Nokkosen polttaminen

kiinnostunut123

onko kukaan ikinä polttanut nokkosta?
Mielenkiinnosta kysyn että millaiset savut tuli :D

40

17830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muttei päihde

      Ihan Ok savut saa nokkosesta. Esim. jos on ehdollistunut bongin poristamiseen, niin nokkonen ja kamomilla ovat hyviä vaihtoehtoja kannabikselle jos ei sitä sillä hetkellä esim. testien pelossa voi polttaa. Muttei niistä oikein päihdy juurikaan. Mutta kelpaa kyllä tapariippuvuuden hoitoon.

      • perinnekasvit?

        Entäs muut perinnekasvit?
        Kuten esim. pellava, ja tuo hmm
        horsma? Noilla voi päästä nikotiiniriippuvuudesta eroon.


      • DarkNinjaHiiri
        perinnekasvit? kirjoitti:

        Entäs muut perinnekasvit?
        Kuten esim. pellava, ja tuo hmm
        horsma? Noilla voi päästä nikotiiniriippuvuudesta eroon.

        Mulla toimii nikotiinipurkka oikein hyvin. Osta apteekista niin on halvempaa.

        Heh joskus poltettiin semmosta kasvia kuin Humala... ei voi sanoa pärähtikö.


      • opjhogiu
        DarkNinjaHiiri kirjoitti:

        Mulla toimii nikotiinipurkka oikein hyvin. Osta apteekista niin on halvempaa.

        Heh joskus poltettiin semmosta kasvia kuin Humala... ei voi sanoa pärähtikö.

        Nikotiinipurkka on aika kallista, ilmasta on keräillä kasveja luonnosta jos siitä apua on


      • Anonyymi

        Mitä vittua


    • Antsa

      Nokkonen poltettuna maistuu ja haisee poltettuna aivan savuille, mutta mitään pärinöitä siitä ei saa :)

      • juuri äsken

        ja ensimmäisenä tuli mieleen eräs toinen vihreä kasvi mitä on kiva poltella.. Tosin alkoholia on alla jonkinverran, niin en oikein luota makuun.. tupakoinnin lopetin joitakin kuukausia sitten ja tänään päivällä ajattelin että testataampa tuota nokkosta sitten.. poimin pakastepussillisen lehtiä keskelle nurmikkoa ilmestyneestä pikkuryppäästä (kitukasvuiset kun on kuulemma parhaita) ja pistin uuniin (vajaa 50C) noin 4-5 tunniksi.. Ihan vekkulin makuista, mutta pitää testata vielä selvinpäinkin :P


    • jepajee1234

      kyll' siitä sellanen rauhallinen olo tulee

    • bemarikari

      voi jumalten pyssyt teidän touhua XD Pitääkö koko ajan imeä jotain, tai keksiä mitä uutta imis sisuksiinsa? Eikö nyt jumalauta vois keskittyä normaaliin elämiseen noitten vitun rehujen sijaan? Tais äippä ottaaa tutin liian aikaisin pois kun pitää imeksiä bingejä ja bongeja ja yrttisavuja. Onko olot onko? Jos ei oo niin pitää saada olot. Eiks niin? Koko ajan vähän elämää suurempaa euforiaa tai muuta sekavuutta. Otetaan vähän panacodia välillä. Kaiffarilta Tramalia. Päälle kossua. Että sais olot. XD voi hyvää päivää menkää iiteenne ja kelatkaa tota vitun pelleilyä.

      • swedrfg

        Mitäs varten sulla Bemari - että sais olot.


      • Menee itseensä...

        Joo... tänään vois ottaa pari bentsoo... suosittelen sinullekin niin rauhoitut.


      • vitu pelle

        noh herra sivistynyt jos polttaisit ymmärtäisit mikä vitullinen olo siitä tulee eikä kukaan ole viel delannu siihen tosi ku röökiin eikä siit mitä pössist tuu mun mielest kannabist vois yhtä hyvinkin laillistaa ja tupakka pistää laittomaks kannabikses on enemmän hyötyä kuin haittaa esim sillä paranetaan jossain anoreksia,erilaisia riipuvuksia ja yms joten haistappa vittu :)


      • moniko on kuollut bemarin rattiin?


      • ite tehty köyhyys
        tmb_ kirjoitti:

        moniko on kuollut bemarin rattiin?

        Nistin kavereista ei tietenkään kukaan.


      • Rikutzu

        Mitä siitä vaikka aidan takana on vihreempää nurmee saakai sitä kukakin käyttää mitä haluaa ellet sitten laista ala lukemaan


      • Mersukari

        Taitaa bemarikari olla niitä miehiä ketä ei vaa päästetä klo 21 jälkee ravintoloihi sisää ni taitaa vaa vituttaa ku kavereil o "olot" ja ite o tsekkaas uutisii koton


      • Anonyymi

        Tää on keskustelua.. ollaan pitkälti aika erilaisia, erilaisine "ongelmineen" ja jos toisten keskustelu ottaa nuppiin ni suosittelen korjaamaan omaa asennetta, koska veikkaan et koko maailman väestön keslusteluitten aihealueita ja elämäntapoja et pysty muuttamaan.

        Kaikilla ihmisillä on joku keino lieventää stressiä ja yrittää rentoutua. Ja kaikki näistä keinoista on mahdollista vetää överiks.. liikunta, päihteet, raha, työ, syöminen jne..


      • Anonyymi

        https://youtu.be/gYI2PFBIB2E kuuntele tämä ja mene itseesi. Tämä biisi valinta oli sinulle sinä kravaattiin kuristumassa oleva sieluton, jolle ei verta enää tarpeeksi päähän mene. Et kestä oelkkiä heittoja vaan leimaat automaattisesti sekakäyttäjä nistiksi.

        Itsehän ilmeisesti juot kahvia? Maistuuko perjantai ryyppy duunin jälkeen? Kestätkö elämääsi täysin selvinpäin? Sinullakin on paheesi, joten jeesustelijana mene peilin eteen ja mieti elämääsi, sinä surkimus... Rauhaa muille ✌️


    • neonkameleontti

      Melkoisen toivottomana pitäisin myös ihmistä joka notkuu suomi24:ssä jeesustelemassa toisten touhuille, antamatta sen kummempaa lisäarvoa ketjuun.

      Nokkonen toimii ihan ok makuisena jatkeena. Pelkästään en moista vaivautuisi polttamaan - mieluummin ilman.

      Kissanminttu ja taisipa tarkemmin nimenomaan olla aitokissanminttu, joka poltettuna saattaa vaikuttaa jollain tavalla.

    • keittoa

      Väittäisin, että nokkonen toimii silti keitossa oikein valmistettuna paremmin, vaikka en ole sitä poltellutkaan. Lähtee vielä nälkäkin, savua saa varmaan syödä aika reilusti. Ja kivat sävärit saa kun huitasee kaveria kintuille, johan alkaa vilisemään jos on kiikkerä kaveri kyseessä

    • Tauno Mäkelä

      Olen käyttänyt sekä nokkosta että pujoa pajarin mikserinä - ko. tarkoituksessa toimii mukavasti ja on röökiä edullisempi vaihtoehtokin. Sellaisenaan poltettuna aiheuttanee korkeintaan placebo-efektejä.

      • dr. doctor

        Tai allergisen reaktion.


    • nokkosmies

      oon itekki kiinnostunu tost nokkosen poltosta ajattelin just ite´kki tnä kokeilla
      onko muuten hyvää

    • 53523twet5we6w34565

      njaa suuri osa kasveista maistuu samalle poltettuna (pahalle). Nokkosta olen kokeillut ja maistui juuri samaiselle paskalle. Pujo on salvian(mauste) ohella kieltämättä paras mahdollinen korvike röökille.

      • eihajuakaan

        Jaa-a... monikohan heittää kuivatuksen toisen vaiheen läpi kun kuivattelee knasteria?

        Varmaan maku paranis jos laittais kuivat lehdet blossin tapaan suljettuun rasiaan vähintään pariks viikkoa ennen polttelua.


    • 21

      Syötkö savukalaa?

    • Kerronpa teille

      Joku täällä kävi ärinöimässä. Itte poltan kamomillaa lehtenä ja teepussista(ei lisä ainesosia, vain kamomillaa) mutta ihan vain korvatakseni tupakkaa, koska alkaa olla korkea aika lopettaa. Laitan siis vain vähän tupakkaa ja käärin kamissätkän :) kun tuo tupakointi on mulla enempi tapa. Exäni sanoi että se rauhoittaa, itte en huomaa mitään vaikutusta, mutta miettikää millainen kasvi kamomilla on ;) auttaa kipuihin jne. Jos kuuppa pitää saada sekasin niin kyllä miä ihan PILVEÄ poltan!
      Ja nokkosta kerään alkukesästä, kun ne on pieniä, alle 20-30 cm. Ryöppään, kuivatan omassa rauhassa ja teen teetä, miksei sämpylöidenkin sekaan. Saa paljon rautaa!

      • Muukalainen!

        Niin ja etenkin ihminen joka ei ole mitään koskaan polttanu niin on aika helvtin typerää tuomita muita. Kaikille ei sovi.


      • Selvä ja bride
        Muukalainen! kirjoitti:

        Niin ja etenkin ihminen joka ei ole mitään koskaan polttanu niin on aika helvtin typerää tuomita muita. Kaikille ei sovi.

        Olet huono ihminen. Joudut helvettiin.


    • kessutt

      Exotik gardenista tilasin kessun siemeniä.Kevättalvella istutin ruukkuun , ekan satsin tuhosin kun en muistanut kastella. Toisella kertaa vedin kelmun ruukun päälle idätysvaiheessa ja kun kasvit oli pieniä, kun ei joka päivä viittinyt sumutella..Keväällä sitten vein parvekkeelle.Hyvin se kukki .Peräänpäin sitten sadonkorjuu vaiheessa luin että olisi kannattanut katkoo kukat jotta ne lehdet kasvaisi.Kyllä niistä muutama aski lehdistä tuli. Kyllä sen maistaa, että siinä on nikotiinia vaikka lehdet ei haise oikeastaan millekkään ja savu on ihan eri kun kaupan tupakan.Ensi kesänä voisi vähän paremmin perehtyä kasvatukseen nyt kun noita siemeniäkin tuli rutkasti.
      http://www.exoticgarden.fi/search.php?searchword=kessu&showshopcat=4

    • Banaanipotkii

      Polta ennemmin banaanin kuoria, kuivattuna tietenkin.

    • hyttynenpotkii

      Noniin nyt kaikki kokeilemaan kuolleiden kärpästen/hyttysten polttoa. Usko tai älä mutta savuna maistuu hyvälle ja nousee päähän. jos haluat siis pääsi sekaisin suosittelen. laita kuitenkin joukkoon mieluusti myös tupakan puruja. mutta suosittelen! savu maistuu pikemminkin vahvalle tupakalle ja saat sillä siis pääsi sekaisin. melkein oireet kuin kannabiksen poltossa. eli siis kaikki halukkaat kokeilemaan!

    • Nokkosesta kannattaa

      ....polttaa kukinto jos haluutte että "pössis" pysyy pidempään. Kaiken lisäksi Pössis on paljonkin iloisempaa ja hipoo Marin fiiliksiä.
      Kohta niitä kukintoja löytyy luonnosta ihan säilöttäväksi asti, mitta pistäkää kumihanskat käsiin. :)

    • kesällä uimaan

      Oikein hyvän laatuisesta luomunokkosesta tuli mielyttävät savut rentoutti maistu hyvälle vei melkein jalat alta mutta ei päihdyttänyt yläpäästä :D tuli mieleen joskus polttamani lehti.nokkonen on hyvää myös teenä ja ruuan sekaan eikun rouhettta hankkimaan. Ja on tosi terveellistäkin saa rautaa paljon. Kippari~kallekin olis ollut vähän eri tyyppi jos olis nokkosta nauttinut.

    • Samperi2014

      Hmmm...suopursu on miedosti , todella miedosti huumaava kasvi. Huomasin asian kerran kun värjäsin erilaisilla kasviväreillä kokeiluja. Meni hetkeksi nuppi ihan sekaisin kun kyyristelin sen padan yllä. Tosin myöhempänä palkkana oli päänsärky. Että silleen...

    • bongimeisseli

      Mieleestäni normaali ruoho on hyvää jos sen kuivattaa japistää. Sit hiuslakkaa päälle ja antaakuivata

    • sdad2w3213

      kuulin että kuivattu kissan paskakokkare toimii hyvin poltettuna. polttakaa sitä, teenä maistuu myös kissan kusi maukkaalle näin kertoi tutun tutun tutun kaveri. voitte myös kokeilla molempia yhtä aikaa kombona. teette herkullisen juoman ja saatte kuunnon pärinät.kokeilkaa kokeilkaa KOKEILKAA!!

    • Polttakaa polkupyörän sisäkumia niin ainakin haju on samanlainen.

    • pasin_tallibileet-aki

      Aki on polttanut nokkosta tallissa, mutta pasi tuli paikalle. Pasi huomasi yllätyksekseensä Akin tallissa käryä, joka leijuili Akin välittömässä läheisyydessä. Pasin oli syytä epäillä, että Aki polttaa nokkosta. Aki hymyili ja iski silmää. Huhutaan, että alkoholia olisi ollut tallissa tapahtumahetkellä enemmän kun Pasi sallii.

      AKI420----KALJAA,,,,,,missing sirkkeli,,,,,,

    • Ukki

      No empä nokkosta ole poltellu, mutta kerran kännipäissäni sukelsin nokkospusikkoon ja nokkoset poltti minua niin saatanasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe