Sääksi/Hyvinkää

Euro

Sääksissä on alkanut noitavainot ulkopaikkakuntalaisia kohtaan.Vainoajia ovat niinsanotut "paikanomistajat"yhdistyksen puheenjohtajan kannatuksella.

4

1151

  Vastaukset

  • siellähän on sota jo kauan näiden muualta tulleiden mielivaltaa vastaan,ei mitään uutta.Ei siellä hyväksytä pienten klikkien päätäntävaltaa kauemmin.Puheenjohtaja on oikealla asialla.

  • voiko tälläistä olla missään päin suomea

  • On monta vuotta viihdytty ja meinataan edelleen olla. Taitaa olla aika katsoa peiliin meidän kaikkien ja sitten miettiä mitä lausutaan julki ja mitä ei.

   • Törmäsin tähän vanhaan keskusteluun, ja pisti kyllä hieman hymyilyttämään. Kaikkien alueella olevien on syytä katsoa peiliin, ja mistään ulkopaikkakuntalaisten "noitavainosta" ei ole kyse. Kyse on käytöksestä ja muiden karavaanareiden huomioon ottamisesta paikkakunnasta riippumatta. Säännöt on tasapuoliset kaikille. Sääksi on kaunis paikka järvineen, ja muutenkin todella mukava leirintä alue. Olisi ikävää että muutaman ihmisen mielipide pilaisi alueen maineen. Kannattaa käydä itse toteamassa kumminpäin asia on. Aurinkoista kevättä. =)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   178
   15300
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   304
   11770
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   216
   6633
  4. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   59
   1421
  5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   41
   1204