BSG, season 2

=))

Galactican toinen kausi tuo tullessaan todellisia yllätyksiä ja käänteitä. Täytyy sanoa, että onnistunut kausi. Sarjan luonne muuttuu ykkösestä, mikä on hyvä asia. Yksi minua ensimmäisellä kaudella vaivannut piirre, eli hahmojen jonkinmoinen etäisyys vahvasta näyttelysuorituksesta huolimatta, on poissa. Hahmonkehitystä tulee tapahtumaan ja moni hahmo tulee saamaan itselleen enemmän tilaa. Sarja todistaa kauden ajan kykynsä pitää itsensä tuoreena.

Ja jos luulitte, että ensimmäisen kauden lopetus oli järisyttävä, niin odotelkaa toisen kauden loppua...

4

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Scifisti77

      Tilasin tuossa viikko sitten BSG:n 2.kauden dvd-boksin ja sitä odottelen kieli pitkällä jo. Oli vaan siitä nettikaupasta loppu tämä boksi ja sen saaminen kestää jonkin aikaa. Saattaa joutua muutaman jakson katsomaan tv:stä, mutta kun boksi tulee niin sit sitä ollaan tv:n ääressä useampi tunti putkeen! :) Loistava sarja!

      Toinen loistava sarja mielestäni on Stargate SG-1 eli Tähtiportti. Ei se ole lähelläkään samanlaista scifiä, mutta jotenkin se on sitten muuten tosi hyvä. Itselläni sarjaa on 1-8 kaudet ja 9.kausi lähtee varmaan ensi kuussa ostoon. Stargate Atlantis on myös loistava ja 1. kausi on tilauksessa, mutta siitä olen muutaman jakson kyllä jo nähnyt.

      Scifisti77

      Scifisti77

      • Scifisti77

        Eilen tuli postissa BSG 2.kausi ja piti heti katsella se Scattered -jakso eli se mikä tulee tänään tv:stä! On muuten tosi hyvä jakso! Sarja jatkaa suoraan siitä, mihin eka kausi loppui. Ei mitään välissä ajallisesti. Täytyy jatkaa katselemista nyt viikonloppuna!

        Scifisti77


      • =))
        Scifisti77 kirjoitti:

        Eilen tuli postissa BSG 2.kausi ja piti heti katsella se Scattered -jakso eli se mikä tulee tänään tv:stä! On muuten tosi hyvä jakso! Sarja jatkaa suoraan siitä, mihin eka kausi loppui. Ei mitään välissä ajallisesti. Täytyy jatkaa katselemista nyt viikonloppuna!

        Scifisti77

        Toinen kausi on aikalailla toiminnallisempi. Jäin vähän kaipaamaan tässä mielessä ensimmäisen kauden jaksoja, joissa toiminta oli psykologisemmalla tasolla tapahtuvaa, vaikka toisellakin kaudella on ehdottomasti hetkensä.

        Ensimmäisestä kaudesta muistan erityisesti viimeisen jakson kohtauksen, jossa Starbuck taisteli Numero 6en kanssa. Kohtauksesta välittyi jotenkin aidosti kokemus siitä, että nyt taistellaan hengestä. Toisen kauden herkkuja en sano, ainakaan vielä.


    • heeko

      jos joka kauden alussa ihmisiä on 4000 vähemmän niin tämän laskuopin mukaan kausia on n. 5-7 j sitten porukka loppuu :)=

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe