Kokemuksia Tapiolasta vakuutusyhtiönä?

Robbi

Ois kivaa kuulla vähän mielipiteitä...

Eräs tuttavallani OLI autonsa vakuutettuna Tapiolassa. Kyseessä oli täyskaskovakuutus. Ongelmana oli heti alusta alkaen, että Tapiolan laskut aina tuli myöhässä (postitse), eli ne oli erääntyneet jo saapuessaan. Mun tuttavani kävi tietysti heti pankissa maksamassa laskut pois kun ne saapuivat. Muutaman kerran tuli muistutus erääntyneestä maksusta, ja nekin oli jo silloin erääntyneet.

Sattuipa sitten, että tuttavani alkukeväällä 2007 ajoi n.25000€:n arvoisen autonsa lunastuskuntoon ulosajossa. Tuttavani oli yhteydessä Tapiolaan, autoa katsottiin, ja korvauksia luvattiin n. 27000€. Kuulemma oli jopa paperit tehty, että Tapiola ostaa auton siihen hintaan.

MUTTA, noin kuukausi ulosajon jälkeen tuli kirje Tapiolasta, että korvauksia ei myönnetä maksamattomien laskujen takia, ja että vakuutukset on sanottu irti pari päivää ennen ulosajoa. Tämä ilmoitus oli päiväyksen mukaan lähetetty 14 päivää ennen kuin se astui voimaan, eli melkein 2 kuukautta ennen kuin se saapui postilaatikkoon. Selvisi, että Tapiola ei ollut hyväksynyt myöhässä maksetut laskut ollenkaan, ja ne katsoi, ettei tuttavani olisi maksanut yhtään laskua puoleen vuoteen.

Oltiin yhteydessä kuluttajansuojayhdysmiehen kanssa, mutta tämä oli vähän sitä mieltä, että ei löydy todisteitä laskujen myöhässä saapumisesta. Tuttavani selitykset ei kuulemma kestä, jos vaikka veisi asiaa oikeuteen. Ja onpas se ihmeellistä, että autoa katsottiin, ja korvauksia luvattiin, jos päätös irtisanomisesta oli jo tehty. Mun mielestä juttu haisee, ja miten Tapiolan omakontrolli oikein toimii, jos ne käyttää resurssejaan katsomaan "vakuuttamatonta" autoa?

Oisko kellään täällä samankaltaisia kokemuksia Tapiolan laskuista ym. touhumisesta? Ja oisko ehdotuksia mihin kannattaisi seuaavaksi olla yhteydessä, eihän nyt ketään luovu 27000€:sta näin helposti?

27

6129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PekkoOriginal

      ...aina noin 1 1/2 - 1 kk ennen eräpäivää.
      Muuta en osaa tähän sanoa.

      (Samoin on muuten menetellyt If... ja Genwort Financial joten taitaa olla ihan normaalia vakuutusalalla. Telekommunikaatiopuolella Elisa laskuttaa vasta nyt kesäkuun puheluita ;-)

      • Tapiolasta

        Meidän Tapiola-laskut tulevat erittäin aikaisin, ehkä 1,5 kk ennen eräpäivää. Ei muitakaan ongelmia.


      • rypäleitä korissa

        Aina vähintään kk ennen


      • tuttuatunnetta

        Meillä ollut yrityksemme vakuutkset noin 10 v kyseisessä lafkassa. lopetimme kun kävin sopimimuksia läpi yhden kerran ajan puutteessa. olivatten laittaneet vakuuttaen sen verran PÄÄLLEKKÄIN koti & yritys vakuutuksiamme että päätimmä lopettaa yhteistyön koko yrityksen kanssa kertaheitolla. Käynti konttorissa Tukholamkantu HELSINKI ei tuottanut toivottua tulosta Eli ei hyvitystä p0äälekkäin myydyistä vakuutuksita jne.. nyt tilanne 1.4.2009 1kpl autovakuutuksia OTETTU 1.4.2009 edellisestä päivämäärästä alkanutta jatkunutta epäselvyyttä laskutuksessa Summat ja viitenumerot eri laskutuksessa (josta A4 paperilla tuloste kuin konttorissa kuten myös laskujen summat eivät täsmää. Kyseessä autovakuutus Puheltu 3pvä ja laskutuksen ibfo oli odottaa viikko ????? nyt odotettu 3 pvä luvattua soittoa Karhuavat laskuja joita ei pitäsisi asiakkaan saamien tietojen mukaan olla olemassa. summaat muuttuvat kuten pörssikurssit jopa puheluna aikana Tapiolan eri konttoreissa antamat heidän tietokannasta otetut tositteet eivät täsmää heidän laskutuksensa kanssa,? kun pyydetty selvitystä ovat pyytänet selvittämään asian itse Meillä laskut paperilla tulostettu paikan päällä asiakaspalvelussa joita ei olemassa ?? Jippii....... mitä tehdä onko kellään hyviä ideoita ??? meinaan vaan kun pyytävät itse hoitaman asian !!


    • kaksi kysymystä

      a) saman niminen kaima? b) onko tuttavasi 100% rehellinen sinulle

      • Robbi

        Samannimisiä henkilöitä löytyisi kuulemma ainakin 4 kpl samalla paikkakunnalla (oisko se n.10000 hengen maakunta)... Kyllä minä uskon mitä tuttavani puhuu, toinen asia on sitten miten hänen kirjanpito toimii, siitä i oo tietoa... =) Tuttavani isällä oli myös vakuutukset samassa yhtiössä, mutta vaihtoi yhtiötä kun tämä sama ilmiö tapahtui hänelle (siis laskut oli myöhässä). Eräs työkavereitani ei saanut laskuja ollenkaan kun aloitti uuden kaskovakuutuksen, mutta soittamalla Tapiolle ne sitten lopulta alkoi tulemaan...


    • kummallista!

      On vuosikymmenien kokemusta itsellä ja perheenjäsenillä. Laskus tulevat 1-1.5kk ennen eräpäivää. On käytetty kasko-,tapaturma-,oikeusturv-,lvi- ja pieneläinvakuutusta ja kaikista maksettu korvaukset mukisematta, ilman mitään lisäselvityksiä. Moittisin jos voisin, mutta kun ei löydy aihetta. Et' sillee.

      • Tapiolassa 25 vuotta...

        ja edelleen! Laskut tulee ajoissa 1-1,5kk sekä korvaustapauksissa homma on toiminut ku junan vessa! Pienimmistä vahingoista on korvaukset hoitunut 2000-luvulla parin kolmen päivän sisällä!! Ei oo haukkuminen kylläkään, suosittelen!!!!


      • mature!

        Työpaikkani on vakuuttanut työntekijänsä ko. puljussa ja sitten kävi pieni tapaturma ja tapiolan toiminta on ollut todella naurettavaa! Ei kertakaikkiaan mitään hyvää sanottavaa. Ei tule mieleenkään ottaa henk.koht vakuutuksia sieltä, enkä voi suositella tapiolaa kenellekään sateessa, sumussa enkä seittämän pullon simassa!! Millon on tapiola hävittäny papereita, käsittelyt siirtyy ja siirtyy "asiakkaasta itsestään johtumattomista syistä" ja naurettavinta: Tapiola ei maksa päivärahoja sen takia, kun polven tähystyksessä ei löytynyt vikaa polvesta.. Maksoin omasta pussista magneettikuvat ja johan selvis, että mikä vaivaa.. -> valitus, mutta perusteluna edelleen, että ei makseta päivärahoja, koska tähystyksessä ei löytynyt mitään ja ei ole tuotu mitään uutta ilmi, miksi pitäisi maksaa päivärahoja.. Tapiola ei ottanut mitään kantaa magneettikuviin!!!!!!! Asia siirtyy tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunnalle.. käsittelyaika puol vuotta.. 3000e saamatta ja persauki! kiitos tapiola!


      • Anonyymi
        Tapiolassa 25 vuotta... kirjoitti:

        ja edelleen! Laskut tulee ajoissa 1-1,5kk sekä korvaustapauksissa homma on toiminut ku junan vessa! Pienimmistä vahingoista on korvaukset hoitunut 2000-luvulla parin kolmen päivän sisällä!! Ei oo haukkuminen kylläkään, suosittelen!!!!

        Paska firma sulla on varmaa vessa junassa


    • tuttavaan horjuu

      Jos tuttavasi osoitetiedot ovat olleet oikein, suhtautuisin hänen väitteisiinsä varauksella.
      Korvaustilanteissa vakuutusyhtiöissä ei voida heppoisin perustein kiistää vakuutuksen voimassaolo.
      Kertomasi perusteella olen sitä mieltä, että tuttavallasi ei ole nyt puhtaat jauhot pussissa.

    • "omaa luokkaansa"

      Tapiolassa käsittelijä vaihtuu vähintään kerran kuussa. Uusi käsittelijä ei "tiedä" asiasta siten mitään. Siellä on myös "teknisiä ongelmia" mikä tarkoittaa sitä että Tapiolan käsittelijät vitkuttelevat korvauspäätöksiä jopa vuosien ajan. Erityisen epäkunnioittavaa asiakkaita kohtaan on se että he eivät vaivaudu keksimään edes uskottavantuntuisia valheita. Sana vakuutuspetos saa Tapiolassa aivan uuden merkityssisällön: se voi toimia myös niin päin että vakuutusyhtiö pettää korvaukseen oikeutettuja ihmisiä. Korvauksia ei tule koskaan ainakaan ellei perään kysele ahkerasti ja painokkaaseen sävyyn.
      Mitä sitten voisi tehdä? Kaksi asiaa:
      1) joukkokanne
      2) tiedotusvalta on onneksi demokratisoitunut, päinvastoin kuin lainsäädäntö- ja taloudellinen valta. Jälkimmäisistä vakuutusyhtiö-pankkikonserneilla on Suomessa erittäin luja ote. Pellervolaisilta juurilta noussut perinteinen maatalousyrittäjien vakuutusyhtiö Tapiola käyttää valtaa maanviljelijäpuolueen omien kansanedustajien, ministerien ja virkamiesten välityksellä. Internetin aikakaudella se ei kuitenkaan estä sitä että kansalaiset voivat kertoa julkisuudessa siitä miten Tapiola kohtelee ihmisiä.

    • hyvä Tapiola

      Tapiolasta laskut tulevat todella hyvissä ajoin.
      Jos jostakin syystä saa palautusta maksamastaan laskustan, niin palautteen Tapiola hoitaa hyvin ja rehellisesti.
      Tapiolasta tulee vahinkojen korvaukset joustavasti, joskin joskus viiveellä.
      Onhan kyseessä vakuutusyhtiö josta tulee vähiten kielteistä palautetta.

      • tim0nen

        Edes kenelläkään tutulla positiivista sanottavaa, saati itsellä..


      • Eksa.
        tim0nen kirjoitti:

        Edes kenelläkään tutulla positiivista sanottavaa, saati itsellä..

        Ärsyttää, kun joka vakuutus tulee omalla laskulla. Hajoaa tuollaiseen. Sitten virheitä laskuissa. Vanhanaikainen firma toi Tapiola.


    • Turva___

      Tapiola on turvan tytäryhtiö ja turvassa on aivan samanlaisia ongelmia.
      Laskut kyllä tulevat hyvissä ajoin mutta ennen eräpäivää saattaa tulla 1-2 uutta laskua eri summilla kun "korjailevat" maksua.
      Vaimoni joutui kolariin ja vakuutusyhtiö hoiti kaikki aluksi hyvin ja korvaukset juoksi. Mutta kun vuosi oli kulunut ja hoidot jatkuivat niin alkoi käsittelijä vaihtumaan kerran kuukaudessa ja tämähän tiesi sitä ettei hän luonnollisestikkaan tiennyt asioista mitään ja korvausten maksaminen alkoi viipymään jopa kohtuuttoman kauan.

      • ensuosittele

        meillä tuli 3 vuoden jälkeen lasku autovakuutuksesta (3 vuoden ajalta), vaihdettiin auton oston yhteydessä vakuutus samaan yhtiöön missä aiempikin auto oli. Kolme vuotta myöhemmin Tapiola keksi että meidän kuuluisi ko.lasku maksaa vaikka meillä ei Tapiolan kanssa sopimusta ollutkaan. Puhelinpalvelussakin väittivät että kyllä joudumme laskun maksamaan, kyseessä yli 1000 euron lasku viivästyskorkoineen. Pienen "keskustelun" jälkeen sitten sanoivatkin että kyseessä oli muka AKE:n kämmäys.. Eli tarkkana saa olla.


      • jestas1
        ensuosittele kirjoitti:

        meillä tuli 3 vuoden jälkeen lasku autovakuutuksesta (3 vuoden ajalta), vaihdettiin auton oston yhteydessä vakuutus samaan yhtiöön missä aiempikin auto oli. Kolme vuotta myöhemmin Tapiola keksi että meidän kuuluisi ko.lasku maksaa vaikka meillä ei Tapiolan kanssa sopimusta ollutkaan. Puhelinpalvelussakin väittivät että kyllä joudumme laskun maksamaan, kyseessä yli 1000 euron lasku viivästyskorkoineen. Pienen "keskustelun" jälkeen sitten sanoivatkin että kyseessä oli muka AKE:n kämmäys.. Eli tarkkana saa olla.

        Meillä vuoti pakasta vedetty 3000litran lämminvesivaraaja valmistusvirheen vuoksi. Täyttövaiheessa, talon ollessa vielä rakenteilla avoimeksi jätetystä putkiyhteestä (piilotettu pintapellin alle) livahti satoja litroja vettä alapohjan eristetilaan. n. 7000euron kuivatuslasku.
        Varaajan valmistajalla vastuuvakuutus Tapiolassa. Tapiolan päätöksessä suostutaan "poikkeuksellisesti maksamaan" jopa 1/3 vahingoista mutta ei kaikkia. Syynä on se että teknisessä tilassa ei ollut vesieristystä.
        Rakennusmääräyksissä ei sitä edes vaadita tekniseen tilaan, ja ei sitä saa asentaakaan ennekuin betonilaatta on kuivunut. Lisäksi pitää vielä tehdä läpivientejä lattiaan jne. Ei vaikuta kuulemma päätökseen.
        Tämän mukaan jos esim. keskeneräinen talo palaa sähkölaitteessa olevan vian vuoksi, vakuutus ei korvaisi koska talossa ei ole asianmukaisia palo-osastointeja. Väliseinäthän rakennetaan monesti loppuvaiheessa eli rakennustyömaata ei voi vakuuttaa tämän mukaan!?
        Kaiken päälle päätöksessä mainittiin että järjestelmälle olisi pitänyt tehdä painekoe ja oli liitetty mukaan rakennusmääräyksissä oleva käyttövesiputkiston painekoe. Tämän mukaan kun olisi toiminut niin olisi koko lämmitysjärjestelmä tuhoutunut (15 bar testipaine, lämmitysjärjestelmässä max. 1,5)


      • ikäviä
        jestas1 kirjoitti:

        Meillä vuoti pakasta vedetty 3000litran lämminvesivaraaja valmistusvirheen vuoksi. Täyttövaiheessa, talon ollessa vielä rakenteilla avoimeksi jätetystä putkiyhteestä (piilotettu pintapellin alle) livahti satoja litroja vettä alapohjan eristetilaan. n. 7000euron kuivatuslasku.
        Varaajan valmistajalla vastuuvakuutus Tapiolassa. Tapiolan päätöksessä suostutaan "poikkeuksellisesti maksamaan" jopa 1/3 vahingoista mutta ei kaikkia. Syynä on se että teknisessä tilassa ei ollut vesieristystä.
        Rakennusmääräyksissä ei sitä edes vaadita tekniseen tilaan, ja ei sitä saa asentaakaan ennekuin betonilaatta on kuivunut. Lisäksi pitää vielä tehdä läpivientejä lattiaan jne. Ei vaikuta kuulemma päätökseen.
        Tämän mukaan jos esim. keskeneräinen talo palaa sähkölaitteessa olevan vian vuoksi, vakuutus ei korvaisi koska talossa ei ole asianmukaisia palo-osastointeja. Väliseinäthän rakennetaan monesti loppuvaiheessa eli rakennustyömaata ei voi vakuuttaa tämän mukaan!?
        Kaiken päälle päätöksessä mainittiin että järjestelmälle olisi pitänyt tehdä painekoe ja oli liitetty mukaan rakennusmääräyksissä oleva käyttövesiputkiston painekoe. Tämän mukaan kun olisi toiminut niin olisi koko lämmitysjärjestelmä tuhoutunut (15 bar testipaine, lämmitysjärjestelmässä max. 1,5)

        kokemuksia Tapiolasta. Myin juuri Tapiolassa vakuutetun autoni jonka puskurin rikoin peruuttaessa jo kolme vuotta sitten. Vahinko tarkastettiin aikanaan ja korjaus hyväksyttiin. Jätin kuitenkin korjauksen hoitamatta. Nyt otin korjauksen rahana n. 600 euroa sen sain ilman sen kummempia vetkutuksia

        Liukastuin toukukuussa ja satutin jalkani. Pidin asiaa pienenä ja asioin terveyskeskuksessa. Käyntejä tuli kuitenkin useita joten tein Tapiolaan puhelimetse tapaturmasta vahinko ilmoituksen. Ilmoittivat, että vamman tulleen hoidetuksi soittaisin ja ilmoittaisin heille kaikki kustannukset, jotka hoitaisivat tilille. Kaikki kuitit ja muut paperi tositteet pitäisi kuitenkin säilyttää yhden vuoden. He eivät niitä ryhdy arkistoimaan.
        Tapiolan korvaamat vahingot ovat mittavat. Erittäin tyytyväinen olen Tapiolan toimintaan.


      • turkkusi
        ikäviä kirjoitti:

        kokemuksia Tapiolasta. Myin juuri Tapiolassa vakuutetun autoni jonka puskurin rikoin peruuttaessa jo kolme vuotta sitten. Vahinko tarkastettiin aikanaan ja korjaus hyväksyttiin. Jätin kuitenkin korjauksen hoitamatta. Nyt otin korjauksen rahana n. 600 euroa sen sain ilman sen kummempia vetkutuksia

        Liukastuin toukukuussa ja satutin jalkani. Pidin asiaa pienenä ja asioin terveyskeskuksessa. Käyntejä tuli kuitenkin useita joten tein Tapiolaan puhelimetse tapaturmasta vahinko ilmoituksen. Ilmoittivat, että vamman tulleen hoidetuksi soittaisin ja ilmoittaisin heille kaikki kustannukset, jotka hoitaisivat tilille. Kaikki kuitit ja muut paperi tositteet pitäisi kuitenkin säilyttää yhden vuoden. He eivät niitä ryhdy arkistoimaan.
        Tapiolan korvaamat vahingot ovat mittavat. Erittäin tyytyväinen olen Tapiolan toimintaan.

        Kokemukseni tappiolasta on just päinvastainen. Ei suostuneet korvaamaan mitään. Ei senttiäkään. se oli v 2010 kun kaaduin ja särjin jalan. vakuutukset oli kyllää kunnossa. Mutta kun oli kuulema just sellainen kohta ja just selainen aika että olisi pitänyt tietää ja voi olla että vahingon olisi voinut välttää olemalla varovaisempi.
        Sontatunkio on Tappiola.


    • Nälissään

      Paskempaa vakuutusyhtiötä en tiedä, kuin TAPIOLA. Epäpäteviä virkailijoita, eivät osaa työtänsä. Siirretään vakuutuspäätöksen käsittelyä seuraavalla ja taas seuraavalle virkailijalle. Eivät vastaan yhteydenotto pyyntöihin. Asiakaspalvelu ei osaa vasta kysymyksiin, vaan siirtävät asian korvauskäsittelijälle. Tämä ei taas vastaa puheluihin. 3 kuukautta ollaan odotettu työtapaturman takia rahoja. Ei kuulu päätöstä. Tätä yhtiötä kannattaa siis välttää, kuin RUTTOA. Ed. työntanjan vakuutusyhtiönä oli Pohjola ja siellä homma toimi. Ottaa pirusti päähän TAPIOLAN toiminta. Ollaa tässä sitten syömättä koko perhe.

      • Gösta Chg

        TAPIOLA ON täysi paska!!! yhtiö.
        Monessa vakuutusyhtiössä ehdin pitämään vakuutuksiani yrittäjänä ollessa.
        Maksoin kymmenien vuosian aikana arviolta n miljoonan euroa erilaisia vakuutuksia TAPIOALLEkin.
        Yhtiön on loppunut jo kauan sitten ja olen lopettanut yrytystoiminnan ja yel"in vuosia vuosia sitten.
        Nyt on Tapiolan rahat vähissä tai sitten virkailijat saa boonuksia kun toimii arkeologeina. Eli ovat tonkineet vanhoja sataviaan ja huomanneet että jo lähes 6 vuotta sitten on jäänyt yksi yel (130 e) maksu yhtiöllä samatta.
        Alkoivat sitä karhuamaan ja laittoivat ulosottoon.
        Asia ei ole kuitenkaan niin yksoikoinen ja selvä kuin mitä tästä akkiä saa käsityksen. Siis konkursiin mennen osakeyhtiön saatavia TAPIOLA karhuaa yksityiseltä ihmiseltä.
        TApiola ei suostunut maksamaan korvauksia kun puolisoni kuoli joitain vuosia sitten. Vakuutukset oli olemassa mutta TAPIOAL keksi syitä miksei tarvi maksaa.
        Vanhempani olivat TAPILAN asikkaita jo varmaan ennen sotia ja sotien jälkeen kaikki sukualiset ja kaikki maaseudun asukkaat. Ei olullut muuta kuin TAPIOLA. Siis kaikki kunna ihmiset kasvettiin siihen että TAPIOLA on vakuutusyhtiö . Se oli kuin JUMALA johon uskottiin luotettiin ja kaikki vakuutettiin aina TAPIOLAssa.
        Mutta nyt on tullut viestejä joka puolelta etttä TAPIALA kin on samanlainen huikariyhtiö kuin mm GE MANEY ja muut roskayhtiöt. Siis TAPIOLA joka oli ennen JUMALAN kanssa samalla viivalla niinon ryhtynyt koko Suomessa samanlaisiin rötöshommiin ja petkutus ja epärehellisiin puuhiin. MIKSI?
        Kun vimoni kuoli ja TAPIOAL eväsi kaikki korvaukset niin sain monta sukulaista siirtymään kanssani pois TAPIOLASTA. Sehän on pintä mitä me yksittäiset ihmiset voidaan tehä, mutta kun tarpeeksi huijataan ja petkutetaan niin kyllä se sana hiljalleen kiertää ja ihmiset alkaa uskoa että ei pidä luottaa vakuutusyhtiöiden sanomisiin eikä edes kirjoitettuihin sopimuksiin.
        Raha on vaan niin rakasta että sen eteen TAPIOLAKIN on valmis tekemään ihan mitä vaan. Siis IHAN MITÄ VAAN. Ei enää ole TAPIOLALLEKAAN mikään muu kuin raha arvokasta. Ei asiakkaat eikä luottamus vaan röyhkeä rahan saaminen ja paljon. Sopimuksista ja lupauksista viis.
        Surullista on huomata että ennen niin luotettava ja varma vakuutuyhtiö kuin TAPIAOLA on nykyisin ala-arvoinen roskapankki/vakuutusyhtiö. Samalla tasolla kuin GE MANEY.
        Toivottab´vsti joskus ihmiset alkaa ajattelemaan omilla aivoilla ja uskoo ja ottaa opiksi toisten nuonot kokemukset. Sen takiahan täällä kirjoitellaan vaihdellaan mielipiteitä että saadaan tieto siirtymään ettäe ihmiset osaisi varautua siihen että TAPIOALKAAN ei ole siltä miltä se näyttää ja maonosmieten mielestä kuulostaa.
        Totuus on toisenlainen TAPIOLAnkin osalta.


    • Joskus kiitostakin

      No joo, kokemuksia Tapiolasta...

      21.4.2011 tuli töissä työtapaturma, jossa menetin kaksi sormea. Kaikki hoitokulut meni siten lakisääteisesti Tapiolan piikkiin. Sairasloman jälkeen(kesti 6vkoa) tynkien haavat eivät olleet vielä umpeutuneet. Päinvastoin haavat olivat "levinneet". Aikaisemmin olin tohtorille yhteydessä haavoista, joiden pohjalla oli keltaista, paksua eritettä. Tämä tohtori meinasi, että uutta nahkaa pukkaa haavan pohjasta. Ajattelin, että ok sitten.

      Jälkitarkastuksessa sitten käsikirurgi tutki tyngät ja totesi, että tulehdusta pukkaa tynkiin ja kutsui tulehduslääkärin paikalle. Verikokeet otettiin ja niistä sitten todettiin Osteomyeliitti molemissa tyngissä. Ilmoitus Tapiolaan ja maksusitoumus tuli PÄIVÄSSÄ ja heti seuraavana päivänä tynkien reviisiot ja viikon pötköttely sairaalassa. Sen päälle 2,5kk antibioottikuurilla(1 suonensisäinen antibiootti 2krt/pvä ja 2 kuuria suun kautta 3krt/pvä). Lisäksi kaikki kulut kilometreistä sidoksiin ja kaikkiin, mitä haavojen hoitoihin tarvittiin. Kaikki toimi Tapiolassa erittäin hyvin!

      Viime elokuun loppupuolella sitten tuli Tapiolasta kirje, jossa piti lähteä hakemaan E-todistusta haittaluokan määritystä varten. Noh, Mehiläiseen sitten. Siellä lääkäri tutki arastelevia tynkiä ja kämmenen tuntoaistin muutosta ja tuli siihen tulokseen, että tynkien neuroomat poistettava leikkauksessa ja Enmg-tutkimus hermoradoille. Maksusitoumusta Tapiolaan kehiin. 2vkoa meni ja soittivat Mehiläisestä, että pääsenkö viikon päästä leikkaukseen. Tapiola myöntänyt maksusitoumuksen. Ja kaikki tuli sitten kuntoon, poislukien kämmenen tunnon huonontuminen. Siinä ei siis juuri tuntoa ole.

      Nyt odotellaan haittaluokkaa ja -rahaa. Jos kaikki menee loppuunasti hyvin eli että päätös haittarahasta tulisi n. kk:n sisään, niin Tapiola ansaitsee täyden kympin palveluksestaan. Ja työnantajakin on ollut erittäin tyytyväinen Tapiolaan. Työnantaja maksoi minulle kaikkina sairaslomajaksoina täyden palkan tililleni ja Tapiola sitten loppuviimeksi korvasi hänellekin tod. nopeasti!

    • pettynyt24

      Itselläni on myöskin samat kokemukset Tapiolasta,että moraali on laskenut nollaan.Keksitään mitä törkeimpiä syitä korvauksista pääsemiseksi.Se ei käy pitkän päälle.Kyllä sana kulkee ja hyvä niin.

    • LähiTapiola huono

      Voihan se olla niinkin että Tapiolasta eli nykyisestä LähiTapiolasta on jollakin hyviäkin kokemuksia. Niitä en ala kyseenalaistamaan. Netti on myös hyvä disinformaation väline ja vakuutusyhtiöllä on taatusti hyvät viestintäosastot, jotka mainostavat yrityksensä palveluita eri tavoilla televisiossa, lehdissä ja myös netissä asiakkaiksi tekeytyneinä. Ei siis pidä uskoa kaikkea ihanaa mitä vakuutusyhtiöistä eri tiedotusvälineissä kerrotaan. Vanha sanonta kuuluu "jos joku kuulostaa liian hyvältä se ei ole totta". Sen tarkemmin yksilöimättä omia kokemuksiani LähiTapiolasta totean vain, että en suosittele kyseistä vakuutusyhtiötä kenellekkään. Asiakkaiden vakuutusmaksut kyllä kelpaavat, mutta kun pitäisi jotakin korvata, alkaa sellainen asiakkaan pompotus ja vahingon kyseenalaistaminen, että ei todeksi uskoisi. Suomessa mielellään kehutaan että kotimaamme on oikeusvaltio. Jos joudut tekemisiin ko. vakuutusyhtiön kanssa uskosi voi kyllä horjua.

    • kyllästynyt

      nyt kohta 3 viikkoo odotellut Lähitapiolan vakuutusyhtiöltä lupaa päästä magneettikuviin. Lääkäri tuolloin 3 viikkoo sitten sinne lähetti kaikki asiaan tarvittavat paperit ja viellä leimalla kiireinen. Soittelin viimeviikolla mikä mahtaa olla tilanne ja lupasivat hoitaa kiireisen tapauksen parissa päivässä. Ilmeisesti Lähitapiolalla on omat käsityksensä parista päivästä,kun mitään ei näy eikä kuulu..

    • kyllästynnyt

      Itse olen osaaikaeläkeellä monista sairauksista nyt olen hakennut täyseläkettä kun en ole kykenevä tekemään nykyistä fyysistä työtä.Olen saannut 4 kertaa hylkäävän päätöksen olen kykenevä tekemään nykyistä työtä vakutusyhtiön mielestä ,vaikka ainakin 10 alan ihmistä on toista mieltä.Koulutus ei käy koska ei tule täyspäiväistä työntekijää en kuulu mihinkään katekoriaan.Olin polvileikkauksissa ja nyt olen yrttänny saada fysikaalista hoitoa Tapioala yhtiöstä 10 pvää on kestään ei ole viellä päätetty vastatiin yhtöstä .Leikkaukset sain toisesta vakutuksesta Tapiola yhtiö ei halua maksaamistään vaikka ihmisillä on oikeat vakutukset en ole käyttännyt kertaakaan aikaisennin 20 v aikana näitä vakutuksia ,että ei olesiitä kiinne et olisin yli käyttännyt näitä vakutuksia et se siitä Tapiola vakutusyhtiöstä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe