Mikä saa pysymään "selibaattisuhteessa"?

Utelias Vilma

Hei


Monet täällä hilluvat tuntuvat olevan todella tyytymättömiä omaan seksielämäänsä kumppaninsa kanssa, mutta ovat pysyneet toistaiseksi yhdessä. Tässä siis uusi gallup-kysymys kaikille teille, jotka koette elävänne selibaatissa puolison haluttomuuden tähden. Minua kiinnostaisi suuresti tietää:

Mikä saa teidät pysymään tässä suhteessa?


Olisi kiva tietää sukupuoli ja ikä, miten usein noin keskimäärin kuluneen vuoden aikana olette rakastelleet kumppaninne kanssa, ja syy miksi olette yhdessä.

Eli lainatakseni muiden gallupien mallia voisitte kirjoitella esim. tyyliin:

Nainen 27v., 5 krt viime maaliskuusta lähtien, rakastan miestäni/ taloudelliset syyt/ lasten takia jne. jne.

Tietenkin muunkinlaiset ajatukset ovat tervetulleita :-) :-)

20

4365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ++Mies28

      1 krt/kahdessa viikossa. (Tekis mieli 1-2 krt/pv. : )

      Seksi ois mulle tärkeetä mut kai niitä on tärkeämpiäkin asioita.

      Eli päivä kerrallaan.

    • vastauksia

      Mies 31 vuotta. Vuodessa kertoja ehkä 5.

      Taloudelliset syyt ja se että puoliso on hyvä "kämppis". Rakkaus on pelkkää kaverirakkautta. Kun sen oikean löydän, niin vaihdan samantien maisemaa.

    • samavika

      Että silleen.

      PS. Petturikaveri edelleen hakusessa. Edellinen muutti keskisuomeen.

    • 45-vMies

      Kun on köyhä ja ei niin komea, ei saa kuitenkaan uutta vaimoa. Joutuisi elämään sinkkuna, ja silti ilma sexiä.

    • pakoittamalla

      Niin se on että en ole vaihtanut enkä pettänyt useista tilaisuuksista huolimatta. olen 40 v mies. Riittävän ruma jotta naisten mielenkiinto herää ihan yrittämättä.Kai perheen takia suostun tähän.

    • Mies30v

      Pitkä parisuhde takana... Muutaman hassun kerran saan vuodessa. Tänä vuonna ollut hiljaisempaa. Enkä osaa sanoa miksi sitä kestän? Pettänyt en ole vaikka tilaisuuksia on ollutkin. Enkä osaa sanoa miksi en ole pettänyt? 1-2 krt viikossahan nuo omat halut tarvitsisi.

      • ihan vetävän näköinen nainen

        Olen ihan seksikäs nainen. Mieheni pihtaa, aloitteen tekee n. kerran vuodessa. Itse voisin ottaa seksiä 1-2 krt/vko, mutta hälle ei kelpaa... Ero varmaan edessä... Sinänsä harmillista, kun miehelläkin aluksi tuntui olevan libidoa ja kyrpäkin on sopivan kkoinen, mutta minkäs teet...


    • jihuu.....

      Sain eilen... jo toisen kerran tänä vuonna! Edellinen kerta tammikuun alkupuolella. Mikäli vaimon himot jatkuvat samanlaisina niin seuraavan kerran on mahdollisuus saada joskus toukokuun puolenvälin tienoilla!

      Parina viime vuonna seksiä ollut keskimäärin 7-8 krt vuodessa. Nykytahdilla noin kerran 2/kk.

      Se mikä saa pysymään suhteessa... hyvä kysymys kieltämättä.

      • 125hj

        saamisen johdosta..onhan toukokuun puoliväli..))


    • kohta yh

      ihan kiteytetysti otsikossa. syvennetysti: lysti loppui käytännölliseesti katsoen raskauteen, sen jälkeen vain pari satunnaista kertaa ennen synnytystä ja kerta sen jälkeen, sit loppui. en ensin piitannut niin kuin harva nainen seksistä kauheasti piittaa kun lapset pieniä (ja mulla kaksi kerralla, joten oli muutamin mietittävää kuin seksi). nyt oon kasvatellut lapsia ja lähtötelineissä kuovin maata... josko taas on sellainen olo, että miksikäs elämä muuttuu jos tästä toiseen asuntoon muutan... sama puute jatkuu yh:na. jee.

      • Aviovaimo41v

        Lähtemisen vaikeus. Hakea ero. Laittaa talo myyntiin. yms.

        Olisinpa tiennyt, että tällaiseen tilanteeseen päädytään. En olisi ikipäivänä mennyt naimisiin!


      • sen toisinpäin
        Aviovaimo41v kirjoitti:

        Lähtemisen vaikeus. Hakea ero. Laittaa talo myyntiin. yms.

        Olisinpa tiennyt, että tällaiseen tilanteeseen päädytään. En olisi ikipäivänä mennyt naimisiin!

        Olette olleet naimisissa muutamia vuosia, ja olet käytännöllisesti katsoen vankilassa jossa et saa pettää, mutta et myöskään saa seksiä. Kärsit koko ajan.

        Sinulla on seksivuosia vielä vähintään parikymmentä. Joko elät ne puutteessa tekemättä yhtään mitään ja kärsit, tai sitten teet sen pienemmän pahan eli vähän työtä, ja saat loppuelämän jonka voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. Voi olla ettet saa miestä rinnallesi, mutta mitä sitten jos et saa? Eihän elämääsi tule mitään muutosta.

        Mutta mites jos käykin niin että tapaat mukavan miehen joka saa sukat pyörimään jaloissa ja olet aviomiehesi kanssa tyydyttämättömän avioliiton vankeja? Menetät sen mukavan miehen.

        Tai mites jos käykin niin että tapaat mukavan miehen joka saa sukat pyörimään jaloissa ja olet vapaana, oman elämäsi herra ja saat kutsua hänet luoksesi ihan milloin tahansa?

        Laske mielessäsi että mikä vaihtoehto noista kannattaa ja mikä ei.

        Surua tulet varmasti käymään läpi parin vuoden ajan, mutta ota se ohjenuoraksi ja sure surusi pois. Se ei poista sitä että sinä olet kuitenkin sen jälkeen vapaa. Sama pari vuotta kestää siihen kun järjestelet oman elämäsi uudelleen.

        Ei se ole muuta kuin yksi haara sinun elämän puussa. Joko jätät sen nyt käyttämättä tai sitten kasvatat uuden haaran jossa miehesi ei ole mukana.


      • jatkuu

        mut helpompaa kun ei tartte katella toista vähissä vaatteissa ja jopa alastomana..se on vähän ku jos lopettaa tupakoinnin niin tupakit pitää hävittää ni ei himota...


    • mimmi33

      lasten takia yhdessä.tullaan niin hyvin arjessa toimeen,ettei viitsi lähteä kahlaamaan ihmisviidakkoa taas läpi uutta miestä etsien.olen ajatellut salarakasta itselleni,ehkäpä.sitten kun lapset n.15-vuotiaita,alan minä nainen nauttia elämästä,ajattelen vain omaa napaani!t n 32v.

    • selibaattigallup

      Mikä saa pysymään suhteessa?
      Lapset, taloudellinen turva, välittäminen tunne kumppanista.

      Rakastelukerrat alkuvuoden aikana pari kertaa.

      Seksin laatu ei oikein kohtaa puolison kanssa, tästä keskusteltu mutta ei oikein päästy yhteisymmärrykseen. Olen ns. pehmokinky ja mies täysvanilja.
      Suhteessa oltu 18 vuotta..

      • ja kumma

        suorastaan säälittävää kun sinunlaisesi pehmokinky menee hukkaan välinpitämättömän miehen kanssa, jos joskus suhteesi päättyy sinulla ainakin on ottajia (monessakin mielessä)


      • menoon
        ja kumma kirjoitti:

        suorastaan säälittävää kun sinunlaisesi pehmokinky menee hukkaan välinpitämättömän miehen kanssa, jos joskus suhteesi päättyy sinulla ainakin on ottajia (monessakin mielessä)

        Oli emäntä seitsemän vuotta mut sitten erottiin. Nykyään tapailen naisia viikottain ilman mitään vakavampaa mielessä. Seksiä noin kahtena päivänä viikossa. Mutta kuitenkin 3 kertaa yössä vähintään.
        Nyt kun on sinkku nii vaan rohkeesti yrittämään. Siitä se lähtee. ( Meinas mullakin olla alkuhankaluuksia)


    • mrs.rob

      irrottautuminen vaikeaa, koska:
      - mies ei suostu puhumaan eroamisesta ja siihen liittyvistä järjestelyistä
      - lähteminen edellyttäisi kaiken omaisuuden realisointia ja jakamista
      - lapsilta menisi tuttu koti ja luultavasti myös olisi koulun vaihto edessä
      - mies on jo ikäloppu, suku syyttää heitteillejätöstä

      tekosyitä varmasti kaikki, eikös vaan.

      • mitä minä

        joskus ajoittain toivon.

        Että esimerkiksi sinä ja minä, kolmikymppinen mies, tavattaisiin jossakin yhtäkkiä, paljastaisimme puutteemme, ja naisimme ns. aivot pellolle, rakastellen kerralla se kertynyt puute pois. Sen jälkeen kun pää olisi tyhjä, heitettäisiin kaikki mennyt elämistämme ulos ja alettaisiin toteuttamaan täysin uutta elämää kahdestaan. Sanottaisiin että hei hei, hukkaan meni nuo vuodet mutta nyt alkaa uusi elämä ja siitä nautitaan niinkauan kuin sitä on jäljellä.

        Tämä ei nyt ole mikään senssi-ilmoitus, mutta kyllä sinä käsität tasan tarkkaan mitä minä tarkoitan.

        Se pistää välillä niin, anteeksi nyt vaan, mutta perkeleesti vihaksi kun ei mikään vippaskonsti auta siihen seksin saamiseen. Usko pois, kaikkea olen minäkin yrittänyt tehdä, mutta ei se vaan auta. Minä olen päättänyt sen, että välittömästi kun sopiva ehdokas sattuu kohdalle, niin silloin tätä meistä viedään. Lapsia ei onneksi ole, mutta omaisuutta on eikä vaimoke halua ottaa tätä ongelmaa puheeksi, kun hänen mielestään mitään ongelmaa ei ole. Ehkä sitä pysyy suhteessa vain sen vuoksi ettei tarvitse sitä hässäkää alkaa käymään läpi yksinään kun pitäisi ottaa ja lähteä taas maailmalle. Parempi pysyä kaverin luona vaikka tietääkin että sitä seksiä ei enää saa, ja aloittaa sitten mahdollisesti uuden ehdokkaan tavatessa kahdestaan se uusi elämä. On tässä kaksi yhden illan syrjähyppyä jo sattunut kohdalle näiden viimeisten puutevuosien aikana, mutta ei suhdetta vielä ole syntynyt. Muutamasta ehdotuksesta olen jopa, ehkä tyhmyyksissänikin kieltäytynyt kun ei tuo moraali antanut vielä alkuaikoina periksi.


    • Nimetön

      N. 10 vuotta yhdessä, lapsia on. Seksiä ehkä 12 - 20 krt/vuosi. Sellaista väkivääntöä mikä kelpaa vain naiselleni, ei riitä minulle.

      Olen yhdessä varmaan siksi kun en uskalla lähteä. On sukupuolitauti ja kukaan nainen sellaista munaa halua. Lisäksi murtaisin lasteni sydämet kun en olisi paikalla silloin kun kaipaavat. Se ehkä pitää paikallaan eniten.

      Mies 29v

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      319
      2993
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      85
      1667
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      191
      1574
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe