Mokasiko Tuomaristo! Jatkoon vai ei.

Vaihtoon

Alkukarsinta 5 28.10.07 Talentissa jakoon meni aikamoista sakkia ja pari hieman kyseenalaisempaa mielestäni

Nämä menivät jatkoon, mutta olisitko sinä päästänyt:

Dirty Fiction (yhtye) hieman heikkoa laulua muuten ok
http://www.nelonen.fi/talent_videot/default.asp?videoId=104

Minna (laulaja kokelas)
http://www.nelonen.fi/talent_videot/default.asp?videoId=95&type=1&newPage=0

Ja sitten Justin Timberlake esittänyt, jota en olis jatkoon pannut: Huonoa lalua ja show oli aika löysä vaikka tuomaristo toista mieltä olikin, mutta tausta tanssija tytöt näyttivät iha hyvältä ja kohtalaisesti vetivät hommansa siitä ainoa .
Videota EI OLLUT nelosen netissä. Miksi ei?
Taisivat panna väärän jatkoon kun ei löydy videota nelosen netistä ja muista on.
http://www.nelonen.fi/talent/#

Pinja ja tramboliini:
Ei jatkoon. Entä olistko päästänyt jatkoon
http://www.nelonen.fi/talent_videot/default.asp?videoId=98&type=1&newPage=0

12

1790

Vastaukset

 • laiteta Pinja tyttöä ei. Etkö oo koskaan nähnyt kuinka upeita suorituksia tuolla trampoliinilla oikeesti voi tehdä.
  Dirty Fiction pojat osas soittaa.

  • Tosiaan pojat osasi soittaa,mutta laulu ei vakuuttanut ja Samin mielestä voittaja ainesta ehkä jos vetää kunnon instrumentaaleja Apojen tyyliin tai kaveri petraa laulamistaan.

   "Punkbändi" sanoi antakaa rakentavaa kritiikkiä, sitä ei kyllä järin tule, kuten Idolsissa. Ei eritellä' mitä hyvää huonoa esim. Muuten ihan OK


  • Vaihtoon kirjoitti:

   Tosiaan pojat osasi soittaa,mutta laulu ei vakuuttanut ja Samin mielestä voittaja ainesta ehkä jos vetää kunnon instrumentaaleja Apojen tyyliin tai kaveri petraa laulamistaan.

   "Punkbändi" sanoi antakaa rakentavaa kritiikkiä, sitä ei kyllä järin tule, kuten Idolsissa. Ei eritellä' mitä hyvää huonoa esim. Muuten ihan OK

   Rakentavaa kritiikkiä ei todellakaan ole tullut. On pelkästään haukuttu tai ylenkatsottu esiintyjiä, mutta ei ole annettu rakentavaa palautetta josta olisi oikeasti hyötyä. Muutamille esiintyjille olisi voinut sanoa ettei taso riitä ja yhtyeillekin että laulujen pitäisi olla parempaa tasoa mikäli mielii pärjätä.

   Liian vähän aikaa saivat esiintymiseen. Voi kyllä olla että jos saavat enemmän aikaa niin tämä yhtye Dirty... voi nousta voittajasuosikiksi. Suomenkielellä kannattaisi ehkä kokeilla laulaa. Englanti ei tuntunut sujuvan ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla.


 • Aika huonoja laulajia kautta linjan tänään. Pekan ois kannattanu jättää karsinta väliin ja Se toinen pikkulikka oli valinnut hieman liian vaikean biisin(USA:n viime vuoden 11 v. voittajan biisi. Minnalla oli ääni kuin raastinrauta eikä ääni meinannu kestää vahvaa ääntä vaativaa rääyntää, johon voi vain sanoa: Ei ole toista Tina Turneria. Ainoa poikkeus oli tuo suoralähetysyhtye, kuullosti sentään säälliseltä.

  Että sillai...katsoin siis vain netistä, enkä tiedä mitä tuomarit sano, kun en ehtinyt tuota ohjelmaa tänään seuraamaan.

 • Ainoastaan korttitemppuilija ja Dirty science jotenkin säväyttivät. Muutoin oli aika huonoo tasoa. Tietysti pisteet siitä että uskaltaa yrittää. Se vaatii aivan älyttömästi rohkeutta mennä esiintymään tuommoiselle lavalle ja uskoa omiin kykyihinsä.

  Aika monet esiintyjät joutuvat voittamaan ensin itsensä osallistuakseen tuommoiseen kisaan ja ylipäätään esiintymään. Monet noista esiintyjistä ovat tietysti huonoja, mutta yhtä lailla hyvä esiintyjäkin voi mokata jos ei omaa hyvää itseluottamusta. Samoin huonoillakin esiintyjillä näkee onko 100% yritys vai ei.

 • Mielipiteitä

  Dirty Fiction, Jatkoon, Laulu ei parasta. Asenne kohdallaan. "Vetivät täysillä"

  Polttomerkki, Ei jatkoon Tyttöräp on räppiä, ei sen enempää. Ei iskenyt, vaikkei sinänsä mitään isompaa moitittavaakaan.

  Guyla, Ei jatkoon, Kivasti piiskasi eukkoa lavalla, pisteet siitä =u). Taitava hieno ruoskankäyttö, mutta ei silti hämmästyttävää talenttia.

  Anna-Maija. Ei jatkoon. Street -tanssiksi ei löytynut toivottua "potkua" tuosta.

  Miika, Jatkoon. Todella hyvin treenattu ja ehkä myöskin lahjakas taikuri jo noin nuorena. Enpä ihmettelisi vaikka tie Las Vegasiin veisi.

  Stephanie, Ei jatkoon, lauloi kivasti mutta ei mitään sellaista mikä todella sytyttäisi. Ehkä toisella kappaleella ja vapautuneemmalla esityksellä olisi jatkopaikka hellinnyt, nyt näki että jännitys vei laulusta selvästi paljon. Joku joka hänet tuntee kertonee laulaako normaalisti paremmin.

  Pinja, Ei jatkoon, Tytto esitti joitakin tanssiliikkeitä trampoliinilla ja muutaman voltin. Meilläpäin pikkupojat tekee huimia voltteja kierteellä kerien trampoliinilla, joten en tässä keksinyt kyllä mitään poikkeuksellista talenttia. Musiikki ja siihen liittyvät tanssiliikkeet vain veivät trampoliiniesitykseltä pohjan. Musiikkivalinta oli epäonnistunut, kulahtanut hitti ei tee tytöstä trikoissa Britneytä.

  Pekka, Ei jatkoon, Ei vain iskenyt. Tässäkin taisi jännitys haitata laulua ja tempoa varsinkin. Ääni ei kuitenkaan mielestäni avautunut talentiksi.

  Muha, Ei jatkoon, Hyvä haitsusoundi eikä basarikaan paha ollu mutta vocals osio meni pahasti penkin alle.

  Minna, Ei jatkoon, Laulu oli paikoitellen ihan ok ja jotain potentiaalia laulussa oli. Esiintymis asu syvältä. Toivottavasti panostaa jatkossa kunnon glamouriin asun ja olemuksen puolesta. Jos on hieman runsaamman puoleinen (anteeksi), ei pidä peittää sitä kaapuun, vaan yrittää hyödyntää sitä.

  Sleazy Lizard, Ei jatkoon, Suomalaista punkkia lauletaan suomeksi! Yritystä oli tämä yksi parhaista punkbändeistä mitä viimepäivinä on nähty.

  Mambo Trio, Jatkoon, Yksi harvoista koko talnetissa joka sai tuomariston hymyilemään ja jopa nauramaan. Tuolla olisin suonut jatkoon. Finaaliin tuskin olisivat selvinneet kuitenkaan. Kritiikki kohdistui yllätten siihen kuinka tausta varasti shown? Kyseessähän oli Trio, ei sooloesitys, ja esitys oli ymmärtääkseni kokonaisuus.

  Suoralähetys, Ei jatkoon, Ensin kuunneltuna kuulosti ihan OK. Toisella kuuntelulla huomasi jo stemmalauluun sopimatonta interferenssiä. Olihan tämä hyvää gospelia mutta ei kuitenkaan poikkeuksellista talenttia laajemmalla perspektiivillä.

  • Samaa mieltä. 2 olisi vain ansainnut jatkopaikan ja ne kyllä valittiinkin. Mambo trio olisi kyllä ansainnut jatkopaikan mutta ei ehkä sitten ollut tarpeeksi "viihdyttävä". Hyvin kyllä pyöritti jaloilla sitä pyörylää.


 • Hei! hyppikööt teiän pikku pojat mite vaa"
  mut mä oon hyvä. ja mene ite talenttiin kuule. ja ne ei varmaa osaa hypätä kierre volttia, takaperinvolttia, polvivolttia jne. niin mieto ennen kuin alat kommentoida ja se esitys oli nimen omaan TANSSIESITYS TRAMPOLIINILLA, JOKA SISÄLÄTÄÄ VOLTTEJA.Nii että iha turha arvostella!
  t. Talent pinja!

  • Vai että nyt itse Talent-Pinja tuli tänne kommentoimaan. Kun esiintyy julkisesti, on päivänselvää, ettei kaikki siitä pidä.
   Mun mielestä toi on erittäin säälittävää itse tulla kommentoimaan tänne, ehkäpä opettelet vain kestämään kritiikin ennenkuin esiinnyt julkisesti!


  • kaikkee sitä näkeeki kirjoitti:

   Vai että nyt itse Talent-Pinja tuli tänne kommentoimaan. Kun esiintyy julkisesti, on päivänselvää, ettei kaikki siitä pidä.
   Mun mielestä toi on erittäin säälittävää itse tulla kommentoimaan tänne, ehkäpä opettelet vain kestämään kritiikin ennenkuin esiinnyt julkisesti!

   ja ehkä itse osaat pitää sen turpasi tukos :D ja kestän kyllä kritiikkiä. Siitähän vain oppii.Ja kuule mulle on ihan sama mitä sä kommentoit. Jote kestä kuule ite kritiikkii!


 • miestuomari on ainoa, jolla on jotain silmää ja todellista kykyä arvioida yhtään mitään

 • Jaana Saarisen sisäreittä kyllä voisi hiplailla vähän enempikin, ja vähän jotain muutakin

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996