Sisaret,valitkaa mustamies...

Isoa saanut

Minua niin huvittaa kun jotkut naiset jaksaa tuhlata aikaansa pienellä varustettuihin jätkiin.
Suosittelen valitsemaan mustan,sillä silloin tietää varmasti että kohta saa isoa ja kovaa.
Pienimunaiset suomipojat kannattaa jättää suosiolla väliin.
Onnettomia pikakivääreitä jotka ruiskii reisille heti tussun nähdessään.
Baareista kyllä löytyy jokaiselle oma tummamies,joten nyt haaveista totta ja paneskelemaan rajusti tumman kanssa :)

61

9970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sairastua

      vakavastikkin johonkin tautiin. No elä sitte valita. Oma vikas.

      • hhtthh

        No meni sitten joku onneton vastaamaan provoon ja todisti oman kateutensa mustiin miehiin.
        Minä voisin antaa pientä ruiskua ja vaikka kuinka monta kertaa kenelle tahansa naiselle, mutta en voi. Miksikö? No siksi, että on kunnon pötkö housuissa!


      • klkgjvjh

        Juu se on harmi,kun kaikenlaisia pöpöjä on ihmisissä,mut onhan noita tauteja suomalaisissa häntäheikeissäkin,vaikka millä mitalla?
        Itse olen saanut klamydian parikin kertaa aivan "tavisukoilta" ja satiaisia kantoi yksi muka niin itsestään huolehtiva adonis(HEHHEH!),joten mitä saisinkaan tämmöisiltä kaikkien yhteiskäytössä olevilta ukoilta siis pienimunaisilta valkolaisilta?
        Pitää vain muistaa kondomi.Panee sitten mitä rotu tahansa!


      • onko ne
        klkgjvjh kirjoitti:

        Juu se on harmi,kun kaikenlaisia pöpöjä on ihmisissä,mut onhan noita tauteja suomalaisissa häntäheikeissäkin,vaikka millä mitalla?
        Itse olen saanut klamydian parikin kertaa aivan "tavisukoilta" ja satiaisia kantoi yksi muka niin itsestään huolehtiva adonis(HEHHEH!),joten mitä saisinkaan tämmöisiltä kaikkien yhteiskäytössä olevilta ukoilta siis pienimunaisilta valkolaisilta?
        Pitää vain muistaa kondomi.Panee sitten mitä rotu tahansa!

        taudit lähtösin sun tapasista naikkosista vaikka joskus käytätkin kortsua tummien kanssa. Heh, hee...


      • halua olla
        hhtthh kirjoitti:

        No meni sitten joku onneton vastaamaan provoon ja todisti oman kateutensa mustiin miehiin.
        Minä voisin antaa pientä ruiskua ja vaikka kuinka monta kertaa kenelle tahansa naiselle, mutta en voi. Miksikö? No siksi, että on kunnon pötkö housuissa!

        musta enkä ruskea.

        Oma kalusto Ok. Mutta omapahan on asianne.


    • =)....

      en halua mustaa!!!!!! Joku raja sentään...
      Eikä kyllä ole ollut valittamista suomalaisen koossa tai taidoissa. Oot vissiin törmänny vääriin..

    • yksilöllistä

      kuule tuo peniksen koko, ei mitenkään sidonnainen rotuun. Ja sitä paitsi minun tiukka pilluni ei edes kaipaa tuollaisia.

      • Mies_39

        Oot oikeessa. Mun kikkeli on 18cm ja aika paksu. Pääsääntöisesti siihen ollaan oltu hyvin tyytyväisiä, mutta joskus on tullu liian kiree vastaan. Pimppi saattaa olla joillakin naisilla kireempi kuin toisilla. Kokeilemalla saa parasta. Parasta seksiä, kun tutustuu toiseen ja kokeilee toisen kans uusia juttuja.


    • valitkaa tekin

      rotunainen suomalaisen lyhytjalkaisen päärynävartalon sijaan. Kunnon slaavilainen viileän vaalea, pitkäsäärinen ja hyvin pukeutuva nainen. Turhaa naida lahnaa, antaa matabelen hoitaa ne.

      • jeeee

        just niin


    • maho vittu

      ku niin valtavaa melaa kaipaat? pieni vittu pieni pippeli iso maho vittu iso pippeli, ei siin sen kummempaa

    • on että sisaret

      luulee todella että mustalla olis isompi kyrpä. ei se nyt ihon väristä se kyrvän koko kasva, hahahah.
      ette mitään muuta saa aikaseks ku ressii mustille pojille joilla ei ole iso kyrpä. eihän ne nyt kehtaa edes yrittää tarjota pikku pippeliinsä ja saatikaan mikä pettymys naiselle ku tulikin pikku pippeli tarjolle hahaha

      • örkki

        Se että suomalaiset naiset naitattaa itseään mustilla ja ulkomaalaisilla johtuu siitä, että niin sumalaiset miehet kuin naisetkin ovat niin estoisia, ettei nainen naimisesta nauti. Kun suomalainen nainen tapaa estottomman mustan, niin tottakai se naitattaa itseään, koska pystyy silloin vapautumaan itsekin omista estoistaan, nauttimaan ja toteuttamaan seksuaalisia halujaan.


    • Jetta`89

      Mä oon seurustellut jo kauan yhden söpön somalin kanssa.
      Kyllä on penis huomattavasti pidempi kuin suomalaisilla.
      Arvelisin et jotain 25 cm tai jotain.
      Suomalaisilla yleensä joku 15cm ja se on kyllä jo naurettavaa.
      Koolla on todellakin merkitystä!

      • mittaus

        Ootkohan mitannut ihan oikein? Onhan ne vähän pidempiä...ainaskin 150cm tai jotain...


      • söpön

        somalin kanssa. Joko hän on ympärileikannut sinut?


      • Tyttöystävä kyseli lupaa mustan kokeiluun. Jos kaverilta löytyy yli 18cm niin tervetuloa saunailtaan. Löytyi ja reilusti olikin.
        Kun nussivat Tyttelin pillun turvoksiin niin tuntuu isolta minunkin 15senttinen.


    • tuhkamunia...

      ...eli siis yksi epätietoinen paljasti jälleen tyhmyytensä...mustilla miehillä on pelkkää siitepölyä,,,eli se kuumuus on vaikuttanut pysyvästi....mutta meillä suomi-pojilla on säilössä kunnon nesteet,,,niitä ruiskitaan tarpeen tullen sopiviin kohteisiin....usein kun naisella on valuva valkovuotoinen pillu, niin silloin ruiskitaan reisille tai naamalle,,,,pääasia on, että saadaan helpotus...

    • Sopilo

      ja sitte vaan potemaan sankkeria ja hiviä...

      Ja muuten: ei kaikilla mustilla ole suinkaan isoa, ehkä keskimäärin hiukan isompi kuin muilla...ei musta ihon väri ole mikään ison munan tae vajakki!

    • Sillä

      Nyt munan pituudella nyt loppujen lopuks mitään väliä. Kunhan uppoo pohjaan asti. Ja eihän kenelläkään nyt niin pientä oo ettei uppois :D paksuus on valttia ;)

    • Lilliputtinen

      Niin, ja meidän miesten kannattaa välttää löysiä suomalaisnaisia joilla roikkuu joka paikka. Parempi on panna thaikkua tai virolaista. Ikinä en jätä käyttämättä tilaisuutta jossa tarjolla on ehtaa tiukkaa(oikean kokoista) tavaraa. Suomalaisnaiset ovat likaisia ja haisevia kuin porsaat. Ääntelevätkin samallalailla.

      Terv."SUOMIPOIKA"

    • Ihahaaaaa...

      Ja minä suosittelen sulle hevosta. Sillä on todistettavasti iso. Ja varmasti sulle kelpaa.

      Ihahaaaa....

    • Oote Golokne

      Aina kun nussin naista niin vituttaa se turha hinkkaaminen ennen omaa orgua, joskus jopa
      pari minsaa menee.Mitä nopeempi sen parempi. Ei
      muuta ku rommit pikasesti torvee ja sit karkuu.
      Sillee musta ainaskin tuntuu...

    • Faktaa kuullut

      Pakolaiskeskuksessa pidettiin tilaisuus jossa luennoija käytti lähdeaineistona kirjoja jotka olivat mustien itse tekemiä.
      Hän sanoi julkaisevansa mikä oli tehdyn tutkimuksen mukaa mustan ja valkoisen kalun pituuden erotus, eli nolla milliä. Niinikään hän viittasi kirjaan jossa oli haastateltu naisia jolla oli kokemusta sekä mustista että valkoisista miehistä, heidän kokemuksensa mukaan eroa ei ollut kunmankaan hyväksi.
      Paikallaolleet somalit kiristelivät hanpaitaan ja aika monen naisen naama alkoi punoittaa.

      • suhaus

        ja ne mustat miehet oli lisänneet, että suominaisella on aivan tajuttoman isot pillut! ei heidänkään melansa täytä sitä! namibiassa on suomalaisista naisista oma sanonta:iso vitui ku pesuvatei


      • Nimetön
        suhaus kirjoitti:

        ja ne mustat miehet oli lisänneet, että suominaisella on aivan tajuttoman isot pillut! ei heidänkään melansa täytä sitä! namibiassa on suomalaisista naisista oma sanonta:iso vitui ku pesuvatei

        Nyt jokin ei täsmää. Suomalaiset geenit perimältään kirjoitusten mukaan: Miehillä pieni, naisilla iso..Hmph. Ei oo mahdollista.

        Ainoa selitys on kylmyydestä tullut kutistava vaikutus mikä johtanut ns. teleskooppi ilmiöön täällä pohjolassa. Aatelkaa, etelän mies isottelee heiluvallaan kunnes teleskooppi tekee tuhojaan paineen kasvaessa.

        Entäs tämä: Naiset tunniksi pakastimeen jotta paikat kutistuvat, ja miehet saunaan turvottamaan ja sitteen...


    • nauti tavaksi

      Ja höpön höpö! "isoa saanut" yrittää vain provosoida kaikkia alemmuuskompleksista kärsviä ja naiveja kanssaihmisiä.
      Olen kohta nelissäkymmenissä oleva seksiä rakastava sisar. Nuorempana ja kokemattomampana minäkin olin naivi ja uskoin kaikilla mustilla miehillä olevan normaalia isommat penikset. Nuorena uteliaana asiasta piti ottaa selvää, erikoista kokemusta ja nautintoa toivoen.Iskin ison mustan hauskan ja mukavan miehen ravintolasta. Asunnolla riisuttuamme totesin peniksen olevan aivan "normaalin" kokoinen. Erektio oli ok, mutta jo muutamien työntöjen jälkeen hän laukesi, eikä enää yrityksistämme huolimatta ottanut eteen. Se oli aikamoinen pettymys nuorelle naiselle, jolla oli suuret odotukset. Tähän ikään on tullut paljon kokemuksia ja voin todeta, että eri kansanryhmillä ja roduilla ei ole suurikaan eroja peniksen suhteen. kaikkialta löytyy niin suuria kuin pieniäkin ja kaikkea siltä väliltä. Minun mielestäni tärkeintä ei ole peniksen koko, vaan kuinka osapuolet osaavat rentoutua ja nautia estottomasti toisistaan.

    • liukask

      kukaan ei puhu paksusta kalusta joka täytää isonkin pesän et ulina vaan kovenee reilulla pumpaamisella . paksu tekee kutaa jokaisella pesällä oli pieni .....tai iso

    • AIDSNAINEN

      AIDSIn sain ja en mitään muuta,siinä minun musta kokemus

    • Anonyymi

      Pitääpä oikeasti miettiä asiaa!!

    • Moni he kirjoita seksi mitä he ovat nähnyt porno elokuvia Valkoinen musta ruskea punainen mitä meillä kuulu mistä ja kenen kanssa toisia nosta jalka

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Työni johdosta olen tekemisissä mustien uroiden kanssa. Vuosia jatkuneen omatuntoni ja himojeni välisen taistelun päätteeksi ei lopulta minun itse tarvinnut tehdä valintaa mustasta rakastajasta vaan valinnan teki 2 nuorukaista minun puolestani. Kokemus oli ihanampi kuin olin kuvitellutkaan ja ainoa mitä siitä kadun, on miksi en näitä nautintoja uskaltanut kokea paljon aiemmin.
      Olen yhä naimisissa ja mieheni tietää suhteistani mustaihoisiin mutta se ei tunnu häntä haittaavan.
      Merja47

      • Anonyymi

        Saat ainakin nauttia kunnolla nyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat ainakin nauttia kunnolla nyt

        Kyllä nyt saan nauttia runsaasti seksistä ja ymmärtänyt kuinka turhan ja typerän omantuntoni moralisoinnin takia olen jäänyt vuosia paljosta kaikesta ihanasta paitsi.
        Merja47


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä nyt saan nauttia runsaasti seksistä ja ymmärtänyt kuinka turhan ja typerän omantuntoni moralisoinnin takia olen jäänyt vuosia paljosta kaikesta ihanasta paitsi.
        Merja47

        Ja mikä parasta, että mies hyväksyy sen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mikä parasta, että mies hyväksyy sen

        Olisinpa sen tiennyt jo vuosia sitten! Mutta hyvä että edes nyt. Riittää nyt kun vain kerron mitä on tapahtunut.
        Merja47


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisinpa sen tiennyt jo vuosia sitten! Mutta hyvä että edes nyt. Riittää nyt kun vain kerron mitä on tapahtunut.
        Merja47

        Joo. Saa nauttia koko sydämeensä kyllyydestä kunnon seksistä😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo. Saa nauttia koko sydämeensä kyllyydestä kunnon seksistä😁

        Olen nykyisin kuin uusi ihminen onnellinen elämästäni.
        Merja47


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen nykyisin kuin uusi ihminen onnellinen elämästäni.
        Merja47

        Koska täällä eivät naiset kirjoittele, et sinäkään ole Merja47 vaan Markku47 ja mustat miehet panevat sinua perseeseen,


      • Anonyymi

        Kai ymmärrät että peniksen pituus ei ole ainoa mikä merkitsee seksissä, mustat miehet ovat harvemmin osaavia itse seksissä.


    • Anonyymi

      He­­­i! Ku­­tsum­­­me sinu­­­t kä­­ym­ään uude­­ss­­­a cha­tissa! Mei­­­tä on yl­­i mil­­­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/U6b6P8

    • Anonyymi

      Olkoon varustus mikä vaan mutta kun suomipojat ei osaa puhua! Ujoja reppanoita..

      • Anonyymi

        Minä olen kylläkin toisenlainen sitten osaan puhua aiheesta ja aiheesta, jopa omista tunteistani ja olla romanttinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen kylläkin toisenlainen sitten osaan puhua aiheesta ja aiheesta, jopa omista tunteistani ja olla romanttinen.

        Sitten pitäisi sinut jostain löytää!!


    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Ku­ts­um­­me sinu­t kä­­ymään u­­udess­­­a cha­­­tis­sa! Mei­­­tä on yli miljo­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/T9f7Y6

    • Anonyymi

      Sitten kun pamahdat mustalle miehelle paksuksi ja tietysti haluat synnyttää sen, kun olet tyhmä tyttö, niin tulet myöhemmin huomaamaan että mies otti pitkät ja lapsi kärsii lopun ikäänsä kiusaamisesta koska on erilainen.

    • Anonyymi

      Pyytäkää sitä mustaa miestä näyttämään kikkelinsä heti alkuun kun ensi kerran tapaatte. Jos ei ukko näytä, sillä on niin pieni että se häpeää pientä piliään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvin tunnettu diktaattori sanoi kirjassaan, että kun musta mies saastuttaa tytärtäsi, on jo liian myöhäistä.

    • Anonyymi

      Opettaisivat näille mustille teinipojille edes vähän tapoja kun tuolla valloittaneet alikulkutunnelin ettei kukaan uskalla yksin sieltä enää kulkea. Huutelevat ja ehdottelevat seksiä naisille ja käyvät jopa käsiksi jos erehdyn sieltä kävelemään tai pyöräilemään.
      Virkavaltaa se ei kuulemma kiinnosta, saavat olla missä haluavat sieltä vain sanotaan.
      Seksin himoisia villejähän nämä ovat, ei mitään käytöstapoja!!
      Rva50

    • Anonyymi

      He­i! Kuts­um­me sinu­­t kä­­ymään u­­­ude­­­ssa cha­­tis­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­jo­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/J4b7Y2

    • Anonyymi

      Yhdyn kommenttiin,!!
      Olen tapaillut Somalimiehiä yms jo vuosia❤️

      • Anonyymi

        Oletko koskaan muuhun yhtynytkään.


    • Anonyymi

      U­us­­i s­­­ek­sitea­tteri ava­­­utuu Su­ome­­en! Ku­­­tsu­­mme kaikk­i­­­. Ilmo­­it­tau­­­tum­ine­n ry­hmä­­ämme tääl­­lä 👉 http://1lingo.com/H/J9m5S0

    • Anonyymi

      Ystävättäreni (45 v) oli lomalla Gambiassa ja tuskin malttaa odottaa seuravaa reissua. Sai ihanaa mustaa kalua , tosi nuorta kaiken lisäksi.

    • Anonyymi

      Gambiassahan tädit nauttivat mustista teinipojuista.

    • Anonyymi

      He­i! Ku­ts­umme sinu­t kä­ym­­ään u­­udess­­­a cha­­tissa! Mei­­tä on yl­­i mil­­­jo­­­ona! 👉 http://armtown.com/H/K3a3O5

    • Anonyymi

      Ottakaa lortot vain mustia, nehän pitävätkin naisia toooosi hyvin! Olette heille vain tavara, ette muuta!

    • Anonyymi

      U­u­­­s­i s­­ek­­­si­­tea­­­tteri ava­utu­­­u Su­­ome­en! Ku­­tsu­­mme kaikk­­­i­­­. Ilmo­it­­tau­­tum­ine­­n ry­­hmä­ämm­e tääl­­l­ä 👉 http://antikbutik.com/H/N2u5G8

    • Anonyymi

      No kun näkee noita suominaisia mustan kanssa niin ei kateeksi käy, yleensä mahtuvat pöydän alle seisomaan mutta ei makaamaan...

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe