Parantuminen ja uudelleensyntyminen - Uusi Sielu

Matti E Simonaho

Parantuminen ja uudelleensyntyminen - Uusi Sielu

Niin kutsuttu uudelleensyntyminen Sielulliselta pohjalta on mahdollista. Aikuinen ihminen voi syntyä uudelleen. Lyhyesti kuvailtuna hän saa Uuden Sielun Valtakunnasta, mutta sitä ei saa ilman uhrauksia. Se mikä pitää uhrata on kaikki mikä perustuu vääräoppisuuteen. Siihen kuuluu suuri osa nykyisin käytetystä kielestä ja käsitteistä.

Jokainen sana on punnittava tarkkaan ja on tehtävä selvä pesäero ruumiillisen ja Sielullisen välillä. Jos joku väittää että "Uudestisyntyminen ei ole sielullinen, vaan hengellinen", niin huomioi että hengen Piru voi viedä, mutta Sielua ei. Piru viittoo aina ruumiilliseen jonka se voi viedä, tai johonkin kuolevaan tai taivaalle jossa ei ole mitään. Tämä johtuu siitä että sillä ei ole Sielua. Käytä aina sanoja jotka osoittaa suoraan Sielulliseen perimääsi.

Pidä kiinni IO Käskystä joka on Ensimmäinen Raamattu - se on sinun perusturvasi. Koska riippumatta siitä mitä Raamattuun IO Käskyn jälkeen on kirjoitettu, mikään mitä Raamatusta on opetettu ja opetetaan, ei saa rikkoa Ensimmäistä Raamattua.

Kun etsit, on ehdottoman tärkeää, että et lähde etsimään syyllistä jota voit syyllistää. Jos lähdet sille polulle ja seuraat sen kieltä ja kaikkea mitä siihen kuuluu, myrkytät vain itsesi. Kun etsit määrätietoisesti puhtautta, sen varmasti löydät ja samalla parannat itsesi. Kun on saavuttanut sen mitä vaaditaan, on ansainnut Uuden Sielun.

Riippuen kuinka syvältä ammennat puhtaasta lähteestä, sen mukaan määräytyy suojasi, ja sen mukaan kasvaa myös vastuusi. Henkilökohtainen osa sinun Sielua luetaan ja se jonka Sielusi osoittaa syylliseksi tuomitaan - samalla puhdistuu koko sinun Sielullinen sukujuuresi. Sinun ei tarvitse sanoa yhtään väärää sanaa eikä tehdä yhtään väärää tekoa.

Sivulla myös : Kielen vaikutus terveyteen

Kielen puhtaus ja eheys on yhtä tärkeä ihmisen henkiselle hyvinvoinnille kuin iho, sen puhtaus ja sen eheys on ruumilliselle hyvinvoinnille. Kuinka puhdas kieli on, siihen perustuu yhteys Mielen ja Sielun välillä. Puhtaaseen kieleen ei sisälly pelkästään kirjaimet, miten ne äänetään, sanat ja kielioppi sinänsä, vaan puhtaaseen kieleen kuuluu myös puhdas oppi. Kieli on fyysisen kehon tuote jolla tuomme julki ajatuksemme ja samalla sielunlaadun.
Kaikki mitä näemme, kuulemme ja koemme kehomme ulkopuolelta, on alin mahdollinen tajunta.

Ulkopuolelta tulleet tiedot lähetetään Mieleen joka pitää sisällään kaikki työkalut tietojen tulkitsemiseen. Kun ulkoapäin tuleva tieto on käsitelty Mielessä, se ohjataan Sieluun joka on Mielen yläpuolella. Jos kielessä on epäpuhtaita elementtejä ja ulkoapäin tuleva oppi on harhaanohtava, yhdessä ne vaikuttaa Mielen ja Sielun välisen yhteyden laatuun. Mitä heikompi yhteys Mielen ja Sielun välillä on, sitä heikompi ihminen on henkisesti - mutta myös ruumiillisesti.

Vääristynyt kieli aiheuttaa häiriöitä erittäin herkässä keskushermostossa ja niiden häiriöiden myötä yhteys Mielen ja Sielun välillä heikkenee. Riippuen siitä kuinka vahva häiriö mielen ja Sielun välillä on, saattaa tulos olla mielenterveydellinen ongelma. Kuinka hyvä yhteys Mielen ja Sielun välillä on, se paljastuu aina palautteesta minkä annamme ja millä tavalla palautteen annamme kun tiedot on käsitelty.

... .. .

http://kivi.suomalaiset.org/kivi.pl?nayta=kieliiaterveys

5

930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitten

      tarkoittaako tämä sitä ettei ruumiillinen jälleensyntyminen ole mahdollista, mielestäsi.

      • Matti E Simonaho

        Ei tarkoita, vaan päinvastoin. Jos sielu elää niin silloin ruumiillinen jälleensyntyminen on mahdollista.


      • Matti E simonaho
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        Ei tarkoita, vaan päinvastoin. Jos sielu elää niin silloin ruumiillinen jälleensyntyminen on mahdollista.

        Jos uskot että veren juonnnin ja lihan syönnnin kautta yhdistyt Jeesuksessa, niin voit unohtaa sen koska se on harhaoppia ja pahimipia herjoja mitä on. Koska se mitä suuhusi laitat, se tulee aikanaan ulosteena ulos.


    • eksynyt.

      Matti, kannattaa muistaa se vanha kalastajan sääntö että laskemansa pyyntivälineet on välillä koettava, jokainen!! Muussa tapauksessa ajatukset kuolevat tarpeettomasti.

      • Matti E Simonaho

        " Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. "

        Jokainen itse valitkoon kalastuspaikkansa ja mihin verkkonsa heittää. Yllä oleva lyhyesti; "Kerro totuus, ja se joka ei kuuntele, menkööt helvettiin".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe