Vallan halu. Halu vallan.

M135

Laitoin samaisen viestin feminismipalstalle. Nyt laitan sen tänne, koska viestiin tuleva jatko(vastaus) käsittelee sovinismia.

(itse tämä aloitushan käsittelee feminismia ja sovinismia)


Lue lopusta alkuun katkoviivaan asti, jos tahdot lukea pikaisesti.


Olen pistänyt merkille, että feministinen vallanhalu kumpuaa vallasta hallita miestä.

Eli kun siis feministi tahtoo valtaan, ei ole hänenlaiselleen ollenkaan "kummempaa", että havittelema määräysvalta kohdistuu myös mieheen.

Feministit sanovatkin "Kun mies on määrännyt naisen tekemiset ainakin menneet 1000 vuotta, niin nyt naisella on oikeus hallita miehen tekemiset".

- Ja kun asia ei ole ollut edes noin. Mies on määritellyt aina vain omat tekemisensä. Jos jotkut miehet ovat sitten määritelleet naisen tekemiset, ei tuohon ole ollut oikeutta oikeasti.

Ennen vain miesten keskinäinen yhteistyö toimi paremmin. Miehet toimivat perheen parhaaksi. Oli jotakin, minkä edestä tehdä asioita.





Sitten taas, kirjoitan näin, koska ei ole olemassa muuta. Eli sovinismissa ...

Sovinismissa miehen valta koskettaa miestä itseään. Eli vallassaan mies ei suinkaan määrää naisesta. Nainen on vapaa velvollisuuksista.

Mies määrää vain omat tekemisensä ja tekemättä jättämisensä.




Voisin puhua myös patriarkaalisesta vallasta, sovinismin sijaan (patriarkaalinen tarkoittaa kyllä lähinnä yksilötoimintaa, sovinismi enemmänkin ryhmätoimintaa). Mutta sitten taas matriarkaalinen valta on samanlainen suhteessa patriarkaaliseen, joten tämä ei oikein sitten käy.
Eli patriarkaalinen valta on juuri isänvaltaa, ja tässä isä määrää omista toimistaan. Ja matriarkaalinen valta on äidinvaltaa, ja äiti määrää omista tekemisistään.

-----------------------------------------------
Lyhyesti tämä aloitus.

Feminismi asettaa miehille velvollisuuksia, eikä käskyvaltaa miestä kohtaan karsasteta.

Ja.

Sovinismi ei aseta velvollisuuksia naiselle, vaan panostaa miesten keskinäiseen yhteistyöhön. Naisen käskemistä karsastetaan ja siitä kieltäydytään.

Kumpiko on itsenäisempää? Kummasta ryhmästä löytyy itsenäisimmät ihmiset?

3

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M135

      Koska sovinismissa mies määrää itsestään, eikä naisesta.

      Niin tuon takia, että ...


      No voisin kertoa pitkästi, ja kerronkin myöhemmin.

      Mutta nyt lyhyesti.


      Mutta siis sovinistinen valta tarkoittaa sitä, että miehet suuntaavat katseensa ruohonjuuritasolle, ja valtaa halutessaan rynnivät ruohonjuuritasolle tekemään itse.

      Eivätkä suinkaan "vallanhalussaan" suuntaa "korkeille johtopaikoille" käskyttämään muita.


      Nykyään ja tällä hetkellä suuntaamme päämme "korkeuksiin", että saisimme sortaa toisia hamuten korkeita "määräysvaltapaikkoja".

      Mutta meidän on käännyttävä takaisin, ja palattava kaikkien ruohonjuuritasolle.

      Siinä on se valta.

      Mies löytää itsensä.

    • viestiisi..

      Ymmärtänet miksi.. Where is the beaf? Ei kukaan jaksa lukea noita vuodatuksia. Pointtaa lyhyesti se, mitä haluat oikeasti sanoa ja mihin haluat kommentteja.

      • M135

        Missäkö pihvi?

        "Where is the beaf? Ei kukaan jaksa lukea noita vuodatuksia. Pointtaa lyhyesti se, mitä haluat oikeasti sanoa ja mihin haluat kommentteja."

        - Minun kirjoitukseni ovatkin ehkä vaikeita lukea.

        Ehkä kirjoitukseni ymmärtää paremmin, jos unohtaa mitä sovinismi tai feminismi tarkoittaa yleisessä kielessä, eikä anna noiden vaikuttaa mielikuvaan. Vaan ottaa asian ikäänkuin kokonaan uutena.

        Ja lisään vielä vaikeutta. Sen jälkeen, kun kun on tehnyt tuon em. "mielen tyhjennyksen", niin tuon jälkeen ei sitten aina noudatakaan sitä.

        Olen ruvennut laittamaan rivinvälejä, jotta se erottaisi asioita toisistaan. Se hieman samanlainen kuin kappalejako, mutta paljon jyrkempi eroavaisuus on asiasisällössä, kuin tavallisesta kappalejakoa käytettäessä.





        Lyhyesti siis tämä aloitus.

        Feminismi asettaa miehille velvollisuuksia, eikä käskyvaltaa miestä kohtaan karsasteta.

        Ja.

        Sovinismi ei aseta velvollisuuksia naiselle, vaan panostaa miesten keskinäiseen yhteistyöhön. Naisen käskemistä karsastetaan ja siitä kieltäydytään.

        Kumpiko on itsenäisempää? Kummasta ryhmästä löytyy itsenäisimmät ihmiset?




        Onko tuo totta? Asettaako feminismi vaatimuksia miehelle? Asettaako nainen feministinä vaatimuksia miehelle? - Minun vastaukseni on se, että se nimenomaan asettaa vaatimuksia miehelle. Vaatimuksia miehelle esimerkiksi että miehen täytyy tehdä töitä, käydä armeija, perustaa yritykset naisia varten. Ja jos feministi on armeijassa, niin ei feministi karsasta käskeä miestä. Ja yritysmaailmassa feministiä ei haittaa käskeä mies "alaisiaan". (työ on taakka)

        Feminismissä pyyteettömyys miestä kohtaan puuttuu täysin.




        Entä onko kirjoittamani sovinismi totta? Miehet tekevät usein perheen eteen asioita, esimerkiksi niinkin pieni asia, kuin talon lämmitys, niin miehet käyvät kaatamassa metsästä puun, pilkkovat sen yhdessä, ja talo lämpiää, kun puut poltetaan. Ja miksi miehet ovat tuon tehneet, niin siksi, koska talo pitää saada lämpimäksi pakkasella, ja miksi nimenomaan kaksi miestä ryhtyi toimeen, niin siksi, ettei naisten tarvitsisi. Tässä tulee esiin pyyteettömyys naisia kohtaan.




        Mikä sitten on itsenäisyyttä? - Onko se sitä, että asettaa toiselle vaatimuksia, ja itse ei tee? - Tai tekee sitten, mutta tekee niitä helpompia hommia, mutta vaikeimmat ja raskaimmat on sälyttänyt muille, niin onko se itsenäisyyttä ...

        (naisilla nimittäin on erikoinen kyky sälyttää miehelle ylimääräisiä töitä hyvin ovelasti, feministit käyttävät tuota kykyä häikäilettömästi hyväkseen)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe