Aihe

töykeä katsoja

jghgjhijghitjhi

oltiin kattomassa the simpsons movie:ta
ja kun se siinä sanotaan joku sillä takana tekee sen perässä ihan kauhealla äänellä ja sama henkilö melkein koko ajan sano kaverille: nyt tulee hyvä kohta,kohta tapahtuu, nyt se tulee ja kaikkee. ihan selvästi hän oli kattonut sen aikaisemmin! mitä järkeä siinä on???!!!

2

338

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • töykeä surffaaja

   "ja kun se siinä sanotaan joku sillä takana tekee sen perässä ihan kauhealla äänellä ja sama henkilö melkein koko ajan sano kaverille"

   Tiedän, tiedän; ei saa arvostella kielioppia, kun "eiks se oo niinku tärkeintä et kaikki niinku vaan ymmärtää mitä haluu sanoo niinku vaik ei pilkut oiskaan paikoillaan ja kaikki yhdys sanat okein."

   Mutta siinäpä se juuri onkin, katsos. Oikeinkirjoitus on keksitty juuri sitä varten, että muut ymmärtäisivät, mitä sinä yrität sanoa. Muuten se jää arvailujen varaan.

   Eli tarkoititko, että "Ollessamme katsomassa Simpsoneita takanamme istui eräs katsoja, joka toisti elokuvan repliikkejä kauhealla äänellä"?

   Kauheaa.

  • aasdfasdfasdfasdfasdfasdfas...

   Pentujen piirrettyjä on pennuilla tapana katsella moneen kertaan, eikä siinä mitään. Kunhan vähän kasvat niin kiinnostut asiallisemmista elokuvista ja tapaat asiallisempaa väkeä niitä seuraamassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565