EU:sta viellä

aika on loppumassa

DAN2:40-45 norjassa 1994 varoitetiin ennen norjan EU kansan äänestystä että EU on 4valtakunta eli 4peto.hitler sanoi maataan 3valtakunnaksi.missä on suomessa varoittajia EU:STA.esim suomen jäsen maksu nousee 6 kertaiseksi 2012 maatalous ajetaan alas suomessa työpaikat siiretään halpa työ maihin.hengellinen valvonta lisääntyy 2013 galileo valmistuu.EU ei ole vain maallinen asia vaan myös hengellinen koska EU:ssa tullaan vainoamaan uskovia.kun sen aika on ja se alkaa 2013 tämä on varoitus suomen kansalle ja uskoville ota vaari profeetalisesta sanasta.miksi seurakunnissa ei varoiteta EU:sta tiedätkö ketä johtaa EU:ta VAPAAMURARIT ja heidän tarkoitus on tuhota kristin usko EU:ssa ei saa mainita sanaa kristinusko tämä ei ole peloittelua vaan tosi asia

7

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • attila mora

      Suomeaki uhannu suvivirsikielto, islamilainen puolue sharia-lakeineen, kreationismia vastustetaan kiihkeästi, jouluevankeliumia ei haluta kouluissa julistettavan sen pelossa että muslimilapset loukkaantuu...Sitten nämä irtisanomiset, lakot, 141....

    • Jumalan seurakunta Kristuks...

      Kuten eräät muutkin, olen henkilökohtaisesti varoitellut tällä palstalla useampaan kertaan Jumalan Sanan ja lain vastaisesta eli syntisestä Euroopan Unionista.

      Olen myös tehnyt selväksi ja teen sen tässä nytkin, että jokainen Euroopan unionia rakentava ja edistävä joutuu kadotukseen - ellei hän tee ajoissa parannusta.

      EU on tarkoituksellisesti ja todistettavasti osoittanut hylkäävänsä Jumalan ja Hänen Sanansa, Kristuksen kieltäytyessään tunnustamasta heitä perustuslakia laatiessaan.
      Tuo sittemmin hylätty ns. jumalaton perustuslaki on saatu tuotua nyt liki sellaisenaan tähän vastikään hyväksyttyyn uuteen perussopimukseen kuten on monen merkkihenkilön suulla todistettu.

      Lisäksi tänä keväänä paavi syytti EU:ta uskosta luopumisesta EU:n 50-vuotisjuhlien aikaan, kun EU ei halunnut siinä yhteydessä edes mainita Euroopan kristillistä perintöä. Tällainen antikristillisyys on hätkähdyttävää.

      Joka katsoo voivansa edistää tätä läpikotaisin Jumalan hyvän tahdon vastaista yhteenliittymää, todistakoon oikeutensa itselleen ja mielellään muillekin Jumalan Sanasta. Ellei hän löydä siihen perusteluja tai kehoituksia Jumalan Sanasta, hänellä ei niitä varmasti ole.

      Yksittäiset uskovat sekä eräät pienemmät ryhmät ovat varoitelleet EU:sta jo yli 10 vuotta. Jo ennen perustuslain vastaista jäsenyyttä he olivat sitä tekemässä ja materiaalia jakamassa.
      Mutta sen sijaan tunnetut kristilliset seurakunnat ovat olleet liki täydellisesti hiljaa tästä äärettömän vaarallisesta asiasta. Pidän sitä suurena petturuutena Jumalaa, Kristusta sekä kaikkia kristittyjä kohtaan.

      Jumalasta ja Kristuksesta luopuminen tarkoittaa samalla kaiken Kristuksen kautta saatavan siunauksen hylkäämistä. Siinä menee elämä, terveys ja yltäkylläisyys.
      Tilalle saadaan enenevästi ennenaikaista kuolemaa, onnettomuuksia, sairautta, luonnonkatastrofeja, kulkutauteja, satomenetyksiä, ehkä nälänhätääkin, monenmoista puutetta, sisäisiä ja ulkoisia väkivaltaisuuksia.
      Näin on jo alkanut tapahtua. Ja tilanne todennäköisesti vain pahenee, jos ja kun perussopimus vielä allekirjoitetaan, aikataulun mukaan nyt joulukuussa.

      Me elämme jo nyt kriittistä aikaa. Vihollisuudet uskovia kohtaan ovat vahvistumassa. Tuo mainittu vuosi 2013 on aivan liian kaukana, sillä jo ennen sitä tapahtuu paljon, ehkä ne ratkaisevimmat siirrot.

      Uskovien on syytä valmistautua nopeasti uloslähtöön. Heillä ei nimittäin voi olla Jumalalta mitään oikeutta olla rakentamassa ja edistämässä vihollisen valtakuntaa - sellaista yhteiskuntaa, joka on hylännyt Jumalan ja Kristuksen. Itse asiassa sitä oikeutta ei ole Jumala antanut kenellekään kristitylle. Vai onko jonkun mielestä?

    • merim.raimo

      En tiedä kuinkapaljon Helluntaikirkolla on määräämisvaltaa,yksittäisiä seurakuntia ajatellen?

    • Nimimerkki

      "DAN2:40-45 norjassa 1994 varoitetiin ennen norjan EU kansan äänestystä että EU on 4valtakunta eli 4peto."

      Maailman saatanalliset johtajat "Satanic Leaders"
      http://www.youtube.com/results?search_query="Satanic Leaders"&search=Search

      Vaatii uskoa todetakseen neljän seikkan todellisuuden.

      1. Maailman johtajat eivät johda maitaan vaan manipuloivat ihmiset olematta edes toisilleen tuntemattomia.
      2. 4 petoa ovat syntyneet Euroopan Afrikan Aasian Amerikan liitot (European Union, African Union, Asian Union, American Union (South, North)) kehittyvinä erilaisina (johtavien maiden) liitoksina Amerikan, Englannin, Astraalian ja Kanadan välillä syntyvineen suurempine liitoksineen kuten amerikan yhdistyminen(Great American Union) joista yhdessä demonisoitunut maailman liitto (Democratic Federal World Government, Agenda For World Government, New World Order, World War). Osaan myös kertoa mitä PETO sana tarkalleen merkitsee ja miten PETO soluttautuu ja miten ihminen PEDON tunnistaa.
      3. Uskontoja käytetään sotien hävityksen vahvistamiseen. Pedon kohtuna toimii VATIKAANI (Secret Societies) kansainvälisten salaseurojen kuten vapaamuurareiden (Odd Fellows), valaistuneet (Illumates), mafia (Milan Mafia, Sicilian Mafia, Vatican's Mafia, Italian Mafia, jesuiitat (Jesuit Catholic World Bank Chief).
      4. Rahaa ei ole olemassa. Osaan kertoa miten tunnistaa ettei rahaa ole.

      "suomen jäsen maksu nousee 6 kertaiseksi 2012 maatalous ajetaan alas suomessa työpaikat siiretään halpa työ maihin."

      Tuo on jo tapahtunut. Uusi asia mikäli ei ole huomannut.

      "hengellinen valvonta lisääntyy 2013 galileo valmistuu."

      Uskomuksellistä (perustuen kirjoitusten tulkintoihin manipululointiin) ohjaus on jo euroopassakin mittavaa ihmisilmiltä piilossa olevana kuitenkin todistettavasti ymmärrettävissä.

      "EU ei ole vain maallinen asia vaan myös hengellinen koska EU:ssa tullaan vainoamaan uskovia."

      Koko maailma on vuosituhansia sitten rakentunut vainomekanismille (ihmiset käännetty ihmisiä vastaan (rodut rotuja vastaan)). Mekanismi perustuen yksinkertaisesti pelottelulle (raha uskonto tiede yhteiskunta (jotka käännettyinä ihmisille aiheuttaa pelkoa (pelko hävettää lannistaa alistaa murtaa (tuloksena hallittavissa oleva ihminen)))).

      "kun sen aika on ja se alkaa 2013 tämä on varoitus suomen kansalle ja uskoville ota vaari profeetalisesta sanasta."

      Kun vaikeudet alkavat täytyy myös muistaa että teknologinen tuki massojen auttamiseen ja helpottamiseen vähenee jo ensimmäisestä luonnon mullistuksesta lähtien jolloin välineet elvyttää katoavat ja jäljelle jäävä teknologia (osaltaan huipputeknologiaa) käännetään ihmistä vastaan. Tuossa tilanteessa ihmisen täytyy vielä ymmärtää miten mieltä manipuloidaan uskontojen luomilla uskomuksilla koska käärme on tehnyt johdattelustaan kerrostuksellisen jonka murtaakseen täytyy yksilönä murtaa valtiovallankin mahti.

      "miksi seurakunnissa ei varoiteta EU:sta tiedätkö ketä johtaa EU:ta VAPAAMURARIT ja heidän tarkoitus on tuhota kristin usko EU:ssa ei saa mainita sanaa kristinusko tämä ei ole peloittelua vaan tosi asia."

      Koska ristin uskokin on luotua tukemaan yhteisöllisyyttä (SE SITÄ JA TÄTÄ) ja uhritkin on manipuloiden luotuja (NOPEUTETTU KRISTUSOPPI) että yhteisöllisyys olisi kylläinen (TIETÄMÄTÖN MISTÄÄN MITÄÄN MITENKÄÄN) huomioimatta mikä todella tosi (MIELEN OHJAUS).

      Omia todellisia kokemuksia euroopasta.
      http://p1.foorumi.info/ulottuvuus/viewforum.php?f=1

    • Nimimerkki

      ARJESSA PETO ULOTTUU LÄHES KAIKILLE ULOTTUVUUKSILLE SAADEN IHMISEN TOTEAMAAN RIITTÄMÄTTÖMYYTENSÄ (ENERGIATASON LASKEMINEN OHJELMALLISESTI IHMISEN EDES HUOMAAMATTA MENETTÄNEENSÄ EDELLYTYKSEN HUOMATA TULLEENSA PETETYKSI MANIPULOIDEN) IHMISTÄÄ OHJAA LOISET (MONET KAKSINAAMAISET IHMISEN JOUKOSSA (SULAUTUEN ARKEEN IHMISEN HUOMAAMATTA (ELÄTELLEN TOIVEIKKUUTTAAN JÄSENYYDELLÄ SALASEUROISSA (YLLÄPITÄVÄT IHMISTEN LUOTTAMUSTA KEINOIN)))).

      LUOTTAMUSTA HERÄTTÄVÄT MYÖS MIEHET MUSTISSA PELOTTEIN (VIRALLISUUDEN (JÄRJESTELMÄLLISYYDEN (ARVOKKUUDEN (VOIMMALLISUUDEN TUNTUA)))).

      SUOMESSA YKSILÖIDEN UHKAILU PAINOSTUS HÄIRIKÖINTI HÄVETTÄMINEN TAPAHTUU SALASEUROJEN KAUTTA SEKÄ SANALLISESSA MUODOSSA ETTÄ TOIMINNALLISESSA MUODOSSA JULKISUUDESSA SALATUSTI AIKAANSAADEN IHMISTEN JATKUVAN TIEDOSTAMATTOMUUDEN JÄTTEN IHMISET KEINOITTA YMMÄRTÄÄ (LAMAUTUNUT OLOTILA) OTTAA SELVÄÄ TODELLISUUDESTA YMPÄRILLÄ ETTÄ VOISI YMMÄRTÄÄ LOPUTKIN.

      New World Order Government Conspiracy
      http://www.youtube.com/watch?v=4UQ5CHifqMs

      • Nimimerkki

        "heidän tarkoitus on tuhota kristin usko EU:ssa ei saa mainita sanaa kristinusko tämä ei ole peloittelua vaan tosi asia."

        TIETÄVÄT VALMIIKSI ETTÄ "IHMISTEN PUOLESTA KUOLLUT KRISTUSKIN" ON IHMISKUNNALLE NOPEUTETULLA KRISTUSOPILLA MANIPULOITU NAAMIOITU UHRI JOTA KRISTUS EI ITSEKKÄÄN OLE PELOSSAAN HUOMAAMAAN SAMOIN KUIN TIETÄMÄTTÖMÄT IHMISET JOLLOIN IHMISET SAATU USKOMAAN USKONNOLLISEN UHRIN OLEMASSAOLOON JA HELPOTUKSENSA KAUTTA LAMAUTUNEESEEN OLOTILAAN JA TIETÄMÄTTÖMYYDEN YMMÄTÄMÄTTÖMISSÄ TULKINNOISSAAN SYDÄMMETTÖMYYTEEN. IHMISET OVAT MANIPULOIDUN NIIN ALAS JATKUVALLA ENERGIAN TASAAMISELLA ETTEIVÄT YMMÄRRÄ MITEN PALJON HEITÄ ON MANIPULOITU JOKA EI OLE SYDÄMMEN TIE VOIMALLISIMMASSAKIN SYDÄMMETTÖMYYDESSÄÄN.


      • Nimimerkki
        Nimimerkki kirjoitti:

        "heidän tarkoitus on tuhota kristin usko EU:ssa ei saa mainita sanaa kristinusko tämä ei ole peloittelua vaan tosi asia."

        TIETÄVÄT VALMIIKSI ETTÄ "IHMISTEN PUOLESTA KUOLLUT KRISTUSKIN" ON IHMISKUNNALLE NOPEUTETULLA KRISTUSOPILLA MANIPULOITU NAAMIOITU UHRI JOTA KRISTUS EI ITSEKKÄÄN OLE PELOSSAAN HUOMAAMAAN SAMOIN KUIN TIETÄMÄTTÖMÄT IHMISET JOLLOIN IHMISET SAATU USKOMAAN USKONNOLLISEN UHRIN OLEMASSAOLOON JA HELPOTUKSENSA KAUTTA LAMAUTUNEESEEN OLOTILAAN JA TIETÄMÄTTÖMYYDEN YMMÄTÄMÄTTÖMISSÄ TULKINNOISSAAN SYDÄMMETTÖMYYTEEN. IHMISET OVAT MANIPULOIDUN NIIN ALAS JATKUVALLA ENERGIAN TASAAMISELLA ETTEIVÄT YMMÄRRÄ MITEN PALJON HEITÄ ON MANIPULOITU JOKA EI OLE SYDÄMMEN TIE VOIMALLISIMMASSAKIN SYDÄMMETTÖMYYDESSÄÄN.

        SUOMEKSI TIETÄVÄT ETTÄ KRISTINUSKOKIN ON LUOTU VÄLINE MUTTA KATSO ÄÄRIMMÄISEEN KÄY TIE SYDÄMMEN KAUTTA.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe