Onko Starbuck Cyloni?

Puolispoileri(ko/kö?)

Kenties, jos olette nähneet uusimman BSG jakson "Rapture" tämmöinenkin teoria on hyvinkin mahdollinen... mielenkiintoista shittiä. BSG on paras sarja ikänä =)

9

901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Count Iblis

      Jo tunnettuhan sen on pakko olla. Adama Senior, Tigh tai pressa taitavat olla liian vanhoja cyloneiksi kun he olivat lapsia ennen ensimmäisessä cylon-sotaa. Se on sitten eria asia onko heidät korvattu samannäköisillä cylon-klooneilla. Tuohon en usko. StarBuckia on jo ensimmäiseltä kaudelta asti ehdoteltu cyloniksi, joten saattaapi hyvin olla totta. Itse veikkaisin Tom Zarekia.

      Luulen että käsikirjoittajat ovat jättäneet hieman pelivaraa näihin viiteen Cyloniin. Esim. Jos vaikka kaikki 7 jo tunnettua Cylonia lopettaisivat yhteistyön sarjan kanssa, niin olisi ainakin 5 uutta kasvoa käytettävänä.

      Itse toivoisin että tämä D'Annan Biersin näkemä cyloni olisi meille jotain aivan uutta.

      • kaaleppik

        oli tai ei mutta cylonit saaneet päähänpinttymän maan löytymisesta, mitä sittern lieneelöytäväkkiväy sieltä


      • kaaleppik

        no löytäväkkö maata koskaan vai toikkaroivatko pitkin avaruutta, porukka pikkihiljaa huveten, ja jäikö kahteentoista siirtokuntaan yhtään enempi henkiinjääneitä ku 67 jotka löytyvät 2 kaudella. vai pommittivatko cylonit niin perusteellisesti planeetat ettei ees toyyaa jäänyt eloon, mitä cylonit oikeastaan tekivät niillä 12 siirtokunalla kun ne sitten ovat tyhjiä, ja ilmeiseti hyökkäys ja pommitus on että ne totetuttavat ikivanhoja ennustuksia maan löytymisestä ymm. maan löytyminen on vähän kuin paratiisi uskvaisille. Vaikka galactica löytäs maan niin eivät pysty karismaan cyloneit perästään. Kulttuurisesti calactican maailma on kuin yhdysvallat siirretty jonnekin kaus avaruuteen, aina ruokia ja tapoja myöten.


    • Himura

      Starbuck taitaa olla potentiaalisin ehdokas tuohon "Final Fiven" joukkoon mitä sarjassa tällä hetkellä on vihjailtu. Itse kuitenkin vähän epäilen, se olisi Moorelta vähän turhan läpinäkyvää.

      Itse kehittelin semmoisen teorian tässä viime päivinä, että se cylon minkä D'Anna näki on se sama ennustajaeukko joka kertoi hänelle New Capricalla vauvasta ja hänen kohtalostaan. Perusteluksi keksin tuolla vaan etupäässä sen että D'Anna kuitenkin selvästi tunsi näkemänsä henkilön, ja kohtelias puhuttelumuotokin olisi selitettävissä sillä että hän pitää tätä jo valmiiksi merkittävänä henkilönä (jollaisia ei paljon muita taida olla). Ajattelin kanssa että ehkä kaikki viimeiset viisi cylonia ovat jonkinsorton profeettoja tai vastaavia. Roslin olisi näinollen kanssa aika potentiaalinen cylon-ehdokas, samoin periaatteessa Starbuck. Mieleeni tuli kanssa se ykkös- ja kakkoskausilta tuttu oleva musta nainen joka alunperin nosti Roslinin jonkinmoiseen profeetan asemaan.

      Kaksi tai kolme niistä viidestä ovat ainakin uusia hahmoja, siitä olen melko varma.

      • BSG Rules

        Roslin oli lapsi kun Cylonit nousivat kapinaan. Cylonit olivat vielä koneita tuolloin. Luulen että Cylonit haluavat tulla luojansa kaltaseksi eli ihmiseksi, kuten näin on käynnyt. Eli tuo viisi muuta cylonia täytyvät olla hieman nuorempia ilman mitään aikaisempaa historiaa.


    • ghr75

      Ei kyllä kamalasti kiinnosta, jaksoin seurata kys. sarjaa kokonaiset viisi jaksoa alusta ja lopetin katsomisen, kun suurin osa jaksoista päättyi siihen että porukkaa kuoli kun kärpäsiä, mitään ratkasua ei syntyny ja aina ihmiset oli alakynnessä mutta selvis sitten aina jotenkin romulla avaruuslaivalla missä mikään ei toimi.
      Olen senverran vanhanaikainen ,että tykkään että sarjassa päästään eteenpäin ja edes jotain edistystä tapahtuu(kuten vaikka stargate).

      Noista samoista syistä esimerkiks en jasksa seurata enää pakoa kun homma junnaa paikallaan eikä tarina tunnu etenevän yhtään minnekkään.

    • vittumaisuudesta

      On todella hienoa, että jos aikoo spoilata jotakin jostain sarjasta, niin jo viestin otsikossa kertoo spoilattavan asian. Otsikothan nimenomaan näkyvät forumeilla.

      En ole nähnyt kolmatta kautta. En lukenut viestiäsi, luin vain otsikon. Halusin vain ilmaista kiitollisuuteni siitä, että teit tällaisen tempun. Kaipa se jotain mielihyvää tuottaa, kun saa pilata etukäteen toisilta katselunilo. Olisit voinut otsikoida jutun siten, että et olisi spoilannut sarjasta mitään, esim. StarbuckBSG3Spoiler tai jotain vastaavaa.

    • KJT

      Starbuck ei ole Cylon! Se vaikuttaa vain siltä. Cylonien salajuonet ovat armottomia. Tuotantokausi päättyy tavalla jota kukaan ei haluaisi. Se kertoo mitä kukin tekee "huomenna". Huominen ei ole aina kovin häävi. Nykyinen Suomikin on kuin irvikuva siitä mitä se oli v. 1989. Me eletään painajaisessa.

    • Starbuck voisi hyvin olla cylon. Sen verran nopeasti ja pätevästi hän sai vaurioitunen elävän cylon-hävittäjän taas toimintakuntoiseksi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe