Mitä tämä yhdistys tekee? Onko rekisteröity? Voisiko siellä olla jotenkin epäsuorasti esimerkiksi ohjausta kannabiksen kasvattamiseen?? Kun poikani niin innoissaan siitä puhuu ja on mennyt ostamaan jopa paidan sieltä jossa kannabiksen lehti!
IRTI ELÄMÄSTÄ RY
5
452
Vastaukset
- Laur@
Sulla on netti käytössä, mutta et sitten osaa käyttää esim. Suomi24 hakua?? Laita hakusanaksi yksinkertaisesti Irti Elämästä ry ja kas, pääset kyseisille sivuille (osoitteen näköjään ehti jo joku laittaa tuohon yläpuolelle). Sieltä selviää. Ainakin ensivilkaisulta näytti ihan harmittomalta... Mutta eipä sitä ikinä tiedä, mitä nuo nuoret keksii.
- NIMI JA KOTIPAIKKA
Irti Elämästä -yhdistyksen säännöt
1 § NIMI JA KOTIPAIKKA
Yhdistyksen nimi on Irti Elämästä ja sen kotikunta Helsinki.
2 § TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU
Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on herättää pahennusta ja huomiota tuomalla esiin epäsosiaalisia, tarpeettomia, rumia, vastenmielisiä, epähygieenisiä, hikipinkoja, näsäviisaita, omituisia, mauttomia, epämuodikkaita, rasvaisia, kunnottomia, kainoja, tylsiä ja ikävystyttäviä asioita. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys
1. Järjestää voimakkaasti kantaaottavia tapahtumia, tempauksia ja performansseja.
2. Osallistuu julkiseen ja yksityiseen keskusteluun, sikäli kun se liittyy asioihin, joita yhdistys haluaa tuoda julki tai mikäli keskustelu voidaan niihin kääntää.
3. Valmistaa ja levittää aihetta väljästi sivuavaa propagandaa ja taidetta.
4. Voi hyväksyä perustettavaksi aihetta väljästi sivuavia alajaostoja, jotka ovat kuitenkin itsenäisiä yksiköitä, joiden toiminnasta Irti Elämästä -yhdistys ei ota vastuuta.
5. Seuraa inspiraatioota ja toimii sen mukaisesti. Toimintansa tunnetuksitekemiseksi yhdistys voi valmistuttaa ja myydä rintanappeja, paitoja ja muita vastaavia tuotteita tästä kuitenkaan voittoa tavoittelematta.
3 § JÄSENET
Yhdistyksen jäsenen tulee sisäistää yhdistyksen toiminnan tavoitteet ja kannattaa niitä. Jäseneksi haluavan tulee kirjoittaa hakemus yhdistyksen antamien ohjeiden mukaan ja toimittaa se yhdistyksen istuvalle puheenjohtajalle, joka voi tarpeen mukaan hylätä epäkelvon hakemuksen. Yhdistys ottaa vastaan vapaaehtoisia jäsenmaksuja, joiden suuruudesta päättää hallitus. Jäsenen erottamisessa sovelletaan yhdistyslain 14§:n periaatteita, kuitenkin siten, että erottamisesta päättää hallitus ja erottamisen syy voidaan määrätä erikseen.
4 § ALAJAOSTOT
Yhdistyksen alaisuuteen voidaan perustaa alajaostoja, joiden toiminnan tavoite ja laatu eroaa yhdistyksen vastaavista. Perustamispäätöksen hyväksyy yhdistyksen hallitus, joka voi myös tarpeen tullen lakkauttaa alajaoston. Muutoin alajaostot vastaavat toiminnastaan ja säännöistään itse.
5 § HALLITUS
Hallituksen jäsenten toimikausi on yksi kalenterivuosi. Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat sääntömääräisessä syyskokouksessa valitut puheenjohtaja ja 3-10 jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä valitsee muut tarvittavat toimihenkilöt. Hallitus on päätösvaltainen, jos puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään kaksi jäsentä on saapuvilla. Hallituksella on yhdistyksessä päätös- ja toimeenpanovalta, eikä tätä tai itse hallitusta voida yhdistyksen kokouksen päätöksellä kumota. Päätöksissä vaaditaan 5/6 -äänienemmistö. Hallitus voi halutessaan järjestää kokouksensa virtuaalisena.
6 § TILIT JA TILINTARKASTUS
Yhdistyksen tilikausi on yksi kalenterivuosi. Tilinpäätös asiakirjoineen on annettava tilintarkastajille viimeistään kaksi viikkoa ennen sääntömääräistä kevätkokousta. Tilintarkastajien on annettava kirjallinen lausuntonsa hallitukselle viimeistään viikkoa ennen sääntömääräistä kevätkokousta. Yhdistyksen tilintarkastajan ja varatilintarkastajan toimikausi on yksi kalenterivuosi.
7 § YHDISTYKSEN KOKOUSTEN KOOLLEKUTSUMINEN
Yhdistyksen kokouksien kutsut lähetetään sähköpostitse. Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten kutsut lähetetään vähintään kolme viikkoa ennen kokouksen alkua. Muiden kokousten kutsut lähetetään vähintään kaksi viikkoa ennen kokouksen alkua. Tämä ei kuitenkaan koske hallituksen kokouksia.
8 § YHDISTYKSEN KOKOUKSET
Yhdistyksen kevätkokous pidetään maalis-huhtikuussa ja syyskokous syys-lokakuussa. Yhdistyksen hallitus voi tarvittaessa päättää poikkeuksista kokouksien järjestämisajankohdissa. Ylimääräinen kokous pidetään, kun hallitus katsoo siihen olevan aihetta tai kun vähintään kymmenesosa (1/10) yhdistyksen jäsenistä sitä hallitukselta ilmoittamaansa asiaa varten kirjallisesti pyytää. Kokous on kutsuttava viikon kuluessa pyynnön esittämisestä. Jokaisella jäsenellä, ikään katsomatta, on yhdistyksen kokouksissa yksi ääni.
9 § SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET
Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1. kokous avataan;
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa;
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus;
4. esitetään tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajien lausunto;
5. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta;
6. päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille;
7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut ja kokoukselle esitetyt asiat;
Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. kokous avataan;
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa;
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus;
4. vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle toimintakaudelle;
5. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavaksi toimintakaudeksi;
6. valitaan tilintarkastaja ja hänelle varamies seuraavaksi toimintakaudeksi;
7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut ja kokoukselle esitetyt asiat;
Yhdistyksen kokouksessa voidaan käsitellä myös asioita, joita ei ole kokouksen esityslistalla, lukuun ottamatta yhdistyslain 23 §:ssä määriteltyjä ja niihin verrattavia asioita, joista on oltava maininta kokouskutsussa.
10 § SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN
Näitä sääntöjä voidaan muuttaa hallituksen päätöksellä.
11 § YHDISTYKSEN PURKAUTUMINEN
Päätös yhdistyksen purkamisesta voidaan tehdä yhdistyksen kokouksessa, jos puheenjohtaja ja vähintään 3/4 annnetuista äänistä kannattavat päätöstä. Yhdistyksen purkautuessa tai jos se lakkautetaan yhdistyksen varat käytetään yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen yhdistyksen kokouksen määrämällä tavalla.
12 § LISÄPYKÄLÄT
1. Yhdistys on läpeensä Tampere-vastainen.
2. Yhdistys ei ole vastuussa jäsentensä välisistä sosiaalisista kontakteista.
3. Yhdistys ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista tiedonkulussa (esimerkiksi sähköposti).
4. Yhdistys pyrkii tuomaan esille doz-taidetta toimintansa ohessa.
Copyright 1999 Lauri Räty, Ismo Kiesiläinen - Jepujepu
Taitaa olla samaa mallia.
- öööö
sitä löytyi aikanaan maikkarin sätistä, sätti on kuitenkin muuttunut jopa siitä alaspäin huonommaksi, ainakin näillä mömmöpäillä oli väliä huumoriakin mukana.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t744528- 332551
- 402394
Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin211835Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐401732- 821573
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?251572- 1511407
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..231277Miehelle...
Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät901155