miten estää väsymys

jor3e

Usein jossain vaiheessa iltaa kun on juomassa nii alkaa sellanen väsymis vaihe että on pakko päästä nukkumaan vaikkei olis juonnu läheskää niin paljoa että sammuis.. auttaisto pannu kahvia ennen ryyppäämään menoa?

sit toinen kysymys mistä ollaa väitelty kavereiden kanssa eli onko sillä mitään merkitystä, että onko syönyt mitään ennen ryyppäämään menoa, ku kuulee aina kavereiden sanovan " huomaa ettei oo syönny tänää mitää ku nousee näin helposti päähän"

9

2266

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alkomaholi

   käy nopeammin päähän jos et syömäpuolesta ole huolehtinut.mitä väsyyn tulee käy raittissa ilmassa välillä haukkaa happee,tai laita tulitikut silmille,pysyy ainakin auki.parempi tikut ku nakit silmillä.

  • dirki

   Mulle on auttanut ryypätessä kun väsymys iskee niin, kun haen suraavaa drinksua niin tilaan tuopillisen kylmää vettä (tai jäävettä). Juo se mahd. nopeesti muttei tarvi ittees siihen tukahduttaa. Mä vetäsen eka puol tuoppii ja sit isoilla huikilla loput ja sitten siirryn taas viinojen pariin. On auttanut, mutta ei aina jos on ollut ihan sika väsyny.

   Mulla nousee viina yleensä paremmin päähän jos en syö. Luulisin, että aika monella nousee toki poikkeuksiakin löytyy. Ainakin yks lihava tyyppi meijän seurassa ei tuu yhtään sen nopeemmin känniin on se sit syöny tai ei. Sellasen oon meijän porukoissa huomannut, että naiset kun eivät syö tulevat nopeesti känniin ja miehet lähinnä väsyvät nopeesti.

  • NainenVantaa

   Juomissakin on eroja. Ainakin olut väsyttää. Jos sitä juot, siirry jossain vaiheessa kirkkaisiin. Ihmettelin tätä joskus työporukassa ja miehet siihen sanoivat, että pakko vaihtaa, että jaksaa:)

   Itse kun en juo kahvia, niin minulle cola-juomat toimivat piristeinä. Tilaan siis jonkun drinksun colalla.

  • Nasusesi

   Älä sy, kun juot. Lihot vain. Itse juon yleensä 4 tuntia syömisestä ja syön vain kerran päivässä, jos juopottelen (ja vähän).

   Yleensä minua väsyttää vasta toisena tai kolmantena juomispäivänä niin, että silmät eivät pysy kiinni. Tllöin ei yleensä voi muuta kuin mennä nukkumaan.

   • hommeli

    jos silmät ei pysy kiinni.eli nukkumaan silmät auki.


  • Yx vaa

   Tottakai sil on merkityst onko syöny ennen ryyppäämistä.Tulee huomattavasti helpommin känniin jos ei ole hyvin syöny tai ei ole syönyt ollenkaan,mutta yleensä tulee sitten huono olokin jos tyhjään mahaan ryyppää.Suositellaan,että päivän aikana pitäisi muistaa syödä hyvin jos illalla bilettämään lähtee,jos haluaa,että hyvä fiilis on.Itsellä ainakin toimii.Mitä väsymykseen tulee,niin miksiköhän useimmat,juo baarissa kahvi kupillisen ja sitten jatkavat taas alkoholin parissa.Piristää kuulemma hetkessä kun ottaa kupin kahvia,jos väsynyt.En tiedä toimiiko kaikilla.Väsymykseen suosittelen,kyllä,että silloin kannattaa lähteä nukkumaan,eikä väkisin yrittää juhlia.Myöskin,jos rankka työ viikko,tai työ päivä takana ja alat ryyppää väsymys iskee nopeasti.

  • hassumassu

   joo niihä se aina tekkeepi voivoiv

  • Riapeettes

   Liiallinen ruokakin voi väsyttää!

  • Tsepu

   Oluessa ei liene merkittäviä määriä natriumia. Efekti lienee tällöin sama kuin paljon veden kanssa eli jonkinasteinen hyponatria, joka sitten väsyttää, kun nestettä tulee poistaneeksi. Suola voisi siis auttaa (ruoka, kunnon vissy, jne.). Vahvassa viinassa ei ole niin paljon nestettä, joten ilmiötä ei vastaavassa määrin esiintyne. Toki alkoholin palamistuotteet (etikkahappo) ovat sitten lopuksi väkevämpänä kehossa eli krapula voi olla pahempi.

   Osa ongelmaa voi myös olla liikkeen puute. Jos on pidemmän aikaa liikkumatta, keho menee helposti jonkinlaiseen lepotilaan, jolloin sitten luonnollisesti syke laskee ja voi alkaa nukuttaa kun ilta venyy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   3281
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   28
   2954
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   108
   1606
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   1513
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   1335
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1246
  7. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   85
   1238
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1093
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   88
   1072
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   945
  Aihe