Tulen varmaan uskoon

Kangassaari

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut alkaa uskovaiseksi. Iltasin mietin, miten toimia että aamulla heräis uskovaisena. Nyt luen uskovaisten kirjallisuutta ja odottelen, että jotain tapahtuisi.

13

1909

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sive Lee

   Merkki kyllä ei ole mikään konkreettinen merkki, vaan se on tunne että nyt olen uskovainen. Ääritilanteessa saatat kuulla vaikka Jeesuksen äänen korviesi välissä.

   Minä ainakin vaatisin hieman enemmän todisteita. Jotain stigmatoja tai jotain :)

  • _Mervi_

   No mitäs ajattelet Jeesuksesta? Kuka hän sun mielestäsi oli?

  • Munkkiniemi

   Sinun pitää uskoa että jeesus on jumalan poika ja että hän on kuollut sinun syntiesi tähden ja että jumala on hänet kuolleista herättänyt. Ja viedä rukouksella syntisi herran eteen jotta saat ne anteeksi ja pyytämällä jeesusta astumaan elämääsi ja johdattamaan sinut alkuun. Sen voin sanoa että kannattaa käydä vaikka vapaakirkossa tai helluntaikirkossa kuuntelemassa ;) Kiitos jeesus että muistat tätä Kangassaari nimen takana olevaa henkilöä, minä en häntä tunne mutta sinä tunnet.
   Johdata hänet luoksesi ja tuntemaan sinut, aamen!

   • Kas näin

    jeesustelijat aina kehuvat, kuinka uskonnossansa ei ole mitään pakkoja ja ihan vapaasti saa vain uskoa... kunhan ihan vapaasti uskoo täsmälleen oikein :)

    Etkös sinäkin oikein palavasti haluaisi, että kaikki uskoisivat samalla tavalla kuin sinä?


  • Santra

   Jos kokosydänmestäsi etsit elämällesi muutosta ja tahdot löytää Hänet joka on kuningastenkin Kuningas etpä pahaa tietä etsi. Lue vain kirjoja, mutta ennenkaikkea ota raamattu ja lue sitä. Aloita vaikka Johanneksen evankeljumista. Siellä sinulle kerrotaan kuinka uskoon voi tulla. Hän, Jeesus itse on johdattava sinut tuntemaan totuuden. Uskon, että voit löytää Hänet,siis Jeesuksen elämääsi hiljaisuudessa yksinkin rukoillen, mutta ole rohkea ja mene todellakin johonkin srk vaikka helluntaihin tai vapaakirkkoon. Sanon, että vapaisiin suuntiin, sillä siellä ainakin on raamatun mukainen oppi. Kuuntele siellä sanaa, sillä usko tulee kuulemisesta. Sydänmellä uskoen tullaan vanhurskaaksi ja suulla tunnusten pelastutaan.
   Itse olen uskova.

  • araldit

   Uskoon pääset sisälle kun rukoilet että Jeesus tulisi elämääsi, että Hän ottaisi elämäsi käsiinsä. Ite tulin uskoon just siten että aloin lukea raamattua ja hengellisiä kirjoja. Tunsin aina lukiessa Jumalan Hengen läsnäolon. Tein ratkaisun että pyysin Jeesusta tulemaan elämääni ja antamaan syntini anteeksi. Sain kokea uudestisyntymisen eli uskoon tulon. Aamulla kun heräsin, oli ihmeellinen rauha sisimmässäni. Tiesin vaan että olin nyt uskossa ja pelastettu. Siitä se lähtee. Herra haluaa sinut valtakuntaansa!

  • Olavi2

   Kuule ystäväni !
   Uskovaiseksi ei voi ruveta,
   Uskovaiseksi eli Jumalan lapseksi täytyy syntyä
   uudesti ylhäältä.
   Miten se tapahtuu ?

   Menet johonkin kirkkoon jossa tehdään alttarikutsuja, niitä on paljon sellaisia kirkkoja
   ja kun siellä kysytään, että onko täällä ketään
   joka tahtoo tulla Jumalan lapseksi, niin nosta kätesi merkiksi, että sinä haluat, sitten ne sanovat että tule tänne eteen, niin me rukoilemme puolestasi, ja kun menet sinne kirkon eteen, niin polvistu siellä, ja rukoile ja sano että:
   Herra Jeesus minä kiitän sinua että kuolit minun puolestani, ja kannoit kaikki syntivelkani, ja kärsit niistä rangaistuksen, nyt minä otan pelastuksen vastaan, uudestisynnytä minut Herra Jeesus, minä tahdon tästä lähtien olla sinun omasi
   kokonaan, enkä häpeä sitä ihmisten edessä, ettei sinun tarvitse hävetä minua Jumalan ja enkelien edessä. Tulee minuun asumaan Herra Jeesus nyt,
   minä tahdon olla kokonaan sinun.
   Ja Jumala on uskollinen ja itseänsä kieltää hän ei saata, sanoo pyhä raamattu.

   Olavi2

   • Pesko

    jos asuisit jossain arabimaassa. Koskapa olet suomalainen, olet kristitty. Mutta siihenkään hölynpölyyn ei tarvitse eikä kannata uskoa.

    Itse roikuin tietämättömyyttäni neljäkymppiseksi jeesusjutuissa, enkä tullut onnelliseksi vaikka ravasin lut.kirkon lisäksi kaikki merkittävimmät uskonyhteisöt "rauhaa" hakemassa. Helluntaiuskova äiti ja monet muut olivat saaneet uskomaan, että minä muiden mukana tarvitsen Vapahtajaa syntieni sovittajaksi ym. sellaista. Lopulta tajusin, etten tarvitse minkään maailman vapahtajaa enkä ole velkaa millekään jumalalle. Ahdistus lakkasi. Tosin vasta sen jälkeen, kun olin laajalti tutustunut uskontojen ja niiden jumalien historiaan, ja tullut vakuuttuneeksi, että ne kaikki ovat ihmisten keksimää toiveajattelua. Minusta tuli uskonnoton eli ateisti ja entistä onnellisempi.

    ps. Vääristä teoistani olen vastuussa vain itselleni tai toisille ihmisille.


   • Tuhlaajapoikanen
    Pesko kirjoitti:

    jos asuisit jossain arabimaassa. Koskapa olet suomalainen, olet kristitty. Mutta siihenkään hölynpölyyn ei tarvitse eikä kannata uskoa.

    Itse roikuin tietämättömyyttäni neljäkymppiseksi jeesusjutuissa, enkä tullut onnelliseksi vaikka ravasin lut.kirkon lisäksi kaikki merkittävimmät uskonyhteisöt "rauhaa" hakemassa. Helluntaiuskova äiti ja monet muut olivat saaneet uskomaan, että minä muiden mukana tarvitsen Vapahtajaa syntieni sovittajaksi ym. sellaista. Lopulta tajusin, etten tarvitse minkään maailman vapahtajaa enkä ole velkaa millekään jumalalle. Ahdistus lakkasi. Tosin vasta sen jälkeen, kun olin laajalti tutustunut uskontojen ja niiden jumalien historiaan, ja tullut vakuuttuneeksi, että ne kaikki ovat ihmisten keksimää toiveajattelua. Minusta tuli uskonnoton eli ateisti ja entistä onnellisempi.

    ps. Vääristä teoistani olen vastuussa vain itselleni tai toisille ihmisille.

    Ei tarvitse "ravata" minnekään=) Vapahtajamme edessä saamme olla ihan 100% oma heikko syntinen itsemme, joka vilpittömin sydämin etsii Herraa ja huutaa avuksi äänen nimeään! "Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan. Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden. Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman. Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa." - Matt 5:3-11. Pesko, tee parannus ja palaa takaisin Jeesuksen luo, ennekuin on liian myöhäistä! Jumalan armoa ja rauhaa Jeesuksessa Kristuksessa, teille etsijät ja jo löytäneet!


  • tounimakarouni

   Jos oikeasti tahdot uskoa Häneen Kaikkivaltiaaseen Jumalaan ni kyllä varmasti saat uskoa!Rukoile häntä ja lue raamattua sillä Jumala varmasti kunnioittaa haluasi/päätöstä seuraa häntä! Olet Pelastettu ja monet monet muutkin!!

  • sunnyriver

   Niin minäkin tein aikanani, lueskelin varmaan vuoden verran hengellistä kirjallisuutta.
   Asiaa auttaa, että hakeudut elävien uskovien
   piiriin, rukoilemaan yhdessä hengellisiin kokouksiin. (Esim. Markku Koivisto, helluntailaiset, Kansan Raamattuseura, Vapaakirkko, onhan näitä..)Esirukoustuki on tärkeä!
   Ja tsemppiä, välillä etsinnän vaihe kestää, mutta se kannattaa!
   (Ja toiselle se uskoontulo saattaa olla vain se, että huokaisee Jeesukselle: Tässä minä olen
   kaikkine synteineni. Tulen luoksesi, anna anteeksi kaikki pahat tekoni.)
   Siunausta sinulle!

  • Wez

   Uskoontulo on sita etta ihminen kaantyy Jumalan puoleen. Kun me ei olla uskossa, me eletaan erossa Jumalasta, moni sanoo etta; okei, ma uskon etta Jumala on olemassa. Raamatussa Jaakob kirjoitti sellasesta; pahat hengetkin uskovat sen, ja vapisevat. Joka tapauksessa meidan ja Jumalan valilla on kuilu, yhteys on poikki. Meidan synnit on erottanu meidat Jumalasta. Ihminen kulkee luonnostaan pois pain Jumalasta, Jeesus sanoi etta suurin synti on se etta te ette usko. Se on sita etta kaantaa selkansa Jumalalle. Mutta Jeesus karsi sen tuomion mika meidan olis pitany saada meidan syntien takia. Kun meidan synnit on tuomittu Jeesuksessa, me voidaan kaantya Jumalan puoleen, Jeesus sano olevansa tie, totuus ja elama. Eika oo muuta tieta takasin Isan luo.. Itte ma annoin elamani Jeesukselle nelja ja puoli vuotta sitten. Olin miettiny jonkun aikaa uskon asioita.. Olin sitten tapani mukaan juomassa yks kaunis perjantai ilta ku paatin etta ma en jaksa tata enaa, ma haluan katsoo mita Jeesus vois antaa mulle. Ma tyhjensin sit kaljani ja menin helluntaiseurakunnan ns.teetuvalle ja sanoin et haluan antaa elamani Jeesukselle. Se oli ihan yksinkertainen rukous, Jeesus ma uskon suhun, ma uskon etta sa oot todellinen ja sa kuolit mun puolesta. Ma tarviin sua, anna mun synnit anteeks, tuu mun elaman Herraks ja Vapahtajaks. Kun ma laksin sielta mulla oli niin hyva olla ettei oo koskaan ennen ollu, vapaus ois hyva sana kuvaa sita tunnetta. Ja rauha. Mun ei tehny mieli juoda, ma soitin kyydin ja laksin kotiin. Jotain mun sisalla muuttu ihan taysin kun pyysin Jeesusta tulee mun elamaan, enka ma saanu sita muutosta itte aikaan, sen teki Jumala. Raamattu sanoo etta jokainen joka on Kristuksessa on uusi luomus, vanha on kadonnut ja uusi on tullut tilalle. Kun ihminen kohtaa Jeesuksen ni sydamessa tapahtuu jotain, ihminen muuttuu, syntyy uutta elamaa. Jumala anto kaikille mahdollisuuden alottaa alusta, puhtaalta poydalta. Eika siina kun tulin uskoon ollu kyse siita mita sanoja kaytin tai miten uskoin. Vaan siita etta kohtasin Jeesuksen. Joku tossa oli kommentoinu et Jeesustelijat haluaa kaikkien uskovan just niinku me uskotaan. Mutta usko on suhde elavaan Jumalaan, Raamattu sanoo, etta jokaselle joka otti Jeesuksen vastaan Han antoi oikeuden tulla Jumalan lapseksi. Jos sina suullasi tunnustat etta Jeesus on Herra, ja sydamessasi uskot etta Jumala on herattanyt hanet kuolleista olet pelastuva. Ala vaan odota et tulet uskoon, vaan sano Jeesukselle et sa haluat pelastua ja sa uskot Haneen. Han on todellinen ja rakastaa sua ja kuoli sun puolesta. Uskossa elaminen on sita et elamaa Jumalan kanssa. Jumalalla on suunnitelma meidan elamalle, silla taa maailma tarvii ihmisia jotka auttaa toisia, kertoo Jeesuksesta, rakastaa, valittaa, lahtee lahetystyohon tai jaa kotimaahan, perustaa seurakuntia, vierotushoitopaikkoja, orpokoteja etc. etc. Jumala ettii ihmisia jotka antas elamansa Hanen kaytettavakseen. Se on elamaa jolla on merkitys isolla M:lla :)

   • Nyt sinulla on

    paljon asiasi puolesta rukoilijoita. sekin auttaa asiaa. Kyllä Jeesus totta on, vaikka joku toista väittää. Rukoile, että Hän tulee sydämeesi ja puhdistaa sinut synneistäsi. Huomaat, että totta se on. Kaikella voi olla aikansa. jumala kypsyttää sinua.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2191
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1151
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1091
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   897
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   892
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   821
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   216
   783
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   725
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   691
  Aihe