oletko jo löytänyt hänet ?

jeesus1

Rakkaat ystävät!

Te etsitte jumalaa tai keinoja selvitttää onko häntä olemassa??? Minäkin etsit ennen uskoon tuloa mikä on totuus elämästä? Nyt olen 33 v. mies ja

Jokatapauksessa te etsitte älykästä suunnittelijaa tai jotain Punaistalankaa mistä saisitte siitä kiinni jotta tietoa karttuisi ja olisiko sellaista olemassa?



Voi rakkaat ystävät hyvät!
jumala ei vastaa syntisille ihmisille, koska ihminen ei usko jumalaan. Niin ei jumalakaan todista olemassa oloaansa henkilölle, joka ei häntä usko.


Kirkastuuko (pysytkö vielä perässä ystävä rakas)???????

Hyvä.




Niin te löydätte jumalan kaikkivaltiaan jos te etsitte sitä oikeasta paikasta.


Sillä jumala jeesus Kristus on antanut ilmoituksen itsestänsä elävästä sanastansa joka on edelleen totta.



Kyllä !


Jumalan sana on RAAMATTU ELI ILMOITUS HÄNEN OLEMASSA OLOSTANSA JA MYÖS TULEVISTA TAPAHTUMISTA!, eli kun ihminen alkaa etsiä häntä sieltä, niin jumala huomioi että häntä etsitään, ja vastaa jos häntä etsitään vilpittömästi!!!!


Miten siis on ?

Miten löydetään jumala?


Jumala on elävässä sanassansa siis raamatussa antanut ilmoittaa jokaiselle ihmiselle näin.


Paavalin kirje roomalaisille 10:3 Sillä he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan(jeesuksen!!!!)vanhurskauden alle.

Vanhurskaus tarkoittaa raamatussa syyttömyyttä!


Te siis ette etsi jumalan tahtoa """""ymmärtää häntä!!!!!""""" vaan omaa tahtoa ymmärtää luotua enmmän kuin luojaa. Eli te etsitte maaimasta älykästä suunnittelijaa!

Pysytkö edelleen perässäni?

Hyvä.

Kun sanaa luetaan roomalisille enemmän ja enemmän ja kelaillaan sitä myös mielessä, niin luonnollisesti ymmärretään mitä siellä sanotaan ja tiedetään myös enemmän.

Mutta ei se että tietoa olisi koko raamatusta ulkoa luettu saa sinua yhtään jumalaa lähemmäksi jollet usko häneen!



No mistä sitten se usko tulee??????????

Pysytkö vieläkin perässä????

Okei.

Vastaus on jumalaa sanaa lukemalla ja rukoilemalla jeesusta (niin tiedän se on loukkaus sana niille jotka kadotukseen joutuvat!) sydämeesi asumaan ja anomalla syntejäsi eli pahoja tekojasi anteeksi jeesukselta. Niin in SE ON JUURI SITÄ ETTÄ SINÄ JOKA LUET TÄTÄ KIRJOITUSTANI JUURI NYT YMMÄRRÄT ETTÄ SINÄ OSAAT NÖYRTYÄ HÄNEN EDESSÄSI RUKOELTAESSASI VILPITTÖMÄSTI!!!

Mennään eteenpäin...

Edelleen ollaan samassa luvussa room 10:17

USKO TULEE SIIS KUULEMISESTA, mutta kuuleminen Kristuksen SANAN KAUTTA!!!

AMEN!!!

Eli juuri raamattu joka todistaa koko kirjassansa jumalasta ja hänen olemassa olostansa, on sanonut että ihminen joka haluaa löytää jumalan, niin todisti juuri äskeisessä jakeessa.

Jeesus joka on koko jumalan sanan alkulähteiltä lähtien antanut ilmoittaa itsestänsä ensiksi pienissä paloissa vanhassa testamentissa(myös suurissakin!) siellä täällä, sitten kokonaan uudessa selkeämmin, kun hän eli maanpäällä vaeltaessaan.

Niin raamatuusa ilmoitetaan johanneksen evankeliumissa 1:1 Alussa oli Sana, ja sana oli Jumalan tykönä, ja sana oli Jumala.

ELI JEESUS!!!


Siis sana tuli lihaksi, eli kun jeesus tuli ihmiseksi maan päälle noin 2000 vuotta sitten. Niin jos et usko tähän se tarkoittaa sitä että sinä epäilet etkä ole rehellinen etsimään totuutta hänestä. Kiellät siis hänet.


Etsi häntä (siis Jeesusta!!!)rukoillen, sillä jumala haluaa että häntä etsitään, ja rukoileminen on juuri sitä hiljaista keskustelua hänen kauttansa, ja hän vastaa jokaiselle joka kutsuu häntä.

Ole siis rehellinen itsellesi ja myös muille, sillä jumala ei vastaa kellekkään olemassa oloansa
jos käytät vilppiä, tai et ole avoin rehellinen ja myötämielinen hänen kehotuksilleensa. Niin Jeesus on juuri tuo jumala jota sinun olisi ihminen syytä kutsua elämääsi asumaan. Jeesus kun tulee sinun herraksesi, niinkuin se on minunkin herra.


Niin hän rakentaa sinua seurakunnan ja sanan tutkimisen kautta yhä enmmän häneen kiinni. Sillä hänessä on turva pelastukseen kadotuksesta.



Te jotka etsitte järkiperustein syy seurausuhteita elämän eri kerroksista ja ihmisten tarinoista ja myös tiedejulkasuista, niin te eksytte enemmän eroon eli kävelette ohi ilmaisesta palastuksesta, ja se ei ole jeesuksen tahto. Jumala jeesus Kristus haluaa jokaisen tulevan sanansa valoon, jossa paljastuu kaikki mitä sinä olet hänelle. Ei niin että sinä yrität omin voimin pelastua ilman häntä pyrkimällä olemaan mahdollisimman vaikkapa neutraali ihminen ottamaan mitään kantaa tai olemalla myötämielinen/rakenteellinen sovittelija katoavalle elämälle/ihmisille. Ei vaan usko on se joka sinut pelastaa. Ja usko vaatii nöyrtymistä jumalan sanalle!!!!

Sillä Heera jumala(jeshua ben elohim) on sanonut että jokainen joka uskoo häntä eli Jeesusta Kristusta pelastuu häpeältä ja tuomiolta kun lihasi aika on kuollut maanpäällisestä vaelluksestasi. Lue esim:

johanneksen evankeliumi 3:16 tai room 10:9-10


Jokainen siis pelastuu uskon kautta. Ei tekojen, sillä jumala kieltää tekojen seurauksista tulevat vääjäämättömät sydämen ylpeydet, Esim taivaassa sanoeessasi joku voisi sanoa/kerskua minä olin niin kiltti ja hyvä että minä ansaitsen tulla pelastetuksi. EI NIIN!!!!


""""Jeesus on sanonut sanasssansa että usko pelastaa ei teot""""!!!!



Jos teot pelastaisi ihmisen, niin silloinhan toteuttaisi vanhantestamentin käytäntöä eli jokainen meistä olisi """""lain alla""""" eli noudattaisi jumalan kymmenen käskyn lisäksi vielä kaikkia yli 600 sataa käskyä. Mutta jumala ei halua sitä vaan sitä että ihminen ymmärtää noudatta jeesuksen käskyjä, koska hän on jumala, ja hän on kaikkien käskyjen isä.


Vaikeata ymmärtää kenties, jos et sinä tunne jumalan sanoja, kuin ne 10 käskyt ja muutamia lausuntoja sieltä täältä.


Mutta jos pysyt vielä kärryillä niin sinä olet matkalla taivaisiin, jos otat jumalan sanasta vaarin.



Huom!!


Te siis etsitte mielummin omaa tahtoa kuin sitä mitä raamattu eli jumala antaa ilmoittaa. Koska ette halua sitä sulattaa/mieltyä siihen kenties?????


Jos näin on niin te edelleen eksytte ja koetatte sillä saada vastausta jumalan kaikkivaltiaan olemassa olosta.

On kovin valitettavaa jollette halua rukoilla ja tutkia hänen viisauksiaansa, sen tiedän että ihmisen ylpeys ei kovinkaan helposti nöyrry jumalan sanan tutkimiselle, koska synti eli eripura tekee esteen sen sanan tutkimiselle.


Sillä kaikki me olemme syntiä tehneet joka ikinen minä myös!!! ja juuri se synti erottaa ihmisen jumalasta jeesuksesta Kristuksesta. Eikä jumala vastaa syntiselle ihmiselle ennenkuin hän nöyrtyy lumalallensa(Jeesukselle Kristukselle!) joka on juuri se KAIKKEIN KOVIN PAIKKA TEISTÄ JOKAISELLE joka ei seuraa juman sanaa.


Sillä ei jumala ole muuttunut eilisestä tästäpäivästä eikä huomisesta. Hän on edelleen sama jeesus joka on Mooseksen 1 kirjasta johanneksen ilmestykseen viimeisiin lauseihinsa asti ilmoittanut itsestänsä!


Sillä Jeesus on herra Sebaout ja siis jumala joka tulee sanassa (raamatussa) toteen kun sitä tutkitaan enemmän ja enemmän. Ja se sana eli raamattu, joka edelleen toivoo ihmisä parannuksentekoon on jumalasta lähtöisin.


Jeesus on herra elävä edelleen.



Etsi häntä ja hänen tahtoansa niin hän vastaa sinulle. Minulle hän vastasi pyhänhenkensä kautta. ja se oli ihme silloin kun koin hänen olemuksensa ensikertaa.

Mutta.

Jokaiselle jumala vastaa aina jollain tavalla. Mutta etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.


Ole siis hänen etsijänsä rakas ystävä hyvä olit ihan kuka tahansa siellä monitorisi toisessa päässä tätä lukiessasi. Älä siirrä etsimistä huomiselle, vaan etsi jo tänään juuri nyt!


Jokatapauksessa
Toivottavasti saitte pienen pientä ymmärrystä siitä missä on jumala kaikkivoipa. Jos etsitte häntä niin hän tulee vastaan AIVAN VARMASTI! mutta jos etsitte häntä väärästä paikasta, esim: tieteestä niin hän ei vastaa sinulle milloinkaan!

Älä siirrä etsimistäsi aina huomiseen ja huomiseen ja huomisenkin yli, sillä et sinä sillä tavoin häntä löydä. Vaan aloita uuden testamenti lukeminen ja tutki sitä sanaa ja rukoile, niin hän vastaa sinulle jollain muotoa.

Tule ystävä hyvä armoon älä ole lain alla!





Siunausta ja mielyttävää päivän jatkoa itse kullekkin.



Jeesus on Kristus amen!

52

1767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,..,

      Sulla ei taida olla paljon aikaa jäljellä, Jeesus-hyvä, jos historia toistaa itseään.
      30 on teille messiaille tavannut olla vaarallinen ikä.

      Tsemiä vaan.

      • jeesus1

        Rakas ystävä hyvä älä keskity epäolennaisuuksiin eli älä etsi tikusta asiaa. nimimerkkini on vain nimimerkki ja käytän sitä evankelionnissani eli siinä ei ole muuta kun merkki.

        kahvimukistakin voisi keksiä vaikkapa kirjastonkokoisen romaanin lukuaiheen, mutta se ei vie sinua eteenpäin missäään muodossa. Vaan usko jeesukseen tuo sinulle rauhan ja ilon :)

        Etsi hänen tahtoansa ja pysy hänessä aina kiinni.
        Hän tulee kun vihan aika on päättynyt. ja ihmiset jotka elävät synnissä hukkuvat synteihinsä eroen jumalan tahdosta. Vanha testamentin profetiat daniel/hesekiel/jesaja/jeremia/jooel/aamos/sefanja ja johanneksen ilmestykset jeesuksen puheet lopunajoista todistavat toisiansa tukien, ja se tapahtuu kun aika on tullut päätökseen.


        Mutta etsi sinä rakas ystäväiseni Jeesusta. Hän rakastaa sinua paljon muttei sinun syntejäsi. Ja taivaaseen ei pääse synnissä.



        Rauhaa ja mielyttävää päivänjatkoa sinullekkin ystäväni rakas ,..,


    • jeesus nasaretilainen

      V*tut tässä mitään jullea etsitä vaan noita tasapääkretiinien paskapuheita oiotaan.

      • Niin saisit hieman enemmän viisautta ja voimaa sanomaasi. Taitaisi olla sinustakin mukavaa löytää todellinen totuus. Taitaisi sinustakin tulla hyvä kreationisti, kunhan olet ensin ymmärtänyt hyljätä sen surkean evo uskosi.


      • jeesus nasaretilainen
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Niin saisit hieman enemmän viisautta ja voimaa sanomaasi. Taitaisi olla sinustakin mukavaa löytää todellinen totuus. Taitaisi sinustakin tulla hyvä kreationisti, kunhan olet ensin ymmärtänyt hyljätä sen surkean evo uskosi.

        Sulje ovi matkalla ulos, helluntalainen turvenuija.


      • Kas näin
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Niin saisit hieman enemmän viisautta ja voimaa sanomaasi. Taitaisi olla sinustakin mukavaa löytää todellinen totuus. Taitaisi sinustakin tulla hyvä kreationisti, kunhan olet ensin ymmärtänyt hyljätä sen surkean evo uskosi.

        millaista "viisautta ja voimaa" hellariusko antaa kunkin henkilökohtaiseen sanomaan XD XD XD


      • jeesus1
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Niin saisit hieman enemmän viisautta ja voimaa sanomaasi. Taitaisi olla sinustakin mukavaa löytää todellinen totuus. Taitaisi sinustakin tulla hyvä kreationisti, kunhan olet ensin ymmärtänyt hyljätä sen surkean evo uskosi.

        Ketään soimaamatta/halveksimatta.


        Jeesus on rakastaa kaikkia syntisiä ihmisiä, mutta itse syntiä hän ei rakasta.

        Monet ihmiset elävät erilaisissa synnin eri asteissa toiset pahemmissa toiset pienemmissä mutta jokainen on syntinen. Esim. huoruuden tekijät ovat lihan himojensa vankeina omasta tahdostansa totettaakseen lisää sitä erikeinoin. Samoin myös esim. väkevän viinan juojat, etsivät lohdutusta, iloja ja kaikenlaista sellaista joka on jumalan sanaa vastaan peitellen tekojansa vilppillä.

        Näinhän esimerkikis rattijuopoksi tekeytyvä monesti tekee. Myös varastaminen on jumalle paha asia, sitä moni tekee myös netissä imuroitaesa eri asioita. Kuten myös valehteleminen kaikissa muodoissa. Jumala ei tunne valkoista valetta, vaan se on ihmis oppi. kaikki valehtekeminen on väärin IHAN KAIKKI.


        Lukekaa paavalinkirje galatalaisille 5- niin tiedette kuka on se joka ei pääse taivaisten valtakuntaan. Toivon että sana saa aikaan muutoksen teissä jotka siihen perehdytte.



        jumala rakastaa jokaista ihmistä ja haluaa että sinä synneistä huolimatta tulet häntä vastaan ja tunnustat hänelle syntisi. ja kun tunnustat hänelle saat kevyen taakan. Sinun on siis kaikista ihan kaikista niistä tavoista ja teoista ja puheista päästävä lopullisesti eroon. Ja vain alistumllla rukouksella vaikkapa omassa kammiossasi ja anomalla syntejäsi anteeksi vilpittömästi niin hän antaa kaiken synnin anteeksi. Kun seuraat Jeesusta niin sinä et tee enään syntiä, koska sinä teet kuin hän haluaa jos siis seuraat hänen tahtoaansa.



        Uskossa Jeesukseen Kristukseen ihminen ei kykene tekemään syntiä, jos uskoo jeesuta ja toteuttaa hänen tahtoansa, Hän tulee vastaa aina kun luet hänen sanaansa ja rukoilet. Siis voima vastustaa kaikkea PAHAA.... tulee Jeesukselta. Ei ihminen omin voimin pysty muuttamaan tapojansa, kuin vain hetkeksi. Mutta uskossa kulkeminen ja jeesuksen sanojen kuulemine/täyttäminen eli raamattua lukemalla sinä muutut ihmisenä rauhalliseksi ja laupeaksi ja iloiseksikin.



        Ja vain usko pelastaa syntisen ihmisen taivaisiin, ei se että uskot jumalaan muttet jeesukseen kristukseen!


        Etsi häntä niin hän tulee sinua vastaan.

        USKO SIIS TÄTÄ!





        Jeesus Kristus on herra totisesti Amen!


      • Kas näin kirjoitti:

        millaista "viisautta ja voimaa" hellariusko antaa kunkin henkilökohtaiseen sanomaan XD XD XD

        Etten sanoisi parasta A-ryhmää. Sinä annat hyvän kuvan sitä, mitä kehitys oppi tekee aivoille :D


      • kukkuu
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Etten sanoisi parasta A-ryhmää. Sinä annat hyvän kuvan sitä, mitä kehitys oppi tekee aivoille :D

        "Sinä annat hyvän kuvan sitä, mitä kehitys oppi tekee aivoille :D"

        Ja sinä siitä, mitä lasoli tekee aivoille.


      • jeesus1 kirjoitti:

        Ketään soimaamatta/halveksimatta.


        Jeesus on rakastaa kaikkia syntisiä ihmisiä, mutta itse syntiä hän ei rakasta.

        Monet ihmiset elävät erilaisissa synnin eri asteissa toiset pahemmissa toiset pienemmissä mutta jokainen on syntinen. Esim. huoruuden tekijät ovat lihan himojensa vankeina omasta tahdostansa totettaakseen lisää sitä erikeinoin. Samoin myös esim. väkevän viinan juojat, etsivät lohdutusta, iloja ja kaikenlaista sellaista joka on jumalan sanaa vastaan peitellen tekojansa vilppillä.

        Näinhän esimerkikis rattijuopoksi tekeytyvä monesti tekee. Myös varastaminen on jumalle paha asia, sitä moni tekee myös netissä imuroitaesa eri asioita. Kuten myös valehteleminen kaikissa muodoissa. Jumala ei tunne valkoista valetta, vaan se on ihmis oppi. kaikki valehtekeminen on väärin IHAN KAIKKI.


        Lukekaa paavalinkirje galatalaisille 5- niin tiedette kuka on se joka ei pääse taivaisten valtakuntaan. Toivon että sana saa aikaan muutoksen teissä jotka siihen perehdytte.



        jumala rakastaa jokaista ihmistä ja haluaa että sinä synneistä huolimatta tulet häntä vastaan ja tunnustat hänelle syntisi. ja kun tunnustat hänelle saat kevyen taakan. Sinun on siis kaikista ihan kaikista niistä tavoista ja teoista ja puheista päästävä lopullisesti eroon. Ja vain alistumllla rukouksella vaikkapa omassa kammiossasi ja anomalla syntejäsi anteeksi vilpittömästi niin hän antaa kaiken synnin anteeksi. Kun seuraat Jeesusta niin sinä et tee enään syntiä, koska sinä teet kuin hän haluaa jos siis seuraat hänen tahtoaansa.



        Uskossa Jeesukseen Kristukseen ihminen ei kykene tekemään syntiä, jos uskoo jeesuta ja toteuttaa hänen tahtoansa, Hän tulee vastaa aina kun luet hänen sanaansa ja rukoilet. Siis voima vastustaa kaikkea PAHAA.... tulee Jeesukselta. Ei ihminen omin voimin pysty muuttamaan tapojansa, kuin vain hetkeksi. Mutta uskossa kulkeminen ja jeesuksen sanojen kuulemine/täyttäminen eli raamattua lukemalla sinä muutut ihmisenä rauhalliseksi ja laupeaksi ja iloiseksikin.



        Ja vain usko pelastaa syntisen ihmisen taivaisiin, ei se että uskot jumalaan muttet jeesukseen kristukseen!


        Etsi häntä niin hän tulee sinua vastaan.

        USKO SIIS TÄTÄ!





        Jeesus Kristus on herra totisesti Amen!

        Golkatan keskimmäisellä ristillä Jeesus sovitti sinunkin syntisi.1. Piet. 2:24

        joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut".

        Joh. 3:3

        Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa".

        Jeesus opetti meille, että joka ei synny uudesti ylhäältä ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.

        Jos me tunnustamme syntimme ja otamme Jeesuksen Kristuksen sydämeen asumaan, niin saamme syntyä uudesti ylhäältä ja meistä tulee Jumalan lapsia.

        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?ref=Room. 13:9&rnd=1172903221877


      • kukkuu kirjoitti:

        "Sinä annat hyvän kuvan sitä, mitä kehitys oppi tekee aivoille :D"

        Ja sinä siitä, mitä lasoli tekee aivoille.

        Siinä olet oikeassa. Siksi minäkin Jumalan lapsena ja perillisenä opetan teille kaikille, luopukaa päihteistä, olipa ne sitten minkälaisia tahansa, sillä ne todella tuhoavat aivosoluja.

        Raamatun sana opettaa, keneltä puuttuu viisautta, hän anokoon sitä Herralta.

        Jaak. 1:5
           
        Mutta jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta, joka antaa kaikille alttiisti ja soimaamatta, niin se hänelle annetaan.

        Jaak. 1:6
           
        Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee.

        Siinä sinulle pari viisautta Jumalan sanasta. Jumalan sana todella toimii. Kokeile, puhunko omia. Anna elämäsi Jumalan käsiin, niin Jumalan sanan lupaukset ovat sinun elämässäsi voimassa.

        Siunausta.


      • kukkuu
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Siinä olet oikeassa. Siksi minäkin Jumalan lapsena ja perillisenä opetan teille kaikille, luopukaa päihteistä, olipa ne sitten minkälaisia tahansa, sillä ne todella tuhoavat aivosoluja.

        Raamatun sana opettaa, keneltä puuttuu viisautta, hän anokoon sitä Herralta.

        Jaak. 1:5
           
        Mutta jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta, joka antaa kaikille alttiisti ja soimaamatta, niin se hänelle annetaan.

        Jaak. 1:6
           
        Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee.

        Siinä sinulle pari viisautta Jumalan sanasta. Jumalan sana todella toimii. Kokeile, puhunko omia. Anna elämäsi Jumalan käsiin, niin Jumalan sanan lupaukset ovat sinun elämässäsi voimassa.

        Siunausta.

        Ensin siis pehmitit pääsi ja sitten pistit viisausanomuksen eteenpäin? Mielenkiintoista.

        Ei tainnut homma toimia. Näyttää näet siltä, että viisaus jäi sinulta saamatta: olet suomalaisten evoluutioforumeiden päätoiminen narri ja turhake, joka tuottaa "herralle" vain häpeää.


      • kukkuu kirjoitti:

        Ensin siis pehmitit pääsi ja sitten pistit viisausanomuksen eteenpäin? Mielenkiintoista.

        Ei tainnut homma toimia. Näyttää näet siltä, että viisaus jäi sinulta saamatta: olet suomalaisten evoluutioforumeiden päätoiminen narri ja turhake, joka tuottaa "herralle" vain häpeää.

        Tapaus evoluutio uskovien mielestä :)

        Minulla kun ei ole tapana uskoa evoluutio höpinää itse tarkistamatta tiedon aitoutta ja sehän ei ole evolutionisteille ollenkaan mieluisaa. Heh.


      • qwertyyy
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Niin saisit hieman enemmän viisautta ja voimaa sanomaasi. Taitaisi olla sinustakin mukavaa löytää todellinen totuus. Taitaisi sinustakin tulla hyvä kreationisti, kunhan olet ensin ymmärtänyt hyljätä sen surkean evo uskosi.

        Todista se jumalasi ja että juuri sinun jumalasi on oikea jumala? Mistä se sellainen jumala muka tuli ja miten se muka on aluton ja loputon? Todista.


      • Kas näin
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Tapaus evoluutio uskovien mielestä :)

        Minulla kun ei ole tapana uskoa evoluutio höpinää itse tarkistamatta tiedon aitoutta ja sehän ei ole evolutionisteille ollenkaan mieluisaa. Heh.

        olet saapunut omaan kreationistiuskontoosi. Ei tarvitse vastata, mikäli vastaus on, että siksi että muutkin hellarit uskovat siihen.


    • Bilsan maikka

      No minkä takia ette sitten elä, niin kuin Jeesus opetti? Hän oli ensimmäisenä valmis auttamaan kaikkia sorrettuja ja hyljeksittyjä ihmisiä. Mitä tekevät monet ns. "uskovaiset": ovat heti nostamassa syyttävän sormensa ja tuomitsemaan helvetin tuleen esim. homot. Valitsevat Raamatusta juuri ne kohdat, jotka soipivat heille ja unohtavat muut kohdat. Mitähän Jeesus moisesta ajattelisi? Eikö hän olisi ensimmäisenä näitä hyljeksittyjä ihmisiä kutsumassa kotiinsa kahville?

      Ja millä tavalla tiedejulkaisujen lukeminen muka vie eroon Jumalasta??? Enpä ole kummempaa väitettä kuullut!

      • Raamatun opetuksien mukaan Jumalalle on homous kauhistus, eikä sellaisen harrastajat voi päästä taivaan kotiin elleivät he hylkää taipumustaan ja tuomitse sitä syntinä.

        Mitä taas siihen Jeesuksen toiminnassa tuli, että Hän kutsui pelastukseen sisälle juuri yhteiskunnan hylkijöitä, niin samalla tavalla uskovaiset saarnaavat syntisille ja kehoittavat parannukseen. Jeesus sanoi syykkarin kaivolla syntiselle naiselle tärkeät sanat, jotka ovat tänäänkin voimassa " Mene, äläkä vastedes syntiä tee. Eli parannus, uskoon tulo ja synnin hylkääminen kulkevat käsi kädessä. Nämä kolme kuuluvat yhteen.

        Kiitos että sain opastaa sinua uskon asioissa eteenpäin.

        Siunausta.


      • >>Ja millä tavalla tiedejulkaisujen lukeminen muka vie eroon Jumalasta??? Enpä ole kummempaa väitettä kuullut


      • Bilsan maikka
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Raamatun opetuksien mukaan Jumalalle on homous kauhistus, eikä sellaisen harrastajat voi päästä taivaan kotiin elleivät he hylkää taipumustaan ja tuomitse sitä syntinä.

        Mitä taas siihen Jeesuksen toiminnassa tuli, että Hän kutsui pelastukseen sisälle juuri yhteiskunnan hylkijöitä, niin samalla tavalla uskovaiset saarnaavat syntisille ja kehoittavat parannukseen. Jeesus sanoi syykkarin kaivolla syntiselle naiselle tärkeät sanat, jotka ovat tänäänkin voimassa " Mene, äläkä vastedes syntiä tee. Eli parannus, uskoon tulo ja synnin hylkääminen kulkevat käsi kädessä. Nämä kolme kuuluvat yhteen.

        Kiitos että sain opastaa sinua uskon asioissa eteenpäin.

        Siunausta.

        No eikö siinä Raamatussa ole kaikkia muitakin ihan absurdeja säännöksiä esim. orjien ottamisesta ja aviorikkojien rankaisemisesta kivittämällä yms? Miksi näitä ohjeita ei sitten nykyään noudateta?

        Ettekä ymmärrä, että Raamatun tekstit on kirjoitettu tuhasia vuosia (vai kuinka vanha se maapallo teidän mielestä nyt onkaan?) sitten, ja ne kuvastavat oman aikansa arvoja?

        Ai homojen täytyy "hyljätä" homoutensa. Ihan niin kuin se voisi itse päättää? Hekoheko.


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Raamatun opetuksien mukaan Jumalalle on homous kauhistus, eikä sellaisen harrastajat voi päästä taivaan kotiin elleivät he hylkää taipumustaan ja tuomitse sitä syntinä.

        Mitä taas siihen Jeesuksen toiminnassa tuli, että Hän kutsui pelastukseen sisälle juuri yhteiskunnan hylkijöitä, niin samalla tavalla uskovaiset saarnaavat syntisille ja kehoittavat parannukseen. Jeesus sanoi syykkarin kaivolla syntiselle naiselle tärkeät sanat, jotka ovat tänäänkin voimassa " Mene, äläkä vastedes syntiä tee. Eli parannus, uskoon tulo ja synnin hylkääminen kulkevat käsi kädessä. Nämä kolme kuuluvat yhteen.

        Kiitos että sain opastaa sinua uskon asioissa eteenpäin.

        Siunausta.

        Onko luoja muuten hermafrodiitti?

        Sanopas, kun olet asioista perillä, että miten on: voiko homojumala saattaa neitsyitä raskaaksi?


      • Bilsan maikka kirjoitti:

        No eikö siinä Raamatussa ole kaikkia muitakin ihan absurdeja säännöksiä esim. orjien ottamisesta ja aviorikkojien rankaisemisesta kivittämällä yms? Miksi näitä ohjeita ei sitten nykyään noudateta?

        Ettekä ymmärrä, että Raamatun tekstit on kirjoitettu tuhasia vuosia (vai kuinka vanha se maapallo teidän mielestä nyt onkaan?) sitten, ja ne kuvastavat oman aikansa arvoja?

        Ai homojen täytyy "hyljätä" homoutensa. Ihan niin kuin se voisi itse päättää? Hekoheko.

        Kenen se sitten pitää tehdä se päätös sinun puolestasi ?

        Toisaalta, monessa maassa edelleen kivitetään aviorikkojat.

        Suomen lainsäädäntö ei salli sellaista, joten emme voi täällä noudattaa sinun neuvoasi.


      • illuminatus kirjoitti:

        Onko luoja muuten hermafrodiitti?

        Sanopas, kun olet asioista perillä, että miten on: voiko homojumala saattaa neitsyitä raskaaksi?

        Mutta Jumalan poika Jeesus Kristus ei ollut homo, vaikka sinä tietenkin sitä toivoisit, että saisit jatkaa huolettomasti syntielämää.

        Hepr. 9:27
           
        Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,

        Jaak. 2:13
           
        Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.


      • illuminatus kirjoitti:

        >>Ja millä tavalla tiedejulkaisujen lukeminen muka vie eroon Jumalasta??? Enpä ole kummempaa väitettä kuullut

        Usein syynä on ihmisten halu tehdä syntiä, joten tiedejulkaisutkin ovat sen tyylisiä.

        Oikea tiede ja raamattu kulkevat käsi kädessä.


        Siunausta


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Mutta Jumalan poika Jeesus Kristus ei ollut homo, vaikka sinä tietenkin sitä toivoisit, että saisit jatkaa huolettomasti syntielämää.

        Hepr. 9:27
           
        Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,

        Jaak. 2:13
           
        Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

        Niin oli. Tosin se oli se sama jesse, jota sinä täällä mainostat.

        Milloin Suomen hellarit saavat muuten oman Ted Haggardinsa? Vai onko teillä jo? Sinussa olisi suppi ainesta moiseen tähtirooliin.


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Usein syynä on ihmisten halu tehdä syntiä, joten tiedejulkaisutkin ovat sen tyylisiä.

        Oikea tiede ja raamattu kulkevat käsi kädessä.


        Siunausta

        Oikea tiede ei tosin välitä paskaakaan siitä, mitä raamatussa seisoo.


      • Bilsan maikka
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Kenen se sitten pitää tehdä se päätös sinun puolestasi ?

        Toisaalta, monessa maassa edelleen kivitetään aviorikkojat.

        Suomen lainsäädäntö ei salli sellaista, joten emme voi täällä noudattaa sinun neuvoasi.

        "Kenen se sitten pitää tehdä se päätös sinun puolestasi ?"

        No kun seksuaalista suuntautumistaan ei voi kukaan itse päättää, vaan se on osa ihmistä. Ei heterokaan voi päättää omaa suuntautumistaan ja kääntyä homoksi.

