Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mielipiteitä puntosta vm 02

nann@

Ajatuksissa ostaa fiat punto..tarjolla vm 2002 jossa kilometrejä 195 000(matka ajoa).huollot tehty ajallaan ja aina merkkiliikkeessä.katsastettu juuri ja vikakoodit luetettu, eli kaikki vaikuttaa olevan ok.hieman mietityttää paljonko pieni kone kestää vielä kilometrejä..kertokaa mielipiteitä/kokemuksia pikaisesti :) kiitos! ps: muukin palaute kyseisestä automerkistä tervetullutta.

9

2171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viiatti :)

      NO mitä tuttavilla ollut fiat merkkisiä autoja, itse ajanut muutamaa mutten koskaan omistanut, niin ei ne mitenkään tunnettuja luotettavuudestaan ole. Sähkövikoja kovasti..

      Jos pienikoneisella fiatilla on ajettu (tai millä muullakaan merkkisellä moottorilla) se 200 tkm niin elinikänsä ehtoopuolella se nyt vaan on vaikka kuinka uskoteltaisiin että matka-ajoa ja merkkikorjaamossa huollettu. Se merkkikorjaamohuoltaminen ei tänäpäivänä muutenkaan viellä takaa mitään, sen verran oman työuran aikana nähnyt miten siellä toimitaan.

      Fiatin vahvuuksiin kuuluu mielestäni noin niinkun käytettynä ostavan asiakkaan näkökulmasta huokea hinta. Kannattaa miettiä niinkinpäin että jos tarjoat tollasta 200tkm ajettua puntoa autoliikkeeseen, mitä he hyvittäisivät?

      NO suoraan sanottuna ei yhtään mitään. Eli tosi halvalla pitää saada jos meinaat ostaa. 6 vuotta vanha ajettu aika kovasti. Ton verran ajetussa autossa on muutkin osat kuluneet kun pelkkä moottori. Tarkista nyt edes auton pohja jossain tohtorilla, mitä noita fiatin kestotestejä lukenut alkaa ruostuminen siellä jo ihan pari vuotiaassakin autossa näkyä ja pahasti.

      Viellä viimeisenä pointtina sellainen huomio että kuka ostaa pienikoneisen punton matka ajoon? ostaisitko sinä, omasta mielestä ei kuullosta kovin rehelliseltä. Jos liike kyseessä , unohda koko juttu. Siellä on kaikilla autoilla ajettu vain matka-ajoa.....

    • ilmeisesti

      Itselläni reilut 160 tkm ajettu -02 Punto 60. Ei kuluta paljoa öljyä eikä bensaakaan. Öljynvahtoväli ollut n.20 tkm. Yleensä ei ole tarvinnut lisätä öljyä vaihtovälillä, mutta nyt kahden viimeisen öljynvaihdon jälkeen olen joutunut hieman lisäämään öljyä 10 tkm:n jälkeen, eli lähes minimaalinen öljynkulutus. Kannentiiviste meni reilu vuosi sitten. Muuten on toiminut hyvin ja ollut tosi luotettava. Olen suojannut itse alustan massalla, joten minulla ei ruoste ole ongelma. Olen kuullut että öljypohja ruostuu. Tarkistin omastani viime öljynvaihdossa, ja olihan se hieman pintaruosteessa. Raaputin ruosteet pois ja öljysin uudella öljyllä. Pitäisi varmaankin suojata paremmin seuraavassa öljynvaihdossa.

    • vm.98

      Meillä Punto XS 1.2 vm.98. Ajellaan paljon pitkiäkin matkoja, viimeksi 420 km yhteen suuntaan ja loistavasti toimii. Matka-ajossa ihan yhtä miellyttävä kuin isompikin auto.
      Autolla on kylläkin ajettu vain 110 000 km vaikka ikää jo onkin. Alustan ruostesuojaus kyllä kannattaa tehdä ihan heti, helposti ruostuu pohjasta.
      Aikaisemmat autot olleet Honda, Toyota, Mitsubishi, Nissan ja VW ja kyllä Punto on näistä ollut kaikista varmin ajokki !

      • Sami W

        10-vuotiasta 1.2 puntoa harvemmin näkyy kehuttavan hyväksi matka-autoksi. Mutta jos 420 km meni ongelmitta, hyvä matka-auto sen on pakko olla.

        Aikaisemmat ajokit "Honda, Toyota, Mitsubishi, Nissan ja VW", muistitko listata kaikki merkit, niitä on paljon muitakin olemassa. Perin erikoista jos todellakin Fiat on varmempi kuin tojo, Honda, mitsu ja nissan...


    • joku muu

      Älä osta. Nyt järkikäteen autokuumeen kanssa, kyllä siinä puntossa moottori kestää, mutta sähköissä on ollut takuu varmasti vikaa. Toinen asia on että kun seuraavan kerran menet vaihtamaan autoa niin yli 200 tkm ajettua puntoa ei mikään autoliike ota vaihdossa muuten kuin puoli-ilmaiseksi

    • ei muuten..

      Tuon ikäinen ja ennen kaikkea noin paljon ajettu punto on varmasti erittäin hankala myytävä! Vähemmänkin ajettuja on tarjolla pilvin pimein halvalla niin silloin ainoa keino myydä auto on kaupata sitä vielä halvemmalla.

      Eli jos kaupan on kaksi -2002 puntoa, 50tkm ajettu ja 195tkm ajettu, autojen hintaeroa vaikkapa 1000eur niin itse maksaisin sen 1000eur lisää.

      Sylinterinkannen tiiviste tuppaa noista fiiun koneista jossain vaiheessa palamaan, jos siihen on kansipahvi jouduttu jo vaihtamaan ja remppa tehty hyvin niin ehkä kohteessa voisi olla jo potentiaalia jos meinaat ajaa sillä paalaamoon asti.

      • ???????????????

        Eihän noita Fiiuja saakaan myytyä. Se hyvä puoli niissä on, että sellaisen saa halvalla ostettua eikä tarvii miettiä myyntiä. Ei ne autoliikkeet mistään käytetyistä mitään hyvitä. Vaihtoautokaupoissa häviää aina.

        Ketjun aloittaja aikoi paljon ajettua puntoa matka-ajoon? Jos sinullkain tulee paljon kilometrejä, eikö kannattaisi ennemmin ostaa vähän ajettu punto? Niitäkin saa edullisesti.


    • oli Uno 45, jolla ajoi liki 500 000 km.

      Mikäli päätät ottaa, tee koeajo ja pysäköi mäkeen.
      Sammuta moottori ja laita ykkösvaihde päälle.
      Sitten odotat hetken siksi, että lähteekö nykien valumaan taaksepäin, kuten minulla ja ajettu noin 200 000 km.

      Mihin hintaa myyjä pitää?

      • jääyytyneenä.

        Fiiujen tyyppivika on lasinpyyhkimen moottori.
        Äla anna jäätyä pyyhkimiä tuulilasiin kiinni.
        Keskuslukitus oikkuilee, rasvaa lukot.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe