Aihe

hajuaisti poissa

puolikasnenäinen

Hei!
onko kellään ollut vastaavaa että vain toinen nenän sierain haistaa jotain. kärsin kyllä allergisesta nuhasta ja lääkkeitäkin on saatu mm:nenäkortisonisuihke ja heinix tabletit, mutta eivät tunnu auttavan. tämä sama sierain joka ei haista mitään on myös suurimman osan ajasta myös tukossa, ikäänkuin ahtaampi kuin toinen sierain ja sitte kun se sattuu olemaan auki ja koittaa haistaa vain sillä sieraimella peittäen toimivan ei minkäänlaisia hajuja tunnu pääsevän siltikään läpi.Olen koittanut googletella ja päästä lääkäriin mutta kuulemma monen kuukauden jonot ja googlestakaa ei ole oikeen mitään löytyny:( inhoittavaa kun ei tiedä yhtään mistä johtuu tämmöinen, vastailkaapas jos kuulostaa tutulta tai on antaa vinkkkejä:)

2

202

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mutta meidän

   vaari ei kuulekaan mitään eikä varmaan maistakaan, kun lisää ruokaankin aina kourallisen suolaa kaiken varalta eikä sitä ennen edes maista.

  • Anonyymi

   Nenäpolyyppi. Nyt ainakin googlekin löytää tai joku toinen hakukone, koska google vaatii kirjautumisen ja ite en ainakaan sitä viiti tehä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10028
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3492