltä - ei tämä maa ole paskankaan arvoinen. Sanoit oikeus kuolla. tarkoitat varmaan että nälkäiset vanhukset haluavat kuolla. tarinahan kertoi ettei sairaalassa anneta ruokaa.
        Verojen maksu loppuu minulta jos tuo on totta ja en halua olla täällä tuollaisten ihmisten parissa.
        Verhoilet samalla tavalla kun kuvailemassa jutussa laiminlyönnit avuttomien vanhuksien haluksi kuolla. Johan on paksua ! Hyi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe