Keno rutisee

vanha gubbe

Viive edelliseen viestiini johtui muutamista syistä.

Olen nyt saanut asiaa selvittämään hiukan taustatukea, sekä matemaattista laskentaa (vrt. 1-31 numeroiden jatkuva, vuosia kestävä vähemmistö esiintymisessä joka on kiihtynyt viime kierroksilla huippuunsa, kaksi toimittajaa sekä sokerina pohjalla; veikkaus aikoo lopettaa kenon "tuottamattomana".

Oletko voittanut viimeisillä kierroksilla mitään jos olet pelannut "normaalia" synttäri ym. kuukauden 31 sisältyvää "intuitiotasi? Et ole koska kaksi viimeistä kierrosta oli ns. täyteen dumpattu numeroiden 1-31 välillä alkaen 8.sta ja päättyen kymmeneen.

Tämä satunnainen koe tuli äärettömän kalliiksi mutta todisti eittämättä sen, että keno on pelkkä huijaus.

Tämäkään ei vielä mitään sillä rahat saadaan takaisin. Veikkaus on, kyllin piinattuna antanut aiemmin kirjallisen lausunnon jossa vakuuttaa arvonnan olevan kokonaan riippumaton pelatuista riveistä. Tämä on tahallinen ja hädissään sepitetty valhe ja tarkoittaa vahingonkoravausvelvollisuutta jokaisen korvausta vaativan osalta. Tämän vuoksi Keno niminen peli aiotaan lopettaa, koska "sen tuotto ei enää vastaa kustannuksia" vaikka todellisuudessa tuotto on ollut noin 98% ja todellinen palautus 1,2% luokkaa ja viimeisillä kierroksilla palautus on ollut lähellä nollaa.

Asia on vielä kesken. Tällä kertaa kaikki tehdään huolella ja ammattilaisten avustaessa. Mitään pakotietä ja selitys-sepitelmä mahdollisuutta ei jätetä joten malttakaa odotella.

108

6321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenoa aina epäillyt

      Runtua putkeen!

    • jos on totta

      Minua on satoja vuosia vituttanut veikkauksen maailman huonoimmat kertoimet ja palautukset monopolista johtuen. Mistään en niin nauttisi kuin siitä että veikkaus saa kärsäänsä ja kunnolla.

      Tiesit varmaan, että veikkuulla on myös "optiojärjestelmä", mitä enemmän nettoa sitä enemmän omaan pussukkaan?

      Ihmisen ahneus ja typeryys on järjetön joten ehkä tätäkin kantsii hyödyntää.

    • vanha gubbe

      Itse veikkaus on tulilinjalla. On aika kaataa kalkkeutunut, ikivanha ja ummehtunut, äärettömän pahalta haiseva illuusio mutta ne todelliset "syylliset" ovat veikkausta korkeammalla. Veikkaus syistä, että se sallii vedätyksen, osallistuu siihen ja ministeriö siksi, että se tekee tätä. Ministeriön lausunto asiasta on moniselitteinen ja kattaa kaiken kissan kakan hautaamisesta lupiin kenon pyörittämiseen mutta on siellä, yksi aarrekin johon avustaja on joutunut, tiedon puutteessa itse ottamaan kantaa. Silti se on ministerin allekirjoittama joka on lainvoimainen.

      Tämä tulee olemaan lähes kokonaan juridiikkaa kummallisine, välttelivine lausuntoineen joissa kukaan ei edes muista, että peli nimeltä keno hyväksyttiin veikkauksen peliluetteloon.


    • Oletko voittanut viimeisillä kierroksilla mitään jos olet pelannut "normaalia" synttäri ym. kuukauden 31 sisältyvää "intuitiotasi? Et ole koska kaksi viimeistä kierrosta oli ns. täyteen dumpattu numeroiden 1-31 välillä alkaen 8.sta ja päättyen kymmeneen.


      Voih taas ajatellaan joitain kahta viimeistä kierrosta huoh huoh.

      Katsoppa 2002-2007 kierroksia. kummasti löytyy 1-31 esiintyviä numeroita

      https://www.veikkaus.fi/pelit?game=keno&op=results_frontpage

      Ajattele asioita pitkällä aikavälillä. Äläkä vain kahta edellistä kierrosta.

      todellisuudessa tuotto on ollut noin 98% ja todellinen palautus 1,2% luokkaa ja viimeisillä kierroksilla palautus on ollut lähellä nollaa.

      Jooh sulle onkin voinut noin käydä, mutta et ole ajatellut muiden pelaajien pelejä. Olet laskenut vain omat pelisi.

      Sinun ja kampelan pitäsisi nähdä KAIKKIEN SUOMALAISTEN ja suomessa pelaavan ulkolaisten veikkauksen kenoa pelaavat miljoonat rivit niin eitköhän sitten tulisi toiseen ajatuksiin.

      • vanha gubbe

        En ole tyhjän kiistelijä enkä kuluta aikaani joutavaan suunpieksäntään. Minä pelaan ainoastaan faktoilla tai sitten en pelaa ollenkaan. Ainoatakaan keno-riviä en ole pelannut enkä pelaa tuonnempanakaan. Minusta se oli huijaus alusta lähtien semminkin kun yritin kysyä siitä ja vastaukset olivat erittäin vältteleviä ja painostettuna ne suunnattiin "ylemmille tahoille".

        Sinun kaltaisessa uskossa olevat pyörittävät pitkälti koko pelimaailmaa enkä voi sinua auttaa. Minun apuni on kohdistettu etupäässä tietämättömille ja skeptikoille.


      • olen ihemeltelly
        vanha gubbe kirjoitti:

        En ole tyhjän kiistelijä enkä kuluta aikaani joutavaan suunpieksäntään. Minä pelaan ainoastaan faktoilla tai sitten en pelaa ollenkaan. Ainoatakaan keno-riviä en ole pelannut enkä pelaa tuonnempanakaan. Minusta se oli huijaus alusta lähtien semminkin kun yritin kysyä siitä ja vastaukset olivat erittäin vältteleviä ja painostettuna ne suunnattiin "ylemmille tahoille".

        Sinun kaltaisessa uskossa olevat pyörittävät pitkälti koko pelimaailmaa enkä voi sinua auttaa. Minun apuni on kohdistettu etupäässä tietämättömille ja skeptikoille.

        Olen itsekkin ihmetellyt veikkaus oy.n vastausten vaikeutta. Jotain jorinaa sieltä tulee mutta tarkoin eriteltyyn kysymykseen ei saa mitään muuta vastausta kuin onnea peliin ja kaikki on ookoo tyyppisiä lörpötyksiä. Miksi ne eivät vastaa kunnolla?


    • vanha gubbe

      Tämä "tuottamattomana lopettaminen" ei siis johdu siitä, että peli olisi tuottamaton vaan siitä, että pelaajat, kansa pääsee liian lähelle totuutta, osuminen tarkoittaa "kansallisen peliyhtiön kuolemaa".

      Korjaus.

    • sinä sanmoa

      Kerrankin joku joka esittä paskasinkin joukosa asia. Oleme pelnaneet suuri mutta mitään ei oole jota voimme lähettä perheele ei koskaan voitoa ei mitään vaikka pelasta monta vuotta samaa peli aina menee sivuslle ei voi voittaa koskka joku muu päätää voiko voitaa vai wei.

    • jatkelen

      Edellisen kirjoittajan innoitamana; Vaikka veikkaus on mainostanut "keno-voittajillaan" joita heidän tidoissaan oman ilmoituksensa mukaan on jo "miljoonia", vähintään satoja on todellisuus karumpi. Kenon "päävoiton" on tähän mennessä voittanut (2) kaksi henkilöä. Tämä on erikoisen mielenkiintoinen syy miksi asiaan puutuin. Veikkuun olisi kannattanut vastata kysymyksiini taikka sitten ei ... saa nähdä.

    • en........

      Sikäli kunymmärrän on keno pelkkäö pyyhkimätn perse?

    • asdfasdfasdfasdfasdf

      "Olen nyt saanut asiaa selvittämään hiukan taustatukea, sekä matemaattista laskentaa (vrt. 1-31 numeroiden jatkuva, vuosia kestävä vähemmistö esiintymisessä joka on kiihtynyt viime kierroksilla huippuunsa, kaksi toimittajaa sekä sokerina pohjalla; veikkaus aikoo lopettaa kenon "tuottamattomana"."

      Lähteet kiitos. Ai ei ole vai? No painu sitten vittuun :-)

      "Oletko voittanut viimeisillä kierroksilla mitään jos olet pelannut "normaalia" synttäri ym. kuukauden 31 sisältyvää "intuitiotasi? Et ole koska kaksi viimeistä kierrosta oli ns. täyteen dumpattu numeroiden 1-31 välillä alkaen 8.sta ja päättyen kymmeneen."

      Nojooh pakko myöntää että nanosekunnin luulin ettet olisi trolli :(

      Hyvin trollattu, jatka samaan malliin ni nuo oikeastikin idiootit ihmiset jatkavat postaustaan :g

    • vanha gubbe

      Yksikään kirjelmä ei edes yritä selittää asiaa parhainpäin vaan tarkoituksena on ainoastaan tehdä minusta ja kumppaneistani kahjoja.

      Mieti miksi joku ei halua kenoa pengottavan? Tällä henkilöllä on pakko olla syy siihen. Miksi hän ei kerro tätä syytä?

      Mikä panee jonkin ihmisen puolustamaan asiaa josta ei mitään tiedä?

      Miksi keno on kokonaan salattu?

      Hyötyjä on aina, poikkeuksetta syyllinen eikä tässä ole poikkeusta.

      Yhtään rikosta ei tapahdu ilman hyötyä tai oletettua hyötyä.

      Mutta mielelläni vastaan jokaiselle veikkauksen vedätystä hienona asiana pitävälle, joka esittää yksilöidyn kyssärin?

      • rikollisia???

        Onko mahdollista olla tekemättä rikosta, jos saavuttaa toiminnassaan hyötyä tai oletettua hyötyä?


    • vanha gubbe

      Minua ei pysäytä yksikään ääliö joka kertoo uskovansa ilman todisteita kuten uskoo evoluutioon.

      • asdfasdfasdfasdfasdf

        oot täysin sekasin ukko...

        tässä on mitä oot oivaltanu:

        Oot todennäkösesti omassa pienessä päässäsi keksinyt uudelleen kaikki mahdolliset myytit mitä uhkepeleihin on liittynyt jo 10k vuotta sitten.

        Herää jo harhasta..


    • että tuota

      Veikkuussa mietitään tarkoin asioita mutta pönötys vie voiton?

    • vanha gubbe

      Nämä toimittajat eivät ole suomalaisia vaan vedätyksen paljastaa muudan, kaikille tuttu media eu- alueelta.

      No, miksi sitten ryhdyin tähän?

      Syy on ikivanha äitini joka lottoaa ja kenottaa jatkuvasti. Hänellä on valehtelematta metrin pino lotto ja kenokuponkeja ja olenkin häntä kehoittanut säilyttämään myöhempää tarvetta varten jokaisen kenolipukkeen.

      Sain hänet luopumaan ässä ym arpojen ostosta kertomalla ja selittämällä niiden systeemin mutta vaikka esitin hänelle veikkauksen oman hakemuksen keno-voittojen, arpajaisluonteen suhteen niin hän ei sitä ymmärtänyt vaan pitää keno-arvontaa edelleen satunnaisena.

      Tarkoitukseni ja ainoa tarkoitukseni on tehdä tästä loppu.

    • vanha gubbe

      Oliko vuonna 2003 vai 2004 niin eräs nainen osti jonkin arvan ja tosite osoitti hänen voitaneen päävoiton, summaa en muista.

      Veikkaus kiisti tämän voiton ja veti vanhan akan oikeuteen siksi, että jokainen päävoitto ko. arvassa oli edelleen toimiston kassakaapissa. Veikkaus oli siis ehdottomasti oikeassa, mitään voittoa ei mummolla voinut olla.

      Oikeudenkäyntipäivä lähestyi ja sitten minä kirjoitin tälle ja muutamille muille palstoille, että veikkauksen ainoa mahdollisuus todistaa mummelin olevan väärässä on kertoa, että jokainen ns päävoitto oli edelleen veikkauksen valvonnan alla. Tämän kertominen taas toisi eteen kiusallisen tilanteen; eikö kaikki arvat olekkaan myynnissä?

      Eivät ole vaan arpajaiset suoritetaan myynti/tuotto periaatteella. Isommat voitot annetaan vasta kun tietty tuotto on saavutettu. Ässä sun muissa arvoissa ei ole suomessa koskaan päästy nollalinjaan eli koskaan vuosikymmenien arpahistoriassa ei ole jaettu kaikkia päävoittoja, ei koskaan.

      Sama systeemi on kenossa jota todistaa veikkauksen kenolle hakema, nopeutettu maksujärjestelmä jonka pontimena oli "hallittu ja tarpeen mukaan mukautuva järjestelmä". Tämä veikkuun aloite löytyy netistä, sisäministeriön sivuilta jos jotakuta kiinnostaa.

      • ko???

        Jos kaikki erilaiset yhdistelmät olisivat myynnissä jatkuvasti jokaisessa pelissä, niin ei niihin kioskeihin sopisi sisään, kun ne olis niitä pelitositteita lattiasta kattoon. Ja jokaisen pelikierroksen jälkeen entiset lipukkeet pitäis viedä kaatopaikalle ja uusi kuorma-autollinen tilalle...


      • Original Kampela
        ko??? kirjoitti:

        Jos kaikki erilaiset yhdistelmät olisivat myynnissä jatkuvasti jokaisessa pelissä, niin ei niihin kioskeihin sopisi sisään, kun ne olis niitä pelitositteita lattiasta kattoon. Ja jokaisen pelikierroksen jälkeen entiset lipukkeet pitäis viedä kaatopaikalle ja uusi kuorma-autollinen tilalle...

        Vaikka olisi junanvaunulliset arpoja niin juuri ne isot voitot on jätetty enimmiltä osin pois myynnistä. Siitähän tässä oli kyse, että veikka vetää tässäkin -kuten kenossa- rankasti itselleen vääryydellä!


      • vika!!!
        Original Kampela kirjoitti:

        Vaikka olisi junanvaunulliset arpoja niin juuri ne isot voitot on jätetty enimmiltä osin pois myynnistä. Siitähän tässä oli kyse, että veikka vetää tässäkin -kuten kenossa- rankasti itselleen vääryydellä!

        Jos pelaajat pelaa niin paljon, että kaikkia yhdistelmiä menee kaupaksi vähintään 1 kpl per pelikierros, niin päävoittojakin tulee silloin vähintään 1 kpl per pelikierros. Yksinkertaista.


      • Kampela2
        vika!!! kirjoitti:

        Jos pelaajat pelaa niin paljon, että kaikkia yhdistelmiä menee kaupaksi vähintään 1 kpl per pelikierros, niin päävoittojakin tulee silloin vähintään 1 kpl per pelikierros. Yksinkertaista.

        se on samalla kusetusta.


      • ei!!!
        Kampela2 kirjoitti:

        se on samalla kusetusta.

        Niin pelaajat voittaa ja häviää saman verran. Paitsi tietysti sinä, jota vastaan kusetukset on räätälöity. ;D


      • Kampela2
        ei!!! kirjoitti:

        Niin pelaajat voittaa ja häviää saman verran. Paitsi tietysti sinä, jota vastaan kusetukset on räätälöity. ;D

        luultavasti laskisi arpojen ostointoja jos tulee yleiseen tietoon veikka panttaa päävoittoarpoja kassakaapissaan ennenkuin tietty kate on saavutettu.

        Käytännössä hra veikka pissii silmään päävoiton tavoittelijoita joilla ei ole edes yhtä mahdollisuutta miljardista siihen uuden arpaerän tullessa myyntiin.


      • jaettu???
        Kampela2 kirjoitti:

        luultavasti laskisi arpojen ostointoja jos tulee yleiseen tietoon veikka panttaa päävoittoarpoja kassakaapissaan ennenkuin tietty kate on saavutettu.

        Käytännössä hra veikka pissii silmään päävoiton tavoittelijoita joilla ei ole edes yhtä mahdollisuutta miljardista siihen uuden arpaerän tullessa myyntiin.

        Sanoit, että päävoitto menee jakoon yli miljardin pelikierroksen välein. Mielenkiintoista...


      • Kampela2
        jaettu??? kirjoitti:

        Sanoit, että päävoitto menee jakoon yli miljardin pelikierroksen välein. Mielenkiintoista...

        korjataan sanamuotoa;uuden satsin päätyessä kioskin arpakansioihin pelaajalla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa päävoittoa oitis,ei ennenkuin iso nivaska ässiä on tehnyt kauppansa.

        >jos< keno olisi manipuloitu vähän verrattavissa veikka huomaa nyt on kuukausitavoite saavutettu voimme "arpoa" enemmän voittoja seuraavalla kierroksella


      • jo!!!
        Kampela2 kirjoitti:

        korjataan sanamuotoa;uuden satsin päätyessä kioskin arpakansioihin pelaajalla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa päävoittoa oitis,ei ennenkuin iso nivaska ässiä on tehnyt kauppansa.

        >jos< keno olisi manipuloitu vähän verrattavissa veikka huomaa nyt on kuukausitavoite saavutettu voimme "arpoa" enemmän voittoja seuraavalla kierroksella

        Jos joka viikko ei osteta kaikkia erilaisia numeroita, niin se seuraavan arvonnan voittolipuke isolla todennäköisyydellä myytiin edellisten muutaman kierroksen veikkauksissa. Päädyttiin taas siihen, että pitäis pelata enemmän. Eli voittamattomuus on liian vähän pelaamisen - siis pelaajien - vika...


      • rock84

        Ilmoitetaanko mihinkään jos vaikka kaikki päävoitot on jo jaettu? Eli jos ostat arvan, katot että siinä on päävoitto esim. 50.000e.
        Onko mahdollista että se päävoitto on jo menny jollekkin? Pitäishän näistä jotenki kertoa?


    • vanha runkku

      Miksi veikkaus ei koskaan kiistä näitä juttuja vaan tyytyy hiljaisuuteen? Ehkä totuus on liian kammottava heillekin?

      • jossain!!!

        Suomi on liian pieni maa Veikkauksen pelien pelaamiseen. Pelatkaa 100-1000 kertainen määrä, niin peleissä on isompi osuus erilaisista vaihtoehdoista mukana.


      • vanha gubbe

        Veikkaus lienee suomen pysähtynein laitos. Monopoli aiheuttaa kiusallisia tilanteita joissa kysyjä kysyy sellaista mikä ei miellytä.

        Kalkkeutuneisuudesta kertoo eniten täysi hiljaisuus ja se, että älämölön noustessa kukaan ei tiedä mitään.

        Veikkauksen kokoista yhtiötä pyöritetään suomessa ilman, että kukaan tietää mitään jos kysymyksiä esitetään.

        Tämä on huolestuttavaa. Voiko nokian johtaja sanoa, ettei tiedä mitään? Ei voi mutta veikkauksen portailla ylin johto sanoo nimenomaan näin. Silti veikkuun ylin johto nauttii bonuksista jotka muodostuvat veikkaus oy.n voitosta joka johto ei tiedä, omien sanojensa mukaan mitään yhtiön tuotteista.

        Eikö todellakaan kannata tehdä mitään?


      • vanha gubbe
        jossain!!! kirjoitti:

        Suomi on liian pieni maa Veikkauksen pelien pelaamiseen. Pelatkaa 100-1000 kertainen määrä, niin peleissä on isompi osuus erilaisista vaihtoehdoista mukana.

        Pieni mutta kiusallinen piikki lihassa.

        Olen jo oppinut, että asioiden toimittamiseen menee kuukausia jopa vuosia ja nyt hoitelen asiaa ns. pitkällä tähtäimellä. No, miksi? Siksi, että tiedän varmuudella olevani oikeassa ja haluan nähdä veikkauksen ja sisäministeriön virkamiehet rykimässä tekoyskää ja selvittämässä miksi heillä ei ollut mitään hajua siitä, että kansa luuli kenoa onnenpeliksi.

        Sinä päivänä minä nauran oikein hillumalla.


      • vanha gubbe kirjoitti:

        Veikkaus lienee suomen pysähtynein laitos. Monopoli aiheuttaa kiusallisia tilanteita joissa kysyjä kysyy sellaista mikä ei miellytä.

        Kalkkeutuneisuudesta kertoo eniten täysi hiljaisuus ja se, että älämölön noustessa kukaan ei tiedä mitään.

        Veikkauksen kokoista yhtiötä pyöritetään suomessa ilman, että kukaan tietää mitään jos kysymyksiä esitetään.

        Tämä on huolestuttavaa. Voiko nokian johtaja sanoa, ettei tiedä mitään? Ei voi mutta veikkauksen portailla ylin johto sanoo nimenomaan näin. Silti veikkuun ylin johto nauttii bonuksista jotka muodostuvat veikkaus oy.n voitosta joka johto ei tiedä, omien sanojensa mukaan mitään yhtiön tuotteista.

        Eikö todellakaan kannata tehdä mitään?

        Kun Veikkaus on paljastettu, voimme laittaa joukkokanteen vireille. Itse olen säilyttänyt tätä varten joka ainoan pelitositteen, Kenon alkuajoista lähtien.


      • hyvinkin...
        vanha gubbe kirjoitti:

        Veikkaus lienee suomen pysähtynein laitos. Monopoli aiheuttaa kiusallisia tilanteita joissa kysyjä kysyy sellaista mikä ei miellytä.

        Kalkkeutuneisuudesta kertoo eniten täysi hiljaisuus ja se, että älämölön noustessa kukaan ei tiedä mitään.

        Veikkauksen kokoista yhtiötä pyöritetään suomessa ilman, että kukaan tietää mitään jos kysymyksiä esitetään.

        Tämä on huolestuttavaa. Voiko nokian johtaja sanoa, ettei tiedä mitään? Ei voi mutta veikkauksen portailla ylin johto sanoo nimenomaan näin. Silti veikkuun ylin johto nauttii bonuksista jotka muodostuvat veikkaus oy.n voitosta joka johto ei tiedä, omien sanojensa mukaan mitään yhtiön tuotteista.

        Eikö todellakaan kannata tehdä mitään?

        "Veikkauksen kokoista yhtiötä pyöritetään suomessa ilman, että kukaan tietää mitään jos kysymyksiä esitetään."

        Veikkauksen kokoisissa firmoissa softa-osasto, asiantuntijat, tiedostus, johtokunta, jne. sijaitsevat aivan eri osastoilla. Osastot vaativat myös aivan erilaisia osaamisen muotoja. On epätodennäköistä, että suuryritysten johtokunnissa pystyy esim. softanvääntötaidoilla toimimaan. Ja päinvastoin. Yhden hengen pienyrityksissä johtokunnassa ja asiantuntijatehtävissä on samat henkilöt, mutta eipä ne pitemmän päälle pahemmin menesty eväillään.

        "Tämä on huolestuttavaa. Voiko nokian johtaja sanoa, ettei tiedä mitään?"

        Ollilako osaa koodata puhelimien softaa, suunnitella piirilevyjä, koota kännyköitä? Huolestuttavaa, jos tuollasten taitojen opettelemiseen olisi menestyvän yrityksen johtajalla aikaa... Kyllä Ollilalla on varmasti pokkaa sanoa, mitä tietää ja mitä ei. On sen verran vahvasta henkilöstä kysymys.


    • kohde!!!

      Veikkaus ja virallinen valvoja ovat eri tahoja. Ilmenee seuraavissa sääntökohdissa:

      "18. Pelisopimus tulee kuitenkaan voimaan vain, jos peli on tallentunut online-järjestelmään ja virallisten valvojien tietojärjestelmään ennen kuin arvonta on alkanut."

      Eli veikkaus toimittaa pelitiedot virallisille valvojille.

      "II ARVONTA

      "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla tai virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."

      Arvontalaitteisto on virallisten valvojien hallussa.

      ---

      Kohdistuuko epäilysi siihen, että virallisten valvojien hallussa oleva arvontalaitteisto on yhdistetty pelitietokantaan? Onko arvontakoneisto ylipäätään kytketty jollain tavalla verkkoon ja tietokantoihin, jotta se voisi hakea manipulointiaan varten tietoa arvonnan suorittavan laitteiston ulkopuolelta?

      Oletko kysynyt asiasta siltä taholta, joka asiasta paremmin tietää (siis Viralliselta valvojalta)?

      • Tästä monopolin törkeydestä on jo todistettavaa ennakkotapausta:
        Eikä pidä uhnohtaa, että Veikkaus rikkoi omia Kenosääntöjään 10.09.2006. Tuolloin ei tietokoneella voitu suorittaa "arvontaa" ja sääntöjen mukaan olisi voittorivi pitänyt arvoa käsin arvontana. Näin ei tehty vaan arvonta siirrettiin seuraavaan päivään? Tämän jälkeen Veikkaus muuttikin Kenosääntöjään sille suotuisammaksi, jotta varmistetaan aina tietokonearvonta:

        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla. Jos arvontaa ei voida toteuttaa sähköisesti, se suoritetaan virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."


        Veikkaus muutti tuon säännön sanamuotoa Sunnuntain jälkeen seuraavasti (huomaa sana -tai- ei enää määrää manuaaliseen arvontaan)


        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla tai virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."

        Hyvin sanottu!


      • selkeämpi!!!
        kenossa kirjoitti:

        Tästä monopolin törkeydestä on jo todistettavaa ennakkotapausta:
        Eikä pidä uhnohtaa, että Veikkaus rikkoi omia Kenosääntöjään 10.09.2006. Tuolloin ei tietokoneella voitu suorittaa "arvontaa" ja sääntöjen mukaan olisi voittorivi pitänyt arvoa käsin arvontana. Näin ei tehty vaan arvonta siirrettiin seuraavaan päivään? Tämän jälkeen Veikkaus muuttikin Kenosääntöjään sille suotuisammaksi, jotta varmistetaan aina tietokonearvonta:

        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla. Jos arvontaa ei voida toteuttaa sähköisesti, se suoritetaan virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."


        Veikkaus muutti tuon säännön sanamuotoa Sunnuntain jälkeen seuraavasti (huomaa sana -tai- ei enää määrää manuaaliseen arvontaan)


        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla tai virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."

        Hyvin sanottu!

        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla tai virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."

        Sääntö kertoo sen, että arvontaa ei suoriteta ennen peliajan päättymistä. Ei sanota mitään siitä, kuinka kauan peliajan päättymisestä pitää kulua, jotta arvonta pitää olla suoritettu. Molemmat versiot kertovat periaatteessa saman asian. Toki, paperilappuarvonta ei ole nykyaikaa ja on epäilyttävämpi, koska ihminen arpoo. Konearvonta on helppo tehdä satunnaiseksi. Ihmisarvonta on huomattavasti vaikeampi satunnaistettava.


      • selkeämpi!!! kirjoitti:

        "20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, sisäasiainministeriön hyväksymällä atk-ohjelmistolla ja virallisten valvojien hallussa olevalla atk-laitteistolla tai virallisten valvojien valvonnassa käsin nostoarvontana."

        Sääntö kertoo sen, että arvontaa ei suoriteta ennen peliajan päättymistä. Ei sanota mitään siitä, kuinka kauan peliajan päättymisestä pitää kulua, jotta arvonta pitää olla suoritettu. Molemmat versiot kertovat periaatteessa saman asian. Toki, paperilappuarvonta ei ole nykyaikaa ja on epäilyttävämpi, koska ihminen arpoo. Konearvonta on helppo tehdä satunnaiseksi. Ihmisarvonta on huomattavasti vaikeampi satunnaistettava.

        Pointtihan oli säännön muuttamisessa? Eli Veikka muunteli omaa sääntöään mokansa jälkeen.
        Luepa vielä uudelleen se teksti!


      • muuttaa!!!
        kenossa kirjoitti:

        Pointtihan oli säännön muuttamisessa? Eli Veikka muunteli omaa sääntöään mokansa jälkeen.
        Luepa vielä uudelleen se teksti!

        Toki, jos säännöissä on sellainen sääntö, että sääntöjä ei saa muuttaa, niin silloin pitää ensin muuttaa/poistaa ko. sääntö ensin. Säännöt kaiketi vahvistetaan vuosittain/useamminkin. Peliä voidaan sääntöjä muuttamalla yrittää muuttaa houkuttelevammaksi. Tai sitten epäselkeitä/virheellisiä sääntöjä voidaan muuttaa selkeämmiksi. Jokerin ja Loton säännöt on myös muuttuneet. Varmaan muidenkin pelien. Kertoimia muutellaan eri peleissä jne.


      • muuttaa!!! kirjoitti:

        Toki, jos säännöissä on sellainen sääntö, että sääntöjä ei saa muuttaa, niin silloin pitää ensin muuttaa/poistaa ko. sääntö ensin. Säännöt kaiketi vahvistetaan vuosittain/useamminkin. Peliä voidaan sääntöjä muuttamalla yrittää muuttaa houkuttelevammaksi. Tai sitten epäselkeitä/virheellisiä sääntöjä voidaan muuttaa selkeämmiksi. Jokerin ja Loton säännöt on myös muuttuneet. Varmaan muidenkin pelien. Kertoimia muutellaan eri peleissä jne.

        Eli Veikkaushan ei suorittanut käsinarvontaa vaikka säännöt sen selkeästi määräsi?!!!
        Säännöt muutettiinkin siksi, että vastaavissa tilanteissa ei tulisi sääntörikkomuksia.


      • olenkaan???
        kenossa kirjoitti:

        Eli Veikkaushan ei suorittanut käsinarvontaa vaikka säännöt sen selkeästi määräsi?!!!
        Säännöt muutettiinkin siksi, että vastaavissa tilanteissa ei tulisi sääntörikkomuksia.

        Kyseinen kierros jätettiin kokonaan väliin, eikä arvontaa ollenkaan suoritettu? No, sellaista en hyväksy. Jos arvonta suoritettiin virallisten valvojien hallinnassa olevalla atk-laitteistolla tai käsinarvonnalla, sen hyväksyn.


      • kysyä kenenkään!

        Vastauksia ei Veikkaus anna..


      • oikeassa!!!
        kysyä kenenkään! kirjoitti:

        Vastauksia ei Veikkaus anna..

        Veikkaus ei voi antaa vastausta kysymykseen, joka esitetään Viralliselle valvojalle. Ovat aivan eri tahoja.


    • onnittelija

      Jokainen tämäntyyppinen viesti tekee ns. eetvarttia veikkaukselle. Jos ja kun menette kanteeseen asti niin suureksi avuksi on ottaa kantajaksi ns. kulttuuria. Kulttuuria vastaan kaikki ovat voimattomia.

    • voi jepulis

      Vaude, vihdoinkin ja toivottavasti joku ryhtyy toimiin. Voisin itsekin julkaista täällä Veikkauksen vastauksia ja myös sisäasiainministeriön kanssa käymääni sähköpostien vaihtoa kun vihdoin parin vuoden yrittämisen jälkeen vastasivat mutta tuntui, että eivät ymmärtäneet selkeästi kirjoitettuja kysymyksiä ollenkaan vaan jupisivat sitä samaa potaskaa mitä Veikkauskin aina. Toivottavasti olet ryhtynyt tositoimiin. Luulevatko nuo arvon herrat tai naiset, että ihmisillä ei ole aivoja ja hoksottimia ollenkaan. Tsemppiä!!!!

      • Original Kampela

        Tässä on tullut kunnon puhetta siitä miten homma taustalla menee ja muidenkin kuin minun kokemuksiani kenon suhteen.
        Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan.


      • vähemmistössä!!!
        Original Kampela kirjoitti:

        Tässä on tullut kunnon puhetta siitä miten homma taustalla menee ja muidenkin kuin minun kokemuksiani kenon suhteen.
        Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan.

        Jos kaikki pelaajat ajattelisivat kuten sinä, ois Suomessa samanlaista kuin DDR:ssä aikoinaan. Onneksi sentään ihmiset luottaa hieman isommassa mittakaavassa toisiinsa kuin sinä luulet. Ihme että ylipäätään asut vielä Suomessa, kun suhtaudut valtiovaltaan ja viranomaisiin tuolla tavalla. Onko muualla vielä pahempaa, kun et ole muuttanut pois?


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        Original Kampela kirjoitti:

        Tässä on tullut kunnon puhetta siitä miten homma taustalla menee ja muidenkin kuin minun kokemuksiani kenon suhteen.
        Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan.

        "Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan."

        Voitko perustella?

        Oon lähinnä vaan naureskellu teille polosille.

        Mun osalta järjentakominen foliohattukenohörhöjen päähän on ohi. Tehtävä osoittautui mahdottomaksi - toisaalta ei pieni lapsikaan halua uskoa joulupukkia satuolennoksi heti samalta istumalta.

        Toisekseen oon ollu ehkä vähän hölmö ku oon ottanu teidät niin vakavissaan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä ootte trolleja (eikai kukaan oikeasti voi ajatella noin kuin te).


      • -Paskat
        Original Kampela kirjoitti:

        Tässä on tullut kunnon puhetta siitä miten homma taustalla menee ja muidenkin kuin minun kokemuksiani kenon suhteen.
        Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan.

        Teitä ei vaan enää jaksa. Menkää ja ottakaa puupalikanne ja koittakaa saada se pyöreä palikka siitä PYÖREÄSTÄ reiästä sisään ilman vasaraa ja väkivaltaa. Te kenosalaliittoteoreetikot olette yksinkertaisesti matemaattisia analfabeetikkkoja = lukusokeita. Minkäs sille sitten mahtaa kerro nyt syntymäsokealle miltä maailma näyttää. Samaa se on teille koittaa selittää matikkaa.


      • oikeasti!!!
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        "Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan."

        Voitko perustella?

        Oon lähinnä vaan naureskellu teille polosille.

        Mun osalta järjentakominen foliohattukenohörhöjen päähän on ohi. Tehtävä osoittautui mahdottomaksi - toisaalta ei pieni lapsikaan halua uskoa joulupukkia satuolennoksi heti samalta istumalta.

        Toisekseen oon ollu ehkä vähän hölmö ku oon ottanu teidät niin vakavissaan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä ootte trolleja (eikai kukaan oikeasti voi ajatella noin kuin te).

        Ikävä kyllä - vai pitäisikö sanoa onneksi(?) - on olemassa vaihtelua ihmisten ajatusmaailmoissa. Viimeksi olen livenä nähnyt Kampela2:n tasoisen ajatusten tonavan (jopa muutaman) armeija-aikoina 21 vuotta sitten. Ennen armeijaa yläasteella. Ala-asteellakin saattoi joku olla, mutta lukiossa ja yliopistossa en havainnut yhtään. Enkä sen jälkeen ole jostain syystä nähnyt enää livenä. Ilmeisesti ei tule hakeuduttua enää sellaisten joukkoon, eikä työpaikoillakaan vastaavaan ole törmännyt. Voisin jopa kuvitella, että olen aivan eri alalla ja aaltopituudella, eikä enää tarvitse kohdata elämässä livenä. Turvallisempaahan se onkin näin netissä. Ja täällähän jälleen, kuten armeijassa, millä tahansa taustalla pääsee/joutuu mukaan. Tähän ei vaan ikinä totu - hyvä niin.


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        -Paskat kirjoitti:

        Teitä ei vaan enää jaksa. Menkää ja ottakaa puupalikanne ja koittakaa saada se pyöreä palikka siitä PYÖREÄSTÄ reiästä sisään ilman vasaraa ja väkivaltaa. Te kenosalaliittoteoreetikot olette yksinkertaisesti matemaattisia analfabeetikkkoja = lukusokeita. Minkäs sille sitten mahtaa kerro nyt syntymäsokealle miltä maailma näyttää. Samaa se on teille koittaa selittää matikkaa.

        sana matematiikka tuottaa kenohörhöissä suurta agressiivisyyden tunnetta (kukaan ei ole vielä analysoinut mikä tässä sanassa heidän mielestään niin kauheaa on).


      • Original Kampela
        vähemmistössä!!! kirjoitti:

        Jos kaikki pelaajat ajattelisivat kuten sinä, ois Suomessa samanlaista kuin DDR:ssä aikoinaan. Onneksi sentään ihmiset luottaa hieman isommassa mittakaavassa toisiinsa kuin sinä luulet. Ihme että ylipäätään asut vielä Suomessa, kun suhtaudut valtiovaltaan ja viranomaisiin tuolla tavalla. Onko muualla vielä pahempaa, kun et ole muuttanut pois?

        Kyllä minä etupäässä ihmisiin luotan, mutta monopoliasemassa oleva veikka ei ole mikään yksityishenkilö.

        Tässä ketjussa kyllä vähemmistönä ovat ne jotka kenon rehellisyyteen uskovat!


      • Original Kampela
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        "Asdfasdf ja Gambleri lopultakin saivat jauhot suuhunsa ja jäivät kovin yksin kaikessa yksinkertaisuudessaan."

        Voitko perustella?

        Oon lähinnä vaan naureskellu teille polosille.

        Mun osalta järjentakominen foliohattukenohörhöjen päähän on ohi. Tehtävä osoittautui mahdottomaksi - toisaalta ei pieni lapsikaan halua uskoa joulupukkia satuolennoksi heti samalta istumalta.

        Toisekseen oon ollu ehkä vähän hölmö ku oon ottanu teidät niin vakavissaan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä ootte trolleja (eikai kukaan oikeasti voi ajatella noin kuin te).

        Vai mikälie trulli-peikko?

        Tämä viestiketju osoitti sen oikein hyvin miten perusteettomia ja typeriä varsinkin sinun viestisi (ja loputon veikan puolustaminen) ovat!

        Suurin oma mokani on ollut just se, että sinut olen edes noteerannut.

        Tuskinpa maltat lopettaa vähä-älyistä sönkötystäsi foliohatuista ja rehellisyydestä.


      • Original Kampela
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        sana matematiikka tuottaa kenohörhöissä suurta agressiivisyyden tunnetta (kukaan ei ole vielä analysoinut mikä tässä sanassa heidän mielestään niin kauheaa on).

        ..jos lukuarvoja on säädelty manipuloimalla.


      • Jumalauta
        Original Kampela kirjoitti:

        ..jos lukuarvoja on säädelty manipuloimalla.

        Se pätee senkin tohvana. Matikan avulla pystyy analysoimaan satunnaisia numerosarjoja.

        http://random.org/


      • Kampela2
        Jumalauta kirjoitti:

        Se pätee senkin tohvana. Matikan avulla pystyy analysoimaan satunnaisia numerosarjoja.

        http://random.org/

        enää sinun ja asdfasdfasdf;n tarvitsee vakuuttaa meidät viisaammat kenon satunnaisuudesta.


      • Vitsi
        Kampela2 kirjoitti:

        enää sinun ja asdfasdfasdf;n tarvitsee vakuuttaa meidät viisaammat kenon satunnaisuudesta.

        Tempasit sitte oikein. "meidät viisaammat" peruskoulumatikka tuottaa suuria ongelmia ja sitten tää "meidät viisaammat" Joooooooooo, Ju, Juuuuuu juu. Taputan sua tästä hyväntahtoisesesti päähän TUMPS !


      • enemmistö???
        Original Kampela kirjoitti:

        Kyllä minä etupäässä ihmisiin luotan, mutta monopoliasemassa oleva veikka ei ole mikään yksityishenkilö.

        Tässä ketjussa kyllä vähemmistönä ovat ne jotka kenon rehellisyyteen uskovat!

        Ja mitenkä tuollaiseen teoriaan olet päätynyt?


      • päin!!!
        Kampela2 kirjoitti:

        enää sinun ja asdfasdfasdf;n tarvitsee vakuuttaa meidät viisaammat kenon satunnaisuudesta.

        Kun kerran olet niin viisan, niin sinun pitää todistaa Kenon manipulointi niin, että me tyhmemmät vakuutumme. Eli ne todisteet esiin. Millaisesta aineistosta ja kuinka analysoimalla olet pätynyt tulokseen, joka vakuuttaa meidät tyhyymät?


      • kuin
        päin!!! kirjoitti:

        Kun kerran olet niin viisan, niin sinun pitää todistaa Kenon manipulointi niin, että me tyhmemmät vakuutumme. Eli ne todisteet esiin. Millaisesta aineistosta ja kuinka analysoimalla olet pätynyt tulokseen, joka vakuuttaa meidät tyhyymät?

        Ei siihen tarvita kuin omat aivot ja oma järki!


      • helpompaa!!!
        kuin kirjoitti:

        Ei siihen tarvita kuin omat aivot ja oma järki!

        Ja todella helppoa on teorioiden esittäminen, kun ei yhtään todistetta tarvita, saati perustelua. Ja perustelujahan ei yleensä ole helppo keksiä, jos keksimiseen tarvittavia ominaisuuksia on mahdollisimman vähän.

        Mutta kuten todettua, tämä on mielipide -palsta, joten ne, jotka perustelee järkevästi asioita, häviävät räksyttäjille, joiden ei tarvitse moiseen alentua. Onneksi en ole joutunut livenä näkemään tuollaiseen kykeneviä ihmisiä yli 20 vuoteen. Ei vaan voi tajuta, niin ei voi, että noinkin lahjakkaita itsensä huijaajia voi olla olemassa.

        Toivottavasti kyseessä on poikkeuksista, koska muuten ei hyvältä näytä ihmisten evoluution suunta. Hmm, tai no joo, taitaahan noita Mooren dokumenttien peruteella olla USAssakin aika paljon...


    • vanha gubbe

      Huomaan ilokseni saaneeni laajaa kannatusta joskin joukossa on jokunen "matematiikkaan" ja "hörhöyteen" vetoava keno-aktivisti.

      Uskokaa pois, matematiikka on hallussa ja hyvin, hyvin paljon muuta asiaan liittyvää.

      Fakta numero yksi on:

      Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan. Tämä on mahdollista ainoastaan seulomalla pelatut rivit kullakin kierroksella. Tämä "hallittu arvontapa" on jo todistettu. Tämä voidaan toistaa milloin tahansa eli se on "tieteellisesti toistettavissa" ja siten fakta. Kukaan, ei kukaan voi silmät ummessa valita kierroksia jolloin todistaminen tapahtuu ja osua oikeaan. Kokeen tekijöille on yhdentekevää milloin koe suoritetaan koska se antaa aina saman tuloksen.

      Tämä on vasta jäävuoren huippu asiassa ja toiminta jatkuu. Kiitän kaikkia jotka kannustavat ja pyllistän nauravan peräni niille, jotka uskovat kenon rehellisyyteen vaikkei edes itse veikkaus sano niin uskovansa :)

      Homma jatkuu ja näyttää, ettei se jää pelkästään siihen vaan veikkuun (myös Ray) tietyt toimet ovat viemässä molempia haudan lepoon... mitä ei kukaan tule suremaan, näin uskon.

      • vanha gubbe

        ""Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan. Tämä on mahdollista ainoastaan seulomalla pelatut rivit kullakin kierroksella.""

        Tämä on se mitä ajetaan takaa. Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella.


      • Slotmachine Sam
        vanha gubbe kirjoitti:

        ""Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan. Tämä on mahdollista ainoastaan seulomalla pelatut rivit kullakin kierroksella.""

        Tämä on se mitä ajetaan takaa. Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella.

        *Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan*

        Tuota samaa olen epäillyt automaattiruletissa.En usko olevani niin hyväonninen/oikeiden numeroiden arvaaja että voittaisin toista sataa noin viidessä minuutissa.
        Kone vain sylkäisi ulos väkisin osan muilta rosvoamistaan roposista.

        Monopoli pitäisi ilman muuta saada nurin ja veikkaus&ray paljastamaan vilunkipelinsä.


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        vanha gubbe kirjoitti:

        ""Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan. Tämä on mahdollista ainoastaan seulomalla pelatut rivit kullakin kierroksella.""

        Tämä on se mitä ajetaan takaa. Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella.

        "Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella."

        saatanan vahvalla pohjalla siis :-)

        mullakin on tuo zeuksen kaikkivoipasuuden todistus työn alla


      • todisteita???
        vanha gubbe kirjoitti:

        ""Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan. Tämä on mahdollista ainoastaan seulomalla pelatut rivit kullakin kierroksella.""

        Tämä on se mitä ajetaan takaa. Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella.

        Tiesitkö heti alussa? Onko homma edelleen pelkkä mielipide vai onko yhtään todistetta? Millaisia todisteita löytyy, jos löytyy? Miten yrität etsiä todisteita lisää?

        Suosittelen hakeutumista töihin Veikkaukseen sellaiselle osastolle, jossa asia tiedetään. Selviää totuus itsellesi hyvinkin nopsaan, niin ei tarvii vuosikausia jotain parjausrumbaa suorittaa ja menettää oma maine.

        Siinä vaiheessa, kun tulet julkisuuteen teoriasi kanssa, on maine mennyt lopullisesti. Toki kansanedustajaksi pääsee huonollakin maineella, joten voihan se huono julkisuus olla hyvästäkin... ;D


      • vanha gubbe
        Slotmachine Sam kirjoitti:

        *Kenossa annettavat voitot perustuvat tavallisten arpojen tapaan tietyn ajanjakson tuoton mukaan*

        Tuota samaa olen epäillyt automaattiruletissa.En usko olevani niin hyväonninen/oikeiden numeroiden arvaaja että voittaisin toista sataa noin viidessä minuutissa.
        Kone vain sylkäisi ulos väkisin osan muilta rosvoamistaan roposista.

        Monopoli pitäisi ilman muuta saada nurin ja veikkaus&ray paljastamaan vilunkipelinsä.

        Jos pelaat Ray.n automaatteja niin seuraa ensin tunteja taustalla muiden kolikoiden syöttämistä ja luota sitten onneesi ja asetu paikalle kun oletat koneen olevan täynnä. Tämä ei ole edes salaisuus vaan todennettu varmaan miljoonilla kokeilla eri toimijoiden toimesta. Ykkössääntönä; älä pelaa koskaan aamuisin kun kone on tyhjä tai koskaan heti kun kone on tyhjennetty eli pussi poistettu ja ohjelma nollattu. Tietynlaista onnea ray.n pelit ovat mutta palautus lähellä nollaa.

        Veikkauksen ns "onnenpeleillä" ja onnella ei ole mitään tekemistä keskenään. Veikkauksen ns. onnenpelit ovat luultavasti maailman kovinta ja härskeintä bisnestä.

        Lopuksi:

        Pelaillen silloin tällöin paffin automaatteja. Ne olivat vielä 2 vuotta sitten sellaisia, etteivät huomioineet pelaajaa eli kirjanneet ylös yksilöidyn pelaajan pelattuja euroja. Sattumalta, aamyöstä pelatessani voitin huomattavan summan. Nyt paffilla on tavallinen ohjelma joka rekisteröi jokaisen automaattiin syöttämäsi panoksen ja antaa voittoja sen mukaan eli et voi ns. "sattumalta" voittaa koskaan.

        Olen valmis puhumaan näistä pelijutuista vaikka kuinka paljon ja erityisesti minua kiinnostaa ns. onnenpelit joilla ei ole mitään tekemistä onnen kanssa.


      • vanha gubbe
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        "Me tiedämme !00% varmuudella olevamme oikeassa. Nyt meidän on vain todistettava se niin, ettei siitä luistella."

        saatanan vahvalla pohjalla siis :-)

        mullakin on tuo zeuksen kaikkivoipasuuden todistus työn alla

        Kysy jotain jos osaat? Vastaan takuuvarmasti.


      • vanha gubbe
        todisteita??? kirjoitti:

        Tiesitkö heti alussa? Onko homma edelleen pelkkä mielipide vai onko yhtään todistetta? Millaisia todisteita löytyy, jos löytyy? Miten yrität etsiä todisteita lisää?

        Suosittelen hakeutumista töihin Veikkaukseen sellaiselle osastolle, jossa asia tiedetään. Selviää totuus itsellesi hyvinkin nopsaan, niin ei tarvii vuosikausia jotain parjausrumbaa suorittaa ja menettää oma maine.

        Siinä vaiheessa, kun tulet julkisuuteen teoriasi kanssa, on maine mennyt lopullisesti. Toki kansanedustajaksi pääsee huonollakin maineella, joten voihan se huono julkisuus olla hyvästäkin... ;D

        Juttua yritettiin alkuun selvitellä veikkauksen kanssa mutta veikkaus, pelinpitäjä kieltäytyi ehdottomasti kertomasta mitään kenon arvontamenettelystä.

        Veikkaus ei ottanut, mädännäisyyttään huomioon, että netti ei ole sen hallussa eikä tule koskaan olemaan.

        Soita Keno-pelin tuotejohtajalle niin saat asiaa koskevaa tietoa, tietoa josta kaikki on salaista.

        Jos sinua ei ala ihmetyttämään niin sitten en voi mitenkään sinua auttaa.


      • toimii???
        vanha gubbe kirjoitti:

        Juttua yritettiin alkuun selvitellä veikkauksen kanssa mutta veikkaus, pelinpitäjä kieltäytyi ehdottomasti kertomasta mitään kenon arvontamenettelystä.

        Veikkaus ei ottanut, mädännäisyyttään huomioon, että netti ei ole sen hallussa eikä tule koskaan olemaan.

        Soita Keno-pelin tuotejohtajalle niin saat asiaa koskevaa tietoa, tietoa josta kaikki on salaista.

        Jos sinua ei ala ihmetyttämään niin sitten en voi mitenkään sinua auttaa.

        Kertovat kaikki yksityiskohdat tuotteistaan kaikille?

        Luettele kannattavat yritykset, jotka antavat tärkeimpien ohjelmistojensa lähdekoodit julkisesti kaikille saatavaksi?

        Miksi Nokia ei anna tietoja kaikista tuotteistaan ja niiden kehittämisen yksityiskohdista? Miksi lähdekoodeja ei anneta jakoon?

        Miksi Microsoft ei anna käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojensa lähdekoodeja täydellisesti kaikkien saataville?

        Miksi elintarvikkeiden valmistajat eivät anna tarkkoja reseptejään?

        Kaikki kannattavat yrityksetkö huijaavat, kun eivät toimi avoimen lähdekoodin filosofian mukaan ja anna kaiken tietonsa muille?

        Kilpailijat copy-pasteais tuotteet ja kloonais saman tuotteen ilman kehityskustannuksia paljon halvemmalla...


      • verrantaa....
        toimii??? kirjoitti:

        Kertovat kaikki yksityiskohdat tuotteistaan kaikille?

        Luettele kannattavat yritykset, jotka antavat tärkeimpien ohjelmistojensa lähdekoodit julkisesti kaikille saatavaksi?

        Miksi Nokia ei anna tietoja kaikista tuotteistaan ja niiden kehittämisen yksityiskohdista? Miksi lähdekoodeja ei anneta jakoon?

        Miksi Microsoft ei anna käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojensa lähdekoodeja täydellisesti kaikkien saataville?

        Miksi elintarvikkeiden valmistajat eivät anna tarkkoja reseptejään?

        Kaikki kannattavat yrityksetkö huijaavat, kun eivät toimi avoimen lähdekoodin filosofian mukaan ja anna kaiken tietonsa muille?

        Kilpailijat copy-pasteais tuotteet ja kloonais saman tuotteen ilman kehityskustannuksia paljon halvemmalla...

        koska veikkauksella ei ole kilpailijoita.


      • vanha gubbe
        toimii??? kirjoitti:

        Kertovat kaikki yksityiskohdat tuotteistaan kaikille?

        Luettele kannattavat yritykset, jotka antavat tärkeimpien ohjelmistojensa lähdekoodit julkisesti kaikille saatavaksi?

        Miksi Nokia ei anna tietoja kaikista tuotteistaan ja niiden kehittämisen yksityiskohdista? Miksi lähdekoodeja ei anneta jakoon?

        Miksi Microsoft ei anna käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojensa lähdekoodeja täydellisesti kaikkien saataville?

        Miksi elintarvikkeiden valmistajat eivät anna tarkkoja reseptejään?

        Kaikki kannattavat yrityksetkö huijaavat, kun eivät toimi avoimen lähdekoodin filosofian mukaan ja anna kaiken tietonsa muille?

        Kilpailijat copy-pasteais tuotteet ja kloonais saman tuotteen ilman kehityskustannuksia paljon halvemmalla...

        Veikkaukselta kysyttiin ainoastaan onko keno-arvonta riippumaton pelatuista riveistä jokaisella kierroksella???

        Veikkaus kieltäytyi vastaamasta kirjallisesti sellaisen henkilön allekirjoittamana joka voidaan nähdä juridisesti vastuullisena.

        Mitä tekemistä tällä on lähdekoodien tai yrityssalaisuuksien kanssa? Vastaa nyt tähän jotta saamme edes hiukan huvitusta illan iloksi.

        Olet nyt tekemisissä henkilöiden kanssa joihin naurettavat temput, joita sivumennen sanoen veikkaus ahkerasti harrastaa, eivät mitenkään vaikuta. Harhaan johto on tuhoon tuomittu yritys, ennen kuin se on edes alkanut.

        Haluatko sanoa jotain muuta kenosta? Halutako todistaa keno-arvonnan täydellisestä sattumanvaraisuudesta? Miksi et?


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        vanha gubbe kirjoitti:

        Kysy jotain jos osaat? Vastaan takuuvarmasti.

        onko MuTusi kovinkin vahva? Mitään muutahan paskanjauhantasi ei ole.


      • vanha gubbe
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        onko MuTusi kovinkin vahva? Mitään muutahan paskanjauhantasi ei ole.

        Alussa oli Mu-Tu joka mikroevoluution kautta muuttui faktaksi. Tähän tarvittiin yksi soitto veikkaukselle, yksi ainoa jossa veikkaus kieltäytyi ehdottomasti kertomasta onko arvonta kokonaan satunnainen vai arpojensa tapaan tarkoin hallittu.


        Milloin aloitat keno-arvonnasta puhumisen? Se minua ja muita kiinnostaa.


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        vanha gubbe kirjoitti:

        Jos pelaat Ray.n automaatteja niin seuraa ensin tunteja taustalla muiden kolikoiden syöttämistä ja luota sitten onneesi ja asetu paikalle kun oletat koneen olevan täynnä. Tämä ei ole edes salaisuus vaan todennettu varmaan miljoonilla kokeilla eri toimijoiden toimesta. Ykkössääntönä; älä pelaa koskaan aamuisin kun kone on tyhjä tai koskaan heti kun kone on tyhjennetty eli pussi poistettu ja ohjelma nollattu. Tietynlaista onnea ray.n pelit ovat mutta palautus lähellä nollaa.

        Veikkauksen ns "onnenpeleillä" ja onnella ei ole mitään tekemistä keskenään. Veikkauksen ns. onnenpelit ovat luultavasti maailman kovinta ja härskeintä bisnestä.

        Lopuksi:

        Pelaillen silloin tällöin paffin automaatteja. Ne olivat vielä 2 vuotta sitten sellaisia, etteivät huomioineet pelaajaa eli kirjanneet ylös yksilöidyn pelaajan pelattuja euroja. Sattumalta, aamyöstä pelatessani voitin huomattavan summan. Nyt paffilla on tavallinen ohjelma joka rekisteröi jokaisen automaattiin syöttämäsi panoksen ja antaa voittoja sen mukaan eli et voi ns. "sattumalta" voittaa koskaan.

        Olen valmis puhumaan näistä pelijutuista vaikka kuinka paljon ja erityisesti minua kiinnostaa ns. onnenpelit joilla ei ole mitään tekemistä onnen kanssa.

        hienoa!

        Perusmyytti /& mutu -fiilis kehystettynä tuhannella sanalla paskaa.

        Ei lisää uskottavuutta sitten pätkääkään. Lyö niitä faktoja jo pikkuhiljaa tiskiin tai mene uhraamaan lammas onnenjumalattarellesi.


      • asdfasdfasdfasdfasdf
        vanha gubbe kirjoitti:

        Alussa oli Mu-Tu joka mikroevoluution kautta muuttui faktaksi. Tähän tarvittiin yksi soitto veikkaukselle, yksi ainoa jossa veikkaus kieltäytyi ehdottomasti kertomasta onko arvonta kokonaan satunnainen vai arpojensa tapaan tarkoin hallittu.


        Milloin aloitat keno-arvonnasta puhumisen? Se minua ja muita kiinnostaa.

        kenoarvonnassa kun nyt vaan ei yksinkertaisesti ole mitään keskusteltavaa, ellen kuin toisin näytetään.

        Tähän mennessä ei ole näytetty. Pelkkää mutuhaistapaskafiilistelyä joka on ollu uhkapelien ympärillä siitä asti kun ne keksittiin.

        satuitko kysymään syytä mikseivät kertoneet? Itse jos oisin veikan johtoportaassa esittäisin syyksi äärettömän huumorinkaivon ehtymisen.

        Mikäs sen mukavampaa kuin seurata teidän höpöhöpöjuttujanne :)


      • mielellään!!!
        vanha gubbe kirjoitti:

        Veikkaukselta kysyttiin ainoastaan onko keno-arvonta riippumaton pelatuista riveistä jokaisella kierroksella???

        Veikkaus kieltäytyi vastaamasta kirjallisesti sellaisen henkilön allekirjoittamana joka voidaan nähdä juridisesti vastuullisena.

        Mitä tekemistä tällä on lähdekoodien tai yrityssalaisuuksien kanssa? Vastaa nyt tähän jotta saamme edes hiukan huvitusta illan iloksi.

        Olet nyt tekemisissä henkilöiden kanssa joihin naurettavat temput, joita sivumennen sanoen veikkaus ahkerasti harrastaa, eivät mitenkään vaikuta. Harhaan johto on tuhoon tuomittu yritys, ennen kuin se on edes alkanut.

        Haluatko sanoa jotain muuta kenosta? Halutako todistaa keno-arvonnan täydellisestä sattumanvaraisuudesta? Miksi et?

        Spede oli legenda jo eläessään. Keksijä ja uskomattoman lahjakas monessa muussakin, mihin ryhtyi. Hyvin mielellään olisin yhtä luova ja legendaarinen.

        "Veikkaukselta kysyttiin ainoastaan onko keno-arvonta riippumaton pelatuista riveistä jokaisella kierroksella???"

        Tuoko on ainoa kysymys? No, hyvä että se selvisi. Nyt vain odotellaan niitä voimallisia toimiasi mielenkiinnolla... ;p

        "Mitä tekemistä tällä on lähdekoodien tai yrityssalaisuuksien kanssa? Vastaa nyt tähän jotta saamme edes hiukan huvitusta illan iloksi."

        No, kun ei ollut tiedossa mitä kysyit. Itse kuvittelin sinun olevan kiinnostunut, miten arvonta suoritetaan. Tuon logiikan selvittäminen vaatii ohjelmakoodiin näkemistä - homman voit tehdä, kun pääset koodaamaan pelejä Veikkaukselle. Ulkopuoliset, eikä edes saman firman monet muut työntekijätkään, noita koodeja usein katsele (ei kiinnosta/kuulu tehtävänkuvaan).

        "Harhaan johto on tuhoon tuomittu yritys, ennen kuin se on edes alkanut."

        Ja siksihän sitä ei harrasteta vastuullisesti ja luotettavasti toimivissa yrityksissä.

        "Haluatko sanoa jotain muuta kenosta? Halutako todistaa keno-arvonnan täydellisestä sattumanvaraisuudesta? Miksi et?"

        Pystyn itsekin tekemään vastaavan arvontaohjelmiston, joka toimii täysin satunnaisesti. Tiedän, miten paljon työläämpi olisi tehdä aiemmat ja kuluvan kierroksen huomioonottava ja silti satunnaiselta näyttäviä tuloksia tuottava ohjelmisto. Ja kuinka moninkertaisen laitetehon tuollainen ohjelmisto vaatisi. Myös satunnaisuus ja sen tarkoittama varma voitto pidemmän päälle on hallussa. Siksipä en pelaakaan pelejä, joissa palautus-% on alle 100. Ja yli 100% antosuhteellisia pelejä on aika harvassa. ;D

        Minun ei tarvitse todistaa mitään - kaikki todistustaakka on rienaajalla. Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.


      • vanha gubbe
        asdfasdfasdfasdfasdf kirjoitti:

        kenoarvonnassa kun nyt vaan ei yksinkertaisesti ole mitään keskusteltavaa, ellen kuin toisin näytetään.

        Tähän mennessä ei ole näytetty. Pelkkää mutuhaistapaskafiilistelyä joka on ollu uhkapelien ympärillä siitä asti kun ne keksittiin.

        satuitko kysymään syytä mikseivät kertoneet? Itse jos oisin veikan johtoportaassa esittäisin syyksi äärettömän huumorinkaivon ehtymisen.

        Mikäs sen mukavampaa kuin seurata teidän höpöhöpöjuttujanne :)

        Koska olet ehkä suomen huonoin keskustelija pyrin nyt lyhyeen lausuntaan.


        ""satuitko kysymään syytä mikseivät kertoneet?""

        Kysyin ja he vastasivat: En tiedä.


      • Kampela2
        mielellään!!! kirjoitti:

        Spede oli legenda jo eläessään. Keksijä ja uskomattoman lahjakas monessa muussakin, mihin ryhtyi. Hyvin mielellään olisin yhtä luova ja legendaarinen.

        "Veikkaukselta kysyttiin ainoastaan onko keno-arvonta riippumaton pelatuista riveistä jokaisella kierroksella???"

        Tuoko on ainoa kysymys? No, hyvä että se selvisi. Nyt vain odotellaan niitä voimallisia toimiasi mielenkiinnolla... ;p

        "Mitä tekemistä tällä on lähdekoodien tai yrityssalaisuuksien kanssa? Vastaa nyt tähän jotta saamme edes hiukan huvitusta illan iloksi."

        No, kun ei ollut tiedossa mitä kysyit. Itse kuvittelin sinun olevan kiinnostunut, miten arvonta suoritetaan. Tuon logiikan selvittäminen vaatii ohjelmakoodiin näkemistä - homman voit tehdä, kun pääset koodaamaan pelejä Veikkaukselle. Ulkopuoliset, eikä edes saman firman monet muut työntekijätkään, noita koodeja usein katsele (ei kiinnosta/kuulu tehtävänkuvaan).

        "Harhaan johto on tuhoon tuomittu yritys, ennen kuin se on edes alkanut."

        Ja siksihän sitä ei harrasteta vastuullisesti ja luotettavasti toimivissa yrityksissä.

        "Haluatko sanoa jotain muuta kenosta? Halutako todistaa keno-arvonnan täydellisestä sattumanvaraisuudesta? Miksi et?"

        Pystyn itsekin tekemään vastaavan arvontaohjelmiston, joka toimii täysin satunnaisesti. Tiedän, miten paljon työläämpi olisi tehdä aiemmat ja kuluvan kierroksen huomioonottava ja silti satunnaiselta näyttäviä tuloksia tuottava ohjelmisto. Ja kuinka moninkertaisen laitetehon tuollainen ohjelmisto vaatisi. Myös satunnaisuus ja sen tarkoittama varma voitto pidemmän päälle on hallussa. Siksipä en pelaakaan pelejä, joissa palautus-% on alle 100. Ja yli 100% antosuhteellisia pelejä on aika harvassa. ;D

        Minun ei tarvitse todistaa mitään - kaikki todistustaakka on rienaajalla. Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.

        *Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.*
        voi kauheeta,nyt kurahti vetelät housuun...ihme hörhö olet!


      • sinua!!!
        Kampela2 kirjoitti:

        *Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.*
        voi kauheeta,nyt kurahti vetelät housuun...ihme hörhö olet!

        Olen siis hörhö, kun en alennu sinuakaan herjaamaan. En kannusta tekemään rikoksia (kunnianloukkauksia tms. mitä säännöissä mainitaan) vaan enemmänkin päinvastoin.

        Sinusta keskustelupalstojen säännöt ovat vitsi - siihen sinulla on mielipiteenvapaus. Kyseistä mielipidettä en puolla, vaan minun mielestäni säännöt keskustelupalstalla ja rahapeleissä, ovat hyvä asia.


      • vanha gubbe
        mielellään!!! kirjoitti:

        Spede oli legenda jo eläessään. Keksijä ja uskomattoman lahjakas monessa muussakin, mihin ryhtyi. Hyvin mielellään olisin yhtä luova ja legendaarinen.

        "Veikkaukselta kysyttiin ainoastaan onko keno-arvonta riippumaton pelatuista riveistä jokaisella kierroksella???"

        Tuoko on ainoa kysymys? No, hyvä että se selvisi. Nyt vain odotellaan niitä voimallisia toimiasi mielenkiinnolla... ;p

        "Mitä tekemistä tällä on lähdekoodien tai yrityssalaisuuksien kanssa? Vastaa nyt tähän jotta saamme edes hiukan huvitusta illan iloksi."

        No, kun ei ollut tiedossa mitä kysyit. Itse kuvittelin sinun olevan kiinnostunut, miten arvonta suoritetaan. Tuon logiikan selvittäminen vaatii ohjelmakoodiin näkemistä - homman voit tehdä, kun pääset koodaamaan pelejä Veikkaukselle. Ulkopuoliset, eikä edes saman firman monet muut työntekijätkään, noita koodeja usein katsele (ei kiinnosta/kuulu tehtävänkuvaan).

        "Harhaan johto on tuhoon tuomittu yritys, ennen kuin se on edes alkanut."

        Ja siksihän sitä ei harrasteta vastuullisesti ja luotettavasti toimivissa yrityksissä.

        "Haluatko sanoa jotain muuta kenosta? Halutako todistaa keno-arvonnan täydellisestä sattumanvaraisuudesta? Miksi et?"

        Pystyn itsekin tekemään vastaavan arvontaohjelmiston, joka toimii täysin satunnaisesti. Tiedän, miten paljon työläämpi olisi tehdä aiemmat ja kuluvan kierroksen huomioonottava ja silti satunnaiselta näyttäviä tuloksia tuottava ohjelmisto. Ja kuinka moninkertaisen laitetehon tuollainen ohjelmisto vaatisi. Myös satunnaisuus ja sen tarkoittama varma voitto pidemmän päälle on hallussa. Siksipä en pelaakaan pelejä, joissa palautus-% on alle 100. Ja yli 100% antosuhteellisia pelejä on aika harvassa. ;D

        Minun ei tarvitse todistaa mitään - kaikki todistustaakka on rienaajalla. Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.

        Ensin ajattelin vastata viestiisi mutta muutin mieleni luettuani viimeisen kappaleesi.


        Quote

        ""Minun ei tarvitse todistaa mitään - kaikki todistustaakka on rienaajalla. Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.""

        Nyt ongelma lienee jo muiden hoidossa sinun sijastasi, toivottavasti :)))


      • pelätä!!!
        vanha gubbe kirjoitti:

        Ensin ajattelin vastata viestiisi mutta muutin mieleni luettuani viimeisen kappaleesi.


        Quote

        ""Minun ei tarvitse todistaa mitään - kaikki todistustaakka on rienaajalla. Muista sanojesi valinnassa, että ip:si on talletettu.""

        Nyt ongelma lienee jo muiden hoidossa sinun sijastasi, toivottavasti :)))

        Olen anonyymi. Enkä halua myöskään syyllistyä yllyttämiseen. Minunkin ip:ni on näet talletettu. Otan sen huomioon. Seurailen tilannettasi täydellä mielenkiinnolla... ;D


      • vanha gubbe
        pelätä!!! kirjoitti:

        Olen anonyymi. Enkä halua myöskään syyllistyä yllyttämiseen. Minunkin ip:ni on näet talletettu. Otan sen huomioon. Seurailen tilannettasi täydellä mielenkiinnolla... ;D

        Minua ei lainkaan kiinnosta tallentaako joku ulkopuolinen taho ip.ni ja siten henkilöyteni. Itse asiassa odotan sitä ja olen jo kokenutkin moisen ilmiön.

        Totuus on sikäli kummallinen, että sen julkituonti aiheuttaa reaktioita, yleensä negatiivisia mikä ei liene faktan itsensä ominaisuus. Mene ja tiedä.


    • vanha gubbe

      Yksikään ns. keno-aktivisti ei halua esittää yhtään kysymystä asian suhteen vaan pyrkii vesittämään asian höpisemällä mitä sattuu, pyrkien näin kääntämään katseet toisarvoisiin asioihin, pois itse asiasta, asiasta jonka pitäisi herättää jokaisen mielen pohjukalla muutamia kysymyksiä.

      Ei se mitään. Joukossa on riittävä määrä määrä kyllin älykkäitä jotka eivät syö paskaa siksi, että paskan tuottaja sanoo sen olevan hyvää.

      Tästä innostuneena aloitan myöhemmin uuden ketjun jossa ei käsitellä kenoa vaan peli-monopolia joka on suomessa turvatun asemansa vuoksi tiettävästi länsimaista huippuloukkaa.

      Keno ja muut arpapelit sekä niiden häpeällinen toimintapa tulevat näyttelemään suurta osaa mutta suurinta osaa tulee näyttelemään skenaario jossa suomalinen netti ei enää olekkaan vapaa vaan siitä on, kiinan ja p-korean tapaan blokattu ns. kiusalliset sivut.

      Ehkä jo huomenna saatte lukea tarinan joka nostaa takahiukset pystyyn ja jokia tuntuu uskomattomalta ja koko tukka nousee pystyyn kun ymmärrykseen tulee, että se on totta.

      Tarina kertoo vitsistä jossa esiintyy kaksi asiaa, suomi ja demokratia.

      • rajoituksia!!!

        "Yksikään ns. keno-aktivisti ei halua esittää yhtään kysymystä asian suhteen"

        Kai sinulta on kysytty, millaisia todisteita löytyy. Syyttäjän on esitettävä ne todisteet. Syytetty on syytön siihen asti kunnes todisteet löytyy.

        "Ei se mitään. Joukossa on riittävä määrä määrä kyllin älykkäitä jotka eivät syö paskaa siksi, että paskan tuottaja sanoo sen olevan hyvää."

        Jaa-a, koskaan en oo kenoa pelannut, enkä pelaa. Palautus-% on aivan liian pieni sääntöjen perusteella. Eli pelinjärjestäjän antaman informaation perusteella en moista peliä voi pelata. Puhtaasti matemaattisin perustein, ei Kenon, Loton, yms. pelaaminen ole kannattavaa, joten säästän elämäni aikana sievoisen rahaläjän olemalla pelaamatta.

        "Tarina kertoo vitsistä jossa esiintyy kaksi asiaa, suomi ja demokratia."

        Ja vanha gubbe tarinan vakuuttavana kertojana... ;D


      • vanha gubbe
        rajoituksia!!! kirjoitti:

        "Yksikään ns. keno-aktivisti ei halua esittää yhtään kysymystä asian suhteen"

        Kai sinulta on kysytty, millaisia todisteita löytyy. Syyttäjän on esitettävä ne todisteet. Syytetty on syytön siihen asti kunnes todisteet löytyy.

        "Ei se mitään. Joukossa on riittävä määrä määrä kyllin älykkäitä jotka eivät syö paskaa siksi, että paskan tuottaja sanoo sen olevan hyvää."

        Jaa-a, koskaan en oo kenoa pelannut, enkä pelaa. Palautus-% on aivan liian pieni sääntöjen perusteella. Eli pelinjärjestäjän antaman informaation perusteella en moista peliä voi pelata. Puhtaasti matemaattisin perustein, ei Kenon, Loton, yms. pelaaminen ole kannattavaa, joten säästän elämäni aikana sievoisen rahaläjän olemalla pelaamatta.

        "Tarina kertoo vitsistä jossa esiintyy kaksi asiaa, suomi ja demokratia."

        Ja vanha gubbe tarinan vakuuttavana kertojana... ;D

        Koska edes pyrit asiallisuuteen vaikket mitään esitäkkään niin valaisen.

        Todisteet, matemaattiset ovat olemassa tämä on fakta ja ne voidaan toistaa milloin tahansa mikä on tieteen edellytys. Kummalista mutta tämä ei ole kovinkaan oleellista.

        Oleellista on se, että elämme oikeasti globaalissa maailmassa eikä ole mitään väliä suomen oikeudella. Ei ole mitään väliä mistä päin maailmaa on joukko henkilöitä jotka ovat sortuneet matkoillaan pelaamaan suomalaista kenoa joka heidän mielestään myöhemmin osoittautuikin huijaukseksi.

        En halua selittää mekanismia sen tarkemmin mutta yhtäkaikki, veikkaus on kusessa. Se voi olla monopoli ja kieltäytyä vastaamassa suomessa mutta globaalisti sen on pakko vastata ja silloin sillä valuu kusi punttiin.


      • olemassa???
        vanha gubbe kirjoitti:

        Koska edes pyrit asiallisuuteen vaikket mitään esitäkkään niin valaisen.

        Todisteet, matemaattiset ovat olemassa tämä on fakta ja ne voidaan toistaa milloin tahansa mikä on tieteen edellytys. Kummalista mutta tämä ei ole kovinkaan oleellista.

        Oleellista on se, että elämme oikeasti globaalissa maailmassa eikä ole mitään väliä suomen oikeudella. Ei ole mitään väliä mistä päin maailmaa on joukko henkilöitä jotka ovat sortuneet matkoillaan pelaamaan suomalaista kenoa joka heidän mielestään myöhemmin osoittautuikin huijaukseksi.

        En halua selittää mekanismia sen tarkemmin mutta yhtäkaikki, veikkaus on kusessa. Se voi olla monopoli ja kieltäytyä vastaamassa suomessa mutta globaalisti sen on pakko vastata ja silloin sillä valuu kusi punttiin.

        Kuinka pitkään tarvii odotella, että homma etenee muuallekin kuin s24-palstalle? 7 päivää, Iltalehti, MOT,... otsikoita kiinnostuksella odottaen... ;p


      • vanha gubbe
        olemassa??? kirjoitti:

        Kuinka pitkään tarvii odotella, että homma etenee muuallekin kuin s24-palstalle? 7 päivää, Iltalehti, MOT,... otsikoita kiinnostuksella odottaen... ;p

        Menee vielä aikaa mutta jos olet nuori näet miten monopoli jakaa rahaa takaisin. Suomalaisessa suomessa tämä ei olisi onnistunut ikinä mutta globaalissa onnistuu7 Yritä elää sen kanssa ja olla kärsivällinen nyt ei leikitä.


      • olen!!!
        vanha gubbe kirjoitti:

        Menee vielä aikaa mutta jos olet nuori näet miten monopoli jakaa rahaa takaisin. Suomalaisessa suomessa tämä ei olisi onnistunut ikinä mutta globaalissa onnistuu7 Yritä elää sen kanssa ja olla kärsivällinen nyt ei leikitä.

        Eläkkeelle pääsen/joudun jo 18 vuoden kuluttua, jos edes läheskään niin vanhaksi nörttinä edes pystyn elämään. Joten en taida ehtiä peijaisiin mukaan... Voimia sulle tielläsi. ;D


      • vanha gubbe
        olen!!! kirjoitti:

        Eläkkeelle pääsen/joudun jo 18 vuoden kuluttua, jos edes läheskään niin vanhaksi nörttinä edes pystyn elämään. Joten en taida ehtiä peijaisiin mukaan... Voimia sulle tielläsi. ;D

        Olen vihannut suomessa niin montaa "instituutioksi" itse itseään kutsuvaa etten edes kaikkia muista , joista hesari on ehdottomasti pahin, veikkauksen ohella joista kumpikaan ei osaa kuin vaieta ja valehdella. Siksi olen nyt ristiretkellä, ensin veikkuu ja sitten hesari. Kukaan ei tarvitse kumpaakaan eikä kukaan heitä tule kaipaamaan.

        Minä pelaan niiden omilla säännöillä, väännän, valehtelen ja jätän kertomatta. Veikauksen suhteen totuus on takuuvarma ja jos joku epäilee niin soita kenon tuotepäällikölle ja kysy arvonnasta, hän kieltäytyy siitä mitään kertomasta jos osaat muotoilla kyssärin oikein.


      • ymmärrystä!!!
        vanha gubbe kirjoitti:

        Olen vihannut suomessa niin montaa "instituutioksi" itse itseään kutsuvaa etten edes kaikkia muista , joista hesari on ehdottomasti pahin, veikkauksen ohella joista kumpikaan ei osaa kuin vaieta ja valehdella. Siksi olen nyt ristiretkellä, ensin veikkuu ja sitten hesari. Kukaan ei tarvitse kumpaakaan eikä kukaan heitä tule kaipaamaan.

        Minä pelaan niiden omilla säännöillä, väännän, valehtelen ja jätän kertomatta. Veikauksen suhteen totuus on takuuvarma ja jos joku epäilee niin soita kenon tuotepäällikölle ja kysy arvonnasta, hän kieltäytyy siitä mitään kertomasta jos osaat muotoilla kyssärin oikein.

        http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:9:0:1:2006-05-28;4:8:0:0:0;4:139:0:0:0;4:140:0:0:0,104:9:381603,1:0:0:0:0:0:

        Jutusta poimittua:

        "Myös Keno-arvonnassa käytettävät laitteet omistaa ja niitä hallinnoi sisäasiainministeriö. ...
        Tietokoneohjelma, jolla kenoarvonta suoritetaan, ei ole missään yhteydessä Veikkauksen online-järjestelmään, jonne pelatut rivit kirjautuvat."

        Olet ristiretkellä Suomen valtiota, viranomaisia ja lainsäätäjiä vastaan. Tsemppiä. Odottelemme lööppejä... ;D


      • vanha gubbe
        ymmärrystä!!! kirjoitti:

        http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:9:0:1:2006-05-28;4:8:0:0:0;4:139:0:0:0;4:140:0:0:0,104:9:381603,1:0:0:0:0:0:

        Jutusta poimittua:

        "Myös Keno-arvonnassa käytettävät laitteet omistaa ja niitä hallinnoi sisäasiainministeriö. ...
        Tietokoneohjelma, jolla kenoarvonta suoritetaan, ei ole missään yhteydessä Veikkauksen online-järjestelmään, jonne pelatut rivit kirjautuvat."

        Olet ristiretkellä Suomen valtiota, viranomaisia ja lainsäätäjiä vastaan. Tsemppiä. Odottelemme lööppejä... ;D

        Ei tämä jutuista kummene.

        Näytätkö loppuhuipennukseksi veikkauksen tai oikeusministeriön vakuutuksen samaa asiaa koskien? Asiaa vakuuttaneen nimellä varustettuna tietenkin?

        Me odottelemme ihan rauhassa.

        Jos et nyt löydä tarvitsemaasi niin osaat varmaan kertoa keneltä vakuutuksen saa viimeistään maanantaiaamuna? Etkö nyt muista? No voi harmi.


      • vakuuttavampi???
        vanha gubbe kirjoitti:

        Ei tämä jutuista kummene.

        Näytätkö loppuhuipennukseksi veikkauksen tai oikeusministeriön vakuutuksen samaa asiaa koskien? Asiaa vakuuttaneen nimellä varustettuna tietenkin?

        Me odottelemme ihan rauhassa.

        Jos et nyt löydä tarvitsemaasi niin osaat varmaan kertoa keneltä vakuutuksen saa viimeistään maanantaiaamuna? Etkö nyt muista? No voi harmi.

        Kuinka mahtava mahtaa olla se taustatuki, jonka tukemana voi taistella suunnilleen kokonaista maata vastaan? Ja miten noin suurta valtaa käsissään pitävä henkilö vaivautuu kirjoittelemaan s24:llä? Se tässä HIEMAN ihmetyttää...


      • vanha gubbe
        vakuuttavampi??? kirjoitti:

        Kuinka mahtava mahtaa olla se taustatuki, jonka tukemana voi taistella suunnilleen kokonaista maata vastaan? Ja miten noin suurta valtaa käsissään pitävä henkilö vaivautuu kirjoittelemaan s24:llä? Se tässä HIEMAN ihmetyttää...

        Sinä ymmärrät mutta toisaalta kauhistelet.

        Se mitä luet täältä on pelkkiä sanoja. Vastassa ei ole valtiota vaan muutama hyypiö, huonokuntoinen ääliö jotka osaavat tavata nimensä jos sitä heiltä vasiten kysytään. Ns. "puoluetovereita" jotka hylätään heti kun maa alkaa polttaa eikä heitä kukaan puolusta. Tutustu vastustajaasi sanoi muudan sotapääällikkö ja niin minä tein ja olin vähällä oksentaa nähtyäni ne paskakasat. Ne eivät ole valtiota vaan housuunsa kusevien virkamiesten sätkyjä nyyttejä, höyryäviä paskakasoja joiden ainoa tehtävä maailmassa on säilyttää virkansa eläkeikään saakka.

        Tästäkin minulla on paljon, erittäin paljon sanottavaa.


    • asiakkailla

      Olisikohan asiakkailla oikeus vaatia oman edustajansa, ATK-asiantuntijan, tarkistusta kenoarvonnan yhteydessä, onko laitteessa jokin ohjema, joka valitsee vähiten pelattuja numeroita? Eikö arvontakoneen pitäisi olla niin sanotusti "tyhjä" ja vain arpoa numerot?

      • vanha gubbe

        Anteeksi, en osaa vastata sinulle. Minä tiedän ja sinä vasta epäilet.


      • tietoa!!!

      • tonttumuorikas......
        tietoa!!! kirjoitti:

        http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:9:0:1:2006-05-28;4:8:0:0:0;4:139:0:0:0;4:140:0:0:0,104:9:381603,1:0:0:0:0:0:

        Tuskin vähentää s24-keskustelua.

        Aivan juuri joku ilakoi oikeusministeriöstä vastauksella jossa kerrottiin muistitkun luovutettavan arpamiesten haltuun. Sitä vaan että mitäs yhteyttä siinä enää tarvitaan. Liitän asian mihin viittaan. Vävy ainakin osaa nääyttää kuvia vaikkei mitään yhteyttä mihinkään olekkaan.


        Tietokoneohjelma, jolla kenoarvonta suoritetaan, ei ole missään yhteydessä Veikkauksen online-järjestelmään, jonne pelatut rivit kirjautuvat.

        Tätä mää tarkotan jotta onko tässä tahalline vale?


      • retkeläinen???
        tonttumuorikas...... kirjoitti:

        Aivan juuri joku ilakoi oikeusministeriöstä vastauksella jossa kerrottiin muistitkun luovutettavan arpamiesten haltuun. Sitä vaan että mitäs yhteyttä siinä enää tarvitaan. Liitän asian mihin viittaan. Vävy ainakin osaa nääyttää kuvia vaikkei mitään yhteyttä mihinkään olekkaan.


        Tietokoneohjelma, jolla kenoarvonta suoritetaan, ei ole missään yhteydessä Veikkauksen online-järjestelmään, jonne pelatut rivit kirjautuvat.

        Tätä mää tarkotan jotta onko tässä tahalline vale?

        Valtio, lainsäätäjät, pelinhoitajat, viranomaiset, tiedostusvälineet ja toiset pelaajat (ja mahdollisesti muutkin) valehtelevat. Selkänojan onkin oltava varsin tukeva, koska Suomesta ei apuja löydy taakse. Mikähän on se globaali taho, joka kaataa Suomen? ;D


    • manipuloia

      Mutta lukekaa kaikki viestit ja miettikää miksi veikkaus on niin hipihiljaa.

      Miksi veikkaus ei vastaa kysymyksiin jotka koskevat sen omia pelejä?

      Älkää panko postia infoon ( he eivät tiedä mitään) vaan kysykää suoraan pelin tuottajalta. Muistakaa pyytää tärkeät vastaukset postiinne "allekirjoituksella" eli nimellä.

      Ja ennen kaikkea, säilyttäkää joka-ainoa kenokuponki jos pelaatte sitä netin ulkopuolella. Teitä vedätetään ja teille myöhemmin tarjoutuu mahdollisuus saada omanne pois.

      Vanha gubbe

    • Määrääjän rytmi sun pygmi. Pelkäätkö jumalaa vai hallitusta?

      Siis toimeen paneva arvonnan järjestäjä on todistevelvollinen.

      Mitä uistinta noi siimalla vetää?
      Ne joiden nimetkin on mitä sattuu?

      Vielä kehtaavat ketoa tätä tekevänsä omaksi viihteeksi?

      On siinä kansalainen, kenossa?

      • vanha gubbe

        Lienet yksi niistä jotka ovat tajunneet kaksi asiaa; kansaa vedätetään oikein kunnolla ja toisaalta asialle ei voi mitään.

        Olet turhautunut ja voimaton.

        Voi sille mutta kohkaaminen on turhaa. Pitää suunnitella asia ja nauttia lopputuloksesta sitten kun siihen päästään.

        Paskakasat kaatuvat ja haju on hirveä mutta ainakin itse aion nauttia siitä lemusta :))


    • .....

      kuin ihmiset ovat harrastaneet uhkapelejä myös huijaus on roikkunut mukana.En missään nimessä usko Veikkaus ja Raha-automaatti Yhdistys ovat puhtaita pulmusia.Ministeriön valvontakaan ei takaa yhtään mitään,maailma on täynnä sääntöjä kiertäviä byrokraatteja.Ja pelien säännöt ovat vähintäänkin tulkinnanvaraisia,pakotiet on jätetty kiusallisten ongelmatilanteiden varalle.
      Ja Suomen valtion ahneen luonteet tuntien arvaan virkamiestenkin tietävän pelit eivät ole rehellisiä mutta asia on siunattu kaikessa hiljaisuudessa.

    • Näonnn.

      Just niin.

    • Kokeilemaan

      Ja siunataan niin kauan kun asiakkaat ja pelaajat antavat sen tapahtua eivätkä nosta julkista meteliä niin että se tulee kaikkien korviin eikä vaan täällä netissä pienen osan kansaa. Pelaaminen loppu, ainakin kenon ja loton niin eiköhän säätäjätkin herää!

    • taas yksi oikein

      Turha teidän on luulla ,että veikkausten suosituimpien pelien pelaaminen loppuu.

    • 43543534

      No jos julki törkeät petokset, ihan varmaan loppuu :D kun firma kaatuu.. not?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      6015
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      270
      3706
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      276
      3157
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      143
      2752
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2390
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      2053
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      218
      1969
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      200
      1862
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1502
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1446
    Aihe