Lostia lystiä (Spoiler)

tietäjä ukko

Eli katsoin viimesen lostin s4e5,siinä selvisi mielestäni paljon saaresta. Saari on todennäköisesti jonkinlainen aikavääristymä paikka,jota ne asemat saarella tutkivat. Dharma on aikoinaan löytänyt saaren ja he ovat selvittäneet sen salaisuuden,mutta saarelle on todella vaikea päästä,koska se on eri ajassa kuin nykyisyys.
Saarella ihmisen mieli voi liikkua ajasta toiseen ja eri paikkoihin. He ovat jumuituneet yhteen aikaan,mutta mieli vaeltaa monessa paikassa. erityisesti desmondin mieli voi liikkua ajassa paremmin,kuin muiden.
Se savu saarella on kuolleiden ihmisten tietoisuus,joka on jäänyt saarelle vangiksi. Se siis kostaa aina ihmisille,jotka tekevät väärin saarella tai eivät opi virheistään.
Saaren magneettisuus on siis osa tätä aikavääristymä juttua ja jos se magneettisuus sekoa,voi se vaikuttaa muuhunkin maailmaan. se Jaakob on varmaan saaren ensimmäinen asukki ja siksi omaa erilaisia kykyjä,joita saari on hänelle ikäänkuin "antanut". Eli kaikella on todellakin tarkoitus tuolla saari pahaisella..

12

2064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fiksua...

      jos vaan vielä selittäisit kuolevat äidit, hevoset ja jääkarhut. mikä tarkoitus niillä on?

      • Nimetön

        Saarelle on tuotu eläimiä,tarkkailtaviksi miten ne suhtautuvat aika vääristymiin mitä ihmiset kokevat..Se on osa Dharman tutkimuksia. Niitä kuolevia äitejä en osaa selittää,mutta jotenkin ne liittyy Beniin ja hänen saaren valloitus juttuihin.


    • 123456

      Mikä tämän magneettisuuden merkitys on? Kuinka magneettisuus voi vaikuttaa aikaan? En oikein pysty käsittämään sitä osaa teoriassa...

      • Nimetön

        Laitappa voimakas magneetti lähelle rannekelloa ja katso mitä tapahtuu...yleensä kello sekoaa.


      • Lost Time
        Nimetön kirjoitti:

        Laitappa voimakas magneetti lähelle rannekelloa ja katso mitä tapahtuu...yleensä kello sekoaa.

        Jos kello pysähtyy, pysähtyykö silloin aikakin??

        -Ei kellon hajoaminen/sekoaminen sekoita itse aika-avaruutta. Nyt vähän ajatusta mukaan väitteisiin :)


      • Nimetön
        Lost Time kirjoitti:

        Jos kello pysähtyy, pysähtyykö silloin aikakin??

        -Ei kellon hajoaminen/sekoaminen sekoita itse aika-avaruutta. Nyt vähän ajatusta mukaan väitteisiin :)

        No ei tietenkään vaikuta..katsoin vaan hoksaako joku,hyvin hoksattu. Mutta kyllä nuo magneettikentät voi aikaa taivuttaa ja vääristää. Ja jotenkin se magneettisuus vaikuttaa enemmän joihinkin kuin toisiin. Jotenkin ihmiset saarella voivat matkustaa ajatuksissaan ajassa taaksepäin ja takaisin nykyisyyteen,eli kyse on jonkinlaisesta mielien aikamatkailusta,johon voi myös jäädä jumiin. Paikka voipi olla jonkunlainen bermudan kolmio,koska sinne menneitä lentokoneita tai laivoja ei löydetä ja niitä on saarella eri aika kausilta. Jotenkin saaren aika on vain pysähtynyt verattuna muuhun maailmaan..


    • edrfgthy

      Jos koko Saari sijaitsisi eri ajassa kuin ns. oikea maailma, ei silloin Saarelle tultaessa/sieltä poistuttaessa olisi niinkin paljon aikavaihtelua kuin nyt on todettu olevan. Vaan luulenpa että Saarta ympäröivä "voima" aiheuttaa hävikin ajassa riippuen nopeudesta jolla sen läpi kuljetaan, esim. Danin raketti kulki hyvinkin nopeasti, aikaa katosi "vain" 31 min, Frankin helikopteri taasen kulki hitaammin ja kadotti aikaa n. vuorokauden.

      Spekulaatiosi Cerberuksesta (se "savuhirviö") ja Jacobista ovat aika varmasti täysin väärässä. Cerberuksen on mainittu olevan ns. turvajärjestelmä josta voimme spekuloida sen olevan joko DHARMA Initiativen luoma entiteetti, Saarella entuudestaan ollut entiteetti joka joko edelleen toimii oman tahtonsa mukaan tai DHAREMA Initiativen tutkijat jossain vaiheessa onnistuivat valjastamaan sen voiman omaan käyttöönsä. Jacobin en usko olleen ensimmäinen asukki Saarella, luotettavat lähteet (ts. Darltonit) ovat vihjanneet Saarella olleen mm. joko egyptiläisiä tai egyptiläisiä muistuttava kulttuuri (Swan aseman laskurin hieroglyfit ns. kunnianosoitus tälle kulttuurille), myös rauniot ja patsas viittaavat vanhempiin kulttuureihin Saarella, Hostileiden on myös kerrottu koostuvan monien purgejen jäänteistä joista enää pieni osa on Saaren natiiveja.

      Muista myös että Walt, Miles, Locke?, Ben? ym. omaavat erikoisia kykyjä ja kukaan heistä ei ole Saaren alkuperäisasukas.

      Tuomitsen siis spekulaatiosi.

      • Nimetön

        Olet asiaan perehtynyt,sen huomaa.. :)


    • Terveisiä saareltA

      Vähitellen nämä "pelastuneet" tajuavat, että he ovat kuolleet siinä lento-onnettomuudeesa. Ja liikkuvat ajasta toiseen. Saari on ehkä ainut normaali, looginen paikka heille "elää" ja siksi osa heistä tahtoo palata takaisin saarelle sieltä, missä he kulloinkin ovat. Tai minne he ovat ikäänkuin lipsahtaneet. Mutta saarellakaan he eivät ole siis eläviä, vaan tajunta pelaa. Ben hallitsee tämän systeemin ja siksi hän tietää kaikiksta kaiken, koska osaa käyttää tätä "mangnetismi" systeemiä. Hän kai pitää Jakobia vankinaan tässä ajassa siirtymisjärjestelmässä. Pyysihän Jakob yhdessä jaksossa Lockelta apua.

      • Nimetön

        Veikkaan,että kaikki ovat hengissä,mutta pystyvät ajassa vaeltaa. Saarta ei vain näy muulle maailmalle,se on jotenkin eri aikatasolla. Heillä voi olla joku suuri tehtävä saarella,perustaa uusi ja parempi yhteiskunta ja valvoa saaren voimia.


      • teoriaa

        jos multa kysytään niin nää teoriat on tuulesta temmattu. Michael ja walt pääsi saarelta pois mitäs niille sitte on tapahtunu jos ne on kerta "kuolleet" erään teorian mukaan?


      • Miten päättyy?
        teoriaa kirjoitti:

        jos multa kysytään niin nää teoriat on tuulesta temmattu. Michael ja walt pääsi saarelta pois mitäs niille sitte on tapahtunu jos ne on kerta "kuolleet" erään teorian mukaan?

        Taitaa olla tylsä loppu. Siltä vaikuttaa. Salainen asetehdas. Odotuksiin nähden pettymys odotettavissa.
        Mutta niinhän ne aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      126
      3339
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3071
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2318
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1456
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe