Facebookissa on kohta, jossa voi hallita omaa yksityisyyttään ja valita, ketkä näkee esim. oman profiilin.
Jos siinä profiili kohassa lukee, että My Networks and Friends, niin näkeekö sen silloin muutkin kuin ystävät?
Jos sen paikalle laittaa All Friends, niin näkeekö sen silloin pelkästään omat ystävät?
Jos siinä profiili kohassa lukee, että My Networks and Friends, niin näkeekö sen silloin muutkin kuin ystävät?
Jos sen paikalle laittaa All Friends, niin näkeekö sen silloin pelkästään omat ystävät?
Vastaukset 1
Vanhimmat
juuri näin. Network on kaikki ne ryhmät ja verkostot joihin kuulut. sun ystviä on vain ne, jotka on sun ystävälistalla. Jos valitset all friends niin ystävät näkee sun tiedot mutta ei esim. niiden ystävät.