3. kausi tuhosi Lostin.

Näin kävi.

*SPOILER VAARA*

Kyllä... Lost on mennyt vahvaa alamäkeä Kolmannesta kaudesta lähtien. Yleensä kun kausia aloitettiin tai lopetettiin se alkoi tai päättyi hyvin jännittävästi. Tässä kolmannen kauden aikana "Others" - ryhmä menetti pahamaisen lookinsa. He ovatkin vain tavallisia ihmisiä joilla on erittäin tylsä ja epäkarismaattinen johtaja Benjamin Linus. TODELLA HUONO JOHTAJA. Sarja alkoinkin keskittyä kahteen babyfaceen Sawyer ja Kate hahmoihin samalla kuin Jack kykyttää jossain viemärissä ja haluaa päästä pois. Tausta-Tarinat (joita näytetään enemmän kuin perkeleen saarta) ovat tulleet epämielenkiintoisemmaksi ja turhiksi. Vaikka näytetäänkin Others hahmojen menneisyyttä. Miksi helvetissä pitää kaikkien menneisyydet näyttää... eikö se voi jäädä katsojan mielikuvitukseksi?

Sitten siirytäänpä toiselle puolelle saarta. John Lockeen ja muihin poppaloihin. Luukun räjähdys oli mielenkiintoinen ja Desmondista tuli mielenkiintoinen hahmo. Mutta miksi... voi miksi tappoivat Ekon!? Erittäin mielenkiintoinen hahmo kuoli todella epäsankarillisesti ja nopeasti johonkin MUSTAAN SAVUUN!? Lost oli todella mielenkiintoinen kun alussa näytettiin merkkejä "hirviöstä". Mutta paljastuikin "Mustaksi Savuksi". Todella köyhää... ei tainut olla varaa isompiin tietokone mörköihin.

Lopetin katsomisen 8:n jakson jälkeen. Myöhemmin lueskelin mitä tulee tapahtumaan ja tulin vielä enemmän pettyneeksi. Parasta vaan oli että lopetin katsomisen.

Lostissa oli monta hyvää puolta. Parhaat näyttelijät/hahmot olivat selvästi: Ethan (muistatteko parhaan ja häijyimän Others - hahmon=), Desmond, Mr. Eko ja pari muuta.



- Tietämättömyys on siunaus.

11

2245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän

      tuo 3. seasonin alku on kyllä hieman lattea, pakko myöntää. mutta kunhan se pääsee kunnolla vauhtii, nii sitte se on parasta lostia...

      • dick

        hyvä peli pelatkaa kaikille lost faneille..
        www.lost.eu/64bd9


    • 3.kausi paras!

      Käyttää vaan vähän älyään ja mielikuvitustaan, niin johan alkaa aueta noi jutut. Jos on aivot narikkaan-iltoja, katsoopi silloin Frendejä - jotka kylläkin ovat myös loistavia. Hyvä et on molempia tarjolla. Lostissa on vaan se paha, ettei kärsi jättää jaksoakaan väliin - silloin muuttuu aikas heikoksi, ku tasan tippuu kärryiltä.

    • Ekologinen eko

      Itsekin olin vähän pettynyt tuossa vaiheessa, mutta katsoin sitten pidemmälle ja sitten en pystynyt lopettamaan taas, eli se lähtee siitä nousuun urakalla tuosta pikaksen kun katsot vielä. Älä tee virhettä.

    • ...

      Mr. Ekoa näytellyt Adewale Akinnuoye-Agbaje on itse spekuloinut mr. Ekon uloskirjoittamista sarjasta sanoen että hän pysyi mr. ekon roolissa myös kameran ulkopuolella eikä juuri ollut missään vuorovaikutuksessa sarjan muiden näyttelijöiden kanssa. Tämä antisosiaalinen näyttelymetodi olisi sitten ollut isona tekijänä hänen hahmonsa uloskirjoittamisessa.

      On myös huhu että kyseinen näyttelijä olisi itse pyytänyt hahmonsa uloskirjoittamista vanhempiensa kuoleman johdosta.

      Tuolla lisää: http://en.wikipedia.org/wiki/Adewale_Akinnuoye-Agbaje

      • Lost Echoes

        Loistava näyttelijä. Tykkäsin miehestä myös Ozisssa ison pahan Adebisin roolissa. Todella hienoja näyttelijäsuorituksia molemmat hahmot... harmi että kirjoitettiin ulos sarjasta. Mr. Eko oli paljon mielenkiintoisempi hahmo kuin moni muu saarelaisista.


    • Nimetön

      LOST saaresta alettiin jo tietää kaikkea, myös se nainenhan tuli sinne jostakin maantietäjä ryhmästä. Tämä saari ei enää ollut niin tärkeä, kun alettiin jo oppia sen saaren paikatkin ulkoa. Myös löytyihän siellä se toinenkin saari. Taustatiedot ovat aina tärkeitä. Esim Benjaminin tausta on tärkeää, sillä hän on valehdellut koko ajan kaikille, eikä hän ole huono johtaja, eihän hän edes ole johtaja. Jacobhan on se pääjohtaja, jolta ne kaikki käskyt tulee.

    • 333

      Minusta taas kolmonen oli paljon mielenkiintoisempi ja parempi kausi kuin kakkonen. Loppu on ainakin niin helvetin jännittävä, että ei melkein kestä kun ei tiedä mitä tulenman pitää. Jännää todellakin kun koko sarja muuttuu kun tyypit pääsivät saarelta pois...

    • Möähhähhähähää

      "Erittäin mielenkiintoinen hahmo kuoli todella epäsankarillisesti ja nopeasti johonkin MUSTAAN SAVUUN!? Lost oli todella mielenkiintoinen kun alussa näytettiin merkkejä "hirviöstä". Mutta paljastuikin "Mustaksi Savuksi". Todella köyhää... ei tainut olla varaa isompiin tietokone mörköihin. " Vihjaat siis, että vain yksityiskohtaiset ja ns. möröt ovat niitä pelottavia otuksia? Musta savu on ihan hyvä idis. Se on pelottavaa, koska siitä ei tiedä mitä se on, toisin kuin jostain pirun jääkarhuista....

      • kaddd

        niimpä.. minunkin mielestä se jääkarhu juttu oli ihan surkee.. :/ mut muuten hyvä sarja kyllä


    • Smiiguli

      Lostin kolmas kausi on ehdottomasti ollut paras kausi kaikista tähän mennessä. Vaikka alku on ehkä hieman kökkö, niin pian se kuitenkin nousee ehkäpä parhaalle mahdolliselle tasolle, mitä tv-sarjalta voi odottaa. Sarjassa esiintyy vaikka kuinka paljon juonenkäänteitä, ja lisäksi henkilöiden persoonallisuudet muuttuvat niin loistavalla tavalla että sitä voi vain ihailla. Ja se mitä mainitsit "mustasta pilvestä" niin on myös minun mielestäni, kuten joku aikaisemmin mainitsi, eräs nerokkaimmista "hirviöistä" mitä on nähty. Sehän on jo ollut selvää sarjan ensimmäisen kauden alusta asti, että sarjassa on joitain todella suurta mystisyyttä. Tämän vuoksi hirviöiksi ei sovi jotkin arkiset eläimet joita saatamme kohdata, koska tällöin mystisyys olisi tylsää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. Oletko kaivattusi tyyppinen henkilö

      ulkoisesti?
      Ikävä
      134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe