48h Miljonäärinä

*-Jääenkeli-*

Sinulla on viisi miljoonaa mutta aikaa vain 48 tuntia. 48 tunnin päästä käyttämättömät rahat pitää palauttaa. Mitä tekisit? Saisitko rahat käytettyä? Mitä ostaisit?

8

2365

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä vaan

      5 millillä.

      • MMS

        JA OSTAISIN SIELTÄ KOIRAN JA PENTUJA ROTUYHDISTYKSEN OSASTOLTA


    • kaikki sileeks (-kö?)

      - omakotitalo 500 000
      - taloon tavarat 100 000
      - kesämökki meren rannalta kaikin mukavuuksin 300 000
      - mökille ehkä venhe 50 000 (ei pröystäillä suotta)
      - hulppea kaupunkiasunto 400 000
      - jokunen auto (kesäsportti, käyttöauto, kauppakassi) 100 000

      Ja lopuilla ostaisin rahasto-osuukisa, obligaatioita, osakkeita ym. paperia, viimeiseen senttiin asti. Jos arvopapereita ei kelpuutettaisi niin ostaisin sijoituskiinteistöjä niin pitkälle kuin rahaa riittäis (huono aika tosin nyt, mutta pakko ne olis tuhlata). Kaik mänt!

      48 tuntia riittää hyvin, tuttu pankin sijoitusneuvoja joko auttais hyvää asiakasta tai hommais jonkun sihteerin auttamaan, pankissa myös kiinteistövälitys, joten suurin osa rahoista olis käytetty parissa tunnissa. Lopun aikaa sitten kävisin noukkimassa niitä autoja ym. leluja kaupoista (ei tarttis heti roudata mukana, aina voi ostaa ensin ja sopia toimitusajan ja paikan myöhemmin). Jos tulis kiire niin takas pankkiin ja loppurahoilla äkkiä tiskiltä vaikka jotain valuuttaa.

      Lopputulos: mulla ois kaikkee ja eläisin arvopapereiden/kiinteistöjen tuotoilla loppuelämän.

      Eli jos haluut pistää mulle 5 milliä kokeeksi niin kerropa kehen otan yhteyttä ;)

      • MMS

        -- AUTOKOULU
        --- AUTO
        --- KÄMPPÄ
        ---- KOIRA
        --- JA SITTENN LOPUT PALAUTTAISIN


    • eofmeof

      No ensinnäkin maksaisin velat pois. Ja kuten tuossa joku mainitsi niin autojahan voisi ostaa. Niitä pitäisi olla joka lähtöön. Kesä autoksi sportti auto , hummeri ja tila-auto. Talveksi mökille mönkijä, ja joku city maasturi. Itselleni asuntoja ja myös sellaisia asuntoja jota voisi vuokrata. Kaivaisin hirven ison lammen mökin rantaan ja rementoisin mökin samalla. Ja pakkohan sitä hyväntekeväisyyteen olisi laittaa... Tosin en millekkään järjestölle, vaan matkustaisin paikan päälle ja auttaisin sielä sitten.. Ja kun suomessa ollaan, ostaisin lopuilla metsää. hmm.. ja pakkohan sitä olisi sijoittaa doneen :)

      • MMS

        NO ENSINNÄKIN YLLÄTTÄISIN KAIKKI MENEMÄLLÄ AUTOKOULUUN..SITTEN OSTAISIN EKAN AUTONI ELI VOLVO AMAZONIN KUN OLISIN OLLUT AUTOKOULUSSA
        JOLLA SITTEN LÄHTISIN KÄYMÄÄN FORSSASSA JA SE OLISI FARMARIN.SITTEN OSTAISIN TIETYSTI KAKKOSAUTOKSI MERSUN 450SE JA SITTEN KÄVISIN SAKSASSA JA TOISIN 15 3-18 AUTOA MM C320 KOMPRESSOR TULISI TYTTÖYSTÄVÄLLE..YKSITYISKÄYTTÖÖN W123 28OE JOLLA KÄYTÄISIN TYTTÖYSTÄVÄN SUKULAISIA TAPAAMASSA JA SITTEN HANKKISIN OMAAN KÄYTTÖÖN 230EEN W123.SUKULAISILLE LAHJOITTAISIN 200.0000 EUROA < 100.20.50.EURON SETELEINÄ JA KAHDEN EURON KOLIKKOINA JA SITTEN HAKISIN VIROSTA VANHAN LADAN MALLIA 1500S 2103 JONKA AJAISIN SITTEN SUPER SEA CATISTA SUOMEN MAANKAMARALLE.TAI ECKERÖ LINESTÄ..


    • fiuuuuuh

      Joo tossa ajassa ei oikeen ehdi Lamborghinia hakea Saksasta taikka Eiranrannasta ostaa kämppää. Varata voit mutta maksamaan pääset vasta sitten joskus. Eli 48 tunnissa et ehdi ostaa asuntoa ( maksaa sitä - asuntokauppa vaatii kaupanvahvistajan ja se ei onnistu samana päivänä )
      Tai no ehkä sen Lambon jus ja just ehtii: peruutuslennolla äkkiä Hampuriin ja Lamboliikkeeseen ja laivalla takas. Samalla vois vaikka shoppailla Lybeckin Rolex liikkeessä. Mutta mitään isoja ostoksia ei tuosta noin vaan tehdä noin lyhyessä ajassa. Uutta autoakaan ei ehdi maksaa, sillä niissä on yleensä viikon toimitusaika.

      Suomesta voi tietenkin käytetyn Ferrarin saada jo samana päivänä ja sitten jää aikaa shoppailla Stokkalla niin paljon kunin sielu sietää. Lisäksi voi lahjoittaa pari milliä pelastusarmeijalle vaikka pankin kautta jos ei oo joulukuu ja pata Stokkan ovella.

      Eli tässä mun 48h: Käytetty Ferrari, shoppailua Stokkalla ym. Hesan keskustassa, illallinen hyvässä ravintolassa Hesassa ja taksilla kotiin....pelastusarmeijaa unohtamatta! Ai niin. vielä sama uusiksi huomenna.

      • Suomesta1

        Muuttaisin vittuun suomesta! jos olis rahaa en olis täällä ollenkaan:)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10255
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1576
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe