Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lost on niin kauhean huono ohjelma

Makexz

Milloinkohan se loppuu, toivottavasti pian !

10

1363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..... .,

      Omapahan on asiasi, katsoit tai et.....

    • hahhahahh

      Mene kotiin kasvamaan!

    • lössöklovni

      Oletko todella niin pässi,että luulet sarjan loppuvan koska sinä itket täällä. Sarja on hyvä ja minusta tämä on hyvä ettei kaikkea paljasteta. Varmasti moni alkaa pitämään enemmän sarjasta kun se joskus päättyy.

    • possunperä

      Siis lost on paitsi käsittämätön, myös erittäin tylsä. Kerrassaan huono. Ja minä en vaan jaksa pelätä mitään hirmuliskoja perkele, elleivät ne ole komodonvaraaneja ja kaikki nämä "katso yliluonnollista" systeemit saavat minut ajattelemaan, että käsikirjoittajat ovat niin henkisesti laiskoja, etteivät viitsineet keksiä mitään oikeaa juonta, vaan pääsevät helpolla kun viittaavat johonkin yliluonnolliseen ja pelottelevat tyhmiä.

      Yhtä huono, ellei ehkä vielä huonompi on se tajuton "mies oikeassa, nainen aina väärässä" x-files, jossa on niin tolkuton juoni, että mietin aina, että ovatko päätekijät psykoosissa oikeasti, vai kuvittelevatko yleisön olevan.

      • Smiigul

        Se, että joku haukkuu Losti tylsäksi kertoo mielestäni siitä, että katsoja itse on vain niin tylsä ihminen, että odottaa sarjalta vain yksinkertaista juonta ja jossa koko ajan ollaan selvillä kaikesta. Sen sijaan Lostin poikkeaa tästä ja on juuri siksi yksia kaikkien aikojen loistavimmista sarjoista. On tärkeää, että sarja synnyttää kysymyksiä ja teorioita, joita katsojat voivat miettiä, koska silloin kaikki voivat kokevansa hienoja "ahaa" elämyksiä. Lisäkis sarjan tekijät ovat hoitaneet hommansa todella loistavasti mm. siinä että tietääkseni, jopa näyttelijät saavat arvuutella tarinan juonta.


      • Matinee

        Mun kokemuksen mukaan ne jotka haukkuu lostia huonoksi tai "oudoksi" eriaisien juonenkäänteineen on yleensä niitä jotka eivät ole katsoneet sarjaa alusta asti. Lost nyt vaan on sellainen sarja joka pitää katsoa järjestyksessä, muuten siinä ei kauheasti ole järkeä. Tai sit ne on niitä ihmisii jotka ei osaa käyttää mielikuvitustaan. Mun mielestä on upeeta että jotkut käsikirjottajat ja sarjojen luojat viel keksii sarjoja jotka ei sovi siihen normaaliin muottiin.


      • Sawyer nam

        En sanoisi että X-Files oli "mies oikeassa, nainen aina väärässä" -sarja, vaan paremminkin "hörhö oikeassa, skepe aina väärässä". Se oli oikeastaan ihan ok että Mulder oli hörhö ja Scully skepe, koska yleensähän naisista tehdään sellaisia tunteellisia hupakkoja jotka uskovat mihin vain.

        Siitä en tosin pitänyt että Scullysta tehtiin uskovainen. Meni hyvä skeptisyys hukkaan kun alkoi ne ristikorun heiluttelut ja jeesustelut.

        Lost on ihan jees, joskin olen itse alkanut tässä viimeisellä kaudella käymään kärsimättömäksi. Laittaisivat jo kunnon loppurytinää kehiin!


    • ..................

      Vedä käteen, runkkari ja kato sitä paskaa Salkkareitas sih...

      • jormeli

        siis vittu lost on niin perseestä kun vaan olla ja voi ja vaan kaikki homot ja lesbot kattoo sitä siis LOL


    • Nimimerkkisi kertoi

      Sen takia tulinkin tänne julistamaan, että sarja on ihan PASKA. Salatut Elämät ovat paras sarja, koska siinä on hyvä IDEA.

      Ihan oikeasti...Mitä Lostissa on mitä Salkkareissa ei ole??? SALKKARIT FOR EVA!!!!!!!!!

      Niin, siis Lost on ihan paska. Koska tarinallisesti huipputyötä ja käänteet yllättäviä...Ihmisten mielikuvituksella ja aivotoiminnalla leikkiminen on erittäin nerokas ratkaisu ja ainakin osaavat sarjaa tehdä.

      Ens kerralla kun tulet sanomaan, että joku sarja on paska. Kerro toki perustelusi. Se että et tajua jotain juonikuvioita (Suurinosa Lost vihaajista yleensä polkee vähän hitaammalla, eivätkä osaa hahmottaa mitään, jäävät jälkeen juonessa ja julistavat paskaksi koska eivät tajua mitä ruudulla tapahtuu), ei ole sarjan tuotannon vika, se on tarkoitettu henkisesti kehittyneille yksilöille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe