Nyt tajusin kaiken

Spoiler

Kaikki aina miettivät mistä koko hommassa on kysymys. Minä en. Tajusin äskettäin koko homman. Kaikki palaset ikään kuin loksahtivat paikalleen. Jos et halua tietää niin älä lue tästä eteenpäin.










Lueskelin netistä nörttejen kehittelemiä teorioita ja huomasin tälläisen teorian: Kyse on jostain pelistä jota he pelaavat. esimerkeiksi oli laitettu mm. numerosarjan näppäily ym. Ajattelin alkuun että onpas surkea teoria. Rupesin kuitenkin miettimään asiaa. Kolmannen tuotantokauden lopussa katsojaa huijattiin taas. Katsoja ajatteli että takaumat olivatkin flashforwardeja. Väärin. Sairaalassa Jack meuhkasi jotain että hakekaa isäni ja jos olen kovemmassa humalassa kuin hän... muistatte varmaan. Eli isä onkin elossa? Totta. Eli kyse olikin takaututama. Koska kyse on pelistä niin he pelaavat peliä(ainakin toiset) jo toista kertaa. Peliin voi kuulua se että he eivät muista ensimmäistä kertaa, eivätkä tajua pelaavansa peliä. Esimerkki. Ensimmäisellä tuotantokaudella Locken jalat meinasivat lakata toimimasta. Kun hän "suoritti tehtävän" niin jalat toimivat taas.

Tämä teoria ei tietysti selitä kaikkea kuten mikä on musta savu, kuka on Jacob, mikä oli Dharman tehtävä, miksi Sawyerilla on aina parran sänki tai miten ihmeessä You all everybodystä tuli hitti mutta tämä on se perus lähtökohta.

Kommentoikaa teoriaani ja paikkailkaa teoriani aukkoja. Kiitos.

5

1422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos ymmärtäisin...

      Kauheasti kyllä haluaisin ottaa kantaa teoriaasi, mutta en ymmärtänyt sitä, mitä ajoit takaa...

      Selitä uudelleen.

    • Lost Hypothesis

      Ai sinunko teoriasi tämä oli? Minä kun ymmärsin, että olit lukenut netistä "joidenkin nörttien" kehittelemiä teorioita, ja toistit vain yhden niistä tällä palstalla..

      Mutta joo, ei huono teoria. Ihan selitysvoimainen monen saaren mysteerin suhteen, mutta jotenkin en jaksa uskoa, että tekijät turvautuisivat tällaiseen "deus ex machinaan". Tuntuisi aika typerältä lopetukselta. Jossain Kauniissa ja rohkeissa tällaiset "kaikki olikin vain unta"-vedätykset ehkä vielä toimivat, mutta Lostin kaltaisessa sarjassa toivoisi sentään näkevän vähän mielikuvituksellisempia ratkaisuja.

      • lallaa87

        Ihan hyvä teoria, itse en ole jaksanut koko sarjaa ensimmäisen tuotantokauden jälkeen katsoa kun se meni ihan tylsäksi, katson sitten se loppuratkaisun tai luen täältä.


    • Sama jeppe

      Jos ette huomanneet niin laitoin teoriani hieman huumorimielessä. Eihän kyseessä ole spoileri vaan oman mielikuvitukseni tuote.

      Se peli-teoria on tosiaan jonkun "nörtin" keksimä mutta sitä ei paljoa selitelty. Esimerkeiksi oli laitettu mm. numeroiden näppäily. "locke jutun" ja sen "toista kertaa pelissä jutun" keksin ihan itse. Oletin kommenttien olevan tasoa "huonointa mitä olen kuullut pitkään aikaan".

      Tottahan se on, että tuollainen loppu olisi todella surkea niinkin hyvälle sarjalle.

      Kun lueskelen netistä teorioita niin kaikissa tuntuu olevan isoja aukkoja. Lisäsin oman teoriani lähinnä siksi että kenties joku saisi uuden näkökulman omaan teoriaansa.

      Kertokaa toki omia teorioitanne niin lupaan kehua/haukkua niitä.

    • tietäjä ukko

      Eli katsoin viimesen lostin s4e5,siinä selvisi mielestäni paljon saaresta. Saari on todennäköisesti jonkinlainen aikavääristymä paikka,jota ne asemat saarella tutkivat. Dharma on aikoinaan löytänyt saaren ja he ovat selvittäneet sen salaisuuden,mutta saarelle on todella vaikea päästä,koska se on eri ajassa kuin nykyisyys.
      Saarella ihmisen mieli voi liikkua ajasta toiseen ja eri paikkoihin. He ovat jumuituneet yhteen aikaan,mutta mieli vaeltaa monessa paikassa. erityisesti desmondin mieli voi liikkua ajassa paremmin,kuin muiden.
      Se savu saarella on kuolleiden ihmisten tietoisuus,joka on jäänyt saarelle vangiksi. Se siis kostaa aina ihmisille,jotka tekevät väärin saarella tai eivät opi virheistään.
      Saaren magneettisuus on siis osa tätä aikavääristymä juttua ja jos se magneettisuus sekoa,voi se vaikuttaa muuhunkin maailmaan. Eli kaikella on todellakin tarkoitus tuolla saari pahaisella..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe