Salaliitto musiikin tuottamisessa..

432Hz

31

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skezpikko

      Se on kyllä oikeasti 440Hz standardina, eikä NWO:lla liene mitään tekemistä asian kanssa.

      Ääniraudat on kautta historian hieman vaihdelleen A:n taajuudessa, tarkemmin voi aloittaa lukemisen vaikkapa:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Concert_pitch

      Tuskin tuossa on salaliitoksi aineksia, ihminen kun ei tiettävästi värähtele millään yhteisellä vakiotaajuudella, eikä Mythbusters onnistunut edes kuuluisassa ruskeassa nuotissaan.

    • Anonyymi

      https://www.rumba.fi/uutiset/skandaali-suomirapissa-cheekin-ja-gettomasan-sanoitusten-taustalla-sama-haamukirjoittaja/

      Skandaali suomiräpissä: Cheekin ja Gettomasan sanoitusten taustalla sama haamukirjoittaja

      Haastattelu yksinoikeudella Rumbassa.

      01.04.2024

      Jarkko Fräntilä

      Ylivieksalainen Erja-Maija Ylitalo on paljastunut Cheekin ja Gettomasan haamukirjoittajaksi. Ylitalo on kirjoittanut molempien räppäreiden sanoitukset koko heidän uransa ajan.

      Tätä nykyä eläkkeellä oleva 78-vuotias Ylitalo kertoo Rumballe, että molempien artistien urat suunniteltiin alusta loppuun räppilaboratoriossa, joka sijaitsee salaisessa paikassa lähellä Kokkolaa.

      Jare Henrik Tiihonen valittiin Cheekin rooliin tuhansien hakijoiden joukosta. Cheekille Ylitalo on kirjoittanut kaikki räpit vuodesta 2001 lähtien, jolloin ilmestyi artistin debyyttialbumi Human & Beast.

      ”Olen aina pitänyt kielitieteistä, ja päätettiin siinä kokeilla sitten täyden uuden kielen rakentamista. Ihmiset jostain syystä kuvittelivat, että räpit olivat englanniksi. Eivät ne olleet, mutta emme sitten jaksaneet enää lähteä väärinkäsityksiä korjaamaan”, Ylitalo kertoo pihamaallaan Ylivieksassa yorkshirenterrieriään rapsuttaen.

      Kaiken kaikkiaan Ylitalo kirjoitti Cheekin räpit yhdeksälle studioalbumille.

      ”Jossakin vaiheessa huomattiin, ettei noihin tarvinnut niin paljoa panostaa. Pantiin sekaan vähän lätkätsemppisanoituksia ja Paulo Coehloa, ja sehän meni sitten läpi kuin väärä raha. Välillä Roope Ankka kävi meillä mentoroimassa kirjoittajaworkshopeissa rikastumisesta.”

      Gettomasan Ylitalo rakensi monesta eri osasta. Tärkeintä oli kuitenkin keksiä hänelle toimiva taustatarina.

      ”Jossakin vaiheessa huomasimme, että Jyväskylässä on douppi räppiskene, ja päätimme keksiä artistille nuoruuden Kortepohjaan. Gettomasahan on oikeasti kotoisin Helsingin Punavuoresta. Uran alkuvaiheessa suurin hankaluus olikin saada putipuhdas stadilainen puhumaan Jyväskylän murteella. Lopulta ankaran työn ansiosta tämä onnistui, ja saatiin ne vokaalit sitten venymään oikealla tavalla. Päähesulilaisillahan sanat ovat yleensä silkkaa konsonanttikalinaa, joka on aivan kammottavan kuuloista nasaalimorsetusta.”

      Ylitalo kirjoitti ensimmäiset Gettomasan räpit Ruubenin kanssa julkaistulle Vellamo LP:lle. Sittemmin Ylitalo on kirjoittanut Gettomasalle kaikki räpit samaan tapaan kuin Cheekille.

      Vaikka Ylitalo onkin pääasiallisesti yksin vastannut kaikista
      Gettomasan sanoituksista, niin joskus räppejä tehtiin cabal-workshopeissa, joihin osallistuivat kaikki Suomen eturivin säveltäjät ja sanoittajat.

      Esimerkiksi syystäkin suomiräpin klassikoksi nostetulla Diplomaatti-levyllä sanoituksia työsti jossakin vaiheessa

      50 hengen työryhmä, jossa mukana oli nimiä aina Janne Samuli Sirviöstä Lasse Kurjen kautta Aikakoneen Makiin sekä tietenkin Asko Kalloseen.

      Mutta mitä jatkossa Ylitalolle? Cheekin ja Gettomasan myötä räppigeimi on pelattu läpi. Ylitalo myöntää, että lopettaminen on käynyt mielessä useampaankin otteeseen. Työryhmässä onkin päädytty yllättäviinkin ratkaisuihin, jotta työ olisi yhä kiinnostavaa.

      ”Tällä hetkellä meillä on työn alla muutamankin toimittajan imagonhallinta. Oskari Onninen ja Jyrki Lehtola alkavat olla jo sellaisella levelillä, että ollaan ihan tyytyväisiä lopputulokseen. Ollaan myös nyt vuosikausia lykätty erään toimittelijan Instagramiin kissakuvia ja otoksia aivan saakelin kalliista hipsteribisseistä, jotka maistuvat lähinnä kuselle ja kiljulle. Rakennetaan siitä sellaista ylimielistä, itsestään liikoja luulevaa keski-ikäistä setämiestoimittelijaa, joka ei tajua, kuinka etuoikeutetussa asemassa on. Tokihan sellaiset 95 prosenttia suomalaisiin musiikkijulkaisuihin kirjoittavista ovat jo tuollaisia, mutta turha kai sitä toimivaa muottia on rikkoa”, Ylitalo lisää naurahtaen.

      ”On tässä kaikenlaista silti yhä suunnitteilla musiikinkin suhteen”, Ylitalo kertoo ja haukkaa palan korvapuustistaan. ”Esimerkiksi tällä hetkellä meillä on kansainväliset verkot vesillä erään hemaisevan punapään suhteen. Uskomme, että hänestä voi tulla vielä supertähti. Yhden biisin hän on jo julkaissut.”

      Rumballa onkin ilo ja kunnia esitellä Ylitalon uusin projekti. Kyseisen uutuuskappaleen voit kuunnella täältä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010103711.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

      Kulttuuri|

      Elokuvat

      Osa näyttelijöistä on päättänyt kieltäytyä kommentoimasta Gazan sotaa gaaloissa suojellakseen uraansa

      Osa skandaaleja pelkäävistä tähdistä aikoo kieltäytyä haastatteluista kokonaan.

      14:44

      GAZAN sota heijastuu myös alkuvuoden suurin palkintogaaloihin. The New York Timesin haastattelemat asiantuntijat uskovat, että Israelin ja Hamasin välinen taistelu on jakanut voimakkaasti mielipiteitä elokuva-alalla ja koko yhdysvaltalaisessa viihdeteollisuudessa.

      Aiempina vuosina palkitut filmitähdet ovat ottaneet usein kiitospuheissaan esiin maailmanlaajuisia ongelmia, kuten seksuaalisen häirinnän, pakolaiskriisin, ilmastonmuutoksen tai Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, ja saaneet kannanotoilleen hyväksyntää.

      Gazan sota on aiheena vaarallinen, sanoo mediatutkija Martin Kaplan Etelä-Kalifornian yliopiston Norman Lear Centeristä.

      ”Erityisesti punaisen maton lausunnoissa tai kiitospuheissa ei voi reagoida asiaan niin ettei se loukkaisi jotakuta”, Kaplan sanoo.

      ”Ja kun lisätään mukaan alkoholi, niin kuin näissä palkintogaaloissa on tapana, niin mikä voisikaan mennä pieleen”, hän lisää ironisesti.

      HOLLYWOODIN elokuvateollisuudessa työskentelee paljon juutalaisia ja Israel on saanut tukea Yhdysvaltojen juutalaisyhteisöltä. Samalla viihdealan sisältä on tullut myös tukea palestiinalaisille, ja Israelin sotatoimet Gazassa on tuomittu.

      New York Timesin mukaan jotkut Oscar-gaalaan osallistuvat tähdet ovat päättäneet olla antamatta haastatteluja tilaisuudessa. Vaarana on, että kannanotot synnyttävät skandaalin, joka voi pahimmillaan vaikeuttaa tähden uraa.

      Todennäköisimmin sodasta kysytään tähdiltä, jotka ovat jo ottaneet julkisesti kantaa aiheeseen, sanoo elokuvalehti Varietyn toimittaja Mark Malkin.

      ”Jos he ovat postanneet siitä Instagramissa tai julkaisseet avoimen kirjeen, se on reilua peliä”, hän sanoo.

      Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa jaettavien Golden Globe -palkintojen lisäksi alkuvuoden seuratuimpiin palkintogaaloihin kuuluvat helmikuussa järjestettävä Screen Actors Guildin palkintojuhla sekä brtittiläisen elokuva-alan BAFTA-gaala ja lopulta 11. maaliskuuta järjestettävä Oscar-gaala.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20080943

      Rap-tähti Diddyä vastaan nostettu liuta syytteitä – liittovaltion poliisi tutki asunnot Miamissa ja Los Angelesissa

      26.3

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.soundi.fi/uutiset/taylor-swiftin-showt-ovat-satanistisia-rituaaleja-taynna-piilotettuja-viesteja-sanoo-boyzone-laulaja-niissa-on-paljon-pahuutta/

      Taylor Swiftin show’t ovat saatanallisia rituaaleja täynnä piilotettuja viestejä, sanoo Boyzone-laulaja – ”Niissä on paljon pahuutta”

      Eikä Swift ole ainoa "demoninen" artisti, sanoo Shane Lynch.

      26.2.2024 16:45

      Vesa Siltanen

      Vuonna 2003 hartaaksi kristityksi kääntynyt entinen Boyzone-laulaja Shane Lynch on vakuuttunut, että monet tämän päivän suosituimmista pop- ja hiphop-artisteista kanavoivat musiikissaan ja keikoillaan pahoja voimia.

      Lynch nimeää Taylor Swiftin yhdeksi hyväksi esimerkiksi.

      ”Monien keikat ovat saatanallisia rituaaleja, joita pidetään 20 000 ihmisen edessä ilman että he edes tiedostavat tai tunnistavat sitä”, Lynch sanoo tuoreessa Sunday Worldin haastattelussa.

      ”Niissä on paljon huppupäisiä hahmoja, naamioita, tulta. Jos katsotaan vaikka Taylor Swiftiä, joka on yksi maailman suurimpia artisteja, hänen keikoillaan on meneillään kaksi tai kolmekin eri rituaalia pentagrammeineen kaikkineen. Mutta monet näkevät sen vain taiteena, mikä on valitettavaa.”

      Tästä syystä Lynch ei itse enää kuuntelekaan tämän päivän suosituinta musiikkia, koska se ei sovi hänen hengelleen ja henkisyydelleen.

      ”Mitä tulee valtaosaan tänä päivänä valloilla olevaan musiikkiin ja erityisesti sen hiphop-puoleen, niissä on paljon pahuutta ja saatanallisuutta aina rumpubiiteistä lähtien. Se on hyvin todellista”, 47-vuotias Lynch toteaa.

      ”Se vaikuttaa myös yhteiskuntaan sataprosenttisesti. Mielestäni yhteiskuntamme ei ole koskaan ollut näin huonossa jamassa niin monella osa-alueella. Ja se vaikutus alkaa jo lapsistamme, jotka halutaan saada jo varhain pysymään kaukana kaikesta jumalaisesta, kontrolloidusta ja kurinalaisesta. Asiat menevät koko ajan hullummaksi ihan syystä.”

      Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lynch puhuu pop-maailmassa valloillaan olevasta pahuudesta ja saatanallisuudesta.

      Viime vuonna Lynch mainitsi Premier Christian Radion podcastissa nimeltä muun muassa Sam Smithin, Doja Catin ja Beyoncén esimerkkeinä vaarallisista artisteista.

      ”He ovat niin demonisia että se on aivan uskomatonta. Ja se kaikki tapahtuu aivan edessämme. Me vain ajattelemme, että ’Se on vain musiikkia’. Mutta ei se ole. Se valtaa maailman, lapsemme – kaiken. He ylistävät Saatanaa”, Lynch julisti podcastissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/e747131c-7a85-4250-a83a-8e6980171c1d

      VIIHDEUUTISET

      Snoop Doggin 24-vuotias tytär sai aivoinfarktin
      Cori Broadus kertoo saaneensa vakavan aivoinfarktin.

      Tänään klo 19:53

      Rap-artisti Snoop Doggin tytär Cori Broadus, 24, kertoo Instagramissa saaneensa aivoinfarktin. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.

      Broadus jakoi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa torstaina kuvan itsestään sairaalasängyssä.

      – Sain vakavan aivoinfarktin tänä aamuna. Murruin itkuun, kun minulle kerrottiin, Broadus kirjoitti julkaisussaan.

      – Olen vasta 24-vuotias. Mitä olen tehnyt menneisyydessäni ansaitakseni tämän kaiken?

      Jos upotus ei toimi, näet julkaisun myös tästä linkistä.

      Cori Broadus esiintyy laulajana taiteilijanimellä Choc. Hän on myös vieraillut isänsä kappaleilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      432 liittyy pyhään geometriaan. Mutta se geometria on ajalta ennen aikayksikkö sekunnin keksimistä, joka on oleellinen hertsin käsitteessä. Eli höpö-juttuja tuo…

    • Anonyymi

      Musiikissa on edelleen käytännössä kaikkia taajuuksia vähintään alueelta 100Hz-10kHz.

      Aina.

      Ellei sitten kyseessä ole joku konemusa missä koneella tehdään täsmälleen yhtä tai kahta taajuutta ja kutsutaan sitä musiikiksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/14c42e40-ec04-43af-8045-af2e92424afb

      ULKOMAAT

      Tällainen on Havannan syndrooma ja tämä siitä tiedetään

      Kansainvälisen selvityksen mukaan Havannan syndrooman takana saattavat olla Venäjän tiedustelupalvelu GRU:n energia-aseet.


      Kuuban suurlähetystössä omituisia oireita saaneiden diplomaattien aivoista löydettiin poikkeavuuksia vuonna 2019.

      Aleksi Nissilä

      Keskiviikko 3.4.2024 klo 20:41

      Vuonna 2021 kotonaan olleen FBI-agentin oikea korva alkoi soida voimakkaasti kuin ”hammaslääkärin pora steroideissa” tulisi liian lähelle tärykalvoa. Samaan aikaan hänen akkunsa turposi ulos puhelimesta.

      Lopulta hän tuupertui sohvalle. Rintakipujen takia hänen täytyi tarkistuttaa sydämensä. Työtovereilleen hän valitteli kuukausien ajan muistiaan ja vaikeuksia suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

      – Perusluonteeni muuttui. En ollut enää sama persoona.

      Näin kuvailee kokemaansa Havannan syndroomaa FBI-agentti ”Carrie” yhdysvaltalaisen CBS:n 60 Minutes -uutisohjelman haastattelussa.

      Havannan syndroomalla viitataan joukkoon epämääräisiä oireita, joita on havaittu ilman ilmeistä syytä pääasiassa yhdysvaltalaisilla diplomaateilla ja vakoojilla ympäri maailman.

      Edelleen FBI:n vastavakoilussa työskentelevä Carrie ei voi kertoa CBS:lle koko oikeaa nimeään tai yksityiskohtia tutkinnoista, joiden parissa hän työskenteli.

      Soivista korvista, pahoinvoinnista ja sängystä ylös pakottaneesta kivusta kertoo myös entinen CIA-agentti Marc Polymeropoulos Spiegelille. Kuin joku hakkaisi vasaralla päähän, hän kuvailee. Ajoittain Polymeropoulosin näkö oli niin huono, ettei hän voinut ajaa autoa.

      Havannan syndrooma katkaisi Venäjään keskittyneen agentin uran ennenaikaisesti. Päätä särkee edelleen vielä vuosien jälkeen kuin se olisi puristimessa, hän kertoo.

      60 Minutes ja Spiegel julkaisivat maanantaina tutkivan jutun yhdessä venäläisen tutkivan median Insiderin kanssa. Selvityksen mukaan Havannan syndrooman takana saattavat olla Venäjän tiedustelupalvelu GRU:n energia-aseet.

      LUE MYÖSMediat: USA:n diplomaateilla mystisiä oireita – Yhteys Putinin hallintoon

      Frankfurtin syndrooma

      Havannan syndrooma on nimetty Kuuban pääkaupunki Havannan mukaan, jossa olleilla yhdysvaltalaisilla ja kanadalaisilla lähetystötyöntekijöillä alettiin havaita kuvatunlaisia oireita vuodesta 2016 lähtien.
      ”Taudinkuvaan” kuuluu muun muassa päänsärkyä, sekavuutta, muistikatkoksia ja migreeniä.

      Vuonna 2017 Yhdysvallat vähensi Havannasta suurlähetystön väkeä sen jälkeen, kun diplomaatit olivat alkaneet valittaa yllä kuvatun kaltaisista oireista. Ääniaseiden käytöstä on ollut epäilyksiä noista ajoista asti.

      On arvioitu, että Havannan syndroomaan viittaavia tapauksia on noin 150. Epäiltyjä tapauksia on raportoitu muun muassa Kiinassa, Kanadassa, Itävallan Wienissä, Saksan Berliinissä ja Yhdysvaltojen pääkaupungissa Washingtonissa.

      Vuonna 2019 Pennsylvanian yliopiston tutkimusryhmä kertoi magneettikuvien perusteella, että diplomaattien aivoissa oli tapahtunut komennuksen aikana muutoksia.

      Väitteitä on myös epäilty. Vuonna 2019 äänitallenteita analysoineet tutkijat tulivat siihen tulokseen, että epäilty hyökkäysääni olisikin Anurogryllus celerinictus -sirkkalajin siritystä. Vuonna 2023 yhdysvaltalaisten tiedustelupalveluiden selvitys katsoi, ettei vieraan vallan energia-ase ollut todennäköinen selitys ilmiölle.

      ”Potilas nolla” ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole Havannaan sijoitettu diplomaatti, toisin kuin tähän asti on luultu. Insiderin, Spiegelin ja CBS:n raportin mukaan ensimmäiset tapaukset ovat peräisin marraskuulta 2014
      , jolloin neljä Saksan Frankfurtiin sijoitettua amerikkalaista virkamiestä raportoi voimakkaista oireista.

      Syyskuussa 2014 kaksi 29155:n jäsentä matkusti Geneveen, käy ilmi hotellivarauksesta.
      Sieltä he saattoivat jatkaa matkaansa Frankfurtiin, jossa oireita niihin aikoihin havaittiin. Frankfurtin konsulaatissa työskennelleet yhdysvaltalaiset tunnistivat nyttemmin GRU-miehet kuvista.

      – Tapausten tutkimisen sijaan Yhdysvaltain hallinto päätti katsoa toiseen suuntaan ja teeskennellä kuin mitään ei olisi tapahtunut, sanoo tuolloin Frankfurtissa komennettuna ollut Mark Lenzi Spiegelille nyt.

      • Anonyymi

        29155
        Jos syylliseksi Havannan syndroomaan osoittautuu Venäjä, on näppinsä pelissä myös Venäjän tiedustelupalvelu GRU:n yksiköllä 29155, uskoo Insiderin tutkiva toimittaja Christo Grozev.

        29155 on GRU:n likaista työtä hoitava yksikkö. Se on yhdistetty esimerkiksi vallankumoukselliseen toimintaan Moldovassa ja Montenegrossa sekä entisen Venäjän agentin Sergei Skripalin murhayritykseen Britanniassa 2018.

        New York Times kertoi vuonna 2019, että salamurhia ja sabotaasia toteuttava yksikkö oli onnistunut toimimaan vuosikausia ennen kuin lännen tiedustelu pääsi sen jäljille. Edes kaikki GRU:ssa eivät tienneet ryhmästä.

        Yksikön jäsenet ovat suurelta osin sotaveteraaneja.

        Pahamaineista yksikköä johtaa Andrei Averjanov. Kansainvälisessä mediassa kerrotaan, että Averjanov olisi oleillut Afrikassa Wagner-pomo Jevgeni Prigožinin kuoleman jälkeen, jonka kanssa hänellä myös epäillään olevan jotain tekemistä.

        Selvityksen mukaan näyttäisi myös siltä, että 29155:n jäseniä on ollut paikalla esimerkiksi Georgian pääkaupungissa Tbilisissä samaan aikaan kuin Yhdysvaltojen diplomaateilla havaittiin oireita.

        Grozevin löytämän asiakirjan mukaan eräs yksikkö 29155:n upseeri on myös palkittu työstään ”ei-tappavien akustisten aseiden” kehityksessä.

        Kreml kiistää Venäjän yhteyden asiaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      tässä hyvä keskustelu aiheesta!

      ----------

      https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=61511.0

      Astro Foorumi > Muita keskusteluaiheita > Henkimaailman ilmiöitä > Kundaliinin noususta pahoja oireita


      Viestejä: 3542




      Profiili WWW

      Kundaliinin noususta pahoja oireita
      « : 09.10.2012 09:07:56 »
      Eräs puolituttu mies kääntyi puoleeni muutama kuukausi sitten pyytäen tukea ja neuvoja spontaanisti nousseeseen kundaliiniin. Jos termi on jollekin vieras, niin tällä tarkoitetaan käärmemäisesti selkärankaa pitkin nousevaa energiapyörrettä ja sen nousu tapahtuu yleensä selkärangan tyvestä noussen kohti päälakea. Monet itämaiset joogit suorastaan pyrkivät tähän kokemukseen, mutta tämä mies ei ole mikään joogi, vaikka onkin kyllä harjoittanut muuten itämaisia kamppailulajeja melkeinpä täyspäiväisesti. Asiasta on keskusteltu pitkään, hartaasti ja yksityiskohtaisesti mutta yritän selittää lyhyesti, miksi tämä ei ole hänestä erityisen toivottava kokemus.

      Voimakkaita nousukausia on tullut jaksottain ja ensimmäinen oli n. 3 vuotta sitten. Kokemus alkoi soivasta korvasta ja kun mies rassasi korvaansa ja keskittyi ääneen, niin yhtäkkiä energiat "räjähtivät" juurichakrassa (miellyttävä, orgastinen kokemus) aiheuttaen OBE-kokemuksen, jossa hän tapasi mm. entisten elämiensä persoonia. Sittemmin energia on noussut chakrajärjestelmää ylöspäin systemaattisesti: auki poksahtelivat sakraalichakra ja sitten solar plexus. Koska chakrat ovat auenneet kuin shampanjapullon korkit, niin näihin on liittynyt myös voimakkaita fyysisiä oireita ja tuntemuksia, sekä erinäisten kykyjen aktivoitumista. Fyysisistä oireista voisi mainita vapinan ja kouristukset ja ihan puhtaan kivun, jota viimeksi on joutunut lääkitsemään diapamilla: energia pyrkii nyt nimittäin ulos otsachakrasta. Jos ko. chakra avautuu samoin kuin alemmat chakrat, niin taatusti kokemus tuntuu siltä, kuin pää räjähtäisi. Lisäksi kokemukset ovat aiheuttaneet paniikkikohtauksia, kuolemanpelkoa ja ehkä jopa hulluksi tulemisen pelkoa.

      Tässä on englanninkielinen artikkeli, missä noita kundaliinin nousun vähemmän miellyttäviä puolia kuvaillaan tarkemmin, jos joku haluaa lukea:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Kundalini_syndrome

      Entisenä huippu-urheilijana hän elää varsin kurinalaisesti ja terveesti ja on itsekin huomannut, että maadoituksesta, urheilusta ja ulkoilusta on apua, mutta oireet ovat tästä huolimatta olleet viime aikoina erittäin rajuja ja kivuliaitakin. Hän arveli, että kundaliinin nousu liittyi alunperin Aurinkoon, koska sekä ensimmäinen että toinen vahvempi aktiivisuusjakso alkoi hänen ollessaan ulkomailla Suomea huomattavasti lämpimämmissä maissa. Nyt hän on kuitenkin taas Suomessa ja vaikka hän luuli oireiden tasoittuneen, niin ilmeisesti energian nousua ei voi estää.

      Onko hyviä ehdotuksia kyseiselle herralle?

      ---------------

      keskustelu jatkuu linkissä!

    • Anonyymi

      https://ajankohtainen.files.wordpress.com/2011/06/kundaliinin_tunnuksia.pdf

      Joitakin tavanomaisimpia herätetyn Kundaliinin tunnusmerkkejä
      Uuskarismaattisessa liikehdinnässä (Toronton herätys ja sen vaikutuksesta syntyneet) on hyvin yleistä
      erilaiset manifestaatiot kuten vapina, pakkoliikkeet, eläinäänet, sähkövirran kaltaiset tuntemukset,
      raajoja ei pysty liikuttamaan, juopumistilat, taivaskokemukset, suora ilmoitus taivaasta ohi Raamatun
      jne. Seuraavissa kohdissa on kuvattu, minkälaisia vastaavia ilmiöitä liittyy ns. Kundaliinin heräämiseen.
      Tiedot on suomennettu sivulta http://www.cit-sakti.com/kundalini/kundalini-manifestations.htm, jonne lainaukset on otettu Swami Vishnu Tirthan kirjasta Devatma Shakti (Kundalini): Divine Power.
      A. Kun mooladharin1
      sykkiminen alkaa, koko keho vapisee, tahdoton kumbhak (keuhkojen täyttäminen ilmalla) alkaa, samoin tahdoton pakonomainen uloshengitys, keho ei ole hallittavissa; Kundaliini on herätetty. Sinun pitäisi nyt luopua puolustusasemasta ja vain istua todistamassa, mitä tapahtuu.
      B. Kun kehosi alkaa täristä, hiukset nousevat pystyyn, alat nauraa tai itkeä tahtomattasi, kielesi alkaa
      päästellä epämääräisiä ääniä, pelko valtaa sinut tai alat nähdä pelottavia näkyjä, siemenneste virtaa ulos – Kundaliini shakti on aktivoitumassa.
      C. Kun asentosi tule vakaaksi, uddiyan, jalendhar ja moolbandhas tulevat tahtomattasi, kieli palaa
      takaisin tai nousee kohti kitalakea, koko keho tulee niin aktiiviseksi, että et voi istua paikallasi, kädet ja jalat ojentuvat pakonomaisesti – sinun pitäisi tietää, että taivaallisen jumalatar Kundaliinin
      voima on alkanut vaikuttaa.
      D. Kun asentosi tule vakaaksi, katse kääntyy kohti kulmakarvojen keskikohtaa, silmämunat alkavat
      pyöriä, hengitys lakkaa ilman pyrkimystä ulos- ja sisäänhengittämiseen, mieli tyhjentyy, tyhjyys ulkoisesta tietoudesta – ymmärrä, että Mahãmãyã, ensiksi syntynyt shakti, jumalatar Kundaliini on
      alkanut vaikuttaa.
      E. Kun tunnet Prãnan sähkövirran lisääntyvän aivojesi sisällä, Aum:n automaattinen toistaminen alkaa, ja mieli kokee autuaallisia aaltoja toisensa jälkeen – usko, että universaali Äiti Kundaliini on alkanut vaikuttaa.
      F. Kun erilaiset Nãd:t tulevat korvin kuultaviksi, tunnet värinää selkärangassasi, tunnet kuin olisit ilman ruumistasi, kaikki näyttää tyhjältä, silmäluomet sulkeutuvat ja avautuvat ilman yrittämistäsi,
      sähkövirran tapainen kulkee läpi hermostosi ja sinulla on kouristuksia – tiedä, että että Mahãmãyã
      Kundaliini on alkanut toimia.
      G. Kun silmäluomesi sulkeutuvat ja kehosi putoaa lattialle tai alkaa pyöriä kuin jauhinkivi eikä hengitys
      tule ulos, keho kyykistyneenä lattialle jalat ristissä alkaa hyppiä paikasta toiseen kuin sammakko,
      tai keho liikkuu paikasta toiseen, tai makaa pitkällään kuin kuollut, käsiä ei saa nostetuksi vaikka
      haluaisi, tunnet hermojen supistuvan, tunnet aivan kuin elämä poistuisi sinusta, keho kouristelee
      kuin kuolevalla kalalla – tiedä, että Yogamaya Kundaliini on alkanut toimia.
      H. Kun mielesi tulee vaikutetuksi hengellisesti aivan kuin jokin henki olisi ottanut kehosi hallintaansa
      ja tämän vaikutuksen alla erilaisia jooga-asentoja suoritetaan väkisin, ilman vähintäkään kipua tai
      väsymystä ja tunnet yhä enenevää keveyttä, ja samanaikaisesti alkaa eriskummallisen oloinen hengitysharjoitus – usko, että taivaallinen Kundaliini-voima on alkanut toimia.

      1 Mooladhar, Muladhara: ensimmäinen khakra aivan selkärangan alaosassa.

      • Anonyymi

        I. Pian sen jälkeen kun olet istahtanut silmät suljettuna, keho alkaa osoittaa aktiivisuutta heittelemällä ruumiinjäseniä pakonomaisesti, epämuotoiset äänet lausutaan kovaäänisesti, puheesi alkaa
        tuottaa eläinääniä, kuten linnut, sammakot, leijonat, shakaalit, koirat, tiikerit, pelon inspiroimina
        ilman että haluat kuulla niitä – ymmärrä, että mahtava jumalatar Kundaliini on alkanut toimia.
        J. Kun tunnet prãnan värisevän eri paikoissa kehosi sisällä ja tunnet sen virtaavan sinne minne tahansa vain kiinnitätkin huomiosi, ja hermosi alkavat tuoda näkyviin kevyitä nykimisiä aivan kuin sähköiskujen tuottamina – tiedä, että jumalatar Kundaliini on alkanut toimia.
        K. Kun kaiken päivää ja yötä tunnet kehossasi prãnan aktiivisuuden ja aina kun keskität ajatuksesi,
        kehosi välittömästi alkaa puistella tai heilua, ja mielesi pysyy täynnä iloa ja autuutta koko ajan, jopa
        WC:ssä käynnin ajan, jopa nukkuessasi tunnet prãnan sähkövirran nousevan sahasrãr:ssasi2
        ja jopa
        unissasi koet Hänen läsnäolonsa – tiedä, että iloa tuottava Kundaliini on alkanut toimia.
        L. Heti kun istut hartaushetkeen kehosi alkaa ravistella, ja ilon hurmoksessa alat laulaa suloiselta kuulostavia ylistyslauluja, joiden sävel ja runous tulevat ulkopuolelta tahtomattasi, kätesi taputtavat
        rytmikkäästi, lausut kieltä jota et tunne, mutta ääni haltioittaa mielesi – tiedä, että puheen jumalatar Saraswati on herätetty toimimaan.
        M. Kun tunnet juopumusta ilman että olet ottanut mitään päihteitä, kun kävellessäsi askeleesi putoavat majesteetillisesti tai juopuneen lailla, olet kyvytön tekemään mitään ja haluat pysyä hiljaa ja
        tunnet vastenmielisyyttä puhumiseen tai toisten kuulemiseen ja tunnet olevasi jumalallisesti juovuksissa – tiedä, että sinun Atma Shakti Kundaliinisi, oman Itsen voimasi, on alkanut toimia.
        N. Kävellessäsi, kun mielesi täyttyy impulssilla kävellä nopeammin ja jalkasi alkavat liikkua juosten,
        tunnet kehosi keveäksi kuin ilma etkä tunne väsymystä pitkänkään kävelyn jälkeen, tunnet kelluvaa
        keveyttä ja iloisuutta, et ole onneton edes unelmissasi, pystyt pitämään mielen tasapainon häiriintymättömänä kaikissa ylä- ja alamäissä, ja saat ehtymätöntä energiaa askareisiisi – tiedä, että
        Brahma Shakti Kundaliini on alkanut toimia.
        O. Kun mietiskellessäsi näet taivaallisen ilmestyksen ja joudut unenomaiseen mielentilaan, aistit taivaallisia tuoksuja, näet taivaallisia hahmoja, tunnet taivaallisia makuja, kuulet taivaallisia ääniä, koet taivaallisen kosketuksen ja vastaanotat ohjeita Jumalalta – ymmärrä, että taivaallinen Kundaliinivoima on alkanut toimia.
        P. Kun mietiskellessäsi tulevaisuus avaa salaisuutensa sinulle tai kirjoitusten salatut tarkoitukset, Vedas ja Vedãnta valaisevat ymmärryksesi, kaikki epätietoisuus katoaa, saat syvän ymmärryksen vaikeatajuisiinkin henkitieteenalan tuotantojen ajatuksiin jopa ensisilmäyksellä, saat ihmeelliset puhujan lahjat ja tunnet, että ei ole tarvetta lähestyä edes Brahmaa, itseään luojaa – ymmärrä silloin,
        että siddhisin (okkultismin voimien) lahjoittaja Kundaliini on alkanut toimia.
        Q. Kun istuudut mietiskelemään ja katseesi kääntyy kohti kulmakarvojen keskikohtaa, kielesi nousee
        ylös Khecharille, hengitys pysähtyy kokonaan ja mieli sukeltaa autuuden mereen, shambhavi
        mudrã vaikuttaa ja tunnet savikalpa samãdhin mielihyvää – tiedä, että salaperäinen Kundaliinivoima on vaikuttamassa.
        R. Kun aamu- ja ilta-aikaan täsmällisesti ja automaattisesti kehosi tulee ladatuksi taivaallisilla vaikutteilla, ja keho, mieli sekä prãna tulevat vallatuiksi Hänen toimestaan – tiedä, että kuningatar Kundaliini on oikeutetusti toimimassa.

        2
        Sahasrãr-khakra eli kruunukhakra on kaikkein ylimmäisin, päälaella oleva khakra.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muistan miten teininä harmitti kun illuminaati tyhjensi mökillä kasettimankan patterit niin että ääni vouvasi matalana mörinänä tutuissa kappaleissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe