Virkkala

Juna

Eli millaista tienoota on Virkkalan alue; onko palvelut kunnossa, yleinen ilmapiiri, lapsille sopiva? Ulkopaikkakunnalta mahdollisesti muuttamassa kyseiselle alueelle, mutta enpä tiedä siitä mitään.

111

18651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä vaan....

      Virkkala on ihana pieni paikka.! :)
      Riippuu ihan mistä tykkää,mutta ihana pieni tuppu kylä. ;) Ja apteekista olen saanut eri toten todella hyvää palvelua.

      • Anonyymi

        Tää kommentti on vanhempi ku minä mut kyl se virkkala on iha vitun nisti paikka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää kommentti on vanhempi ku minä mut kyl se virkkala on iha vitun nisti paikka

        real


    • lohjalainen

      Virkkala on vähän niin kuin oma pieni kylä pikkukaupungin kupeessa. Palveluja on kivasti ja bussit kulkevat Lohjalle ja Helsinkiin. Jos ei käy pääkaupunkiseudulla töissä päivittäin, niin Virkkala on oikein hyvä valinta. Virkkalassa on suht. edullisia asuntojakin.

    • asua ja elää

      mielestäni Virkkalassa on huomattavasti leppoisampi ja mukavampi ilmapiiri kun Lohjan keskustassa päin. Virkkalassa on välttämättömät palvelut kaikki saman kadun varrella. Ehkä vähän "lännenkylämeininki" , mutta viihdyn hyvin vaikka olen suuresta kaupungista muuttanut.

    • virkkalalainen

      Lasten kanssa ihan mukava paikka. Neuvola, terveyskeskus ja hammashoitola ihan keskustassa. Posti ja pankkeja ja ruokakauppoja myös. Bussilla hyvät kulkuyhteydet. päiväkotejakin pari kappaletta. Pieni paikka mutta peruspalvelut ihan ok.MLL perhekahvila ja seurakunnan kerhoja lapsille jos ne kiinnostavat. Rauhallista seutua. Olemme viihtyneet. Lisää palveluja löytyy Lohjan keskustasta eikä Helsinkiinkään ole pitkä matka.Kaunis luonto ympärillä keskusta ei kyllä ole oikein minkään näköinen... Jos menoa ja meininkiä kaipaa niin väärä paikka

      • -73

        ja unohtamatta liikuntamahdollisuuksia


    • jea63

      elikkä virkkala rules!

    • kotiseutuni

      tänne ei kulje. Keväällä on kuin satumaassa, kun omenapuut kukkivat. Täällä lapsi pääsee aika helposti ruotsinkieliseen päiväkotiin (puhuvat suomeakin) ja näin lapsesi saa heti kättelyssä jo toisen kotimaisen kielen haltuunsa.
      Keskusta aika tylsä, katu, jonka molemmin puolin on kauppoja. Lohjan järveä voi ihailla monestakin paikkaa, ja uimaan pääsee. Pähkinäniemen pähkinä- ja muut lehtometsän puut tervehtivät uutta tulijaa. Tervetuloa.

    • Juna

      Esitän tässä jatkokysymyksen, josko teillä olisi tietoa ilmeisesti Virkkalan kulmille rakennettavan jätteenpolttolaitoksen aiheuttamista muutoksista esim. ilman puhtauteen, sen hajuun, järven terveyteen, maisemallisiin asioihin yms.?

      • viirkalaan

        En tiedä polttolaitoksesta mitään, mutta itse olen asunut 6 vuotta virkkalassa ja muutan heti pois kun kämppien hinnat lähtevät taas nousuun.

        Juu on täällä kauppoja ja kaikki palvelut lähellä.
        Muuta täällä ei oikeastaan olekkaan paitsi ylpeitä lohjalaisia, jos et kaipaa seuraa etkä palveluja niin älä muuta lohjalle.


      • ER 35
        viirkalaan kirjoitti:

        En tiedä polttolaitoksesta mitään, mutta itse olen asunut 6 vuotta virkkalassa ja muutan heti pois kun kämppien hinnat lähtevät taas nousuun.

        Juu on täällä kauppoja ja kaikki palvelut lähellä.
        Muuta täällä ei oikeastaan olekkaan paitsi ylpeitä lohjalaisia, jos et kaipaa seuraa etkä palveluja niin älä muuta lohjalle.

        Hankkikaa elämä, Virkkalassa sitä ei ole!


      • Anonyymi

        Venäläisiä polttaa ihmisiä uhrina jumalille


    • Virkkalalainen

      Muuta virkkalaan mutta älä valita jos pahoinpitelyn uhriksi joutuessasi poliiseilla kestää tulla paikanpäälle noin 3h. : )

    • Virgalassa

      Juu tosi mukava ilmapiiri jos yleistä virtsanhajua & narkkareita ei lasketa mukaan.

      • Anonyymi

        Toiset rikolliset piikittää huumeita niihin keitä myydään seksiin tai joilta ryöstetään kaikki tavarat.


    • hymyile välillä

      Justiinsa. Hauska seurata näitä annettuja plussia ja miinuksia. Monet positiiviset, hyvässä hengessä kirjoitetut viestit ovat saaneet miinusta. Negatiiviset, pelkoa ja vihaa sekä yleistä tyytymättömyyttä uhkuvat viestit ovat saanet plussaa. Hip hei tätä negaatiokansaa, eikö yhtään huonommin teillä enää voi mennä? Rypekää ihmeessä siellä suossanne, josta katsottuna maailmassa on pelkkää pahaa ja huonoa. Mitä itse on, sitä ympäristössäänkin näkee. Jos ei löydä hyvää itsestään, miten sitä voisi ympäriltäänkään löytää? Virkkala on hyvä paikka. Rauhallinen ja turvallinen kylä. Minun mielestäni.

    • Ex-virkkalainen

      Asuin Virkkalassa melkein koko lapsuuteni ja kouluvuoteni (1969-1986). Päällimmäisinä jäivät mieleen
      rehevät lehdot
      harvinaisen hyvät linja-autoyhteydet
      hyvinhoidetut puutarhat
      kauniit järvenrannat
      - syntyperäisten kanssa vaikea tutustuminen (jäyhää porukkaa, eivätkä kestä kotipaikkansa arvostelua
      - todella rauhaton keskusta 1980-luvulla (jengi, joka terrorisoi koko kylää, Hakatalojen kasvatteja enimmäkseen)
      - töhryt, ilkivalta, nuorison törkeä kielenkäyttö
      Siellä asuessani haaveilin poismuutosta. Aikuisena oli jo hauskakin vierailla. Nyt olen käynyt vain vuosikausien väliajoin ja läpikulkumatkalla. Keskusta on ehkä vähän vihreämpi ja vähemmän röttelöinen kuin aikoinaan, mutta töhryt eivät näytä vähentyneen. Lisäksi kuulemma, niin, huumeita, mistä ei siihen aikaan vielä mitään tiennyt. Juoppoja on aina ollut.
      Kuitenkin, jos pakko olisi sinnepäin mennä, hakkaisi kevyesti pääkaupunkiseudun ja radanvarren gangsteripaikat.

      • Juoppoja muuallakin

        Ilmeisesti tarkoitat että tämä on mennyttä aikaa..käsitykseni mukaan "kuuluisat jengiläiset" ovat jo ukkoiässä,

        http://peda.net/veraja/lohja/jarnefelt/historia/koulun50historia/rikos

        Muistaakseni Virkkala pääsi myös näkyvästi mediaan jonkinlaisen linnoittaumisen/piiritystilanteen takia.....sitähän voi tietenkin tapahtua missä tahansa.

        Muuta en tiedäkään kuin sen että eräs paikallinen neuvoi välttämään tuntemattomana ihmisenä kulkemista keskustan alueella ( siis virkkalan) ellei ole ihan välttämätöntä asiaa..kokemusta siitä mulla ei ole.


      • ex-virkby

        virkkalan jengi, eli hiski rökman siltala ja pari muuta. asuinvuoteni alueella 1982-1991.


    • virkby

      Virkkalassa koko ikäni asuneena ja nyt siellä joka viikonloppuna oleilleena, niin ihana on paikka ja sinne kaipaan vaan. kenties jopa muutamme täältä pääkaupunkiseudulta. kaikki harrastukset ja lasten tarvitsemat asiat lähellä, ellei nyt englanninkielistä koulua satu käymään, kuin nyt lapsemme tekevät. se estää tällä hetkellä paluumuuton. jos jotain sattuu, niin helposti jäljittää, kun kaikki tuntee toisensa jollain tpaa. täällä pääkaupunkiseudulla aivan eri meininki. tosin virkkalalaiset eivät aina ymmärrä arvostaa omaa asuinseutuaan kun siellä koko ikänsä dallaavat. tuskin edes pääkaupungissa käyvät.

    • Lähdehaankuja

      Ja edelleenkin Lähdehaankujan kerrostaloalue aika levotonta deekujen ja linnakundien mesta,metelöidään yötä päivää ja autot vastetaan ja poltetaan ym.Onneks sain kämpän muualta.

      • 9+1=10

        Kaupungin kerrostalot Lähdehaankujalla vastaavat kuvaustasi. Sato-taloissa asuu sitten jo vähän parempaa väkeä, ns. valkokaulustyöläisiä.


      • Anonyymi

        Ne liikkuu myös Hesassa venäläisiä turkkilaisia jne.


    • asddfsdfs

      Ei hyvin mene jos pientä Virkkalaa pitää jonain ghettoalueena, kuten monet näyttävät tekevän...

    • juuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Juu on kiva paikka :D Ite asun Helsingissä mutta isovanhemmat Virkkalasta. Aina kiva mennä ja olla :)

    • mummeli-56

      Oon kotoisin Virkkalasta,nyt en enää asu.Ihan mukava paikka asua,ystävällistä porukkaa.Ainoo huono puoli se ent.sementtitehdas siellä ja Lohjalla sitte Tytyrin tehdas.Siis ei mitenkään puhdas tuo ilma asukkaille.Itsellä oli aina nenä jatkuvasti tukossa ja tulehduksia.Nyt ei enää oo ollut,olen ollut Lohjalta pois kohta vuoden.Mutta....muuten mukava ja kaunis paikka.

    • kokemusta löytyy!

      Olen koko ikäni asunut Espoossa. Harrastuksen kautta tutustuin erääseen mieheen johon rakastuin. Asui Virkkalassa joten kävin siellä paljon. Ei mitään valittamista paikasta. Mies muutti Espooseen luokseni, ja nyt suunnitellaan muuttoa Virkkalaan.
      Kun luin näitä tekstejä, niin aika monella on ihan väärä käsitys Virkkalasta.
      Rauhallista seutua mun mielestä. Tietenkin nuoriso saattaa välillä metelöidä, mutta niinhän on ihan jokapuolella! Yöllä toki voi sattua ja tapahtua niinkuin eräälle tutulleni, mutta niitäkin sattuu missä vaan.
      Siellä tosiaan 3 ruokakauppaa, apteekki, terveyskeskus, neuvola, 2 pizzeriaa, eläinkauppa Virkkalan keskustassa. Loput löytyykin sitten Lohjan keskustassa jonne ei ole pitkä matka.

      • En tunne tarkemmin

        Hienoa että löydät ne parhaat puolet.

        En tunne asiaa tarkemmin mutta kaikki pelkäsivät aikoinaan "Virkkalan jengiä",olisko mahdollisesti menneitten talvien lumia.

        Nuorisohan voi metelöidä todellakin missä tahansa joten sellaista "ongelmaa" ei voi liittää mihinkään kaupunginosaan,itsekukin tehnyt nuoruudessaan kaikenlaista mutta ei rikollista.


      • Anonyymi

        Espoossa on kurdish mafia muualla venäjä viro mafiat.


    • HH

      Miksi et muuttaisi Lohjalle jos voisit valita Virkkalan ja Lohjan väliltä?
      Paikkakunnalla on ongelmana se että sinne muutti hyvän työllisyystilanteen vuoksi 70-luvulla paljon väkeä joka tietysti jäi juurettomaksi.
      Lohja rakennettiin pilalle kasvuvuosien aikana, olisi muuten Tammisaaren oloinen paikka. Ojamon ja Roution lähiöitä ehkä kannattaa vältellä jos hieman tasoa haluaa.
      Lisäksi ruotsinkieliset isompi riesa Virkkalassa (on alunperin täysin suomalainen).

    • entinen virkkalalain

      Muutin pois 30 vuotta sitten ja tippaakaan en kadu,siellä on kauheen kallista niissä parissa pikku ruokakaupassa,bussivuoroja on rukattu raskaalla kädellä,taksi asemaa ei enään oo....

    • Virkkalassa on mafia

      Virkkala mafia matafaka!

    • 11111111111111111111

      Onhan se Virkkala ihan kiva paikka mutta siellä on hirveästi ruotsinkielisia ihmisiä.

      • Kaksikielineen

        Haittaako erikielisyys?


    • JMä

      Niin, kuulemma tuo 80-luvun jenginjohtaja on nykyisin uskovainen, onnellinen perheenisä. Muitakin siitä joukosta on päässyt pinnalle nuoruusvuosien tyhmyyksien jälkeen.
      Viime kuulemieni mukaan terveyskeskus haluttiin sulkea, miten lie?
      Itse asuin omakotitalossa takuurauhallisella Kyrkstadin alueella; ei siellä ollut mitään häiriötä, mutta tuota "Kuusamoa", muualta tulleitten juurettomien Hakatalo-aluetta tosiaan pelkäsin iltaisin. Koulumatkojakin piti joskus suunnitellla, ettei tarvitisisi törmätä joihinkin tunnettuihin kiusankappaleisiin. Toki aikuisiällä nuo eivät enää häirinneet, oli sen verran eri seurapiirit.
      En tokikaan muuttaisi takaisin ihan helpolla, mutta mennen tullen mieluummin kuin mihinkään pk-seudulle tai radanvarteen. Tilaa on enemmän, ihmisiä vähemmän, ruuhkia vähemmän, peruspalvelut toimivat. Kalkkitehdas ei enää pössyttele pölyjänsä, kuten silloin aikanaan (niin varma leiväntuoja kuin se olikin). No, ovat nämä muistot jo yli 20 vuoden takaa, joten voin olla väärässäkin monissa asioissa. Siitä olen ikäväkseni kuullut sinne jääneiltä, että huumeita tosiaan liikkuu, mutta nuo jengit taitavat vähentyä vähän joka puolella, kun se häiriköinti ja kiusaaminen siirtyy nettiin (miten hyvä se sitten on, se on toinen juttu.)
      Kirjasto oli muuten myös varsin hyvä, sekä valikoimaltaan että palveluiltaan. Sen sijaan ruokapaikkoja ei siellä ollut, vaan eipä ollut meillä perheessä tapanakaan syödä ulkona. Pikkukauppojen palvelu jäi positiivisena mieleen.
      Ristin koulu oli omana ainanani 70-luvulla hyvä opinahjo, jossa oli kuri, järjestys ja opetettiin oikeita arvoja elämään eikä kiusaamista suvaittu. Sitten siitä tuli aksvaariokoulu, jossa meininki meni aivan villiksi. Miten lie nyt?
      Ulkoilumaastoista hienoimpia Kukkukallio ja Pähkinäniemi.
      Paikkakunnalla on muuten nykyään todella vireä baptistiseurakunta, joka tekee arvokasta työtä juuri noiden kelkasta pudonneiden keskuudessa.

    • rt6

      älä ainakaan kirniemeen tääl asuu hulluja mm. traktorimies luttulantien pääss yksinäinen hullu istuu ja huutelee rivitalon parvekkeelta

    • asukki1

      nuoriso puuttuu peliin olen asunut virkkalassa vajaa 20 vuotta ja voin suoraa sanoa että ei täältä ikävyyksiä aikaseks saa jos ei niitä hakemalla hae ite tossa sekoillu jo jonkin aikaa eikä mitään oo tapahtunu ! ja vaikka noi pelottelee niillä juopoilla ni niistä oo koskaan mitään haittaa ollu siinä ne vaan istuu ja juo kaljaa eikä tee kenellekkään yhtään mitään ( lisäksi ryyppäävät melko piilossa ) . lisäksi joku mainitsi huumeista no ite en oo koskaaan kokeillu SIIS niitä ei todellakaan tulla tarjoomaan sun nenän eteen kaikki on täällä normaalia jos verrataan muihin paikkakuntiin kyllä sielläkin saa turpaansa tai huumeita jos vain kerjäämällä kerjää

    • entinen asukas

      Lähdehaankuja on pahin kaikista paikoista

      • oleee

        ei pidä paikkaansa,erittäin rauhallinen talo lähdehaankuja2.Minkäänlaista häiriötä ei ole ollut viiteen vuoteen jonka ajan olen täällä asunut.Ainoa häiriö kuuluu lähellä olevalta omakotialueelta kun joku riehuu kovaäänisesti siellä aika usein kännissä kun käki,vaik ei kai se käki kännissä ole.......


    • maarit1

      Pieni kylä, josta kaikki palvelut pikkuhiljaa häviää. Vaatekauppoja ei ole, vain ruokakauppoja ja muutama pizzeria, siinäpä koko tarjonta. Taajama-alue toisaalta rauhallista aluetta, ei mitään ongelmia koskaan. Virkkalan keskustan kerrostaloisssa sen sijaan suuria ongelmia, hyvin ankean näköisiä koteja

      • nohyvääpäivää

        mitä sinä kenenkään ongelmista tiedät??? vai tunnetko kaikki asukkaat?


      • Maaritti M
        nohyvääpäivää kirjoitti:

        mitä sinä kenenkään ongelmista tiedät??? vai tunnetko kaikki asukkaat?

        Niin, roskapönikät palavat, melua ja älämölöä, autonraatoja, automurtoja, häkkikellareista hajoitetaan lukot ja selataan romut. Rahantarve kova; ei ainakaan nälkäänsä varastelevaa roskasakkia.
        Narkkareita ja kaman kaupustelijoita. Jo kertaalleen tuomitut jatkavat kaman välittämistä.
        Poliisikuja, Riikuntie...tervetuloa asumaan.


    • DirtyHarry from 4C43

      Asuin 82-87 vuodet Lähdehaankuja 4:ssa. (silloinen Venlankuja). Aika gettomeno oli mutta lapsena siihen tottui nopeasti. Ristin ala-asteella tuli käytyä ja tupakkaa tuli polteltua. Paremmin siellä asiat kuitenkin oli kuin täällä missä nykyään asun Hämeen perukoilla. Virkkalassa oli reilumpi meno kuin monessa muussa pikkukylässä. Koulukiusatuksikin jouduin vasta muutettuani Hämeeseen. Virkkalan muistan luonnonkauniina paikkana jossa liikkui niin hyviä kuin pahojakin heppuja. Enemmän kuitenkin hyviä.

      • Suklaajuna no69

        Virkkala on hyväksynyt sukupuolineutraalit avioliitot ensimmäisenä suomessa


      • Uuh...

        " tupakkaakin tuli poltettu " oi oi. Sit sun tarvii kyl olla TOSI kova jätkä. Vai, että oikein gettomeno virkkalassa :-) Et ole tainnut sitten virkkalaa pidemmällä koskaan käydäkään jos se on mielestäsi jotenkin "paha paikka ".... Jokainen esim. stadissa kasvanut tietää, että on aika lapsen kengissä joku lohja ja virkkala.... Mut on se kiva jos sun mielestä on varsinainen Chicago. Saahan sitä ihmisellä olla toki mielikuvia, mutta joskus ne ovat vain aika vääriä jos/kun ei muuta tietoa asiasta ole!


    • Suklaamuna1

      Aika fantsuu... Eiks je?

    • mirvaliisa25

      apuaaa....kiire löytää poika jonka nimi on antero isän nimi pentti joka asui kauhajoella..........

    • selväpäivä

      ainii mul oli röökki ja ärrä tarjoo megist ja karhua

    • Siilixi

      Hiukset menee karseeseen kuntoon kun on niin kova vesi. Rasvanen päänahka ja kuivat latvat.

    • Varoitusmerkki

      Juuri syksyllä 4v kiht 5v pojan kans muutti vähä päälle 30v pieni mies. Jota jyväskyläs syytettii lapsiin kohdistuvasta hyväksi käytöstä. Lukien oma poika mutta syytettä ei nostettu ku ei ollu todisteita. Eli varoitus kaikille tuntomerkkinä miehellä silmän alakulmas arpi

      • Ihmeinen

        Ai muutti Virkkalaan?


    • Anonyymi

      Nykyään Virkkala on ihan rauhallinen paikka, mutta ei sinne välttämättä kannata muuttaa. Pieni kylänraitti, pari hassua puotia ja porukka on vielä juntimpaa kuin Lohjan puolella.

    • Anonyymi

      Virkkalan nuoriso on pyromaniaan taipuvaa. Millon palaa mitäkin. Viimeksi pari päivää sitten jotkut teinit yritti polttaa Järnefeltin koulun metsää.

    • Anonyymi

      Vanha ketju,mutta tuli vastaan,niin pakko kommentoida :) Virkkala on tosiaan kiva alue ja busseilla pääsee Lohjan keskustaan ja Helsinkiin. Oma auto tietysti kätevämpi,jos työpaikka on esim Espoo/Helsinki/Vantaa. Jutut Lähdehaankujasta on jostain menneisyydestä,täällä asuu ihan tavallisia työssä käyviä ihmisiä. 3v asunut täällä,eikä kertaakaan mitään autoja poltettu tai jengejä pyörinyt :)

      • Anonyymi

        Virkkalan yli lentää linnutkin selällään, kun eivät pysty katsomaan ihmisten kurjuutta. Kulttuuri ravintola Tunneli toi sivistystä yksinkertaisille maalaistolloille. Hakataloihin muuttaneet savolaiset olivat "puupaukkuja", joille annettiin ravintolassa takit narikasta aina valomerkin jälkeen viimeisenä. Virkkala valittiin Nummelan kanssa Suomen surkeimmaksi keskustaksi ja todellakin syystä. Virkkala on kuollut häviäjien tuppukylä, joka pitäisi purkaa pois silmistä.


    • Anonyymi

      älkää ikimaailmassa muuttako, jos teillä on edes hieman maalaisjärkeä.

    • Anonyymi

      Kaikilla on kokoajan paskaa housussa ja elämä täysin hukassa.

    • Anonyymi

      pedofiilit paskoo housuun

    • Anonyymi

      Siellä harrastuksiin kuulluvat esimerkiksi "kakkamajat" sun muut omituisuudet.

      Se maitokaupassa ja töissä käyminen on monille niistä peräkammarin pojista täyttä rekvisiittaa.

    • Anonyymi

      paska siellä vaan haisee kokoajan. paskat on housussa ja pierettää.

    • Anonyymi

      pieraskaa jumalalle

    • Anonyymi

      työnsin sormen perseeseen ja pierasin

      • Anonyymi

        teen noin aina, jos minulla yhtäkkiä on tulossa ripuli!


    • Anonyymi

      kaupan kulmalla olen pierasemassa ja uhkailemassa toisia ihmisiä...

      • Anonyymi

        Huumehörhöjen pyhä mekka.


    • Anonyymi

      kakkamaja-pojujen harrastukset näyttävät jatkuvan...

    • Anonyymi

      Ei oo mikää mukava juttu ku tulee joka päivä paskat housuun!

    • Anonyymi

      Hurjaa lukea näitä kommentteja alaspäin kun juttujen laatu hitaasti rappeutuu.

      • Anonyymi

        Asuinpaikkana samankaltainen.


    • Anonyymi

      Alueella suositaan paljon suolikaasua muodostavaa ruokavaliota, esimerkiksi hernekeittoa.

      • Anonyymi

        Ja ripuli lentää


    • Anonyymi

      Pieru

    • Anonyymi

      Paha paikka uutisten mukaan.
      Ei uskoisi noin pienestä paikkakunnasta.

      • Anonyymi

        Virkkala, paha paikka!


      • Anonyymi

        Kamala paikka tuo Virkkala...Juuri sieltä pidätettiin pari kirvesmurhaa yrittänyttä. Iskivät kirveellä uimahallin luona miestä ja pakenivat Virkkalaan

        En tosin ole aivan satavarma onko tuo uimahalli Virkkalassa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kamala paikka tuo Virkkala...Juuri sieltä pidätettiin pari kirvesmurhaa yrittänyttä. Iskivät kirveellä uimahallin luona miestä ja pakenivat Virkkalaan

        En tosin ole aivan satavarma onko tuo uimahalli Virkkalassa...

        Uimahalli Lohjan keskustan kohdalla, harjun päällä.


    • Anonyymi

      Huono maine Virkkalalla ilmeisesti nykyään, suurin syy huumeet ja väkivalta ? Onko rauhoittunut nyt siitä ei tietoa

      • Anonyymi

        Siellä tulee joka päivä paskat housuun!


    • Anonyymi

      Maksjoentie on ainakin nykyään ajokelvottomassa kunnossa. Järkyttäviä monttuja vieri vieressä. Saa olla onnekas jos pystyy ajamaan sen ilman auton hajoamista läpi.

    • Anonyymi

      Toimiiko muna T-Neiti -62?

      • Anonyymi

        Ei monella.


    • Anonyymi

      Koristimppa-62
      Kauniskasvoinen ja tyhmä
      Sex keskivertoa - ei mainittavaa

      • Anonyymi

        Seksi ilman kiihotusta.


    • Anonyymi

      Voiko olla mahdollista, että Virkkala-Ojamolta syntynyt huumeeikollisjengi..
      Kuitebkin svenssonsseja ainakin osa.
      Korispoikia.

    • Anonyymi

      Pieni muna on useimmiten kehno pidemmän päälle ...
      .verrattuna

      • Anonyymi

        Maksjoentiellä ainakin yhdessä kohtaa aivan hirveän pieni muna!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maksjoentiellä ainakin yhdessä kohtaa aivan hirveän pieni muna!

        Täällä näkee joku seinien läpi? On sitä voitu kyllä julkisestikkin heilutella…


    • Anonyymi

      Sielläkin venäläisiä liikkunut

    • Anonyymi

      Arvovaltaisimmilla ihmisillä on pultti perseessä!

      • Anonyymi

        M12 tai suurempi kierrettynä sisään.


      • Anonyymi

        Honda goldwingistä tunnistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Honda goldwingistä tunnistaa.

        Kyllä se joku kirjailija on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se joku kirjailija on!

        Näyttää enemmänkin siltä, että sudittaisi takarengasta sivistyksen päällä… ja vielä piereskelisi huomiota kiinnittävästi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää enemmänkin siltä, että sudittaisi takarengasta sivistyksen päällä… ja vielä piereskelisi huomiota kiinnittävästi!

        Talvella ei voi ajaa prätkällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talvella ei voi ajaa prätkällä.

        Riippuu sää- ja keliolosuhteista. Tämä on fakta.


    • Anonyymi

      Virkkalassa suosituin suoja on kakkapissa-vaippa!

      • Anonyymi

        Pultti ja vaippa prätkällä ajaessa paras juttu!


    • Anonyymi

      Ihmeellistä miten pask* ja pierut kiinnostavat tiettyjä ihmisryhmiä.

      • Anonyymi

        Virkkalassa haisee aina paska


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virkkalassa haisee aina paska

        Ja ruumiita tulee kokoajan…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virkkalassa haisee aina paska

        Ette tiedäkkään ketä ne kiinnostavat kaikista eniten…


    • Anonyymi

      Tule käymään

      • Anonyymi

        Siellä paratiisipaikassa onkin houkutuksia, minkä takia vierailu on raikastavaa euforiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä paratiisipaikassa onkin houkutuksia, minkä takia vierailu on raikastavaa euforiaa.

        Tule haistamaan pierujani!


    • Anonyymi

      Voisi kyllä kauppoja olla enemmän !! myös R kioski puuttuu ! ennen oli jopa 2 ärrää .

    • Anonyymi

      Missä oli toinen "Ärrä"?

      • Anonyymi

        Muistan, mutta sen on joku polttanut ajat sitten maan tasalle kännipäissään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan, mutta sen on joku polttanut ajat sitten maan tasalle kännipäissään!

        Siellä niitä sanotaan opettajiksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä niitä sanotaan opettajiksi!

        Miltä tuntuu paskoa housuun 1095 päivää putkeen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miltä tuntuu paskoa housuun 1095 päivää putkeen?

        Anustappi perseessä vai ilman?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe