Tuossa asiasta kiinnostuneille materiaalikooste ID-vammaisen huijarin Ben Steinin propagandapläjäyksestä.
http://www.expelledexposed.com/
Expelled exposed
3
367
Vastaukset
- Jerobeam
Olipa asialliset sivut.
Ei kiihkoa, ei perusteettomia väitteitä
ja ilmeisen hyvin hankittu taustatietoa.
Noihinhan pitäisi ottaa yhteyttä ja
tarjota suomennoksen tekoa samoille sivuille. - Rigor.Mortis
>>The Claim
Michael Egnor says in Expelled that he expected criticism, but was shocked by the “viciousness” and “baseness” of the response.
The Facts
Michael Egnor had apparently never been on the Internet before.- Paholaisen asianajaja
Tekijät ovat sanoneet, ettei esim. evoluution ja Jumalan hyväksyminen sovi elokuvan sanomaan. Tämän takia he eivät haastatelleet Kenneth Milleriä ja muita uskovaisia tiedemiehiä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sinua
Onkohan sulla ollut sama tunne kuin mulla viimeisten parin päivän aikana, eilen varsinkin. Ollaan oltu ihan lähellä ja k395228- 853732
- 483135
- 623035
- 113015
Kesäseuraa
Kesäseuraa mukavasta ja kauniista naisesta. Viesti tänään mulle muualla asiasta jos kiinnostaa Ne ketä tahansa huoli, t562383- 411868
Kiusaaja otti yhteyttä, mitä tekisit?
Minulle kävi näin pari kk sitten. Olin aluksi todella ystävällinen. Sanoin, että olin jo unohtanut jne. Asia jäi vai1451818Tuksu on edelleen sinkku - nuori Joonas jätti!
Hihhahihhahhaahheee Joonas keksi hyvän syy. : Tuksu on liian Disney-prinsessa hänelle. (Mikähän prinsessa lie kyseessä….91810- 181741