Tuhkimotarina juonipaljastuksia

Pulppu

VAROITUS!!
Ei kannata lukea jos ei halua juonipaljastuksia!!
---------------------------------------------
Tänne siis on koottu Juonipaljastuksia-topiceista tiivistetysti usein kysytyt kysymykset.

Mikä tämä Bella=Valentina kuvio on ?

Bella rupeaa pitämään kaksoisroolia yllä ja päättää esiintyä vanhana "Pullukkana" koska Bella de la Rosa on uhassa paljastua Valentina Villanuevaksi. Beatriz käyttää maskeeraus taitojaan ja loihii laihtuneen Valentinan entisen Pullukan näköiseksi, käyttäen mm. "läskipukua" jotta Pullukkana olo näyttäisi uskottavalta.
Kun Valentina tulee takaisin kuvioihin on Orestes vannomassa heti rakkauttaan, mutta on kuitenkin samalla lääpällään Bellaan. Jossakin vaiheessa Valentina ja Bella esiintyvät samaan aikaan, mutta Beatriz on pukeutunut Valentinaksi...

Tullaanko koskaan tietämään ettei Bellaa ollut oikeasti olemassakaan?

Kyllä, se on selvinnyt jo Ninfalle ja Beatrizille ja viimeisessä jaksossa Valentina ja Orestes menevät naimisiin, sekä Orestes näkee aikanaan Bellan riisuvan läskipuvun yltään. Myös sarjan loppupuolella kun Olimpia repäisee Valentinan pukua niin he huomaavat että hän onkin Bella eli Valentina Villanueva valeasussa!

Mitä Aquilesin ja Ninfan häissä tapahtuu?

Olimpia tulee pensionaattiin Ninfan ja Aquilesin häihin ja viskaa lattialle kuvat joissa Ninfa esiintyy Joelin kanssa. Aquiles raivostuu ja Ninfa itkee ja häät perutaan. Aquiles etsii Joelin käsiinsä ja raahaa sen Ninfan luokse ja etsii käsiinsä Fabiolan ja alkaa vehtaamaan hänen kanssaan tekemällä Ninfalle hallaa...

Päätyvätkö Ninfa ja Aquiles lopulta yhteen vaikka Olimpia tuleekin sotkemaan häät?

Kyllä he yhteen päätyvät ja näyttivät onnellisiltakin. Ilmeisesti väärinkäsitykset on selvitetty. Molemmat rupeavat näyttelemään.

Mitä Nereidalle käy loppujenlopuksi?

Nereida löytää onnen Macedonion kanssa, joka on siis se Tza Tzan miespuolinen näyttelijäystävä.

Milloin ja miten Olimpia kuolee?

Olimpia kuolee sarjan päätösjaksossa laivaräjähdyksessä. Räjähdyksen aiheuttaa kun Roque lähentelee Olimpiaa ja Olimpia hysteerisenä sieppaa Roquen pyssyn ja ampuu bensatankkeihin. Syy, miksi Olimpia ja Roque karkaavat on se että Olimpia on menettänyt maineensa ja hänen kaikki tekonsa on paljastunut menneisyyttä myöten.

Paljastuuko Orestesille Olimpian kuningatar-touhut?

Kyllä, Orestes tajuaa että Kuningatar on Olimpia ja menee lavalle nöyryyttämään tätä. Paljon on pettymystä ja häpeää ja itkuisuutta tässä kohtauksessa.


Miksi Orestes esiintyy Hopealiljana?

Orestes sai idean auttaessaan ihmisiä siellä tulvan keskellä, hän otti Hopealiljan nimen käyttöön muistaessaan Roquen tarinat Hopealiljan Robin Hoodimaisesta käytöksestä.

Tuleeko Valentinasta ja Chiquista ystäviä?

Kyllä tulee. Chiqui on pehmennyt ja seurustelee Franklinin kanssa ja Chiqui ja Valentina ovat ilmeisesti löytäneet yhteisen sävelen, joten ei ole mitään estettä ystävyydelle.

Miksi Juan Angel joutuu sairaalaan?

Olimpialla ja Juan Angelilla on riitaa, mikä johtaa siihen että Olimpia työntää Juan Angelin parvekkeelta alas. Pandora juoksee parvekkeelle ja tarraa isänsä kädestä kiinni ettei Juan Angel putoaisi. Ote kuitenkin irtoaa ja Juan Angel putoaa maahan.

Miksi Olimpia on pyörätuolissa?

Olimpia ajaa autokolarin, jossa auto räjähtää mutta Olimpia on selvinnyt autosta pois. Juan Angel ja Orestes näkevät kolarin ja vievät Olimpian sairaalaan.. Sairaalassa Olimpia käskee lääkäriä sanomaan että Olimpia on vakavasti halvaantunut (vaikkei oikeasti olekaan)

Menevätkö Roman ja Ariadna naimisiin?

Eivät, Roman jättää Ariadnan alttarille Bellan tahdosta. Roman siis kuvittelee saavansa Bellan omakseen koska aiemmin vannoi tekevänsä mitä vain Bellan vuoksi ja Bella hyväksikäyttää Romania, myös siihen että Ariadna pääsee eroon moisesta roistosta.

Miksi Chiqui joutuu onnettomuuteen?

Roman kaappaa auton ja käskee Chiquin ajamaan osoittaen häntä aseella. Franklin kuitenkin ampuu auton eturenkaaseen ja Chiqui menettää auton hallinnan ja törmää jonnekin ja Franklin ehtii pelastamaan verisen Chiquin juuri ennen kuin auto räjähtää.

Lihoaako Valentina ?

Tavallaan, viimeisessä jaksossa Valentina on entisen pullukan mitoissa ja odottaa kolmatta lastaan Oresteelle. Lihavuuteen ei ole syynä välttämättä pelkkä raskaus.

Miksi Pandora ja Jordi eroavat?

Syynä lienee se, että Mayela on ottanut Jordin alusvaate-kuvauksiin ja tarjonnut paljon rahaa johon Jordi tietenkin suostui. Mayela lähentelee Jordia ja Pandora sattuu paikalle ja rupeaa raivoamaan ja Jordi selittää että tarvitsee niitä rahoja pitääkseen Pandoran lähellään, ja että voisi olla joku tässä elämässä ja että voisi pyytää Pandoraa vaimokseen hänen isältään. Pandora sanoo ettei asialla ole mitään merkitystä ja Jordi myöntää virheensä.. Ariadna yrittää vietellä Jordia ja tätä tapahtuu moneen kertaan aiheuttaen väärinkäsityksiä Pandoran silmissä. Pandora lähtee ulos Samuelin kanssa ja rupeaa seurustelemaan tämän kanssa.

Miksi Pandora joutuu uudestaan mielisairaalaan?

Juan Angelin tapaturman vuoksi ja Pandoran syyllisyyttä tapaturmaan epäiltynä sekä Jordin ja Mayelan hääuutisesta järkyttyneenä Pandora yrittää hirttää itsensä kravatilla mutta hänet ehditään pelastaa. Pandora siirrettiin selliin ja Samuel toi Pandoralle ruokaa mutta Pandora viskasi ne pois ja kuristi Samuelia. Tästä johtuen Pandora vietiin pakkopaidassa mielisairaalaan.

Miksi Jordi esiintyy Nela nimisenä naisena?

Jordi pukeutuu naiseksi ja esittelee itsensä Nelana, Pandoran psykiatrina.
Hän pääsee Pandoran lähelle mielisairaalaan ja auttaa Pandoran pois sieltä.

Kenelle Bella tulee raskaaksi?

Bella tulee raskaaksi Hopealiljalle, heille syntyy suhde...

Miksi Chiqui menettää lapsensa?

Olimpia työntää Chiquin rappusista alas ja Chiqui menettää lapsensa. Kyseessä on sama lapsi jonka olemassaolon selvittyä Chiqui halusi tehdä abortin ja lapsi oli Franklinin mutta Chiqui päättikin pitää sen..

Päätyvätkö Juan Angel ja Tza Tza yhteen? Lapsia?

Kyllä, Juan Angel ottaa Tza Tzan ja Tza Tzan tyttären hoiviinsa Joseman kuoltua. Lapsi siis on Joseman ja Tza Tzan...

Ketkä päätyvät lopulta yhteen?

Kuvioihin tulee mukaan Chiquin oikea äiti joka päätyy poliisipäällikkö Pantojan kanssa yhteen. Lorenzo päätyy amerikkalaisen rouvashenkilön kanssa yhteen (rahan takia..?) Muita pareja on:

Valentina & Orestes
Ninfa & Aquiles
Nereida & Macedonio
Tza Tza & Juan Angel
Beatriz & Alejandro
Ariadna & Jorge
Pandora & Jordi
Chiqui & Franklin
Muñeca & Mateo
Gladiola & Pacheco
Elena & Segundo
Consuelo & Samuel
-------------------------------------------------

Kopioitu sivulta:http://www.phpbb88.com/migordabella/viewtopic.php?t=567&highlight=juan angel kuolee&mforum=migordabella

2

1270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • delku

      olet hyvä ihminen jos olet orin puolella koska orestes on minun sankari

      • Chiquitita

        Mä ainaskin olen ihan hyvä ihminen, vaikka en olekaan Orestesin puolella, tai siis en tykkää siitä niin kauheesti. Ehkä sä et ole mikään oikea ihminen sanomaan, kuka on hyvä ihminen ja kuka ei. Varsinkin kun on kyse tv-sarjan hahmosta... :o


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe