Päivän Sana, Ilmestyskirjasta.

Luvusta 3:" Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita:"Näin sanoo Aamen, uskollinen ja luotettava todistaja, Jumalan luomakunnan alku:"Minä tiedän sinun tekosi:sinä et ole kylmä etkä kuuma. Kumpa olisitkin joko kylmä tai kuumä, mutta sinä olet haalea...""Sinä kerskut, että olet rikas, entistäkin varakkaampi, etkä tarvitse enää mitään. Et tajua, mikä todella olet: surkea ja säälittävä, köyhä, sokea ja alaston."
"Jokaista jota rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Tee siis parannus, luovu penseydestäsi! Minä seison ovella ja kolkutan. Josjoku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän. Sen, joka voittaa, minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niin kuin minäkin olen voittoni jälkeen asettunut Isäni kanssa hänen valtaistuimelleen. Jolla on korvat se kuulkoon mitä Henki sanoo seurakunnille."
Sitten näin tämän:"taivaan ovi oli auki, ja kuului sama ääni, jonka olin edellisellä kerralla kuullut-kuin torveen olisi puhallettu. Se sanoi minulle:"Nouse tänne! Minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."
Siinä samassa olin Hengen vallassa. Näin, että taivaassa oli valtaistuin ja sillä valtaistuimella istui joku, joka loisti kuin jaspis ja karneoli. Valtaistuinta ympäröi sateenkaaren kaltainen smaragdinvärinen hohde.
Tämän valtaistuimen ympärillä oli 24 valtaistuinta, ja niillä istui 24 vanhinta, joilla oli yllään valkeat vaatteet ja päässään kultaseppele.
Valtaistuimesta lähti salamoita ja kuin ukkosen jyly. Sen edessä oli 7 soihtua, Jumalan 7 henkeä, ja sen edessä oli myös ikäänkuin lasinen, kristallin tavoin kimmeltävä meri.""--Edessä ja ympärillä oli neljä olentoa,--Taukoamatta, päivin öin nuo olennot lausuvat:"Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias!"
Jumala tahtoo, että me ylistämme Häntä(Ilm.4:12)ja he lausuivat kovalla äänellä:-Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan vallan, rikkauden, viisauden ja voiman, kunnian, kirkkauden ja ylistyksen."
Ilm.7:10"-Pelastuksen tuo meidän Jumalamme, hän, joka istuu valtaistuimella, hän ja Karitsa" Hän pelastaa meidät, jotka olemme pesseet vaatteemme Jeesuksen verellä ja sitten kuolleet. Herra on sanonut"- Nämä ovat päässeet suuresta ahdingosta. He ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.--Nälkä ei heitä enää vaivaa, ei jano, enää ei heitä polta aurinko eikä paahtava helle. Karitsa, joka on valtaistuimen edessä kaitsee heitä ja vie heidät elämän veden lähteille, ja Jumala pyyhkii heidän silmistään kaikki kyyneleet."

0

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

        Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
        Maailman menoa
        317
        7210
      2. Kiitos, kun paljastit

        Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
        Ikävä
        58
        2194
      3. Missä hiton pippaloissa

        Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
        Ikävä
        33
        1611
      4. Olen miettinyt sinua tänään

        Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
        Tunteet
        27
        1439
      5. Kysymystä pukkaa

        Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
        Ikävä
        111
        1153
      6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

        Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
        Sanaristikot
        72
        1135
      7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

        Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
        Hindulaisuus
        335
        1026
      8. Suviseurat

        Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
        Hyrynsalmi
        15
        873
      9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

        Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
        Ikävä
        50
        865
      10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

        Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
        Maailman menoa
        274
        787
      Aihe