        Ja eikö "uskovaisilla" todellakaan maailmassa ole suurempia ongelmia pohdittavaksi, kuin toisten ihmisten seksielämä? Onko syntyvyyden säännöstelykään sitten sallittua teille?

        "Toisaalta, monessa maassa edelleen kivitetään aviorikkojat."

        "Suomen lainsäädäntö ei salli sellaista, joten emme voi täällä noudattaa sinun neuvoasi."

        Tämä ei ollut minun neuvo, vaan Raamatun neuvo.

        Ja sinäkö olisit sitten valmis kivittämään hengiltä näitä aviorikkojia? Mitenkäs siinä Katekismuksessa taas sanottiinkaan että "älä tapa" tai jotain sinne päin?

        Entä sitten tämä sinun tapasi homotella ihmisiä, kuten minua. Kuulostaa ihan meidän "syntisten" tavoilta. Ai jai. Mitähän Jeesus nyt sinusta ajattelee :P


      • Bilsan maikka
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Usein syynä on ihmisten halu tehdä syntiä, joten tiedejulkaisutkin ovat sen tyylisiä.

        Oikea tiede ja raamattu kulkevat käsi kädessä.


        Siunausta

        "Usein syynä on ihmisten halu tehdä syntiä, joten tiedejulkaisutkin ovat sen tyylisiä."

        Ai että nekin on syntiä :P


      • Bilsan maikka kirjoitti:

        "Kenen se sitten pitää tehdä se päätös sinun puolestasi ?"

        No kun seksuaalista suuntautumistaan ei voi kukaan itse päättää, vaan se on osa ihmistä. Ei heterokaan voi päättää omaa suuntautumistaan ja kääntyä homoksi.

        Ja eikö "uskovaisilla" todellakaan maailmassa ole suurempia ongelmia pohdittavaksi, kuin toisten ihmisten seksielämä? Onko syntyvyyden säännöstelykään sitten sallittua teille?

        "Toisaalta, monessa maassa edelleen kivitetään aviorikkojat."

        "Suomen lainsäädäntö ei salli sellaista, joten emme voi täällä noudattaa sinun neuvoasi."

        Tämä ei ollut minun neuvo, vaan Raamatun neuvo.

        Ja sinäkö olisit sitten valmis kivittämään hengiltä näitä aviorikkojia? Mitenkäs siinä Katekismuksessa taas sanottiinkaan että "älä tapa" tai jotain sinne päin?

        Entä sitten tämä sinun tapasi homotella ihmisiä, kuten minua. Kuulostaa ihan meidän "syntisten" tavoilta. Ai jai. Mitähän Jeesus nyt sinusta ajattelee :P

        Kummallinen on evolutionistin ajatuksen juoksu, sitä on todella vaikea ennalta arvata :D


      • Bilsan maikka kirjoitti:

        "Usein syynä on ihmisten halu tehdä syntiä, joten tiedejulkaisutkin ovat sen tyylisiä."

        Ai että nekin on syntiä :P

        katsooko sinua sieltä vastaan täysi aasi, vai onko siellä ajatteleva ihminen :D


      • illuminatus kirjoitti:

        Oikea tiede ei tosin välitä paskaakaan siitä, mitä raamatussa seisoo.

        Niillä kun ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

        Siunausta


      • illuminatus kirjoitti:

        Niin oli. Tosin se oli se sama jesse, jota sinä täällä mainostat.

        Milloin Suomen hellarit saavat muuten oman Ted Haggardinsa? Vai onko teillä jo? Sinussa olisi suppi ainesta moiseen tähtirooliin.

        Ensin he väittivät, ettei koko Jeesusta ole olemassakaan, sitten kun huomattiin Jeesuksen olevan historiallinen henkilö, niin tunnettiin Jeesus jo homona. LOL........Minä nauran teidän logiikallenne, se on kuin blondin päiväkirjasta lainattu. Heh.


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Niillä kun ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

        Siunausta

        Tiedämme toki vanhastaan, että sinun harhainen todellisuuskäsityksesi ei perustu havaintoihin tai muihin todisteisiin.

        Onkos saatana käynyt viskomassa viime aikoina vai onko juoponurasi eräs suursaavutus t.s. epilepsia pysynyt kurissa?


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Ensin he väittivät, ettei koko Jeesusta ole olemassakaan, sitten kun huomattiin Jeesuksen olevan historiallinen henkilö, niin tunnettiin Jeesus jo homona. LOL........Minä nauran teidän logiikallenne, se on kuin blondin päiväkirjasta lainattu. Heh.

        En minä ole koskaan epäilllyt, etteikö joku historiallinen henkilö olisi jeesus-satujen taustalla.

        Miten sen Haggardin laita on: sinulla olisi valmiiksi huumetaustaa ja aktiivista homofobiaa: käytätkö sinäkin Tedin tapaan salaa metamfetamiinia ja mieshuoria?

        Niin, ja jeesus oli homo.


      • illuminatus kirjoitti:

        Tiedämme toki vanhastaan, että sinun harhainen todellisuuskäsityksesi ei perustu havaintoihin tai muihin todisteisiin.

        Onkos saatana käynyt viskomassa viime aikoina vai onko juoponurasi eräs suursaavutus t.s. epilepsia pysynyt kurissa?

        Evolutionismi ei perustu havaintoihin, vaan uskomuksiin. Havainnot puhuvat kreationismin puolesta. Puhun nimenomaan kokeellisista havainnoista laboratoriossa ja jalostuksessa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö nykytietämyksen valossa evolutionismi olisi vain pelkkä uskomus ilman todistusaineistoa.

        TJT kysyi jokin aika sitten evolutionisteilta evoluutio todisteita, arvaas montako todistetta tuli. Aivan oikein pyöreä luku. Heh


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Evolutionismi ei perustu havaintoihin, vaan uskomuksiin. Havainnot puhuvat kreationismin puolesta. Puhun nimenomaan kokeellisista havainnoista laboratoriossa ja jalostuksessa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö nykytietämyksen valossa evolutionismi olisi vain pelkkä uskomus ilman todistusaineistoa.

        TJT kysyi jokin aika sitten evolutionisteilta evoluutio todisteita, arvaas montako todistetta tuli. Aivan oikein pyöreä luku. Heh

        Toivottavasti sinulla on kuitenkin lääkitys epilepsiaasi, ettet vallan herran huomaan laittaisi asiaa.

        Nuo sinun "kokeelliset havaintosi" on jo käsitelty palstalla kymmeniä kertoja, eivätkä ne edelleenkään horjuta evoluutioteoriaa mihinkään suuntaan.

        TJT saa suurinpiirtein yhtä paljon vastauksia kuin Pertti Koivisto, arvaatko miksi? Sinä voit vielä päästä kolmanneksi tuohon ihan omaan kategoriaansa.


      • Bilsan maikka
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        katsooko sinua sieltä vastaan täysi aasi, vai onko siellä ajatteleva ihminen :D

        Minä kyllä tekisin sinuna itselleni tuon saman kysymyksen :P


      • illuminatus kirjoitti:

        En minä ole koskaan epäilllyt, etteikö joku historiallinen henkilö olisi jeesus-satujen taustalla.

        Miten sen Haggardin laita on: sinulla olisi valmiiksi huumetaustaa ja aktiivista homofobiaa: käytätkö sinäkin Tedin tapaan salaa metamfetamiinia ja mieshuoria?

        Niin, ja jeesus oli homo.

        Illuminatuksella menee taas kovaa. LOl


      • Bilsan maikka kirjoitti:

        Minä kyllä tekisin sinuna itselleni tuon saman kysymyksen :P

        joten minulla ei ole tuota evolutionististä ongelmaa:D


      • illuminatus kirjoitti:

        Toivottavasti sinulla on kuitenkin lääkitys epilepsiaasi, ettet vallan herran huomaan laittaisi asiaa.

        Nuo sinun "kokeelliset havaintosi" on jo käsitelty palstalla kymmeniä kertoja, eivätkä ne edelleenkään horjuta evoluutioteoriaa mihinkään suuntaan.

        TJT saa suurinpiirtein yhtä paljon vastauksia kuin Pertti Koivisto, arvaatko miksi? Sinä voit vielä päästä kolmanneksi tuohon ihan omaan kategoriaansa.

        Ja sen kyllä huomaa :D

        Ei, illuminatus, ei minulla ole ollut epilepsia lääkitystä kohta kahteenkymmeneen vuoteen. Kiitos Herralle.

        Tuskin minusta yhtä suurta evolutionistien väärinkäsitysten oikojaa tulee, kuin mitä on kreationisti TJT. Kiitos nyt kuitenkin.

        Siunausta.


      • Bilsan maikka
        Bilsan maikka kirjoitti:

        Minä kyllä tekisin sinuna itselleni tuon saman kysymyksen :P

        Oletin, että tarkoitit aasilla yksinkertaista ihmistä. Itse en pidä lainkaan siitä, että tätä sympaattista eläintä käytetään tyhmyyden vertauskuvana.

        Tarkoitin, että sinun kannattaisi katsoa itseäsi peilistä, ja kysyä, oletko ajatteleva ihminen vai et. Mielestäni et kyseenalaista asioita lainkaan vaan lapsen tavoin uskot satuihin, kuten esim. tähän Nooa-tarinaan, jonka mahdottomuus on tällä palstalla jo käynyt selväksi. Jos ajattelisit asioita järkevästi ja kriittisesti, et uskoisi satuihin. Intät vaan inttämistäsi lapsen tavoin :P


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Ja sen kyllä huomaa :D

        Ei, illuminatus, ei minulla ole ollut epilepsia lääkitystä kohta kahteenkymmeneen vuoteen. Kiitos Herralle.

        Tuskin minusta yhtä suurta evolutionistien väärinkäsitysten oikojaa tulee, kuin mitä on kreationisti TJT. Kiitos nyt kuitenkin.

        Siunausta.

        Olet näköjään täysin ulkona tässäkin asiassa...

        PK esitti aikanaan "vakuuttavan" matemaattisen todistuksen jumalan olemassaolosta, ja piti siitä kiinni vielä kauan todistuksen päättömäksi osoittamisen jälkeenkin - taitaapa pitää vieläkin. Hänen käsialaansa on myös merkittävä tieteellinen teoria siitä, että Aatami ja Eeva karkotettiin syntiinlankeemuksen jälkeen paratiisista Huittisiin.

        Sovitte suorastaan täydellisesti samaan ("tieteellisen" kreationismin) leiriin.


      • illuminatus kirjoitti:

        Olet näköjään täysin ulkona tässäkin asiassa...

        PK esitti aikanaan "vakuuttavan" matemaattisen todistuksen jumalan olemassaolosta, ja piti siitä kiinni vielä kauan todistuksen päättömäksi osoittamisen jälkeenkin - taitaapa pitää vieläkin. Hänen käsialaansa on myös merkittävä tieteellinen teoria siitä, että Aatami ja Eeva karkotettiin syntiinlankeemuksen jälkeen paratiisista Huittisiin.

        Sovitte suorastaan täydellisesti samaan ("tieteellisen" kreationismin) leiriin.

        P. K. on evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina. Sinulla on huonot taustatiedot. Evolutionistit haistan jo kaukaa :D

        Pidä Perttiveljestäsi hyvä huolta :D


      • Bilsan maikka kirjoitti:

        Oletin, että tarkoitit aasilla yksinkertaista ihmistä. Itse en pidä lainkaan siitä, että tätä sympaattista eläintä käytetään tyhmyyden vertauskuvana.

        Tarkoitin, että sinun kannattaisi katsoa itseäsi peilistä, ja kysyä, oletko ajatteleva ihminen vai et. Mielestäni et kyseenalaista asioita lainkaan vaan lapsen tavoin uskot satuihin, kuten esim. tähän Nooa-tarinaan, jonka mahdottomuus on tällä palstalla jo käynyt selväksi. Jos ajattelisit asioita järkevästi ja kriittisesti, et uskoisi satuihin. Intät vaan inttämistäsi lapsen tavoin :P

        uskot evoluutio uskomusten todenperäisyyteen. Eikö sinua yhtään hävetä.... Menisit jo itseesi ja lopettaisit moiset hölmöt luulot. Nauraahan sinulle jo kylän rakkikoiratkin :D


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        P. K. on evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina. Sinulla on huonot taustatiedot. Evolutionistit haistan jo kaukaa :D

        Pidä Perttiveljestäsi hyvä huolta :D

        Ei tuota sekoilua kukaan jaksaisi vuositolkulla - ja teidän horinoitanne on liki mahdoton erottaa toisistaan.


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        P. K. on evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina. Sinulla on huonot taustatiedot. Evolutionistit haistan jo kaukaa :D

        Pidä Perttiveljestäsi hyvä huolta :D

        Jos osaat google groupsista hakuja niin näet että jo 90-luvulla hänellä oli omaperäisiä käsityksiä kuten, että auringon pinnalla on asukkaita (1700-l tähtit. Herschel uskoi aivan vastaavasti, auringonpilkut oli reikiä viileään sisustaan-tulkinta jne).
        Joten epäilen vahvasti ettet tunne P.K:n tai myöskään JPK:n taustaa. Molemmat on tuttuja 90-luvun, lopulla jo debatoivat sfnetissä.
        Myöskin Aki Karppista pidän aitoja ja TJT:tä, vaikka kaikkia heitä on epäilty trolleiksi.
        Yksi kreationisti Viisteensaari meni sekaisin ja omaiset joutui hakemaan hoitoon. P.K:lla on nähtävästi yhä paheneva samantapainen mielen ongelma ja hoitoonmenoa on suositeltu ystävällisesti.


        (Samaa trollausta on epäilty myös monista ID-guruista ja koko ID-instituutista. Niin omaperäisiä käsityksiä heiltäkin löytyy (HIV ei aiheuta AIDSia, kasvihuoneilmiö on höpöä ym..) ;)


      • MrKAT kirjoitti:

        Jos osaat google groupsista hakuja niin näet että jo 90-luvulla hänellä oli omaperäisiä käsityksiä kuten, että auringon pinnalla on asukkaita (1700-l tähtit. Herschel uskoi aivan vastaavasti, auringonpilkut oli reikiä viileään sisustaan-tulkinta jne).
        Joten epäilen vahvasti ettet tunne P.K:n tai myöskään JPK:n taustaa. Molemmat on tuttuja 90-luvun, lopulla jo debatoivat sfnetissä.
        Myöskin Aki Karppista pidän aitoja ja TJT:tä, vaikka kaikkia heitä on epäilty trolleiksi.
        Yksi kreationisti Viisteensaari meni sekaisin ja omaiset joutui hakemaan hoitoon. P.K:lla on nähtävästi yhä paheneva samantapainen mielen ongelma ja hoitoonmenoa on suositeltu ystävällisesti.


        (Samaa trollausta on epäilty myös monista ID-guruista ja koko ID-instituutista. Niin omaperäisiä käsityksiä heiltäkin löytyy (HIV ei aiheuta AIDSia, kasvihuoneilmiö on höpöä ym..) ;)

        Joka leikkii kreationistia. Ei minulla ole siitä juuri muuta tietoa. Höppänä mikä höppänä.


      • sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        Joka leikkii kreationistia. Ei minulla ole siitä juuri muuta tietoa. Höppänä mikä höppänä.

        Luuletko ettei TJT:tä ole luultu trolliksi?
        Evolutionistikaan ei ole erehtymätön. Luonnontieteily tai insinööri ei tee ihmistuntijaksi verkon läpi.
        Evol. Suoniokin kerran omaperäisen Harry Lehdon väitteen takia epäili häntä trolliksi tms, mutta hän on silti arvostettu tähtitieteilijä Tuorlan observatoriossa.(ja lintukuvaaja).

        Epäilemättä tuolla Koivistokin toiminut, mutta se ei takaa aina henk.koht. terveyttä..


      • MrKAT kirjoitti:

        Luuletko ettei TJT:tä ole luultu trolliksi?
        Evolutionistikaan ei ole erehtymätön. Luonnontieteily tai insinööri ei tee ihmistuntijaksi verkon läpi.
        Evol. Suoniokin kerran omaperäisen Harry Lehdon väitteen takia epäili häntä trolliksi tms, mutta hän on silti arvostettu tähtitieteilijä Tuorlan observatoriossa.(ja lintukuvaaja).

        Epäilemättä tuolla Koivistokin toiminut, mutta se ei takaa aina henk.koht. terveyttä..

        J.Kettunen, jota TJT on usein syyttänyt trolliksi tai kreationismin pilaajaksi huonojen tietojen takia ?
        Hänet on kuitenkin kesällä/joululomilla tavattu sfnettiläisten toimesta Helsingin kadulla Jeesuksesta saarnaamassa ja evoluutiota kumoamassa, amer/engl Potter's Housen lahkon jäsen, asuu Lontoossa.


      • MrKAT kirjoitti:

        J.Kettunen, jota TJT on usein syyttänyt trolliksi tai kreationismin pilaajaksi huonojen tietojen takia ?
        Hänet on kuitenkin kesällä/joululomilla tavattu sfnettiläisten toimesta Helsingin kadulla Jeesuksesta saarnaamassa ja evoluutiota kumoamassa, amer/engl Potter's Housen lahkon jäsen, asuu Lontoossa.

        En epäile sitä ollenkaan, mutta koivisto on evolutionistien mielestä evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina...Huomion kipeä yksinäisyyttä kokeva persoona joka hakee kontakteja trollailemalla nyysseissä ja ilmeisesti muuallakin.


      • kuin sinä
        sydämmen.usko.pelastaa kirjoitti:

        En epäile sitä ollenkaan, mutta koivisto on evolutionistien mielestä evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina...Huomion kipeä yksinäisyyttä kokeva persoona joka hakee kontakteja trollailemalla nyysseissä ja ilmeisesti muuallakin.

        **En epäile sitä ollenkaan, mutta koivisto on evolutionistien mielestä evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina...Huomion kipeä yksinäisyyttä kokeva persoona joka hakee kontakteja trollailemalla nyysseissä ja ilmeisesti muuallakin. **

        Sanoo Sup, joka kirjoitti 5860 viestiä vuonna 2006 pelkästään Suomi24:ssa. Ja mikä pahinta: kaikki ilman, että oli riviäkään asiaa.


      • kuin sinä kirjoitti:

        **En epäile sitä ollenkaan, mutta koivisto on evolutionistien mielestä evolutionisti joka trollaa esiintymällä kreationistina...Huomion kipeä yksinäisyyttä kokeva persoona joka hakee kontakteja trollailemalla nyysseissä ja ilmeisesti muuallakin. **

        Sanoo Sup, joka kirjoitti 5860 viestiä vuonna 2006 pelkästään Suomi24:ssa. Ja mikä pahinta: kaikki ilman, että oli riviäkään asiaa.

        Teetkö sinä mitään muuta työtä;D


    • aivoisa

      En heitä aivojani narikkaan, ja usko 2000 vanhaa sontaa, jossa ei ole totuutta edes siteeksi. Sinä saat elämäsi tuhlata höpöhöpöön, minä en niin tee. Ja millä julmetun tavalla tuokin epäonnistumaan tuomittu lähetysviesti liittyy aiheeseen. Dor-ka!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe