Veikkauksia saaren perimmäisestä tarkoituksesta!?

T0mpppa

Ite oon sitä mieltä, että saari on muustakin scifistä tuttu kvantti-tila! Esim. (hypercube). Tätä perustelen sillä että Desmond purjehti luotisuoraan eräässä jaksossa pari päivää pois päin saarelta ja kuitenkin päätyi saarelle takaisin. Siksi saarta ei myöskään havaita ulkomaailmassa ja sinne pääsee vain yhdestä kohtaa tyynellä merellä. Sen kohdan koordinaatit Henry sanoi Michaelille, joka lähti moottoriveneellä pois saarelta, toisen tuotantokauden lopulla... Saari kuitenkin havaittiin antarktiksella, koska elektromagneettinen-ilmiö oli sen verran voimakas.

Saari ollut maapallolla tuhansia vuosia odottamassa hetkeä, jolloin ihmiset olisivat tarpeeksi kehittyneitä ratkaisemaan sen luomat haasteet ja saadakseen käsiinsä jotain sellaista teknologiaa, mikä ratkaisisi kaikki ihmisten ongelmat! Ihmisistä saattaisi tulla tämän teknologian avulla lähes kaikkivaltiata. Eräs haaste mitä otherssit on kasattu ratkaisemaan on "luoda elämää sinne missä sitä ei pitäisi olla" Tämän taidon osaa Juliet. Muilla othersseilla on muita erikoistaitoja.

Saarta hallitsee jonkin sortin tekoäly, joka on jätetty vartioimaan saarta ja tarkkailemaan ihmiskuntaa, kunnes se olis valmis saaren haasteisiin. Musta savu vartioi "saarta" ja myös sitä mitä otherssit tavoittelevat.

Dharma teki aikoinaan pohjatyön tätä hetkeä varten, jota eletään saarella...

Sitä mistä saaren luoja voi olla tulevaisuuden ihmiset, avaruusolennot tai jotain ihan muuta...

Saarelle pudonneiden päähenkilöiden kohtalot ovat kietoutuneet yhteen ja kaikki ovat jollain tapaa sidoksissa saareen. Tämän takia myös heillä on tärkeä osa saaren mysteerin ratkaisussa, yhdessä otherssejen kanssa, jotka valmistavat tällä hetkellä heitä tulevaisuutta varten, heidän tietämättään.

7

2196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kouhota

      kaikki hyvin,siellä on kuvaajat paikalla

    • teoria!

      Olet nähnyt vaivaa tuohon pohdintaan. Voi vaikka pitääkin paikkansa :)

    • varmaan

      kyllä olet todella pohtinut oikein ajan kanssa asiaa nähtävästi :D. ihan hyviä perusteluja, ja en ainakaan itse keksi parempia :D.

    • Tässä yksi...

      Kyllä mielestäni sellainen teoria, että kaikki ovat kuolleet, kävisi aika hyvin kaikkiin tapahtumiin, esim. se, että saarella näkyy paljon kuolleita ihmisiä ja henkilöt pystyvät keskustelemaankin niiden kanssa (se pappi, Jackin isä, edesmenneet Boone ja tämän "sisko" yms. Myös se, että kaikki paranivat sairauksistaan kävisi tähän, sekä myös se, että saarella raskaaksi tulleet naiset kuolevat. Jos lapset ovat saaneet alkunsa saarella, niin niiden vanhemmathan ovat jo valmiiksi kuolleita, joten eivät ole pystyneet laittamaan lasta alulle. Mutta jos lapsi on saanut alkunsa ennen lentokoneonnettomuutta, niin lapsi on kuitenkin ollut jo olemassa.

      Ovatkohan tekijät tosiaan jossain kumonneet tämän teorian (olen lukenut jostain)? Tässä viimeisimmän jakson (18) lopussa "taivaalta tippunut nainen" kertoo, että lennon 815 kaikki matkustajat olivat löytyneet kuolleena siitä lentokoneesta (joka siis oli löytynyt jo ajat sitten). Samoin tässä jaksossa silmäpuoli-other palasi yhtäkkiä takaisin elävien kirjoihin ja itse julistaa jo kuolleensa muutama päivä aiemmin kun Kate ym heittivät sen sähköaitaan. (Muistaakseni oli tuo tyyppi.)

      Olisiko sitten syy näiden ihmisten kerääntymiselle saarelle, että heillä oli jotain keskeneräisyyksiä (asioita joita piti sanoa/saada tietää tai kerrottua), jotka piti "hoitaa" ennenkuin pääsevät ikuiseen lepoon.. Nämä kaikki tyypithän liittyvät jollain lailla toisiinsa jo ennestään, niin silläkin tukisi tätä teoriaa. Savun merkitystä en tähän keksi, mutta Dharma-tyypitkin ehkä ovat kuolleita, mutta "elävät" saarella edelleen, koska eivät saaneet tutkimuksiaan loppuun vielä kun elivät, eli jatkavat saarella niin kauan, kunnes saavat työnsä hoidettua.

      Ja ihmiset kuopataan saarelle siinä vaiheessa, kun heidän homma on hoidettu, mutta ne heräävät henkiin takaisin, jos heidät tapetaan saarella ja heitä tarvitaankin vielä.
      Esim Boone ja Sharon pääsivät irti toisistaan ja he kuolivat (tosin heitäkin taidettiin näyttää vielä välillä sen jälkeen). Silmäpuoli tapettiin mutta häntä tarvittiin vielä pelastamaan taivaalta tippunut tyttö, jotta tämä saa kerrottua asiansa muille, joten hän heräsi henkiin. Monimutkaista, mutta tämäkin vain yksi arvuuttelu...

      • T0mppa

        Oon ite miettiny kans tota kuolema-teoriaa joskus. Mutta koska saari on havaittu ulkomaailmassa. Siis siellä etelänapamantereella olevalta asemalta käsin, tämän takia saari olisi kuitenkin todellinen ja sitä kautta ihmiset, jotka ovat saarelle joutuneet ovat todellisia eivätkä kuolleita.

        Mitähän sillä 815-lennon löytymisellä tarkoitettiin... " Ei eloonjääneitä", eli olisikohan niin ettei sieltä ole löydetty edes ruumiita...?


      • emz
        T0mppa kirjoitti:

        Oon ite miettiny kans tota kuolema-teoriaa joskus. Mutta koska saari on havaittu ulkomaailmassa. Siis siellä etelänapamantereella olevalta asemalta käsin, tämän takia saari olisi kuitenkin todellinen ja sitä kautta ihmiset, jotka ovat saarelle joutuneet ovat todellisia eivätkä kuolleita.

        Mitähän sillä 815-lennon löytymisellä tarkoitettiin... " Ei eloonjääneitä", eli olisikohan niin ettei sieltä ole löydetty edes ruumiita...?

        Itse ymmärsin, että ruumiit oli löydetty. Mielenkiintoista, kun teoria saaresta viimein tulee ilmi. Ja miten kaikki tapahtumat saarella saadaan sopimaan tuohon teoriaan.


    • Mielenkiintoista

      Tämä taivaalta laskuvarjolla pudonnut voi ihan hyvin olla otherseja. Jokin yhteys hänellä on heihin. Joku välittäjä tms. Hän ei ollutkaan Desmondin morsmaikku niinkuin he olettivat hänen pudotessaan alas. Ja se jo kuollut venäläinen haki tytön pois.
      Ja Desmondhan ei ole others eikä onnettomuudesta selviytynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2419
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2164
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      188
      2098
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1232
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      17
      1204
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe