Nyt tajusin kaiken

Spoiler

Kaikki aina miettivät mistä koko hommassa on kysymys. Minä en. Tajusin äskettäin koko homman. Kaikki palaset ikään kuin loksahtivat paikalleen. Jos et halua tietää niin älä lue tästä eteenpäin.










Lueskelin netistä nörttejen kehittelemiä teorioita ja huomasin tälläisen teorian: Kyse on jostain pelistä jota he pelaavat. esimerkeiksi oli laitettu mm. numerosarjan näppäily ym. Ajattelin alkuun että onpas surkea teoria. Rupesin kuitenkin miettimään asiaa. Kolmannen tuotantokauden lopussa katsojaa huijattiin taas. Katsoja ajatteli että takaumat olivatkin flashforwardeja. Väärin. Sairaalassa Jack meuhkasi jotain että hakekaa isäni ja jos olen kovemmassa humalassa kuin hän... muistatte varmaan. Eli isä onkin elossa? Totta. Eli kyse olikin takaututama. Koska kyse on pelistä niin he pelaavat peliä(ainakin toiset) jo toista kertaa. Peliin voi kuulua se että he eivät muista ensimmäistä kertaa, eivätkä tajua pelaavansa peliä. Esimerkki. Ensimmäisellä tuotantokaudella Locken jalat meinasivat lakata toimimasta. Kun hän "suoritti tehtävän" niin jalat toimivat taas.

Tämä teoria ei tietysti selitä kaikkea kuten mikä on musta savu, kuka on Jacob, mikä oli Dharman tehtävä, miksi Sawyerilla on aina parran sänki tai miten ihmeessä You all everybodystä tuli hitti mutta tämä on se perus lähtökohta.

Kommentoikaa teoriaani ja paikkailkaa teoriani aukkoja. Kiitos.

5

1413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos ymmärtäisin...

      Kauheasti kyllä haluaisin ottaa kantaa teoriaasi, mutta en ymmärtänyt sitä, mitä ajoit takaa...

      Selitä uudelleen.

    • Lost Hypothesis

      Ai sinunko teoriasi tämä oli? Minä kun ymmärsin, että olit lukenut netistä "joidenkin nörttien" kehittelemiä teorioita, ja toistit vain yhden niistä tällä palstalla..

      Mutta joo, ei huono teoria. Ihan selitysvoimainen monen saaren mysteerin suhteen, mutta jotenkin en jaksa uskoa, että tekijät turvautuisivat tällaiseen "deus ex machinaan". Tuntuisi aika typerältä lopetukselta. Jossain Kauniissa ja rohkeissa tällaiset "kaikki olikin vain unta"-vedätykset ehkä vielä toimivat, mutta Lostin kaltaisessa sarjassa toivoisi sentään näkevän vähän mielikuvituksellisempia ratkaisuja.

      • lallaa87

        Ihan hyvä teoria, itse en ole jaksanut koko sarjaa ensimmäisen tuotantokauden jälkeen katsoa kun se meni ihan tylsäksi, katson sitten se loppuratkaisun tai luen täältä.


    • Sama jeppe

      Jos ette huomanneet niin laitoin teoriani hieman huumorimielessä. Eihän kyseessä ole spoileri vaan oman mielikuvitukseni tuote.

      Se peli-teoria on tosiaan jonkun "nörtin" keksimä mutta sitä ei paljoa selitelty. Esimerkeiksi oli laitettu mm. numeroiden näppäily. "locke jutun" ja sen "toista kertaa pelissä jutun" keksin ihan itse. Oletin kommenttien olevan tasoa "huonointa mitä olen kuullut pitkään aikaan".

      Tottahan se on, että tuollainen loppu olisi todella surkea niinkin hyvälle sarjalle.

      Kun lueskelen netistä teorioita niin kaikissa tuntuu olevan isoja aukkoja. Lisäsin oman teoriani lähinnä siksi että kenties joku saisi uuden näkökulman omaan teoriaansa.

      Kertokaa toki omia teorioitanne niin lupaan kehua/haukkua niitä.

    • tietäjä ukko

      Eli katsoin viimesen lostin s4e5,siinä selvisi mielestäni paljon saaresta. Saari on todennäköisesti jonkinlainen aikavääristymä paikka,jota ne asemat saarella tutkivat. Dharma on aikoinaan löytänyt saaren ja he ovat selvittäneet sen salaisuuden,mutta saarelle on todella vaikea päästä,koska se on eri ajassa kuin nykyisyys.
      Saarella ihmisen mieli voi liikkua ajasta toiseen ja eri paikkoihin. He ovat jumuituneet yhteen aikaan,mutta mieli vaeltaa monessa paikassa. erityisesti desmondin mieli voi liikkua ajassa paremmin,kuin muiden.
      Se savu saarella on kuolleiden ihmisten tietoisuus,joka on jäänyt saarelle vangiksi. Se siis kostaa aina ihmisille,jotka tekevät väärin saarella tai eivät opi virheistään.
      Saaren magneettisuus on siis osa tätä aikavääristymä juttua ja jos se magneettisuus sekoa,voi se vaikuttaa muuhunkin maailmaan. Eli kaikella on todellakin tarkoitus tuolla saari pahaisella..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe